2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok Ebrucum koca kişisi değil, kendini bilmez meraklı bi denyo yapmış işte:88: neyse değiştirdim şifreyi. msn imde kayıtlı zatımuhteremler size abuk bişi yazan olursa o ben değilim haberiniz ola:))

yerinde olsam araştırırdım bu konuyu o kişiyide deşifre ederdim..bu aradamsn adresini verirmisin ben zatımuhterem bacına..
eklemek isteyen var ise buyrum adres bekliorum siz saygıdeger tostlarımdan..laviniaa_82@hotmail.com..

bakın geceleri dişlerini gıcırdatan agzından salyalar akan cocuklarda parazit oluyormuş aklınızda buluna

Anammmmm :18:
Hadin kaka tahliline :26:

kötü bi genelleme yapmışlar,yeni diş çıkaran tüm çocuklar bi kere keşfettiği için ayrıca küçük olduğundan salyalarını toplayamadığı için bu duruma düşer ki.

Bu da doğru...
Ama gözden bişi kaçırmamak da lazım, zaten kilo alamıyor, iştahsız, tıpa taksam yine de poposunu durduramıyorum.
Aman be Ebuş, yine kaka mıncıklattırcan bana :)))

Ben de hap içtim, damlanın tadı da kokusu da çok kötü. Zaten açmıyor ağzını, suluğunu gösteriyorum, ağzını açınca demiri tıkıveriyorum, sinir oluyor, bağırıyor kaşlarını çata çata.
Bu yöntemi de Meral'den öğrendim, o da çikolata ile açtırıyordu Eymen'in ağzını, tenku Merolaynnn...

Evrekaaa somunu fırında haşlayıp çorbanın içine didiklersem kokuyu çok azaltmış olurum ben haşladığım suyu da çorbaya koyduğumdan kokusuna ben bile dayanamıyorum, tenkuuuu

aslında bide alt acma mekanizması üretilmesi gerekiyo bizim gibilere dimi ayy le en
kız benimki obur hepsini indiriyo mideye söz konusu balık ise eger tabee yanındaki her tür garnitürüde götürüyo:)

Mekanizma deyince aklımda şu canlandı,hani filmlerdeki gibi robot kollar bıızzttt bızzzt diye sesler çıkararak otomatik bi şekilde çocuk önlerine konunca bez değiştiriyorlar

Gülşaaan ne siteymiş anacım tüm kaymakamlıkların sitelerini mi güncelledin el atmışken?nerdesun da?

şirket içinde msn yasaklandı ama benim akşamları da sen yoksunnnn sana özelden atayım kaydet olmadı haftasonları görüşürükkkk

Heeee... E karar verin yaptırıyım mı kaka tahlili?

Kokuyu azaltmak için çorbaya kereviz sapı da koyabilirsin belki.

8 aylık hamileyken bile Eymenin adı Keremdi halen:)) sonra ne olduysa vazgeçip Eymende karar kıldık

eşim Emir Tuğra kesinlikle olmaz deyince alp dedim onu da istemedi kerem dedi kerem batu dedim,ailesi son güne kadar mustafa kerem dedi (tahmin edileceği üzere kpeder adı) nolamaaaaz dedim,gitti sadece kerem koydu geldi,m.kerem olmasındansa kerem olmasına ses etmedim bende.

burcu kero da 1 aydır tahıllı yemiyo akşamları,paşaya bi posta da akşam için çorba yapyorum,bi kase ekmek doğranmış çorba içiyo

ekliyom şimdi seni şekerüm walla birz daha uzun kalsa bulabilirdim zaten de hemen kapadı, normalde diğer oturum açılan pc nin ıp numarası yazıyo çünkü. ben bazen pc de açıp sonra laptopta da açınca öyle oluyo çünkü, iki yerde oturum açtınız deyip pclerin ıp lerini veriyo

ne demek yaw:)) bi de cidden bi tahlil yaptır istersen Burcucum, bu kadar çok yapması normal mi ki acaba? diğer arkadaşlar bebeleriniz günde kaç kez yapıo büyük tuvaletini? benimki yemediğinden anca 2 günde 1 yapıor

BERİL dediğimiz zaman dönüp bakmıyor bile daha doğmadan Hilal diye hepimiz sevmeye başladık BERİL ismi daha sonradan eşimin kan kardeşi rica etti...Nufüs kağıdında iki isimli kızım....

evet hilalin ikinci ismini ben de hiç bilmiyodum ama güzel isimmiş cidden

bu durum biraz daha büyük cocuklar için sanırım burcişim..şu anda salya akması bzim için cok normal..

