2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Iki ismi olan Bebeklerimiz varmi? ikisinide kullaniyormusunuz yoksa tek isim ilemi sesleniyorsunuz?
Tek isim ile sesleniyorsaniz, sizce diger isme alismasina gerek varmi?

Benim kızımın iki ismi var, şu anda tek ismini kullanıyoruz, diğer ismini öğrenmesine-alışmasına hiiiççç gerek yok bence. (kaynanamın ismi olduğu için)...

Iki ismi olan Bebeklerimiz varmi? ikisinide kullaniyormusunuz yoksa tek isim ilemi sesleniyorsunuz?
ben iki isme karşı olanlardanım, gereksiz geliyor bence, ama iki isim koysaydım iki isminide kullanırdım,kullanmayacaksam niye koyayımki:26:

Ben herşeyi en doğru telafuzuyla söylüyorum hatta yakında benim konuşmalarım da düzelecek,gitcez gelcez yok,gideceğiz geleceğiz

demek b planı yok, yerim onun a planını

balataları sıyırmış mart anneleri olarak ismimizi değiştirmeyi öneriyorum ver yahu olmaz bişey,bunlar terlik yalıyor bişey olmuyor,dost süt içse de bişey olmaz

iyi fikir,dışarı dolaştırmaya çıkarır dedeni falan annen nefes alır.

Ben de çok düşünüyorum versem mi diye... Akşam üstü saatlerinden kek yiyor, yanında iyi olur aslında.

COLOR]

Ben denedim kekin yanında su içer gibi bikaç yudum alıp bi daha içmedi,ben inek sütüne başlıycam yakında bu sütleri sevmiyo oğlum

Kıskanıyor olabilir tabi,ama çocuktur huyu sürekli değişir,bu da geçici bi dönemdir bence

benim kızımın adı Nihan Sena...ben genelde ilk ismini kullanıyorum...eşim ikisini de kullanıyor...çoğunluk ilk adını ama bazıları da sadece 2. adını kullanıyor o yüzden nasıl söylenirse söylensin adını biliyor...duyunca dönüp bakıyor...sürekli olmasa da ikisini de kullanın bence...

diğer arkadalara katılıyorum, Selin'i kıskanıyor, onun gibi davranırsa daha çok ilgi göreceğini düşünüyor, üstüne gitmemek ama geriden takip etmek lazım.

Ben en çok somon balığı yediriyorum. Kivi alerjen diye yedirmedim hiç, artık vereyim bari. Semizotunu sadece çorbada yiyor, yemeğini yiyemedi, öğürdü. Balık yağına devam :)
Dost sütü ben de alayım bu akşam, bakaım ne olacak...

Digol digolden biliyoruz ne kadar konuşkan olduğunu

İki ismi var maaesef oğlumun, ilk ismi dedesinin ismi ama ben hiç istememiştim ve yokmuş gibi davranıyorum. İstemediğimi bildikleri için, başka kimse de kullan(a)mıyor. İkinci ismine alışmasını gerekli görmüyorum...

Hee iyi yaptın şimdi çikolatalı gofret dedin

Benim kızımın iki ismi var, şu anda tek ismini kullanıyoruz, diğer ismini öğrenmesine-alışmasına hiiiççç gerek yok bence. (kaynanamın ismi olduğu için)...

Aynen, benim kuzununda iki ismi var iste malesef (kayinpederimin ismi)...ama hic kimse söylemiyor, sadece arasira internetten Türkiye ile görüstügümüz zaman Kaynanam söylüyor.
Acikcasi alismasini bende istemiyorum

ben iki isme karşı olanlardanım, gereksiz geliyor bence, ama iki isim koysaydım iki isminide kullanırdım,kullanmayacaksam niye koyayımki:26:

Bende öyle düsünüyorum ama iste...mecbur birakiliyorsun bazen koymaya...
Eeee koydukda noldu sanki. Arkadasimin annesi hep der böyle durumlara "O ne öyle dötüne ek yapimis gibi, ben olsam hakaret olarak algilarim" der. :90:

bizimde iki ismimiz var gökçe ata :) ben genelde ata diyorum ama ilerde ikisinide alıştırıcam benimde iki ismim var ben alışmadığım için çok zorlanıyorm

selamlar canlar.geçmişi okudumama okudun madem cvp yaz derseniz şaşkın olduğum için apışıp kalabilirim.
o sebeple ben dalayım burdan.bende şu devam sütlerinden denemek istiyorum.Alp e geçenlerde gece ineksütü ve cicibebe verdim,az su katarak.Alp uykusunda hiçbişey içmez,bunu içti.acaba direk inek sütüne başlasam mı diye düşünüyorum.

