2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben bir tane dil balıgını birkaç parcaya ayırdım kızarttım sonra pecetede beklettim birde az yağda kızarttım yağlı olmadı
valla ata hepsini yedi :))
normaldede çinekop ve mezgittede 1 taneyi yiyor

ohh afiyet olsun yarasın bende deniyim öyle ozaman canım çok sağol
ebrucum sanada teşekkür ederim
şu böcüğü uyutayım da yapayım barii

canım benim hem iklim kuzuma hemde dedene geçmiş olsun allah annenede ayrdım etsin güç kuvvet versin valla aynı şehirde olsaydık iklim kuzuma bakardım kıyamam ben ona

Şebnem mahvettin beni yaa, çok teşekkür ederim o güzel yüreğin için, gerçekten şu an birilerinin yardımına çok ihtiyacım var, acil bir çözüm bulmam lazım, dua edin bizim için..

Harun Doruk olarak da, Harun olarak da beğenmiyorum ben, sadece Doruk istiyordum, Allahtan Doruk'u ben seçtim...
Kerem ismini çok severim ayrıca...

Seyhancım balığı yiyebildiği kadar yedirebilirsin bence. Yanına da patates haşlayabilirsin balığın... Bir dahaki sefere somon öneririm, tanıdığım bütün bebekler severek yiyor, kılçıksız ve eti bol bi balık, pişirmesi de kolay...

evet çok sade net ve güzel
ben fırında patates soğanlı yapıyorum ne olursa haif oluyor beraberinde nişasta da tüketmiş oluyor...

evet doktora sormak lazım...bizim kansızlık sıkıntımız yok çok şükür hatta fazla kanlı canlı..doğduğunda 1tüp kan almışlardı Türk bayrağı gibi kıpkırmızydı da hemşire bile rahatladı yavrucak demişti..sonrasında sorun olmadı..hiç kan damlası vermedim ben..

sağol teyzesi:))Senayı duyunca babam çok sevmişti tek mi çift mi olsun derken
o da çok sevince ikisini birden koyduk:))

valla ben bir tane dil balıgını birkaç parcaya ayırdım kızarttım sonra pecetede beklettim birde az yağda kızarttım yağlı olmadı
valla ata hepsini yedi :))
normaldede çinekop ve mezgittede 1 taneyi yiyor
maşallah

Son düzenleme:
Bi gerzek msn şifremi çözmüş nasıl olduysa, az evel iki yerde oturum açtınız dedi normalde çevrimdışı duruyorum şu an, çevrimiçi açmış açan kişi koca kişisi de naber falan diye yazdı önce, sonra baktım uyarı geldi iki yerde oturum diye, hangi dangalak yapar ki bunu yaa şifre değiştirmek işe yarar mı ki bu durumda??

hadi be...Allah allah..hiç başıma gelmedi ama işe yarar sanırım.

Şebnem mahvettin beni yaa, çok teşekkür ederim o güzel yüreğin için, gerçekten şu an birilerinin yardımına çok ihtiyacım var, acil bir çözüm bulmam lazım, dua edin bizim için..

Yasemincim eş dost akraba takımından fayda yoksa, geçici bir bakıcı bulman en iyisi olacak sanırım. Apartman görevlisinin karısı gibi falan birisi var mı? Ya da en kötü ihtimal bu işi yapan ajanslarla irtibata geçsen? Çok çabuk buluyorlar ve geneli düzgün insanlar. Biraz İklim'i oyalar, biraz dedene bakar, anneni dinlendirir azıcık, Allah yardımcın olsun arkadaşım, çok iyi anlıyorum seni, keşke elimizden bişey gelse...

Aman maaşallah... Bizim iki testimizde normal çıkmıştı kanı, sonra ne olduysa eksildi birden, şimdi sabah akşam 10 damla demir veriyorum portakal suyu ile, nefret ediyor kuzuşum...

fırında yapıyosun yanii dimi canım ya ben şimdi iki minik parça yapıcam serhana tavada ızgara gibi falan yapsam olurmu acaba?
canım ben fırında yapmıorum ocakta yapıorum daha pratik gelio bana..

kocinmi açmış yani ne alaka:44:
şifre değiştr cnm..

aman tanrımm yagmur üst giyinmekten ve altının alınmasından nefrettttt ediyorr

Kelimesi kelimesine aynı durumdayız,ödüm kopuyor kaka yapacak ya da üstü batacak diye.

Kerem ismi size daha çok yakışırmış Kerem-Ekrem
Ben somonu haşlayıp suyuna çorba yapıp balığı da didiklemek suretiyle içine katıp yediriyorum ama son sefer de zorla yedi ,artık damak tadı da başladı bızdıkta,sen nasıl yapıyorsun?
Mezgiti de yanmaz tavada az su koyup pişiriyorum,kayınvalidem su yerine tereyağ koy dedi,bi dahaki sefer öyle yapıcam,yanına patates soğan havuç falan vermiyorum ki yediği balık miktarı azalmasın diye

hemen değiştir canım şifreni işe yarar tabii

evet değiştir şifreni düzelir

benim kızımında iki ismi var HİLAL BERİL

beril çok güzelmiş

Şifreni değiştir Meralcim...
Gerekirse yeni bir hesap açarsın...

Düşündüm onu da... Ama ben kafiyeli isimleri sevmem, bi çocuğum daha olsa gidip Doruk'la uyumlu koyacam diye aranmam mesela, o yüzden koymadım :)

Çorba yapacaksam dediğin gibi yapıyorum, un kavurup içine patates havuç kereviz falan koyuyorum.
somonu fırında pişiriyorum , biraz domates rendesi ve sarımsak koyuyorum üzerine bazen, lezzet veriyor. Mezgiti aynen kvalidenin dediği gibi pişiriyorum. Bir de çipura seviyor kuzuş, onu da fırında yapıyorum. Ben balığı tek yemeyi hiç sevmem, o yüzden aralarda az az bişiler tıkıştıyorum.
Bu aralar özellikle akşam yemeklerinde o kadar az yiyor ki zaten. Sonrasındaki tahıllı mama ile doyuruyor karnını, neden bilmem.

evet çok kötü tadı yaa kuzucuklar yine iyi içiyorlar...ben hamileyken içememiştim hap vermişti sonra doktorum.

kötü bi genelleme yapmışlar,yeni diş çıkaran tüm çocuklar bi kere keşfettiği için ayrıca küçük olduğundan salyalarını toplayamadığı için bu duruma düşer ki.

kötü genelleme diyince...bütün toptancı yargılar çürük ve tehlikelidir lafı geldi aklıma...buraya uymaz ama

aslında bide alt acma mekanizması üretilmesi gerekiyo bizim gibilere dimi ayy le en
kız benimki obur hepsini indiriyo mideye söz konusu balık ise eger tabee yanındaki her tür garnitürüde götürüyo:)

Yok Ebrucum koca kişisi değil, kendini bilmez meraklı bi denyo yapmış işte:88: neyse değiştirdim şifreyi. msn imde kayıtlı zatımuhteremler size abuk bişi yazan olursa o ben değilim haberiniz ola:))

kötü bi genelleme yapmışlar,yeni diş çıkaran tüm çocuklar bi kere keşfettiği için ayrıca küçük olduğundan salyalarını toplayamadığı için bu duruma düşer ki.

cnm bunu ayırt edebilirsin ki..şöyleki ahmet maranki dinliorum şu an bi kanalda..o söylüyor..bebeler için degil sanırım dişli bayagı bebeden cıkmış cocuklar için
yinede ilerisi için aklımızda buluna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…