- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.181
bimin tavalarından kullanan varmı? üçlü setten almayı düşünüyorumda, evdekiler hep çizildi atacam onları çöpe
Bim'den mini laptop alınacak
İnternete kota geldi günlük 1,5 saate düştü
Çok sinirliyim
güzel olmuş ama sonunu getirememişler..::))
bunu okurken çocugum kafasını çarptı pc masasına ceviz gibi şişti,(((((
vazelinle bu koydum ama yinede morardı babamıza ne cvp verecez bakalım,
sagol burcum.Ben de aynı şeyi sormaya hazırlanıyordum...
bu nereden çıktı şimdi. işverende ne yapacagını şaşırdı..İnternete kota geldi günlük 1,5 saate düştü
Çok sinirliyim
vazelini bilmem ama ekmek çiğneyip koy,çocuk bu düşe kalka büyüyecek diye cool bişekilde söyle,sakın çok üzüldüm bende çok ağladım falan deme
ok canısı..hanife senide alıntı yaprım ama cıkmadı sanırım ekliorum..Epru msj attım sana msn adresimi bilgilerine bacımmmmmmm
arada agrı kesici ver nimet yaw kolaymı diş cıkarmak..helekide azı ise..tünaydınn.
bu gece hiç uyuyamadık sanırım oglumun azı dişi geliyo damagı bayagı şişmiş.
çok huysuz elini kulagından çekmiyo.uyurken eli kulagında
şimdi yeni uyuttum biraz bişeyler atıştırayım dedim buraya takıldım.
baştan biraz baktım geçmişe .
yasemin iklim kuzuya geçmiş olsun,
allah kolaylık versin annene ve sana başka teyzen felan yoku dedene bakacak.
ayer hilal fıstıgın dişleri hayırlı olsun.
bime gitmedim şekerim bana uzak kalıo biraz daha yakın bi markete gittim..gene sana kaldı bu görev diyecektim ama gülsan amirim saolsun halletmiş hadi iyisin gene..:61:biz kase değil kaşık hesabındayız halen şekerim( hiç kaşık yemedi demek, 3 kaşık eh demek, 6 kaşık fena değil, 8-10 kaşık ohhh yedi bari demek oluyo bizim için ( kaşık boyumuz da en küçüklerden. Dün ablamlar şaşıp kaldı veledin yediklerini daha doğrusu yemediklerini görünce, hiç acıkma güdüsü falan yok bu velette yaaa, bugün de iki kaşık sokacam diye ağzına yapmadığım şebeklik kalmaı ama yokk:88: çok sıkıldım bu durumdan artık
hazırcı Epru nie benden bekliyon? hazır gitmişkene al bi reklam kağıdı, bak bakalım yarın neler gelio sonra bizi de bilgilendir
Allahım yarabbim bu koklama güdüsü de noluyo?? bana kalırsa senin şu baık çorbanın çocukta başlattığı bi güdü olabilir bu
piyangocu ne alaka kızz gayet anlayışlı bi hatunum emme bunu anlamadım
Kerem güzel isim, uzatma, en azından kpederinin ismini taşımıyor, sus otur...
Doduk tam tersi, tahıllı mama yiyor, yemeği ise sadece tadıyor.
Doktora söylemiştim ben, günde 4 kere falan yapıyordu, Debridat verdi, şimdi 2'ye indi. Bu aralar arayıp bilgi vermem lazım, normal mi diye...
Ben de hemen hemen aynı miktarda yediriyorum, zaten fazlasını yemiyor, ağzını kilitledi mi açtırmak mümkün değil.
Tamam o zaman...
Bizim şirkette de karnıbahar yemeği vardı, çok severim ama çok kötü yapmışlar, bi kavanoz mama da ben alsaydım keşke
Vardır bunda da bi hayır, piyangocu falan görürsen almamazlık etme :)
Bak yine çok güldüm yaaaAyak koklamak nerden çıktı, serseri bıdık :)
Dur ben bizim burdaki tanıdık balıkçıya bi sorayım gidince, onların çorbası hiç kokmuyor...
ee kim uydurdu ya bunu??bende anneme anlatıorum bebegi bu kayınvalde cadısı halletmiş diyeBu arada Mahidevranın bebeğini düşürten valide sultan değilmişş, zaten sonuçta inançlı bi insanın yapacağı iş değil bu. Böyle bişi katamazlardı senaryoya, Firdevsle karıştırdınız galiba valide sultanı
cnm büyük cocuklar için söyledi sanırım maranki amca..teyzeleri ne güzel tarifler vermişsiniz serhan ve kendi adıma çok teşekkür ederim uyanınca yapıcam izmirde yemişti inşallah şimdide yer
bu arada ebrucum bişey yazmışsın dikkatimi çekti serhan da uyurken salya akıtıyo yalnız meme falan emmediği için ağzını meme emiyormuş gibi yapıyo yani resmen hayali meme emiyo işte anladın sen onu sanırım salyası o yüzden akıyo bunu bende okumuştum o yüzden takasını kontrol ederim ara sıra hiç öle bişeye rastlamadım ama yine de içime kurt düştü şimdi doktora da dün gitik ne yapsam acaba bu nasıl anlaşılır ki başka??
