- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.161
Niye düşmüş peki ben yarısından sonra izlemeye başlayabildim
biz kase değil kaşık hesabındayız halen şekerim( hiç kaşık yemedi demek, 3 kaşık eh demek, 6 kaşık fena değil, 8-10 kaşık ohhh yedi bari demek oluyo bizim için ( kaşık boyumuz da en küçüklerden. Dün ablamlar şaşıp kaldı veledin yediklerini daha doğrusu yemediklerini görünce, hiç acıkma güdüsü falan yok bu velette yaaa, bugün de iki kaşık sokacam diye ağzına yapmadığım şebeklik kalmaı ama yokk:88: çok sıkıldım bu durumdan artık
hazırcı Epru nie benden bekliyon? hazır gitmişkene al bi reklam kağıdı, bak bakalım yarın neler gelio sonra bizi de bilgilendir
Allahım yarabbim bu koklama güdüsü de noluyo?? bana kalırsa senin şu baık çorbanın çocukta başlattığı bi güdü olabilir bu
Bu arada Mahidevranın bebeğini düşürten valide sultan değilmişş, zaten sonuçta inançlı bi insanın yapacağı iş değil bu. Böyle bişi katamazlardı senaryoya, Firdevsle karıştırdınız galiba valide sultanı
amanınnn topikte ben ayline ve burcudn başka kimse yok mu şu an?? bende öyle görünüyo, nerde bu millet
biz kase değil kaşık hesabındayız halen şekerim( hiç kaşık yemedi demek, 3 kaşık eh demek, 6 kaşık fena değil, 8-10 kaşık ohhh yedi bari demek oluyo bizim için ( kaşık boyumuz da en küçüklerden. Dün ablamlar şaşıp kaldı veledin yediklerini daha doğrusu yemediklerini görünce, hiç acıkma güdüsü falan yok bu velette yaaa, bugün de iki kaşık sokacam diye ağzına yapmadığım şebeklik kalmaı ama yokk:88: çok sıkıldım bu durumdan artık
hazırcı Epru nie benden bekliyon? hazır gitmişkene al bi reklam kağıdı, bak bakalım yarın neler gelio sonra bizi de bilgilendir
Allahım yarabbim bu koklama güdüsü de noluyo?? bana kalırsa senin şu baık çorbanın çocukta başlattığı bi güdü olabilir bu
Kerem güzel isim, uzatma, en azından kpederinin ismini taşımıyor, sus otur...
Doduk tam tersi, tahıllı mama yiyor, yemeği ise sadece tadıyor.
Doktora söylemiştim ben, günde 4 kere falan yapıyordu, Debridat verdi, şimdi 2'ye indi. Bu aralar arayıp bilgi vermem lazım, normal mi diye...
Ben de hemen hemen aynı miktarda yediriyorum, zaten fazlasını yemiyor, ağzını kilitledi mi açtırmak mümkün değil.
Tamam o zaman...
Bizim şirkette de karnıbahar yemeği vardı, çok severim ama çok kötü yapmışlar, bi kavanoz mama da ben alsaydım keşke
Vardır bunda da bi hayır, piyangocu falan görürsen almamazlık etme :)
Bak yine çok güldüm yaaaAyak koklamak nerden çıktı, serseri bıdık :)
Dur ben bizim burdaki tanıdık balıkçıya bi sorayım gidince, onların çorbası hiç kokmuyor...
Sanırım seninki kadar 1 kepçeden biraz fazla alıyor çünkü
Niye düşmüş peki ben yarısından sonra izlemeye başlayabildim
amanınnn topikte ben ayline ve burcudn başka kimse yok mu şu an?? bende öyle görünüyo, nerde bu millet
Nimet geçmiş olsun cnm, azı dişleri çok zorlarmış normaldir bu halleri, kıymam kuzuya( çabuk çıkarır inş.
ayyy çıldıracam sayfa hata veriyor yazı yazamıyorum bitürlü
burcu semizotu çorbasını uydurarak yapıyorum ben
önce azcuk kıymayı rendelenmiş soğanla kavuruyorum azcuk salça ekleyip içine ince kıyılmış semizotunu ve azcuk pirinci(bazen bulgur koyuyorum) ve sıcak suyu koyup pirinçler pişene kadar bekliyorum. pişince biraz soğutup içine yoğurt ekliyorum. ama eklemesende olur güzel oluyo mert seviyo.
Senin o uydurduğun alenen semizotu yemeğisuyunu mu fazla koyuyorsun da çorba oluyor
sağol teyzesi inşallah. yoksa kuzum iyice harap olucak..,zaten yeni çıktı hastalıktan..
teyzeleri ne güzel tarifler vermişsiniz serhan ve kendi adıma çok teşekkür ederim uyanınca yapıcam izmirde yemişti inşallah şimdide yer
bu arada ebrucum bişey yazmışsın dikkatimi çekti serhan da uyurken salya akıtıyo yalnız meme falan emmediği için ağzını meme emiyormuş gibi yapıyo yani resmen hayali meme emiyo işte anladın sen onu sanırım salyası o yüzden akıyo bunu bende okumuştum o yüzden takasını kontrol ederim ara sıra hiç öle bişeye rastlamadım ama yine de içime kurt düştü şimdi doktora da dün gitik ne yapsam acaba bu nasıl anlaşılır ki başka??
artık isyanlardayımmmmmm gece 11 de yattı 2 de kalktı sabah 5 ti geri uyudugundaaaaa sabaha kadar sallamaktan parmaklarımı hissetmiyorum tuşlara basamıyorummmmmmmm...
ayyy çıldıracam sayfa hata veriyor yazı yazamıyorum bitürlü
burcu semizotu çorbasını uydurarak yapıyorum ben
önce azcuk kıymayı rendelenmiş soğanla kavuruyorum azcuk salça ekleyip içine ince kıyılmış semizotunu ve azcuk pirinci(bazen bulgur koyuyorum) ve sıcak suyu koyup pirinçler pişene kadar bekliyorum. pişince biraz soğutup içine yoğurt ekliyorum. ama eklemesende olur güzel oluyo mert seviyo.
Senin o uydurduğun alenen semizotu yemeğisuyunu mu fazla koyuyorsun da çorba oluyor
kızlar geçen hafta halit ergenç kılıç dersi alırken bacağını kırmış, ve yinede iyi oynuyor dimi
mertin doyma güdüsü yok nekadar versen okadar yiyokase demişken arkadaşlar ne boy bir kase??benim en küçük kasem 1 kepçeden biraz fazla çorba alıyor...yeterli mi? yoksa daha fazla mı yiyor sizin bebişler??
Bim'den mini laptop alınacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?