- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.041
Günaydin güzel Anneler,
Merve, gecmis olsun canim. Üsenme iste yap doktorun dediklerinide bi an evve iyilessin gögsün.
Ayfer, canim Hilalin yeni diside hayirli olsun. Fotolarina bayildim, issir o yanaklardan benim yerime lütfen.
Yasemin, Dedenede Iklimede cok gecmis olsun. Insallah hemen iyilesir kuzu yaaa.
Esin, bende birseyler ögretmek icin mesela Objelerin ismini söylüyorum bi kac kere sarki söyler gibi.
Sonrada mesela Lamba nerde diye soruyorum oda gösteriyor.
BAska yerlere misafirlige felan gittigimiz zmn ordada soruyorum, ki hani gercektende ögrenmisi yoksa sadece evdeki esyalarimi taniyor diye. Gercektende ögrenmis oluyor.
Simdide esyalari ayirdetmeye basladi..CimBom aggan nerde, adidas aggan nerde felan diye sorunca biliyor hangisi oldugunu.
Bizimki ya çok cengaver ya da düşünce canının acıyacağını bilmiyor, yatak kenarına veya koltuk kenarına gelince bodoslama devam ediyor yakalıyoruz ayağından veya sırtından, bi de sizinkiler karanlıktan korkuyor mu?kero karanlık bile olsa istediği odaya tek başına gidiyor
SAĞOL CANIM WALLA BENDE GÖRMEMİŞTİM AMA DÜN BARİZ ŞEKİLDE PATLAMIŞ HİLAL'E BAKAN ABLAM SÖYLEDİ DE GÖRDÜM....
ALLAH KORUMUŞ WALLA AMAN DİKKAT ETMEK LAZIM TEK BIRAKMIYORUM BEN MUHAKKAK EŞİM YADA KENDİ ABLAM OLMADAN YALNIZ BIRAKMAM ODA DA BEN...
OZAMAN YÜKLENMEMİŞ NEYSE DENERİM AKŞAMA YİNE
HAFTA İÇİ YEMEK YEDİKTEN SONRA EN FAZLA 3 SAAT OYNUYORUZ SONRA KENDİ KENDİNE DE OYNUYOR BİŞEYLER ANLATIYOR KONULUYOR OYUNCAKLARI ODANIN HERYERİNE DAĞILMIŞ VAZİYETTE MASA ALTINDA OYNAR BEN YERLERDE EMEKLEYEREK ODA BENİ TAKİP EDEREKTE OYNARIZ ISLAK MENDİL HASTASI ÜZERİNDEKİ RESİMLERE BAKARAK KONUŞUR.LAPTOP HASTASI...MÜZİK SETİNİN ÖNÜNE GEÇİP DÜĞMELERE BASAR BEN YAKALARIM O GİDER...KİLOTLU ÇORABIN ÜSTÜNDEKİ RESİMLERİ BAKARAK ANLATIRIM ODA ONU TAKİP EDER VE KENDİNCE YORUMLAR....MÜZİK DİNLERKEN DANS EDERİZ...
günaydın yada tünaydın kızlar:)
birtürlü yazamadım sayfa hata verdi durdu, yok yazmayın,geçmişe bakamıycam ama merve geçmiş olsun canım mastit olmuşsun,mutlaka sağ yada devamlı emzir canım.
mertte koltuktan bodoslama atlıyor,karanlıkta sonarları var galiba bunların hiç korku yok tüm evi geziyo mert
Teşekkür ederim kızlar..
İklim hala annemin evinde, dedeme yazın teyzem, kışın annem bakıyor, teyzem gönderin geldin dedi ama dedemi birilerinin götürmesi gerek, kendi gidemez şu durumda, biraz iyileşmeden göndermem diyor annemde, ben şirketten izin alamıyorum, işler yoğun dediler, kayınvalidem görümcemin oğluna bakıyor, ben yardımcı olayım demedi, annen kendi evine gitmeseydi, Allh yardımcısı oldun dedi kenara çekildi, en çok anneme üzülüyorum, kadın helak oldu, İklim de arada kaynıyor işte, çıkmaza girdim, cinnet geçirip işi bırakasım var, kreş baktım dün biraz ama çok küçük nasıl vereyim, offf çıldıracam..
Başka da akrabamız yok ki, gelsin dedeme yada İklime biraz baksın..
Esin, akşamları benim eşimde tv açıyor ama biz İklimle tv ye aldırmadan oynaşırız, koklaşırız, oyun esnasında bişeyler öğretmeye çalışıyorum..
aslında dün gece iyi uyudu sadece 1 kez uyandı ama benim çok uykum var
uyku konusunda Doguhan top yaptı masallah.aksam 20 30 da uyuyup sabah 07 30 da kalktı.hıc ses etmeden kendı kendıne besıgınde oynadı.
İklimde karanlıktan korkmuyor..
Yatağın, koltuğun kenarına kadar gelir ama düşeceğini bildiği için hiç hamle yapmaz, inebiliyorsa iner kendi yoksa orda bekler..
Wc ye giderken bende ya yatağına koyuyorum yada yürüteçe koyup yanıma gelmesine izin veriyorum, kapının önünden bana bakıp 'çişş' diyor zilli..
bende onu öğrenmek istedim oyun dışında bir eğitici zamanınız var mı ama aşağı yukarı herkes benim gibi yapıyor demek ki hata yapmıyorum
Günaydin güzel Anneler,
Merve, gecmis olsun canim. Üsenme iste yap doktorun dediklerinide bi an evve iyilessin gögsün.
