- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.141
Yok Ebrucum koca kişisi değil, kendini bilmez meraklı bi denyo yapmış işte:88: neyse değiştirdim şifreyi. msn imde kayıtlı zatımuhteremler size abuk bişi yazan olursa o ben değilim haberiniz ola:))
bakın geceleri dişlerini gıcırdatan agzından salyalar akan cocuklarda parazit oluyormuş aklınızda buluna
kötü bi genelleme yapmışlar,yeni diş çıkaran tüm çocuklar bi kere keşfettiği için ayrıca küçük olduğundan salyalarını toplayamadığı için bu duruma düşer ki.
evet çok kötü tadı yaa kuzucuklar yine iyi içiyorlar...ben hamileyken içememiştim hap vermişti sonra doktorum.
kötü genelleme diyince...bütün toptancı yargılar çürük ve tehlikelidir lafı geldi aklıma...buraya uymaz ama
Çorba yapacaksam dediğin gibi yapıyorum, un kavurup içine patates havuç kereviz falan koyuyorum.
somonu fırında pişiriyorum , biraz domates rendesi ve sarımsak koyuyorum üzerine bazen, lezzet veriyor. Mezgiti aynen kvalidenin dediği gibi pişiriyorum. Bir de çipura seviyor kuzuş, onu da fırında yapıyorum. Ben balığı tek yemeyi hiç sevmem, o yüzden aralarda az az bişiler tıkıştıyorum.
Bu aralar özellikle akşam yemeklerinde o kadar az yiyor ki zaten. Sonrasındaki tahıllı mama ile doyuruyor karnını, neden bilmem.
aslında bide alt acma mekanizması üretilmesi gerekiyo bizim gibilere dimi ayy le en
kız benimki obur hepsini indiriyo mideye söz konusu balık ise eger tabee yanındaki her tür garnitürüde götürüyo:)
aa hiç bilmiyordum...sen de hiç kullanmıyorsun..güzelmiş ama
yerinde olsam araştırırdım bu konuyu o kişiyide deşifre ederdim..bu aradamsn adresini verirmisin ben zatımuhterem bacına..
eklemek isteyen var ise buyrum adres bekliorum siz saygıdeger tostlarımdan..laviniaa_82@hotmail.com..
cnm bunu ayırt edebilirsin ki..şöyleki ahmet maranki dinliorum şu an bi kanalda..o söylüyor..bebeler için degil sanırım dişli bayagı bebeden cıkmış cocuklar için
yinede ilerisi için aklımızda buluna
Evrekaaa somunu fırında haşlayıp çorbanın içine didiklersem kokuyu çok azaltmış olurumben haşladığım suyu da çorbaya koyduğumdan kokusuna ben bile dayanamıyorum, tenkuuuu
Mekanizma deyince aklımda şu canlandı,hani filmlerdeki gibi robot kollar bıızzttt bızzzt diye sesler çıkararak otomatik bi şekilde çocuk önlerine konunca bez değiştiriyorlar
Gülşaaan ne siteymiş anacım tüm kaymakamlıkların sitelerini mi güncelledin el atmışken?nerdesun da?
8 aylık hamileyken bile Eymenin adı Keremdi halen:)) sonra ne olduysa vazgeçip Eymende karar kıldık
yerinde olsam araştırırdım bu konuyu o kişiyide deşifre ederdim..bu aradamsn adresini verirmisin ben zatımuhterem bacına..
eklemek isteyen var ise buyrum adres bekliorum siz saygıdeger tostlarımdan..laviniaa_82@hotmail.com..
Anammmmm :18:
Hadin kaka tahliline :26:
Bu da doğru...
Ama gözden bişi kaçırmamak da lazım, zaten kilo alamıyor, iştahsız, tıpa taksam yine de poposunu durduramıyorum.
Aman be Ebuş, yine kaka mıncıklattırcan bana :)))
Ben de hap içtim, damlanın tadı da kokusu da çok kötü. Zaten açmıyor ağzını, suluğunu gösteriyorum, ağzını açınca demiri tıkıveriyorum, sinir oluyor, bağırıyor kaşlarını çata çata.
Bu yöntemi de Meral'den öğrendim, o da çikolata ile açtırıyordu Eymen'in ağzını, tenku Merolaynnn...
BERİL dediğimiz zaman dönüp bakmıyor bile daha doğmadan Hilal diye hepimiz sevmeye başladık BERİL ismi daha sonradan eşimin kan kardeşi rica etti...Nufüs kağıdında iki isimli kızım....
Anammmmm :18:
Hadin kaka tahliline :26:
Bu da doğru...
Ama gözden bişi kaçırmamak da lazım, zaten kilo alamıyor, iştahsız, tıpa taksam yine de poposunu durduramıyorum.
Aman be Ebuş, yine kaka mıncıklattırcan bana :)))
Ben de hap içtim, damlanın tadı da kokusu da çok kötü. Zaten açmıyor ağzını, suluğunu gösteriyorum, ağzını açınca demiri tıkıveriyorum, sinir oluyor, bağırıyor kaşlarını çata çata.
Bu yöntemi de Meral'den öğrendim, o da çikolata ile açtırıyordu Eymen'in ağzını, tenku Merolaynnn...
