2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

biraz önce bir büyük bir küçük boy tencere yaktıgım karnabahar yemegimi telafi etmek adına hırs yapıp markete gittim bi karnabahar daha alıp yenisini attım ocaga..iyi yapmışmıyım??

afferim pek iyi yapmışsın yavrum Hazır yanmış ta kurtulmuşken başka bişi yapıverseymişsin bee(sebze düşmanı meral smile)

internete kota geldi günlük 1,5 saate düştü
çok sinirliyim

bu da nerden çıktuı şimdi Sersemler, arkadaşlarım bensiz kalamaz beni bu uygulamanın dışında tutun de sen de, yoksa gelip şirketi basarız:88:

o laptopa keremin sümüğünü bile atacağını sanmıyorum,almam ben

yok be laptopu bu kadar sevdiklerine göre hoşlanabilirler, ben yarın alayım da ilk haadisleri vereyim size bari:)

a söylemeden edemem herbikesler söölemiş..benim kızımda diğer ismi İREM..esasen aklımda irem hiiç yoktu..kur an danda bi ismi olsun istedim..ve anlamı CENNET BAHÇESİ demek..bunu sevdim..

teşekkürler.erkek milleti işte halden anlamaz.:)
doruk paşayı öp benim için annesi iyi akjşamlar..
biraz önce bir büyük bir küçük boy tencere yaktıgım karnabahar yemegimi telafi etmek adına hırs yapıp markete gittim bi karnabahar daha alıp yenisini attım ocaga..iyi yapmışmıyım??

birtanede bana alan yokki yemek yapayım sen markete gidince mamuru ne yapıyorsun.

Nimetcim geçmiş olsun Yağız paşaya inşallah çok yanmamıştır cnı. ben eymenle gidiyorum markete, sen hiç gitmiyo musun yağızla?

afferim pek iyi yapmışsın yavrum Hazır yanmış ta kurtulmuşken başka bişi yapıverseymişsin bee(sebze düşmanı meral smile)
ha hayy bunu bekliordum senden ..kızım içindekıymada var..bu bişeyleri değiştirirmi ha
teşekkürler.erkek milleti işte halden anlamaz.:)
doruk paşayı öp benim için annesi iyi akjşamlar..

birtanede bana alan yokki yemek yapayım sen markete gidince mamuru ne yapıyorsun.

mecburen onuda götürüorum kucagımda..ve yagmur un hala bi arabası yok..buzamana kadar görümcenin otosuyla idare ettik..2 3 ay önce aldı bizden arabayı haliyle 3 senedr biz kullanıoduk ..bizde sanki dötü açık dışarda kaldık..koydu bize yaw bayagı alışmıştık..neyseki ayın sonu itibaryle kayınvaldeme aldırıyorum bi baston araba..en azından arabasıyla getir götür yapar rahatlarım

aaa ban bunu ögrendigim iyi oldu dolven nassıl peki calpole göre ..
Nimetcim geçmiş olsun Yağız paşaya inşallah çok yanmamıştır cnı. ben eymenle gidiyorum markete, sen hiç gitmiyo musun yağızla?
valla mero şişti ceviz gibi kafa birde morardı,alnının tam ortası..
yavv desene uydurma roman okumak sanamı kalmış:))
götürmüyorum cnm birini bulabilirsem bırakıyorum yoksa gitmiyorum..

yaa ne güzel kullanıyomuş mamur ne diye aldı bebegimi oldu görümcenin.
valla bizde var ama hiçbir işe yaramıyo tank gibi marketin kapısında çok zorlanıyorum..

nimet dr a sormadan verme ..benim kullandıgım ibufen evet diş sancısı ve ateş için verdi ama dolveni bilmiorum kullanmadım..
kız arabayı aldı alalı biz kullanıoduk zaten..benim hamileliğim suresnce ve yagmur 6 aylık olana dek biz kullandık sagolsun..kendiside araba kullanmayı ögrenmek istiyordu bilio ama trafiğe cıkmamış pratik yok yani her neyse..
baston alsaydın keşke nimocum ya..

hayır malesef bi kırtık kıyma o sebzeyi sebzelikten çıkarmaz ben de kıymalı yaparım zaten yapınca da yine de yemem
wala ben arabayla götürünce genelde yine eymeni taşıyıp arabayı itmek zorunda kalıyorum. o nedenle çok bişi almıcaksam kucağımda götürüyorum onu da

Son düzenleme:

dr vermişti geçen hafta bu hasta oldugu zaman.
kız bu normal motorlu trafik arabasımı:))
helal olsun o zaman görümceye
bende puset sandıydım:))

bana bak gene benim karnıma baharıma salça atıon gibime geliii...neyapsaydım onu bi tavuga tercih ededip bu akşamki karnabahar hayyallerimi suyamı düşürseydim....hayır bunu yapamazdım tamam mı
bu arada en iyisi baston araba sanırım

dr vermişti geçen hafta bu hasta oldugu zaman.
kız bu normal motorlu trafik arabasımı:))
helal olsun o zaman görümceye
bende puset sandıydım:))

evet yaw otomabilini verdi bize hatun..kendisi bekar vede öyyyretmen duyrulurrrr
ayy bunları okusa daha yuzume bakmaz herhal..şaka biee

bakarım hanifim..ama neden giydrmezmişsin ?
bu arada ne zaman kayınvalde görümce konuşsam bamlıosun yanee ajanmısın kısım sen yoksa:18:

Benim de ne yemek yapacağım konusunda hiçbir fikrim ve isteğim yok,kereviz salatası yapsam evde de makarna var,gül gibi idare ederim herhalde galiba sanırsam.
Sürmeliii sebzelere bayılırım ben de otçugillerdenim,ayrıca kuzu pirzolanın kg su olmuş 40 tel gel vazgeç bu sevdadan sen de otçu ol bacım

bakarım hanifim..ama neden giydrmezmişsin ?
bu arada ne zaman kayınvalde görümce konuşsam bamlıosun yanee ajanmısın kısım sen yoksa:18:

giydirecek yer yok ve tahminim fiyatlar uçuktur...o nedenle yoksa seve seve giydiririm:))
kız ne alaka...senin kaynananı yani halamı ömrümde 2 kez gördüm...görümceni hiç tanımıyorum...onlar da aynı şekilde...aşk olsun

ama geçenlerde babam geldiğinde seni sordu görüşüyor musnuz diye...bahsettim biraz...o da eşinden bahsetti..ben tanışmadım ama malum babam iyi tanıyor valla 10 üstünden 10 verdi kardeşime:))çok beyefendi hep arar sorar adam gibi adam dedi...ki babam kolay kolay adam beğenmez:))

katılıyorum...ben zaten Trabzonluyum işimiz sebze ve balık:)) et pek pişirmem..daha çok kıyma o da daha çok Nihan için:))sebze hele zeytinyağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…