varya bayılırım semizotuna..hem çığ hem pişmiş fark tanımam..ayyy çıldıracam sayfa hata veriyor yazı yazamıyorum bitürlü
burcu semizotu çorbasını uydurarak yapıyorum ben
önce azcuk kıymayı rendelenmiş soğanla kavuruyorum azcuk salça ekleyip içine ince kıyılmış semizotunu ve azcuk pirinci(bazen bulgur koyuyorum) ve sıcak suyu koyup pirinçler pişene kadar bekliyorum. pişince biraz soğutup içine yoğurt ekliyorum. ama eklemesende olur güzel oluyo mert seviyo.
mertin doyma güdüsü yok nekadar versen okadar yiyoben çorba kasesi ile veriyorum ortaboy diyelim.hazır mama kavanozları oluyo büyük boy 200gr kadar.
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler bimde bu hafta bunlar var
Evrekaaa somunu fırında haşlayıp çorbanın içine didiklersem kokuyu çok azaltmış olurumben haşladığım suyu da çorbaya koyduğumdan kokusuna ben bile dayanamıyorum, tenkuuuu
Mekanizma deyince aklımda şu canlandı,hani filmlerdeki gibi robot kollar bıızzttt bızzzt diye sesler çıkararak otomatik bi şekilde çocuk önlerine konunca bez değiştiriyorlar
Gülşaaan ne siteymiş anacım tüm kaymakamlıkların sitelerini mi güncelledin el atmışken?nerdesun da?
şirket içinde msn yasaklandı ama benim akşamları da sen yoksunnnn sana özelden atayım kaydet olmadı haftasonları görüşürükkkk
O laptopa keremin sümüğünü bile atacağını sanmıyorum,almam ben
güzel olmuş ama sonunu getirememişler..::))
bunu okurken çocugum kafasını çarptı pc masasına ceviz gibi şişti,(((((
vazelinle bu koydum ama yinede morardı babamıza ne cvp verecez bakalım,
ok canısı..hanife senide alıntı yaprım ama cıkmadı sanırım ekliorum..
arada agrı kesici ver nimet yaw kolaymı diş cıkarmak..helekide azı ise..
bime gitmedim şekerim bana uzak kalıo biraz daha yakın bi markete gittim..gene sana kaldı bu görev diyecektim ama gülsan amirim saolsun halletmiş hadi iyisin gene..:61:
ee kim uydurdu ya bunu??bende anneme anlatıorum bebegi bu kayınvalde cadısı halletmiş diye
cnm büyük cocuklar için söyledi sanırım maranki amca..
varya bayılırım semizotuna..hem çığ hem pişmiş fark tanımam..
hay cok hayırlar göresin amirm..
ben balık fırında pişirip veriyorum balık yagınıda multi tabs veriyorum beyinin gelişimi ile göz sinir sisteminin gelişiminde yardımcı oluyo..kızlar ben biraz konuya geç kaldım ama balığı nasıl pişip yediriyorsunuz
birde balık yağı içirenler var nasıl aldınız neden içiriyorsunuz...
ok canısı..hanife senide alıntı yaprım ama cıkmadı sanırım ekliorum..
arada agrı kesici ver nimet yaw kolaymı diş cıkarmak..helekide azı ise..
bime gitmedim şekerim bana uzak kalıo biraz daha yakın bi markete gittim..gene sana kaldı bu görev diyecektim ama gülsan amirim saolsun halletmiş hadi iyisin gene..:61:
ee kim uydurdu ya bunu??bende anneme anlatıorum bebegi bu kayınvalde cadısı halletmiş diye
cnm büyük cocuklar için söyledi sanırım maranki amca..
varya bayılırım semizotuna..hem çığ hem pişmiş fark tanımam..
hay cok hayırlar göresin amirm..
Çıkmadan önceki son mesajım:
En azından tuşlarını falan söker, bir saat oynasa kardır kanımca :)
Alla Alla, çocuk bu, olabilir napalım, bilerek yapmadık heralde, diyeceksin...
Geçmiş olsun Yağızıma :)
Şimci şöle oluyor:
Yemek yandı, dışarı çıkman icap etti, belki dışarda bi kısmet var da ondan oldu, piyango al şansını dene. O an saçmalayasım varmış Ebuş, idare et
Çıkıyorum, hepinizi öptümmm
ben balık fırında pişirip veriyorum balık yagınıda multi tabs veriyorum beyinin gelişimi ile göz sinir sisteminin gelişiminde yardımcı oluyo..
akşam verdim canım agrı kesici calpol babasıda diyoki ne kafana göre ilaç veriyon çocuga..
sanki agzında dili var kuzumun bir yerim agrıyo diyecek.
semiz otuna bende bayılırım hertürlü çeşidini severim..
msn ni ekledim bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?