- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.221
ha ha hayy...yok anam bu sürmeli doguştan etcil..Benim de ne yemek yapacağım konusunda hiçbir fikrim ve isteğim yok,kereviz salatası yapsam evde de makarna var,gül gibi idare ederim herhalde galiba sanırsam.
Sürmeliii sebzelere bayılırım ben de otçugillerdenim,ayrıca kuzu pirzolanın kg su olmuş 40 tel gel vazgeç bu sevdadan sen de otçu ol bacım
Kerem e kızkardeş gelirse İrem olabilir bizimki de
iyi tmm ozaman sana güvenebilirimgiydirecek yer yok ve tahminim fiyatlar uçuktur...o nedenle yoksa seve seve giydiririm:))
kız ne alaka...senin kaynananı yani halamı ömrümde 2 kez gördüm...görümceni hiç tanımıyorum...onlar da aynı şekilde...aşk olsun
ama geçenlerde babam geldiğinde seni sordu görüşüyor musnuz diye...bahsettim biraz...o da eşinden bahsetti..ben tanışmadım ama malum babam iyi tanıyor valla 10 üstünden 10 verdi kardeşime:))çok beyefendi hep arar sorar adam gibi adam dedi...ki babam kolay kolay adam beğenmez:))
atayla parka gittik geldik giderken haber verecektim ama siteye giremedim sorun vardı habersiz bıraktım sizi kusura bakmayın :))
iyi tmm ozaman sana güvenebilirimyok kıs ben severim hepisini..aa evet ersin de cok sever babacıgını..gercekten sıcacık karşıladılar bizi der hep..
bidaha olmasın affedildin
:)) sağolsun...
Ebrucum istersen de sevme canım ne olur benim yüzümden rahatsız hissetme kendini...uzaktan akrabayız ve de hiç tanımıyorum yani bir fikrim yok onlarla ilgili ki akrabam diye kimseye toz kondurmayacak değilim...onlarla yaşayan sensin sen bilirsin...
ha sen ters bir şey söylsen de yarın öbür gün ortam olur biraraya gelinir senin dediklerine göre yargılayıp davranacak ya da hemen yetiştirecek halim yok...
hem ben seni daha önce tanıdım...gelinim olduğunu bilmeden zaten çok sevdim...sen bana daha yakınsın bu durumda
canımsn..
hem ben şaka yapıorum sana güvenebilirim diyebende seni iyi tanıdıgıma inandıgım için..inan kişiliğinin elektriğini yansıtıosun..
Kerem e kızkardeş gelirse İrem olabilir bizimki de
giydirecek yer yok ve tahminim fiyatlar uçuktur...o nedenle yoksa seve seve giydiririm:))
kız ne alaka...senin kaynananı yani halamı ömrümde 2 kez gördüm...görümceni hiç tanımıyorum...onlar da aynı şekilde...aşk olsun
ama geçenlerde babam geldiğinde seni sordu görüşüyor musnuz diye...bahsettim biraz...o da eşinden bahsetti..ben tanışmadım ama malum babam iyi tanıyor valla 10 üstünden 10 verdi kardeşime:))çok beyefendi hep arar sorar adam gibi adam dedi...ki babam kolay kolay adam beğenmez:))
ne o varmı yoksa kız kardeş filan alıştırmamı yapıyon:))
bir yaşıma daha girdim siz akrabamısınız bunu ne zaman ögrendiniz..
benlen akranba olan yokmu aranızda iyi araştırın..::)))
Yok yahuuu kaza olmadıkça Kerem okula başlayana kadar da olmaz,uyumlu ya o bakımdan dedim,ben çalışırken bi tanesiyle zor baş ediyorum 2. yi de yaparsam ya bakıcılar için çalışmam lazım ya da evde oturup 2 çocuk bakıp bir de kocanın maaşına bakmam gerekir kiii bana göre değil.
Benim de ne yemek yapacağım konusunda hiçbir fikrim ve isteğim yok,kereviz salatası yapsam evde de makarna var,gül gibi idare ederim herhalde galiba sanırsam.
Sürmeliii sebzelere bayılırım ben de otçugillerdenim,ayrıca kuzu pirzolanın kg su olmuş 40 tel gel vazgeç bu sevdadan sen de otçu ol bacım
giydirecek yer yok ve tahminim fiyatlar uçuktur...o nedenle yoksa seve seve giydiririm:))
atayla parka gittik geldik giderken haber verecektim ama siteye giremedim sorun vardı habersiz bıraktım sizi kusura bakmayın :))
sağol canım...rahatladım biraz eğer buranın senin için tadını kaçırdığımı hissedersem çok üzülürüm...
Yağmur'u da seni de öptüm..çıkayım benim adam gelir şimdi yemek faslı başlar:))
hrkese iyi akşamlar
hıımm düşünüyosan banada söylede beraber denk getirelim dedim o bakımdan:))
(allah olmayana versin)..
haha di mi bu etçillikten hem kesemiz hem de sağlımız için vazgeçmem lazım galiba sanırsam:))
abowww siz akraba mısınız, hm de halanın gelini yaniben de Ebuş niye hiç kaynanadan bahsetmiyo diyodum
hoşgeldiniz, biz attalara gittiğinizi tahmin etmiştik zatenmalum Şebnem: Biz Atayla gezmeye gidiyoruz:))
kolay gelsin cnm, iyi akşamlar
sen düşünüyon anlaşılan
valla meral ne yalan söyleyeyim düşünyordum, ama bundan sonra düşünmüyorum,haha di mi bu etçillikten hem kesemiz hem de sağlımız için vazgeçmem lazım galiba sanırsam:))
abowww siz akraba mısınız, hm de halanın gelini yaniben de Ebuş niye hiç kaynanadan bahsetmiyo diyodum
hoşgeldiniz, biz attalara gittiğinizi tahmin etmiştik zatenmalum Şebnem: Biz Atayla gezmeye gidiyoruz:))
kolay gelsin cnm, iyi akşamlar
sen düşünüyon anlaşılan
neden keyifsizsin canım...bişey mi oldu?Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar,
Çok keyifsizim, sizi okudukça açılır mıyım bilmiyorum, açılmazsam bugün benden fazla bir performans çıkmaz...
Yasemin dün öğleden sonra hiç yazmamış, naptı acaba, merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?