- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.201
biraz önce bir büyük bir küçük boy tencere yaktıgım karnabahar yemegimi telafi etmek adına hırs yapıp markete gittim bi karnabahar daha alıp yenisini attım ocaga..iyi yapmışmıyım??
internete kota geldi günlük 1,5 saate düştü
çok sinirliyim
o laptopa keremin sümüğünü bile atacağını sanmıyorum,almam ben
teşekkürler.erkek milleti işte halden anlamaz.:)Çıkmadan önceki son mesajım:
En azından tuşlarını falan söker, bir saat oynasa kardır kanımca :)
Alla Alla, çocuk bu, olabilir napalım, bilerek yapmadık heralde, diyeceksin...
Geçmiş olsun Yağızıma :)
Şimci şöle oluyor:
Yemek yandı, dışarı çıkman icap etti, belki dışarda bi kısmet var da ondan oldu, piyango al şansını dene. O an saçmalayasım varmış Ebuş, idare et
Çıkıyorum, hepinizi öptümmm
biraz önce bir büyük bir küçük boy tencere yaktıgım karnabahar yemegimi telafi etmek adına hırs yapıp markete gittim bi karnabahar daha alıp yenisini attım ocaga..iyi yapmışmıyım??
ha hayy bunu bekliordum senden ..kızım içindekıymada var..bu bişeyleri değiştirirmi haafferim pek iyi yapmışsın yavrumHazır yanmış ta kurtulmuşken başka bişi yapıverseymişsin bee(sebze düşmanı meral smile)
teşekkürler.erkek milleti işte halden anlamaz.:)
doruk paşayı öp benim için annesi iyi akjşamlar..
birtanede bana alan yokki yemek yapayım sen markete gidince mamuru ne yapıyorsun.
aaa ban bunu ögrendigim iyi oldu dolven nassıl peki calpole göre ..calpol hafif gelir demişti dr..daha cok yeni dogan bebekler için kullanılıyo minoset ve calpol parasatemol oranı düşük diye biliorum..ibufen vermişti diş sancıları için bize..tabi cok huysuzlanırsa ve ateşlenirse..
msn mi açayım ekliycem hepiğizi..
valla mero şişti ceviz gibi kafa birde morardı,alnının tam ortası..Nimetcim geçmiş olsun Yağız paşaya inşallah çok yanmamıştır cnı. ben eymenle gidiyorum markete, sen hiç gitmiyo musun yağızla?
ha hayy bunu bekliordum senden ..kızım içindekıymada var..bu bişeyleri değiştirirmi ha
mecburen onuda götürüorum kucagımda..ve yagmur un hala bi arabası yok..buzamana kadar görümcenin otosuyla idare ettik..2 3 ay önce aldı bizden arabayı haliyle 3 senedr biz kullanıoduk ..bizde sanki dötü açık dışarda kaldık..koydu bize yaw bayagı alışmıştık..neyseki ayın sonu itibaryle kayınvaldeme aldırıyorum bi baston araba..en azından arabasıyla getir götür yapar rahatlarım
aaa ban bunu ögrendigim iyi oldu dolven nassıl peki calpole göre ..
valla mero şişti ceviz gibi kafa birde morardı,alnının tam ortası..
yavv desene uydurma roman okumak sanamı kalmış:))
götürmüyorum cnm birini bulabilirsem bırakıyorum yoksa gitmiyorum..
yaa ne güzel kullanıyomuş mamur ne diye aldı bebegimi oldu görümcenin.
valla bizde var ama hiçbir işe yaramıyo tank gibi marketin kapısında çok zorlanıyorum..
ha hayy bunu bekliordum senden ..kızım içindekıymada var..bu bişeyleri değiştirirmi ha
mecburen onuda götürüorum kucagımda..ve yagmur un hala bi arabası yok..buzamana kadar görümcenin otosuyla idare ettik..2 3 ay önce aldı bizden arabayı haliyle 3 senedr biz kullanıoduk ..bizde sanki dötü açık dışarda kaldık..koydu bize yaw bayagı alışmıştık..neyseki ayın sonu itibaryle kayınvaldeme aldırıyorum bi baston araba..en azından arabasıyla getir götür yapar rahatlarım
baston alsaydın keşke nimocum ya..
nimet dr a sormadan verme ..benim kullandıgım ibufen evet diş sancısı ve ateş için verdi ama dolveni bilmiorum kullanmadım..
kız arabayı aldı alalı biz kullanıoduk zaten..benim hamileliğim suresnce ve yagmur 6 aylık olana dek biz kullandık sagolsun..kendiside araba kullanmayı ögrenmek istiyordu bilio ama trafiğe cıkmamış pratik yok yani her neyse..
baston alsaydın keşke nimocum ya..
hayır malesef bi kırtık kıyma o sebzeyi sebzelikten çıkarmazben de kıymalı yaparım zaten yapınca da yine de yemem
wala ben arabayla götürünce genelde yine eymeni aşıyıp aabayı itmek zorunda kalıyorum. o nedenle çok bişi almıcaksam kucağımda götürüyorum onu da
dr vermişti geçen hafta bu hasta oldugu zaman.
kız bu normal motorlu trafik arabasımı:))
helal olsun o zaman görümceye
bende puset sandıydım:))
a söylemeden edemem herbikesler söölemiş..benim kızımda diğer ismi İREM..esasen aklımda irem hiiç yoktu..kur an danda bi ismi olsun istedim..ve anlamı CENNET BAHÇESİ demek..bunu sevdim..
bakarım hanifim..ama neden giydrmezmişsin ?
bu arada ne zaman kayınvalde görümce konuşsam bamlıosun yanee ajanmısın kısım sen yoksa:18:
Benim de ne yemek yapacağım konusunda hiçbir fikrim ve isteğim yok,kereviz salatası yapsam evde de makarna var,gül gibi idare ederim herhalde galiba sanırsam.
Sürmeliii sebzelere bayılırım ben de otçugillerdenim,ayrıca kuzu pirzolanın kg su olmuş 40 tel gel vazgeç bu sevdadan sen de otçu ol bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?