- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.101
ama ben bu ay konuşmasından çok giyinmesine bez değiştirmemize hastayım...giyinmeyi çok seviyor hemen kolları kaldırıyor elini sokunca kolunu kendi itiyor..çok zevkli oluyor:))
bezini değiştirirken de yeni bezi koyarken bacakları kaldırıyor cırt cırtları açarken indiriyor altını açarken tekrar kaldırıyor silince yine indirip bağlamamı bekliyor...hastayım ben bu kıza:))
Gülşan semizotu çorbasının tarifini versene bu arkadaşına
Oyyy yerim o bal köpüğünü... Doruk bu anlattıklarının tam tersini yapıyor. Üstünü değiştirirken ben başından geçiriyorum, o çekip çıkarıp atıyor, kollarını sıkıyor geçiremeyeyim diye, bezini açarken ve temizlerken bekliyor, yenisini bağlarken kaçıyor, canıma okuyor... Boşuna demiyorlar zıt kutuplar birbirini çeker diye :))))
hee ben de, Türkçe kitabı yazar gibi konuşuyorum çocukla, etraftan komik söyleyenler olursa da düzeltiyorum, nazi subayı gibiyim.
Kocam diyor işte, grubunuzun adını manyak mart anneleri diye değiştirin diye... e haklı adam, kızamadım :9
Ben de inek sütü vermek istiyorum artık, 11 aylık olsun, soracam doktoruna...
Iııh sölemem, Harun Doruk diye isim mi olur
Bayıldım bu lafa ve bu algıya, ama bizimkiler hiç öyle düşünmüyor.
Bişey anlatayım da gülün:
Ben İst-Kadıköy doğumluyum, Doruk da öyle... Bazen hemşerim diyorum ben oğluma, geçenlerde kvalide duydu bunu, o ney dedi, anlattım ben de... Aradan biraz zaman geçti, kpeder naber adaşım dedi Doruk'a, karısından ekleme geldi, hem adaşın hem hemşerin, bundan sonra hemşerim de diyebilirsin. Neremle güldüğümü hayal gücünüze bırakıyorum
diğer arkadalara katılıyorum, Selin'i kıskanıyor, onun gibi davranırsa daha çok ilgi göreceğini düşünüyor, üstüne gitmemek ama geriden takip etmek lazım.
Ben en çok somon balığı yediriyorum. Kivi alerjen diye yedirmedim hiç, artık vereyim bari. Semizotunu sadece çorbada yiyor, yemeğini yiyemedi, öğürdü. Balık yağına devam :)
Dost sütü ben de alayım bu akşam, bakaım ne olacak...
Digol digolden biliyoruz ne kadar konuşkan olduğunu
İki ismi var maaesef oğlumun, ilk ismi dedesinin ismi ama ben hiç istememiştim ve yokmuş gibi davranıyorum. İstemediğimi bildikleri için, başka kimse de kullan(a)mıyor. İkinci ismine alışmasını gerekli görmüyorum...
Hee iyi yaptın şimdi çikolatalı gofret dedin
ver canım yaa, useniyorsan corbasına falan kat onu da, ver bir sekilde.
masallahhastayım ben bu akıllı kızlara
valla bana uyar, cok begendim yeni ismimizibarıs sayesinde arastırmacı gazeteci gibi oldum zaten, ne duysam arastırıyorum, bu arastırmaları kendi calısmalarım icin yapsam docent olmustum simdiyee
Gülşan semizotu çorbasının tarifini versene bu arkadaşına
Oyyy yerim o bal köpüğünü... Doruk bu anlattıklarının tam tersini yapıyor. Üstünü değiştirirken ben başından geçiriyorum, o çekip çıkarıp atıyor, kollarını sıkıyor geçiremeyeyim diye, bezini açarken ve temizlerken bekliyor, yenisini bağlarken kaçıyor, canıma okuyor... Boşuna demiyorlar zıt kutuplar birbirini çeker diye :))))
hee ben de, Türkçe kitabı yazar gibi konuşuyorum çocukla, etraftan komik söyleyenler olursa da düzeltiyorum, nazi subayı gibiyim.