ver canım yaa, useniyorsan corbasına falan kat onu da, ver bir sekilde.

masallah hastayım ben bu akıllı kızlara

balataları sıyırmış mart anneleri olarak ismimizi değiştirmeyi öneriyorum ver yahu olmaz bişey,bunlar terlik yalıyor bişey olmuyor,dost süt içse de bişey olmaz

valla bana uyar, cok begendim yeni ismimizi barıs sayesinde arastırmacı gazeteci gibi oldum zaten, ne duysam arastırıyorum, bu arastırmaları kendi calısmalarım icin yapsam docent olmustum simdiyee

valla dün akşam konuştuk durumu acaba neden böyle diye ,, ve size yazarken bi yandan kıskançlık aklıma geldi :)

demek ki sizde aynı şeyi düşünüyorsunuz :)

kıskanması da normal herkes onu deli gibi severken şimdi ikinci biri çıktı ortaya ve büyüdükçede daha çok ilgi gördüğünü anlayınca oda küçülmeye karar evrdi sanırım :):) akıllı yeğenim benm :))

yasmin güldürdün beni...
günaydınlarrrrr...aman tanrım bugün nekadanda erkenciyim..
gecmişe bakamıorum umarım sorun yok ..affola
..

emiyorsa devam sütü bana gereksiz geliyor inek sütüne alışsınlar bir an önce çocukluk dönemi için şart...Nihan'a inek sütü veriyorum ben ama gece kesinlikle içmiyor...daha önce mama da denemiştim biberon kullanmadığı için içmiyor sanırım gece sadece anne sütü ama zaten gece beslenmesi diye bir şey yok diyor doktorlar...

gündüz de sütü soğuk şekersiz ve bardaktan içiyor ama az..en çok 1 çaybardağı içiyor..ben inek sütüne iyice alışsın sevsin istiyorum...biz hiç içmezdil küçükken annem zorla içirirdi ama büyük erkek kardeşim çok severdi ve sürekli içerdi..biz hep kısayız o 1.85

Gülşan semizotu çorbasının tarifini versene bu arkadaşına

Oyyy yerim o bal köpüğünü... Doruk bu anlattıklarının tam tersini yapıyor. Üstünü değiştirirken ben başından geçiriyorum, o çekip çıkarıp atıyor, kollarını sıkıyor geçiremeyeyim diye, bezini açarken ve temizlerken bekliyor, yenisini bağlarken kaçıyor, canıma okuyor... Boşuna demiyorlar zıt kutuplar birbirini çeker diye :))))

hee ben de, Türkçe kitabı yazar gibi konuşuyorum çocukla, etraftan komik söyleyenler olursa da düzeltiyorum, nazi subayı gibiyim.

Kocam diyor işte, grubunuzun adını manyak mart anneleri diye değiştirin diye... e haklı adam, kızamadım :9

Ben de inek sütü vermek istiyorum artık, 11 aylık olsun, soracam doktoruna...

Iııh sölemem, Harun Doruk diye isim mi olur

Bayıldım bu lafa ve bu algıya, ama bizimkiler hiç öyle düşünmüyor.
Bişey anlatayım da gülün:
Ben İst-Kadıköy doğumluyum, Doruk da öyle... Bazen hemşerim diyorum ben oğluma, geçenlerde kvalide duydu bunu, o ney dedi, anlattım ben de... Aradan biraz zaman geçti, kpeder naber adaşım dedi Doruk'a, karısından ekleme geldi, hem adaşın hem hemşerin, bundan sonra hemşerim de diyebilirsin. Neremle güldüğümü hayal gücünüze bırakıyorum

Ben çok içerdim,halada içiyorum sütü.Alp ede alışması için artık vermek istiyorum ama bir yandanda korkuyorum.demir eksikliği,kansızlık yaratacak diye.kan oranı zaten düşüktü enson.gece Alp te asla biberon falan almıyor içinde ne olursa olsun,ama cicibebeli sütü itirazsız içti valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…