şimdilik markete kacıorum bim e..
mirolayn yarınki ürünler hakkında bilgi istiyorum..
yagmura yaptıgım karnabahar yemegini yaktım hem kendmznkini hem onunkini..hem sayenizde hemde b12 den yoksunlugum dolayısı ile..gidiorum hazır kavanoz mama alıcam..
görüşürz..

Heeee... E karar verin yaptırıyım mı kaka tahlili?

Kokuyu azaltmak için çorbaya kereviz sapı da koyabilirsin belki.

Doktorum istemedi ama ahmet maranki istedi dersin laboranta,hay allahım yarabbim yaptırma tabi.

kereviz sapı,maydanoz,dereotu koyuyorum ertesi gün işyerinde bile kokusu burnumda oluyor.

bu arada benim şehzade 1.kerem laz türküsünde dikkat kesiliyormuş,resmen kanında var lazlık bu çocuğun.bakıcısına kokluyor mu orda da dedim,ben öyle söyleyince farketti bu sabah gidip kadının kocasının ayaklarını koklamış

tünaydınn.
bu gece hiç uyuyamadık sanırım oglumun azı dişi geliyo damagı bayagı şişmiş.
çok huysuz elini kulagından çekmiyo.uyurken eli kulagında
şimdi yeni uyuttum biraz bişeyler atıştırayım dedim buraya takıldım.

baştan biraz baktım geçmişe .

yasemin iklim kuzuya geçmiş olsun,
allah kolaylık versin annene ve sana başka teyzen felan yoku dedene bakacak.
ayer hilal fıstıgın dişleri hayırlı olsun.

kase demişken arkadaşlar ne boy bir kase??benim en küçük kasem 1 kepçeden biraz fazla çorba alıyor...yeterli mi? yoksa daha fazla mı yiyor sizin bebişler??

biz kase değil kaşık hesabındayız halen şekerim( hiç kaşık yemedi demek, 3 kaşık eh demek, 6 kaşık fena değil, 8-10 kaşık ohhh yedi bari demek oluyo bizim için( kaşık boyumuz da en küçüklerden. Dün ablamlar şaşıp kaldı veledin yediklerini daha doğrusu yemediklerini görünce, hiç acıkma güdüsü falan yok bu velette yaaa, bugün de iki kaşık sokacam diye ağzına yapmadığım şebeklik kalmaı ama yokk:88: çok sıkıldım bu durumdan artık

hazırcı Epru nie benden bekliyon? hazır gitmişkene al bi reklam kağıdı, bak bakalım yarın neler gelio sonra bizi de bilgilendir

Allahım yarabbim bu koklama güdüsü de noluyo?? bana kalırsa senin şu baık çorbanın çocukta başlattığı bi güdü olabilir bu

Kerem güzel isim, uzatma, en azından kpederinin ismini taşımıyor, sus otur...
Doduk tam tersi, tahıllı mama yiyor, yemeği ise sadece tadıyor.

Doktora söylemiştim ben, günde 4 kere falan yapıyordu, Debridat verdi, şimdi 2'ye indi. Bu aralar arayıp bilgi vermem lazım, normal mi diye...

kase demişken arkadaşlar ne boy bir kase??benim en küçük kasem 1 kepçeden biraz fazla çorba alıyor...yeterli mi? yoksa daha fazla mı yiyor sizin bebişler??

Ben de hemen hemen aynı miktarda yediriyorum, zaten fazlasını yemiyor, ağzını kilitledi mi açtırmak mümkün değil.

Tamam o zaman...
Bizim şirkette de karnıbahar yemeği vardı, çok severim ama çok kötü yapmışlar, bi kavanoz mama da ben alsaydım keşke
Vardır bunda da bi hayır, piyangocu falan görürsen almamazlık etme :)

Bak yine çok güldüm yaaa Ayak koklamak nerden çıktı, serseri bıdık :)

Dur ben bizim burdaki tanıdık balıkçıya bi sorayım gidince, onların çorbası hiç kokmuyor...

Bu arada Mahidevranın bebeğini düşürten valide sultan değilmişş, zaten sonuçta inançlı bi insanın yapacağı iş değil bu. Böyle bişi katamazlardı senaryoya, Firdevsle karıştırdınız galiba valide sultanı

Sanırım seninki kadar 1 kepçeden biraz fazla alıyor çünkü

Niye düşmüş peki ben yarısından sonra izlemeye başlayabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…