2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aggan ne ki ?

Aynı aynı, Doruk da kafa üstü bırakıyor kendini yataktan koltuktan, geçen gün resmen paçasından tuttum... Karanlıktan falan korkmuyor, bütün evi gezip geliyor, bir de gezisini bitirdikten sonra uzun zamandır görüşmemişiz gibi sarılıp öpüyor :)

Sizin oyunlar da bizimkilere benziyor, biz de çok dans ediyoruz müzikle, masa altında oynuyoruz beraber, araba yarıştırıyoruz, bi de saklambaç oynamayı öğrettim ben, çok güzel oynuyor :)

Geç kağıdı al gel amirim :)

Yasemin kreş için çok küçük be arkadaşım, geçecek elbet bu günler, geçici bi çözüm bulmanız lazım sadece. Teyzen nerde oturuyor ki, eşinle falan götüremez misiniz dedeni? İstifa mistifa etme, ortam normale dönünce patlarsın evde, dualarım seninle arkadaşım, bir an önce ferahlamanızı dilerim.

babam dedi ki,karanlıktan korkmasını gerektirecek bişey olmadığı için korkmasını daha bilmiyor,hepimizinki korkmadığına göre söylediği doğru.

bende onu öğrenmek istedim oyun dışında bir eğitici zamanınız var mı ama aşağı yukarı herkes benim gibi yapıyor demek ki hata yapmıyorum

ya hata yapmıyorsun ya hepimiz hata yapıyoruz

Bana aggan nerde de ben gösteremem mesela o ne ki?

günaydın canlar , yada tünaydın ,,

selin alttan 2 üstten 4 diş çıakrmya çalışıyor ve durumu siz düşünün biraz calpol veriyorum iyi gelsin diye ben yanında yatarsam çok güzel uyuyor ama ben yoksam uykusuda yok beni yanında hiç bir yere gödnermiyor ,, sürekli kucağımda oynamak istiyor ,,

top atıp tutuyoruz birbirimize ,,, :) öğreniyorlar yaa telefonu kulağına götürüp alo diyor , gırgırla ev temizliyor , kumandayı alıyor hemen biryere şöyle keyifli bi kurulup sonra kumandanın düğmelerine basıp televizyondaki değişikliği takip ediyor :)):)

ha birde düşe düşe artık öğrendi koltuk yatak kanepeden kendisi inebiliyor dötünü dönüyor ve yavşça kendini yere bırakıyor sonra oturup alkış yapıyor ve tekrar çıkarın diye cırlıyor zilli :):)

ayya gözümde canlandırdım çok tatlı göründü kuzucum yerim onun o minik totosunu

ben yarın sabah anama gidiyorum dizinin dibinde yatıcam 3 gün özleyin beni emi

İnternetin olmadığı yere neden gidyorsun kiii,yok yazılacaksın,şayet net varsa da gir bekletme bizi

Acaba ben hiç düşmesine müsaade etmedim ondan mı öğrenemiyor,düşen çocuk akıllanıyor mu?
Diş durumu içinde allah sana sabır versin,Selintoşa da direnç versin

AYLİN bebem net bulamazsam cepten ulaşırım sana daha hiç aramadım sesini duyamadım
hadi birbiriize bebeğe söölediğimiz komik şeyleri yazalım mesela biz banyoya babah yürümeye tati yemeğe mem dioruz aklıma şimdilik bunlar geldi sizde sayın bakalım

evet bak benimki 4 kez muhtelif yerlerden düştü şimdi gayet ii biliyo başına gelecekleri

bende onu öğrenmek istedim oyun dışında bir eğitici zamanınız var mı ama aşağı yukarı herkes benim gibi yapıyor demek ki hata yapmıyorum

Yapmıuoruzdur (inşallah) :44:

Evet biz de sürekli oynuyoruz. Aralarda boş bırakıyoruz birz kendi kendine oynuyor, sonra devam :)

bu çok mantıklı, ne karanlığı ne de korkuyu bilmiyorlar daha...

Ay hele şükür yazdın iki satır
Maaşallah kuzuşa, nasıl özledi bu teyzesi onu :)

Nasil yani?
Ben kendimi bildim bileli kücük cocuklara (1-2 yas) Ayakkabi yerine Agga derler...
Yani sadece bizim ailede degil, hep duydugum denilen sey

Valla da ilk defa duyuyorum

Aynı anda aynı şeyi düşündük sanırım. Ben de hiç izin vermedim düşmesine, öyle kafa üstü kendini bırakınca düşeceğini bilmiyor ki, o yüzden de bir b planı yok galiba çocuğumun...

yok genede düşmesin bizimki çok badire atlattı bilmiyorum zekası fena görünmüyor şimdilik inşallah ilerde bu düşmeler ile ilgili bir sıkıntımız olmaz,,, sen genede düşürme mümkün olduğunca yakala onu :)

ayya gözümde canlandırdım çok tatlı göründü kuzucum yerim onun o minik totosunu

olur

Nasil yani?
Ben kendimi bildim bileli kücük cocuklara (1-2 yas) Ayakkabi yerine Agga derler...
Yani sadece bizim ailede degil, hep duydugum denilen sey

bizde de derler ben hemen anladım :)

Bizim buralarda da ayakkabıya akka derler Zeliha..
Ben anlamıştım ayakkabı demek istediğini..
Geçmiş olsun dileğin için de ayrıca teşekkür..

Öznur ve Gülşan size de teşekkür ederim kızlar..
Gülşancım, İklim hasta ve dedemde köprücük kemiğini kırdı malesef, ev tımarhane gibi..

Selin in minik totosunu bende ısırırım, yerim o kuzuyu..
Dişlerini kolay çıkarır inşallah..

İklimde çok düştü, sanırım ondan öğrendi, bende şimdi aynı şeyi düşünüyordum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…