Ayfer, canim Hilalin yeni diside hayirli olsun. Fotolarina bayildim, issir o yanaklardan benim yerime lütfen.
Yasemin, Dedenede Iklimede cok gecmis olsun. Insallah hemen iyilesir kuzu yaaa.
Esin, bende birseyler ögretmek icin mesela Objelerin ismini söylüyorum bi kac kere sarki söyler gibi.
Sonrada mesela Lamba nerde diye soruyorum oda gösteriyor.
BAska yerlere misafirlige felan gittigimiz zmn ordada soruyorum, ki hani gercektende ögrenmisi yoksa sadece evdeki esyalarimi taniyor diye. Gercektende ögrenmis oluyor.
Simdide esyalari ayirdetmeye basladi..CimBom aggan nerde, adidas aggan nerde felan diye sorunca biliyor hangisi oldugunu.
babam dedi ki,karanlıktan korkmasını gerektirecek bişey olmadığı için korkmasını daha bilmiyor,hepimizinki korkmadığına göre söylediği doğru.
ya hata yapmıyorsun ya hepimiz hata yapıyoruz
Bana aggan nerde de ben gösteremem meselao ne ki?
Aggan ne ki ?
günaydın canlar , yada tünaydın ,,
selin alttan 2 üstten 4 diş çıakrmya çalışıyor ve durumu siz düşünün biraz calpol veriyorum iyi gelsin diye ben yanında yatarsam çok güzel uyuyor ama ben yoksam uykusuda yok beni yanında hiç bir yere gödnermiyor ,, sürekli kucağımda oynamak istiyor ,,
top atıp tutuyoruz birbirimize ,,, :) öğreniyorlar yaa telefonu kulağına götürüp alo diyor , gırgırla ev temizliyor , kumandayı alıyor hemen biryere şöyle keyifli bi kurulup sonra kumandanın düğmelerine basıp televizyondaki değişikliği takip ediyor :)):)
ha birde düşe düşe artık öğrendi koltuk yatak kanepeden kendisi inebiliyor dötünü dönüyor ve yavşça kendini yere bırakıyor sonra oturup alkış yapıyor ve tekrar çıkarın diye cırlıyor zilli :):)
ben yarın sabah anama gidiyorum dizinin dibinde yatıcam 3 günözleyin beni emi
selin alttan 2 üstten 4 diş çıakrmya çalışıyor ve durumu siz düşünün biraz calpol veriyorum iyi gelsin diye ben yanında yatarsam çok güzel uyuyor ama ben yoksam uykusuda yok beni yanında hiç bir yere gödnermiyor ,, sürekli kucağımda oynamak istiyor ,,
top atıp tutuyoruz birbirimize ,,, :) öğreniyorlar yaa telefonu kulağına götürüp alo diyor , gırgırla ev temizliyor , kumandayı alıyor hemen biryere şöyle keyifli bi kurulup sonra kumandanın düğmelerine basıp televizyondaki değişikliği takip ediyor :)):)
ha birde düşe düşe artık öğrendi koltuk yatak kanepeden kendisi inebiliyor dötünü dönüyor ve yavşça kendini yere bırakıyor sonra oturup alkış yapıyor ve tekrar çıkarın diye cırlıyor zilli :):)
İnternetin olmadığı yere neden gidyorsun kiii,yok yazılacaksın,şayet net varsa da gir bekletme bizi
Acaba ben hiç düşmesine müsaade etmedim ondan mı öğrenemiyor,düşen çocuk akıllanıyor mu?
Diş durumu içinde allah sana sabır versin,Selintoşa da direnç versin
bende onu öğrenmek istedim oyun dışında bir eğitici zamanınız var mı ama aşağı yukarı herkes benim gibi yapıyor demek ki hata yapmıyorum
hilalin dişi çıkmış hayırlı olsun
bizim tv hep açık ama sadece reklamları izliyo mert, tv kapanınca önünde oturup boş tvye bakıyo,nası vazgeçiricem bilmiyorum. melek bütün gün oynuyo mertle,konuşuyo şarkı söylüyo. bende eve gidince oynuyorum onunla ,sonra babası gelip oynuyo,hep oynuyoruz anlıycanız,oynatırken öpücük atmayı top atmayı falan öğretmeye çalışıyoz.
babam dedi ki,karanlıktan korkmasını gerektirecek bişey olmadığı için korkmasını daha bilmiyor,hepimizinki korkmadığına göre söylediği doğru.
ya hata yapmıyorsun ya hepimiz hata yapıyoruz
Bana aggan nerde de ben gösteremem meselao ne ki?
Nasil yani?
Ben kendimi bildim bileli kücük cocuklara (1-2 yas) Ayakkabi yerine Agga derler...
Yani sadece bizim ailede degil, hep duydugum denilen sey
İnternetin olmadığı yere neden gidyorsun kiii,yok yazılacaksın,şayet net varsa da gir bekletme bizi
Acaba ben hiç düşmesine müsaade etmedim ondan mı öğrenemiyor,düşen çocuk akıllanıyor mu?
ayya gözümde canlandırdım çok tatlı göründü kuzucum yerim onun o minik totosunu
Nasil yani?
Ben kendimi bildim bileli kücük cocuklara (1-2 yas) Ayakkabi yerine Agga derler...
Yani sadece bizim ailede degil, hep duydugum denilen sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?