- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.061
Ay hele şükür yazdın iki satır
Maaşallah kuzuşa, nasıl özledi bu teyzesi onu :)
Aynı anda aynı şeyi düşündük sanırım. Ben de hiç izin vermedim düşmesine, öyle kafa üstü kendini bırakınca düşeceğini bilmiyor ki, o yüzden de bir b planı yok galiba çocuğumun...
AYLİN bebem net bulamazsam cepten ulaşırım sana daha hiç aramadım sesini duyamadım
hadi birbiriize bebeğe söölediğimiz komik şeyleri yazalım mesela biz banyoya babah yürümeye tati yemeğe mem dioruz aklıma şimdilik bunlar geldi sizde sayın bakalım
,Bizim buralarda da ayakkabıya akka derler Zeliha..
Ben anlamıştım ayakkabı demek istediğini..
Geçmiş olsun dileğin için de ayrıca teşekkür..
Öznur ve Gülşan size de teşekkür ederim kızlar..
Gülşancım, İklim hasta ve dedemde köprücük kemiğini kırdı malesef, ev tımarhane gibi..
günaydın...
dün esim bimden dost sütün devam sütünü almıs, aksam verdim barıs severek içti. sonra kızdım kendime ne oldugu belli olmayan bir markanın sütünü icirdim diye. biraz arastırdım ki dost sütü ülker üretiyormus, o kadar da dandik degilmis yani. hatta kk da konu acılmıs bununla ilgili:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/409596-dost-sut-hakkinda.html
benim gibi teredütte olanlar icin paylasayım dedim. pınarla sekle yarısamaz belki ama arada icirebilirim diye dusundum, ne dersiniz arada icirsem mi hic icirmesem mi?
,
canım çok ama çok geçmiş olsun ,, halini düşünüyorum da şöyle bir çözüm geldi aklıma deden bi bakıcı tutsan ,,, annenin yanında yardımcı olsun eve çocuğua dedene işe ,,,
yok genede düşmesin bizimki çok badire atlattıbilmiyorum zekası fena görünmüyor şimdilik inşallah ilerde bu düşmeler ile ilgili bir sıkıntımız olmaz,,, sen genede düşürme mümkün olduğunca yakala onu :)
olur
bizde de derler ben hemen anladım :)
yazarım yazarım :)
teyzesi bende doruk paşayı çok özledim inşallah ayarlarız bi buluşma ,,, kısmet bakalım ,,
sakın öğreteceğim diye çocukalrı düşürmeye kalkmayınn,,, :)
yemek : mammm
su : düm düm
başka komik bişi yok galiba bizde herşeyi normall,,
bu ara yaptığı en güzel şey şu
mesela uyanıyor anneeediye bağırıyor ben başına gelince hemen geri yatıyor kolalrını uzatıp hadiii diyor :))
günaydın...
dün esim bimden dost sütün devam sütünü almıs, aksam verdim barıs severek içti. sonra kızdım kendime ne oldugu belli olmayan bir markanın sütünü icirdim diye. biraz arastırdım ki dost sütü ülker üretiyormus, o kadar da dandik degilmis yani. hatta kk da konu acılmıs bununla ilgili:
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-bakimi-beslenmesi/409596-dost-sut-hakkinda.html
benim gibi teredütte olanlar icin paylasayım dedim. pınarla sekle yarısamaz belki ama arada icirebilirim diye dusundum, ne dersiniz arada icirsem mi hic icirmesem mi?
İklim koltuktan aşağı sarkmıştı birgün, bende aldım bunu, kafasını iyice eğdim yere, bak buradan sarkarsan böyle düşersin uff olursun falan diye anlattım, bunun etkisi var mı bilmiyorum ama o günden sonra eğilip baktı ama hiç kafa üstü inmeye çalışmadı, kısa zamanda da poposunu dönüp kendini kaydırarak inmeyi öğrendi, bunu yaptığımda daha 6-7 aylıktı..
