- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.121
valla ben bir tane dil balıgını birkaç parcaya ayırdım kızarttım sonra pecetede beklettim birde az yağda kızarttım yağlı olmadı
valla ata hepsini yedi :))
normaldede çinekop ve mezgittede 1 taneyi yiyor
canım benim hem iklim kuzuma hemde dedene geçmiş olsun allah annenede ayrdım etsin güç kuvvet versin valla aynı şehirde olsaydık iklim kuzuma bakardım kıyamam ben ona
Ben de direk inek sütüne başlayacağım bu günlerde, 10,5 aylık oldu yahu bence içebilir
İklim Bahar bence çok güzel uymuş,fonetiği de güzel.
Gökçe genelde ismi kız ismi Şebo ya niye Gökçe Ata koydunuz?bak görürsün ilerde sadece Ata yı kullanacak
Harun Doruk un da fonetiği güzel ama Harun pek güzel değil
Hidayet Tuğra da hakikaten kötüymüş be arkadaşım
Ben Emir Tuğra istiyordum hamile kaldığım andan itibaren,babası Kerem dedi o zaman Kerem Batu dedim ama sanki kendi doğurdu gitti sadece Kerem koydu,pek de sevmem bu ismi hala çok da ısındığım söylenemez.
ben koymadım iki isim.kısa ve öz,sadece ALP.
isteyen bozulsun valla,çocuk bir ömür başkasının adıyla niye anılsınki?o yeni bir birey sonuçta,eskisinin yeni hali değil.ama zorla konulunca yapacak bişey yok tabi.
ama ben daha yoğunbakımdan çıkmadan ismini kulağına okumuşlar Alp in ve haberim olmadan göbekadı kayınpederimin adı olmuş.ama nüfusta yazmıyor
ben fırında patates soğanlı yapıyorum ne olursa haif oluyor beraberinde nişasta da tüketmiş oluyor...teyseleri serhana balık yapıcam ilk kez yapıyorum siz nasıl yapıyorsunuz tarif ederseniz çok sevinirim
serhanla haşırneşiriz o yüzden uğrayamadım bugün acil cvplarınısı bekliyorum şimdiden teşekkür ederimm
evet doktora sormak lazım...bizim kansızlık sıkıntımız yok çok şükür hatta fazla kanlı canlı..doğduğunda 1tüp kan almışlardı Türk bayrağı gibi kıpkırmızydı da hemşire bile rahatladı yavrucak demişti..sonrasında sorun olmadı..hiç kan damlası vermedim ben..
Ben de katılıyorum, devam sütü yerine inek sütü içsin artık, devam sütünü ağzına koymuyor ki. Ama zaten demir eksikliği var, doktor ne der bilmem.
Bi yemek yiyeyim artık, bugün çok yazdım, hak ettim yemeği
sağol teyzesi:))Senayı duyunca babam çok sevmişti tek mi çift mi olsun derkenAlp ide ben koydum,yani ben fikir olarak sundum,eşim beğendi.başka kimsenin fikrini almadım,almamda zaten.çocuk bizim,isim hakkıda bizim o halde.
iyikide değiştirmemişsiniz,bende çok sevdim adını,özellikle Nihan ı daha fazla beğendim.
maşallahvalla ben bir tane dil balıgını birkaç parcaya ayırdım kızarttım sonra pecetede beklettim birde az yağda kızarttım yağlı olmadı
valla ata hepsini yedi :))
normaldede çinekop ve mezgittede 1 taneyi yiyor
iklim bahar:83:
benim kızımında iki ismi var HİLAL BERİL
Bi gerzek msn şifremi çözmüş nasıl olduysa, az evel iki yerde oturum açtınız dedinormalde çevrimdışı duruyorum şu an, çevrimiçi açmış açan kişi koca kişisi de naber falan diye yazdı önce, sonra baktım uyarı geldi iki yerde oturum diye, hangi dangalak yapar ki bunu yaa şifre değiştirmek işe yarar mı ki bu durumda??
