2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aman tanrımm yagmur üst giyinmekten ve altının alınmasından nefrettttt ediyorr

hemşerim çok güzeldi :))

selinde aynen anlattığın gibi ,, kendi çıakrmayı öğrenmi şbirde eğer düğmelemiyorsam horka yada yelek direk bir kolunu kaldırıyor diğer eli ile çekip çıakrıyor sonrada dieğrni ve kurtulduğu anda onu yerde bırakıp kaçıyor :))
bez değiştirmek en büyük işkencem zaten ,,

Zeliha, bırak işte alışmasın çocuk, sonra büyüyünce ikinci ismi ile hiç ilgilenmez sadece Tuğra der :)) Yaşasın kötülük... Bence de dötünde yamalık, ek gibi oluyor o isimler ama elimizde değildi zorla koydular malesef, arada kaynanam ve eşrafı ikinci ismini yada ikisini birden söyleme gafletinde bulunuyorlar ama bakıyorlarki ben hiç tepki vermiyorum, sesleri giderek alçalıp sonrada kısılıyor, hahahha... çok komikler yaa.. Kaynanam bu konuda da bir pot kırdı, birgün anlatayımda gülün, fena bozdum onu...

Ben yemeğe gidiyorum canolar, moralim hala yerinde değil, kuzum aklımda hep, işlerde çok yoğun, üfff..

çok güldüm yaa....
aslında çok güzel olmuş ismi...sen o ismi sevmediğin için haklısın..nasıl istiyorsan öyle kullan ama damadımın adı 10 numara çok karizmatik..ben Harun adını çok beğenirim ama Doruk daha güzel tabii

Yine iyi fena degil isimler...ben ne diyim, bizimki Hidayet.
Hic yakistiramiyorum ben cücügüme

Demekki koymaya mecbur birakilanlardan hic kimse ikinci ismi kullanmiyor.
Büyüklerde anlasaya ne kadar gereksiz birsey oldugunu

ben koymadım iki isim.kısa ve öz,sadece ALP.
isteyen bozulsun valla,çocuk bir ömür başkasının adıyla niye anılsınki?o yeni bir birey sonuçta,eskisinin yeni hali değil.ama zorla konulunca yapacak bişey yok tabi.
ama ben daha yoğunbakımdan çıkmadan ismini kulağına okumuşlar Alp in ve haberim olmadan göbekadı kayınpederimin adı olmuş.ama nüfusta yazmıyor

Son düzenleme:

canım benim hem iklim kuzuma hemde dedene geçmiş olsun allah annenede ayrdım etsin güç kuvvet versin valla aynı şehirde olsaydık iklim kuzuma bakardım kıyamam ben ona

teyseleri serhana balık yapıcam ilk kez yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz tarif ederseniz çok sevinirim
serhanla haşırneşiriz o yüzden uğrayamadım bugün acil cvplarınısı bekliyorum şimdiden teşekkür ederimm

aman tanrımm yagmur üst giyinmekten ve altının alınmasından nefrettttt ediyorr

hımm ben iki adına kendim seçip koyduğum için sorun olmuyor tabii...severek söylüyoru
z adını ama zorla konulmuşsa isim bence de söylemeyin..sesinizde ki memnuniyetsizlik bebeğe de geçer...etkilenir bence...
nasıl bir mantık ya...ben kimseye sormadım ben seçtim eşim beğendi hatta o daha çok sevdi sonradan değiştirmeye niyetlendim bir ara kabul etmedi...biz çok seviyoruz kızımın adını:))

Ben de katılıyorum, devam sütü yerine inek sütü içsin artık, devam sütünü ağzına koymuyor ki. Ama zaten demir eksikliği var, doktor ne der bilmem.

Bi yemek yiyeyim artık, bugün çok yazdım, hak ettim yemeği

Alp ide ben koydum,yani ben fikir olarak sundum,eşim beğendi.başka kimsenin fikrini almadım,almamda zaten.çocuk bizim,isim hakkıda bizim o halde.
iyikide değiştirmemişsiniz,bende çok sevdim adını,özellikle Nihan ı daha fazla beğendim.

Ben de direk inek sütüne başlayacağım bu günlerde, 10,5 aylık oldu yahu bence içebilir

İklim Bahar bence çok güzel uymuş,fonetiği de güzel.
Gökçe genelde ismi kız ismi Şebo ya niye Gökçe Ata koydunuz?bak görürsün ilerde sadece Ata yı kullanacak
Harun Doruk un da fonetiği güzel ama Harun pek güzel değil
Hidayet Tuğra da hakikaten kötüymüş be arkadaşım

Ben Emir Tuğra istiyordum hamile kaldığım andan itibaren,babası Kerem dedi o zaman Kerem Batu dedim ama sanki kendi doğurdu gitti sadece Kerem koydu,pek de sevmem bu ismi hala çok da ısındığım söylenemez.

gökçe ikisinde kullanılıyo benim birkaç erkek gökçe isminde arkadaşım var :))
gökçe ismini babası koydu rüyasında görmüş ben gökçe diye sesleniyormuşum o yüzden istedi bende düşündüm ablasının adıda gülce çok uyumlu birde anlamı mavii demekmiş ben mavi aşığıyım o yüzden atayla yakıştı o yüzden koyduk göbek adıda benim rahmetli babamın adı o yüzden isimle ilgili hiç sıkıntı yok :))

canım ne balığı yapıcağında önemli
ben mezgiti direk fırında biraz zeytinyağı koyup pişiriyorum
çinekop yapıcaksam tavaya soğanı yarım ay şeklinde doğruyorum balığı koyup üstüne salçalı su koyup pişiriyorum
geçen gün dil balığı aldım onu una bulayıp kızarttım çünkü o öyle yeniyo
ata hertürlü balığı keyifle yiyor :)

dil balığı aldım bende kılçıksız olduğu için una bulayıp kızartıcam ama yağlı olmuyomu ozaman canım bide sebze çorbasına falan da katsam olurmu
son soru bi seferde ne kadar balık yediriyosun

aynen ebru atada öyle ne olacak bunun sonu bilmiyorum heran savaş halindeyiz
artık direnmeyede başlıyo zaptedemiorum nası güçlü bacaklarını tutarken gecen bi baktım öyle bi sıkmışımki ertesi gün morarmış cocugumun banvitleri
seyo ben azıcık suda bugulatıorum yanı sıra sogan patates ve havucta dogruyoru hepsi beraber haşlanıyo..birazcıkta maydanoz ohhhh..tam lazutum anam ben..

ben balıga salca gerek duymuyorum aşkım

dil balığı aldım bende kılçıksız olduğu için una bulayıp kızartıcam ama yağlı olmuyomu ozaman canım bide sebze çorbasına falan da katsam olurmu
son soru bi seferde ne kadar balık yediriyosun

valla ben bir tane dil balıgını birkaç parcaya ayırdım kızarttım sonra pecetede beklettim birde az yağda kızarttım yağlı olmadı
valla ata hepsini yedi :))
normaldede çinekop ve mezgittede 1 taneyi yiyor

fırında yapıyosun yanii dimi canım ya ben şimdi iki minik parça yapıcam serhana tavada ızgara gibi falan yapsam olurmu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…