İklim koltuktan aşağı sarkmıştı birgün, bende aldım bunu, kafasını iyice eğdim yere, bak buradan sarkarsan böyle düşersin uff olursun falan diye anlattım, bunun etkisi var mı bilmiyorum ama o günden sonra eğilip baktı ama hiç kafa üstü inmeye çalışmadı, kısa zamanda da poposunu dönüp kendini kaydırarak inmeyi öğrendi, bunu yaptığımda daha 6-7 aylıktı..
İklim 2 haftadır içiyor o sütten, ben burada paylaşmıştım ama sen kaçırmışsın anlaşılan, Pınar ile dönüşümlü olarak veriyorum, severek içiyor, zararı olacağını sanmam, Dost bilindik bir marka, yıllardır vardır hatta yoğurdu çok meşhurdur, ekonomik bir süt bence bu, sende arada verebilirsin..
Ben de çok düşünüyorum versem mi diye... Akşam üstü saatlerinden kek yiyor, yanında iyi olur aslında.
[/COLOR][/B]
gaddaaarrrr ,,, :)
aslında bilinçi yapıldığında etkili oalbilir ama genede yapma öyle ,,, farklı etkielride olur mevlam korusun ,,
size bi soru dayımın oğlu 3 yaşında kalabalık bir ortamda yapmak istediği herşeyi annesine soruyor sessizce kulağına anlatıyor git babama şunu de iboya söyle bana onu versin kendi si hiç bişeyi haleltmiyor ,,
evin içinde de böyle yapmaya başlamış hatta konuşmadna iaşterlerle anlatıyormuş yapmak istedikelrini
arabaya bindiğinde hiç bir bir soruya cevap vermiyor hiç bir şekilde işretlede bişi anlatmıyormuş
şimdi ne yapmalı çocuk bunu nedne böyle yapıyordur,,, ??
selini çok kıskanıyor ondan olabilir mi ?? hani selinde anlatamıyor işaretlerle gösteriyor felan ya ?? mesela ben selini prensesim diye sevdikçe annesine sende bana prensesim de diyromuş :)):
yada başka bişi ?? bi akıl verin bakalım ??
bizde ayakkabi - agga,
banyo yapmaya - bicibici yapalim
uykusunu gelince kendi neeen neeen diyor
acikincada ne istedigine göre ya meme yada mam mam
baska farkli söyledigimiz bisey yok.
Hardtimes, dayinin oglu büyük ihtimal kisakandigi ve ilgi cekmek istedigi icin öyle davraniyordur.
Benim 8 yasinda kiz kardesim var, o bile tugrayi kiskaniyor ve bazi hareketlerini taklit ediyor.
Bazen kendi oyuncaklarini vermek istemiyor. Bebek gibi ihhh ihhh felan diyor.
Cok seviyor ama arasira böyle davranislarida oluyor.
Bizde Ayakkabi - Agga,
Banyo yapmaya - BiciBici yapalim
uykusunu gelince kendi Neeen Neeen diyor
acikincada ne istedigine göre ya Meme yada Mam Mam
baska farkli söyledigimiz bisey yok.
Hardtimes, dayinin oglu büyük ihtimal kisakandigi ve ilgi cekmek istedigi icin öyle davraniyordur.
Benim 8 yasinda kiz kardesim var, o bile Tugrayi kiskaniyor ve bazi hareketlerini taklit ediyor.
Bazen kendi oyuncaklarini vermek istemiyor. Bebek gibi ihhh ihhh felan diyor.
Cok seviyor ama arasira böyle davranislarida oluyor.
yaa icim rahatladı vereyim bende o zaman.
barısta kek yanında sütü seviyor, deneyebilirsin. zaten 1 ayları kaldı inek sütüne gecise, hafiften alıssa iyi olur. damak tatları olusmaya basladı cunku, emen cocuklar daha zor alısıyomus diyorlar inek sütüne.
bu arada dün omega 3 balıktan baska nelerde var diye biraz arastırdım da kivi de %52, semizotunda %35 oranında omega 3 varmıs. ceviz, badem,fındıkta falan daha dusukmus bu oran.en cokta somon da varmıs. balık yemese de kivi yiyor en azından o da kardır.semizotu aldırıp yemegini yapacagım hafta da bir.balık yiyordu aslında daha kucukken, son 2 aydır elimi kokluyor kokusunu aldı mı anında ceviriyor kafayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?