2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Valla sıkılmakta çok haklısın, iyi bile dayandın, ben deliriyorum yemediği zaman... Bir açılır tam açılır inşallah şu iştahı...

Öyle miiii?
3 bölümde toplam 15 dk izleyerek nası dizi takip ediyorum ama

amanınnn topikte ben ayline ve burcudn başka kimse yok mu şu an?? bende öyle görünüyo, nerde bu millet

Aylin de gitmiş :26:

Sanırım seninki kadar 1 kepçeden biraz fazla alıyor çünkü

Niye düşmüş peki ben yarısından sonra izlemeye başlayabildim

amanınnn topikte ben ayline ve burcudn başka kimse yok mu şu an?? bende öyle görünüyo, nerde bu millet

teşekkür ederim cevaplar için...Meral vallahi hastayım bu betimlemelerine sen bir kitap yaz best seller olur cidden:))
girilmiyordu siteye ben ancak dahil oldum...ondan olabilir....

teyzeleri ne güzel tarifler vermişsiniz serhan ve kendi adıma çok teşekkür ederim uyanınca yapıcam izmirde yemişti inşallah şimdide yer

bu arada ebrucum bişey yazmışsın dikkatimi çekti serhan da uyurken salya akıtıyo yalnız meme falan emmediği için ağzını meme emiyormuş gibi yapıyo yani resmen hayali meme emiyo işte anladın sen onu sanırım salyası o yüzden akıyo bunu bende okumuştum o yüzden takasını kontrol ederim ara sıra hiç öle bişeye rastlamadım ama yine de içime kurt düştü şimdi doktora da dün gitik ne yapsam acaba bu nasıl anlaşılır ki başka??

artık isyanlardayımmmmmm gece 11 de yattı 2 de kalktı sabah 5 ti geri uyudugundaaaaa sabaha kadar sallamaktan parmaklarımı hissetmiyorum tuşlara basamıyorummmmmmmm...

ayyy çıldıracam sayfa hata veriyor yazı yazamıyorum bitürlü
burcu semizotu çorbasını uydurarak yapıyorum ben
önce azcuk kıymayı rendelenmiş soğanla kavuruyorum azcuk salça ekleyip içine ince kıyılmış semizotunu ve azcuk pirinci(bazen bulgur koyuyorum) ve sıcak suyu koyup pirinçler pişene kadar bekliyorum. pişince biraz soğutup içine yoğurt ekliyorum. ama eklemesende olur güzel oluyo mert seviyo.

Senin o uydurduğun alenen semizotu yemeği suyunu mu fazla koyuyorsun da çorba oluyor

kızlar geçen hafta halit ergenç kılıç dersi alırken bacağını kırmış, ve yinede iyi oynuyor dimi

sağol teyzesi inşallah. yoksa kuzum iyice harap olucak..,zaten yeni çıktı hastalıktan..

Allah kolaylık versin ikinize de...

Tahlil yaptırmadan anlaşılmaz Seyhancım...

Ayyy hepsini okudum senin yüzünden...
Komik

artık isyanlardayımmmmmm gece 11 de yattı 2 de kalktı sabah 5 ti geri uyudugundaaaaa sabaha kadar sallamaktan parmaklarımı hissetmiyorum tuşlara basamıyorummmmmmmm...

Diş çıkaracak bence Egoş...

Sağol Gülşancım... Yapayım ben bunu, yetinmeyip bi de sebzelisini yapayım, bakalım nolcak...

Senin o uydurduğun alenen semizotu yemeği suyunu mu fazla koyuyorsun da çorba oluyor

kızlar geçen hafta halit ergenç kılıç dersi alırken bacağını kırmış, ve yinede iyi oynuyor dimi

Uyudum izleyemedim... Oynar Halit oynar

bugün sizi ihmal ettim kızlar ama çok işim var ben şimdiden veda edeyim size öpüldünüz

kase demişken arkadaşlar ne boy bir kase??benim en küçük kasem 1 kepçeden biraz fazla çorba alıyor...yeterli mi? yoksa daha fazla mı yiyor sizin bebişler??
mertin doyma güdüsü yok nekadar versen okadar yiyo ben çorba kasesi ile veriyorum ortaboy diyelim.hazır mama kavanozları oluyo büyük boy 200gr kadar.
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler bimde bu hafta bunlar var

bimin tavalarından kullanan varmı? üçlü setten almayı düşünüyorumda, evdekiler hep çizildi atacam onları çöpe

bime daha önce daha güzel bi oyuncak laptop gelmişti aldık ama mert üstüne otura otura kırdı onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…