Heeee... E karar verin yaptırıyım mı kaka tahlili?
Kokuyu azaltmak için çorbaya kereviz sapı da koyabilirsin belki.
Offf offff.. Uzun uzun yazdım hepsi gitti, forumdan attılar beni, forum bile istemiyooo..
Dedem köprücük kemiğini kırmış, 8 hafta sargıda kalacak, 15 günde bir kontrole gidecek, İklim çok hasta, dün gece annemlerin evinin kapısında görüştük annemle hep, ben kapıdan girdim İklimi aldım, annemle-dedem hastaneye gitti, saat 23:00 da onlar geldi, ben kucağımda İklimle çıktım, gece saat 00:30 da geldim, berbat-iğrenç bir gündü, sabaha kadar uyumadık, İklim de üst solunum yolları enfeksiyonu çıktı, sürekli ağlıyor, hırıldıyor, burun akıntısı, öksürük ve ateş var, hiç bişey yemiyor, moralim sıfırın altında, canım sıkkın, kuzum sefil vaziyette, annem bunak dedeme mi bakacak iklime mi, kadın da mahvoldu yaa..
kase demişken arkadaşlar ne boy bir kase??benim en küçük kasem 1 kepçeden biraz fazla çorba alıyor...yeterli mi? yoksa daha fazla mı yiyor sizin bebişler??
bu durum biraz daha büyük cocuklar için sanırım burcişim..şu anda salya akması bzim için cok normal..
şimdilik markete kacıorum bim e..
mirolayn yarınki ürünler hakkında bilgi istiyorum..
yagmura yaptıgım karnabahar yemegini yaktım hem kendmznkini hem onunkini..hem sayenizde hemde b12 den yoksunlugum dolayısı ile..gidiorum hazır kavanoz mama alıcam..
görüşürz..
Doktorum istemedi ama ahmet maranki istedi dersin laboranta,hay allahım yarabbim yaptırma tabi.
kereviz sapı,maydanoz,dereotu koyuyorum ertesi gün işyerinde bile kokusu burnumda oluyor.
bu arada benim şehzade 1.kerem laz türküsünde dikkat kesiliyormuş,resmen kanında var lazlık bu çocuğun.bakıcısına kokluyor mu orda da dedim,ben öyle söyleyince farketti bu sabah gidip kadının kocasının ayaklarını koklamış
eşim Emir Tuğra kesinlikle olmaz deyince alp dedim onu da istemedi kerem dedi kerem batu dedim,ailesi son güne kadar mustafa kerem dedi (tahmin edileceği üzere kpeder adı) nolamaaaaz dedim,gitti sadece kerem koydu geldi,m.kerem olmasındansa kerem olmasına ses etmedim bende.
burcu kero da 1 aydır tahıllı yemiyo akşamları,paşaya bi posta da akşam için çorba yapyorum,bi kase ekmek doğranmış çorba içiyo
ekliyom şimdi seni şekerümwalla birz daha uzun kalsa bulabilirdim zaten de hemen kapadı, normalde diğer oturum açılan pc nin ıp numarası yazıyo çünkü. ben bazen pc de açıp sonra laptopta da açınca öyle oluyo çünkü, iki yerde oturum açtınız deyip pclerin ıp lerini veriyo
ne demek yaw:)) bi de cidden bi tahlil yaptır istersen Burcucum, bu kadar çok yapması normal mi ki acaba? diğer arkadaşlar bebeleriniz günde kaç kez yapıo büyük tuvaletini? benimki yemediğinden anca 2 günde 1 yapıor
evet hilalin ikinci ismini ben de hiç bilmiyodum ama güzel isimmiş cidden
kase demişken arkadaşlar ne boy bir kase??benim en küçük kasem 1 kepçeden biraz fazla çorba alıyor...yeterli mi? yoksa daha fazla mı yiyor sizin bebişler??
bu durum biraz daha büyük cocuklar için sanırım burcişim..şu anda salya akması bzim için cok normal..
şimdilik markete kacıorum bim e..
mirolayn yarınki ürünler hakkında bilgi istiyorum..
yagmura yaptıgım karnabahar yemegini yaktım hem kendmznkini hem onunkini..hem sayenizde hemde b12 den yoksunlugum dolayısı ile..gidiorum hazır kavanoz mama alıcam..
görüşürz..
Doktorum istemedi ama ahmet maranki istedi dersin laboranta,hay allahım yarabbim yaptırma tabi.
kereviz sapı,maydanoz,dereotu koyuyorum ertesi gün işyerinde bile kokusu burnumda oluyor.
bu arada benim şehzade 1.kerem laz türküsünde dikkat kesiliyormuş,resmen kanında var lazlık bu çocuğun.bakıcısına kokluyor mu orda da dedim,ben öyle söyleyince farketti bu sabah gidip kadının kocasının ayaklarını koklamış
Bu arada Mahidevranın bebeğini düşürten valide sultan değilmişş, zaten sonuçta inançlı bi insanın yapacağı iş değil bu. Böyle bişi katamazlardı senaryoya, Firdevsle karıştırdınız galiba valide sultanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?