Kocam diyor işte, grubunuzun adını manyak mart anneleri diye değiştirin diye... e haklı adam, kızamadım :9
Ben de inek sütü vermek istiyorum artık, 11 aylık olsun, soracam doktoruna...
Iııh sölemem, Harun Doruk diye isim mi olur
Bayıldım bu lafa ve bu algıya, ama bizimkiler hiç öyle düşünmüyor.
Bişey anlatayım da gülün:
Ben İst-Kadıköy doğumluyum, Doruk da öyle... Bazen hemşerim diyorum ben oğluma, geçenlerde kvalide duydu bunu, o ney dedi, anlattım ben de... Aradan biraz zaman geçti, kpeder naber adaşım dedi Doruk'a, karısından ekleme geldi, hem adaşın hem hemşerin, bundan sonra hemşerim de diyebilirsin. Neremle güldüğümü hayal gücünüze bırakıyorum
Yine iyi fena degil isimler...ben ne diyim, bizimki Hidayet.
Hic yakistiramiyorum ben cücügüme
Demekki koymaya mecbur birakilanlardan hic kimse ikinci ismi kullanmiyor.
Büyüklerde anlasaya ne kadar gereksiz birsey oldugunu
Bizim buralarda da ayakkabıya akka derler Zeliha..
Ben anlamıştım ayakkabı demek istediğini..
Geçmiş olsun dileğin için de ayrıca teşekkür..
Öznur ve Gülşan size de teşekkür ederim kızlar..
Gülşancım, İklim hasta ve dedemde köprücük kemiğini kırdı malesef, ev tımarhane gibi..
Yine iyi fena degil isimler...ben ne diyim, bizimki Hidayet.
Hic yakistiramiyorum ben cücügüme
Demekki koymaya mecbur birakilanlardan hic kimse ikinci ismi kullanmiyor.
Büyüklerde anlasaya ne kadar gereksiz birsey oldugunu
aman tanrımm yagmur üst giyinmekten ve altının alınmasından nefrettttt ediyorr
ben koymadım iki isim.kısa ve öz,sadece ALP.
isteyen bozulsun valla,çocuk bir ömür başkasının adıyla niye anılsınki?o yeni bir birey sonuçta,eskisinin yeni hali değil.ama zorla konulunca yapacak bişey yok tabi.
ama ben daha yoğunbakımdan çıkmadan ismini kulağına okumuşlar Alp in ve haberim olmadan göbekadı kayınpederimin adı olmuş.ama nüfusta yazmıyor
ver canım yaa, useniyorsan corbasına falan kat onu da, ver bir sekilde.
masallahhastayım ben bu akıllı kızlara
valla bana uyar, cok begendim yeni ismimizibarıs sayesinde arastırmacı gazeteci gibi oldum zaten, ne duysam arastırıyorum, bu arastırmaları kendi calısmalarım icin yapsam docent olmustum simdiyee
harun doruk:83:
emiyorsa devam sütü bana gereksiz geliyor inek sütüne alışsınlar bir an önce çocukluk dönemi için şart...Nihan'a inek sütü veriyorum ben ama gece kesinlikle içmiyor...daha önce mama da denemiştim biberon kullanmadığı için içmiyor sanırım gece sadece anne sütü ama zaten gece beslenmesi diye bir şey yok diyor doktorlar...
gündüz de sütü soğuk şekersiz ve bardaktan içiyor ama az..en çok 1 çaybardağı içiyor..ben inek sütüne iyice alışsın sevsin istiyorum...biz hiç içmezdil küçükken annem zorla içirirdi ama büyük erkek kardeşim çok severdi ve sürekli içerdi..biz hep kısayız o 1.85
hımm ben iki adına kendim seçip koyduğum için sorun olmuyor tabii...severek söylüyoru
z adını ama zorla konulmuşsa isim bence de söylemeyin..sesinizde ki memnuniyetsizlik bebeğe de geçer...etkilenir bence...