Şebnem mahvettin beni yaa, çok teşekkür ederim o güzel yüreğin için, gerçekten şu an birilerinin yardımına çok ihtiyacım var, acil bir çözüm bulmam lazım, dua edin bizim için..
evet çok sade net ve güzel
ben fırında patates soğanlı yapıyorum ne olursa haif oluyor beraberinde nişasta da tüketmiş oluyor...
evet doktora sormak lazım...bizim kansızlık sıkıntımız yok çok şükür hatta fazla kanlı canlı..doğduğunda 1tüp kan almışlardı Türk bayrağı gibi kıpkırmızydı da hemşire bile rahatladı yavrucak demişti..sonrasında sorun olmadı..hiç kan damlası vermedim ben..
sağol teyzesi:))Senayı duyunca babam çok sevmişti tek mi çift mi olsun derken
o da çok sevince ikisini birden koyduk:))
maşallah
canım ben fırında yapmıorum ocakta yapıorum daha pratik gelio bana..fırında yapıyosun yanii dimi canım ya ben şimdi iki minik parça yapıcam serhana tavada ızgara gibi falan yapsam olurmu acaba?
Bi gerzek msn şifremi çözmüş nasıl olduysa, az evel iki yerde oturum açtınız dedinormalde çevrimdışı duruyorum şu an, çevrimiçi açmış açan kişi koca kişisi de naber falan diye yazdı önce, sonra baktım uyarı geldi iki yerde oturum diye, hangi dangalak yapar ki bunu yaa şifre değiştirmek işe yarar mı ki bu durumda??
aman tanrımm yagmur üst giyinmekten ve altının alınmasından nefrettttt ediyorr
Harun Doruk olarak da, Harun olarak da beğenmiyorum ben, sadece Doruk istiyordum, Allahtan Doruk'u ben seçtim...
Kerem ismini çok severim ayrıca...
Seyhancım balığı yiyebildiği kadar yedirebilirsin bence. Yanına da patates haşlayabilirsin balığın... Bir dahaki sefere somon öneririm, tanıdığım bütün bebekler severek yiyor, kılçıksız ve eti bol bi balık, pişirmesi de kolay...
benim kızımında iki ismi var HİLAL BERİL
bakın geceleri dişlerini gıcırdatan agzından salyalar akan cocuklarda parazit oluyormuş aklınızda buluna
Kelimesi kelimesine aynı durumdayız,ödüm kopuyor kaka yapacak ya da üstü batacak diye.
Kerem ismi size daha çok yakışırmış Kerem-Ekrem
Ben somonu haşlayıp suyuna çorba yapıp balığı da didiklemek suretiyle içine katıp yediriyorum ama son sefer de zorla yedi ,artık damak tadı da başladı bızdıkta,sen nasıl yapıyorsun?
Mezgiti de yanmaz tavada az su koyup pişiriyorum,kayınvalidem su yerine tereyağ koy dedi,bi dahaki sefer öyle yapıcam,yanına patates soğan havuç falan vermiyorum ki yediği balık miktarı azalmasın diye
Yasemincim eş dost akraba takımından fayda yoksa, geçici bir bakıcı bulman en iyisi olacak sanırım. Apartman görevlisinin karısı gibi falan birisi var mı? Ya da en kötü ihtimal bu işi yapan ajanslarla irtibata geçsen? Çok çabuk buluyorlar ve geneli düzgün insanlar. Biraz İklim'i oyalar, biraz dedene bakar, anneni dinlendirir azıcık, Allah yardımcın olsun arkadaşım, çok iyi anlıyorum seni, keşke elimizden bişey gelse...
Aman maaşallah... Bizim iki testimizde normal çıkmıştı kanı, sonra ne olduysa eksildi birden, şimdi sabah akşam 10 damla demir veriyorum portakal suyu ile, nefret ediyor kuzuşum...
kötü bi genelleme yapmışlar,yeni diş çıkaran tüm çocuklar bi kere keşfettiği için ayrıca küçük olduğundan salyalarını toplayamadığı için bu duruma düşer ki.
Kelimesi kelimesine aynı durumdayız,ödüm kopuyor kaka yapacak ya da üstü batacak diye.
Kerem ismi size daha çok yakışırmış Kerem-Ekrem
Ben somonu haşlayıp suyuna çorba yapıp balığı da didiklemek suretiyle içine katıp yediriyorum ama son sefer de zorla yedi ,artık damak tadı da başladı bızdıkta,sen nasıl yapıyorsun?
Mezgiti de yanmaz tavada az su koyup pişiriyorum,kayınvalidem su yerine tereyağ koy dedi,bi dahaki sefer öyle yapıcam,yanına patates soğan havuç falan vermiyorum ki yediği balık miktarı azalmasın diye
kötü bi genelleme yapmışlar,yeni diş çıkaran tüm çocuklar bi kere keşfettiği için ayrıca küçük olduğundan salyalarını toplayamadığı için bu duruma düşer ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?