nasıl bir mantık ya...ben kimseye sormadım ben seçtim eşim beğendi hatta o daha çok sevdi sonradan değiştirmeye niyetlendim bir ara kabul etmedi...biz çok seviyoruz kızımın adını:))
selamlar canlar.geçmişi okudumama okudun madem cvp yaz derseniz şaşkın olduğum için apışıp kalabilirim .
o sebeple ben dalayım burdan.bende şu devam sütlerinden denemek istiyorum.Alp e geçenlerde gece ineksütü ve cicibebe verdim,az su katarak.Alp uykusunda hiçbişey içmez,bunu içti.acaba direk inek sütüne başlasam mı diye düşünüyorum.
Ben de direk inek sütüne başlayacağım bu günlerde, 10,5 aylık oldu yahu bence içebilir
İklim Bahar bence çok güzel uymuş,fonetiği de güzel.
Gökçe genelde ismi kız ismi Şebo ya niye Gökçe Ata koydunuz?bak görürsün ilerde sadece Ata yı kullanacak
Harun Doruk un da fonetiği güzel ama Harun pek güzel değil
Hidayet Tuğra da hakikaten kötüymüş be arkadaşım
Ben Emir Tuğra istiyordum hamile kaldığım andan itibaren,babası Kerem dedi o zaman Kerem Batu dedim ama sanki kendi doğurdu gitti sadece Kerem koydu,pek de sevmem bu ismi hala çok da ısındığım söylenemez.
aman tanrımm yagmur üst giyinmekten ve altının alınmasından nefrettttt ediyorr
teyseleri serhana balık yapıcam ilk kez yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz tarif ederseniz çok sevinirim
serhanla haşırneşiriz o yüzden uğrayamadım bugün acil cvplarınısı bekliyorum şimdiden teşekkür ederimm
canım ne balığı yapıcağında önemli
ben mezgiti direk fırında biraz zeytinyağı koyup pişiriyorum
çinekop yapıcaksam tavaya soğanı yarım ay şeklinde doğruyorum balığı koyup üstüne salçalı su koyup pişiriyorum
geçen gün dil balığı aldım onu una bulayıp kızarttım çünkü o öyle yeniyo
ata hertürlü balığı keyifle yiyor :)
artık direnmeyede başlıyo zaptedemiorum nası güçlü bacaklarını tutarken gecen bi baktım öyle bi sıkmışımki ertesi gün morarmış cocugumun banvitleriaynen ebru atada öyle ne olacak bunun sonu bilmiyorum heran savaş halindeyiz
seyo ben azıcık suda bugulatıorum yanı sıra sogan patates ve havucta dogruyoru hepsi beraber haşlanıyo..birazcıkta maydanoz ohhhh..tam lazutum anam ben..teyseleri serhana balık yapıcam ilk kez yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz tarif ederseniz çok sevinirim
serhanla haşırneşiriz o yüzden uğrayamadım bugün acil cvplarınısı bekliyorum şimdiden teşekkür ederimm
canım ne balığı yapıcağında önemli
ben mezgiti direk fırında biraz zeytinyağı koyup pişiriyorum
çinekop yapıcaksam tavaya soğanı yarım ay şeklinde doğruyorum balığı koyup üstüne salçalı su koyup pişiriyorum
geçen gün dil balığı aldım onu una bulayıp kızarttım çünkü o öyle yeniyo
ata hertürlü balığı keyifle yiyor :)
dil balığı aldım bende kılçıksız olduğu için una bulayıp kızartıcam ama yağlı olmuyomu ozaman canım bide sebze çorbasına falan da katsam olurmu
son soru bi seferde ne kadar balık yediriyosun
artık direnmeyede başlıyo zaptedemiorum nası güçlü bacaklarını tutarken gecen bi baktım öyle bi sıkmışımki ertesi gün morarmış cocugumun banvitleri
seyo ben azıcık suda bugulatıorum yanı sıra sogan patates ve havucta dogruyoru hepsi beraber haşlanıyo..birazcıkta maydanoz ohhhh..tam lazutum anam ben..
ben balıga salca gerek duymuyorum aşkım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?