2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ha ha hayy...yok anam bu sürmeli doguştan etcil..
Kerem e kızkardeş gelirse İrem olabilir bizimki de

aa eveeet KEREM VE İREM nekadan uyumlu :129:

iyi tmm ozaman sana güvenebilirim yok kıs ben severim hepisini..aa evet ersin de cok sever babacıgını..gercekten sıcacık karşıladılar bizi der hep..

atayla parka gittik geldik giderken haber verecektim ama siteye giremedim sorun vardı habersiz bıraktım sizi kusura bakmayın :))

bidaha olmasın affedildin

iyi tmm ozaman sana güvenebilirim yok kıs ben severim hepisini..aa evet ersin de cok sever babacıgını..gercekten sıcacık karşıladılar bizi der hep..

bidaha olmasın affedildin

:)) sağolsun...
Ebrucum istersen de sevme canım ne olur benim yüzümden rahatsız hissetme kendini...uzaktan akrabayız ve de hiç tanımıyorum yani bir fikrim yok onlarla ilgili ki akrabam diye kimseye toz kondurmayacak değilim...onlarla yaşayan sensin sen bilirsin...
ha sen ters bir şey söylsen de yarın öbür gün ortam olur biraraya gelinir senin dediklerine göre yargılayıp davranacak ya da hemen yetiştirecek halim yok...

hem ben seni daha önce tanıdım...gelinim olduğunu bilmeden zaten çok sevdim...sen bana daha yakınsın bu durumda

Son düzenleme:

canımsn..
hem ben şaka yapıorum sana güvenebilirim diye bende seni iyi tanıdıgıma inandıgım için..inan kişiliğinin elektriğini yansıtıosun..bende seviorum seni önce arkadaşım sonra akrabam:))

Son düzenleme:
canımsn..
hem ben şaka yapıorum sana güvenebilirim diye bende seni iyi tanıdıgıma inandıgım için..inan kişiliğinin elektriğini yansıtıosun..

sağol canım...rahatladım biraz eğer buranın senin için tadını kaçırdığımı hissedersem çok üzülürüm...
Yağmur'u da seni de öptüm..çıkayım benim adam gelir şimdi yemek faslı başlar:))

hrkese iyi akşamlar

bir yaşıma daha girdim siz akrabamısınız bunu ne zaman ögrendiniz..
benlen akranba olan yokmu aranızda iyi araştırın..::)))

ne o varmı yoksa kız kardeş filan alıştırmamı yapıyon:))

Yok yahuuu kaza olmadıkça Kerem okula başlayana kadar da olmaz,uyumlu ya o bakımdan dedim,ben çalışırken bi tanesiyle zor baş ediyorum 2. yi de yaparsam ya bakıcılar için çalışmam lazım ya da evde oturup 2 çocuk bakıp bir de kocanın maaşına bakmam gerekir kiii bana göre değil.

hıımm düşünüyosan banada söylede beraber denk getirelim dedim o bakımdan:))
(allah olmayana versin)..

haha di mi bu etçillikten hem kesemiz hem de sağlımız için vazgeçmem lazım galiba sanırsam:))

abowww siz akraba mısınız, hm de halanın gelini yani ben de Ebuş niye hiç kaynanadan bahsetmiyo diyodum

atayla parka gittik geldik giderken haber verecektim ama siteye giremedim sorun vardı habersiz bıraktım sizi kusura bakmayın :))

hoşgeldiniz, biz attalara gittiğinizi tahmin etmiştik zaten malum Şebnem: Biz Atayla gezmeye gidiyoruz:))

kolay gelsin cnm, iyi akşamlar

hıımm düşünüyosan banada söylede beraber denk getirelim dedim o bakımdan:))
(allah olmayana versin)..

sen düşünüyon anlaşılan

evet akraba sayılırız..Ebrunun kayınvaldiki benim babamın halasının kızı...babamla birbirlerine kardeşim derler ro bakımdan hala diyorum ben de öz halam değil...facede babamlar Yağmurun fotolara bakarken Ebru ile bemim arkadaş olduğumuzu görünce çıktı olay ortaya
oluyo bayaama bizim baba tarafı dağınık olduğundan(biz Trabzonda onlar Samsunda gibi) tanımıyoruz birbirmizi aslında(

Son düzenleme:
valla meral ne yalan söyleyeyim düşünyordum, ama bundan sonra düşünmüyorum,
bu adama birtane çocuk bile çok,inşallah çocugum analı babalı büyür başka istemem..

günaydın kızlar
çok işim var asayiş olaylarını yazmam lazım birazdan patron gelir ve asayiş toplantısı yapacaz der
şimdiden yazayım bu haftanınki baya birikmiş 1 saate dönerim inşallah

Günaydın, hayırlı cumalar arkadaşlar,

Çok keyifsizim, sizi okudukça açılır mıyım bilmiyorum, açılmazsam bugün benden fazla bir performans çıkmaz...

Yasemin dün öğleden sonra hiç yazmamış, naptı acaba, merak ettim.

neden keyifsizsin canım...bişey mi oldu?

Balayında geline kaynana şoku

Paylaş
Haberi Paylaş
Benim Sayfam

XING ağınızla paylaşın Xing
Facebook

Google
MySpace

Twitter
E-posta

Friend Feed
Benimsayfam'da Paylaş
Facebook'ta Paylaş Twitter'da Paylaş

28 Ocak 2011
Balayında geline kaynana şoku
İtalya’da geçtiğimiz Aralık’ta evlenen bir çift iki gün sonra, balayı için Fransa’ya gitmeye karar verdi.

Çift Roma’daki Fiumicino Havaalanı’na vardığında birden damadın annesi çıkageldi. Damat, büyük şok yaşayan eşine sağlık problemleri nedeniyle annesini yalnız bırakamayacağını söyledi. Böylece çift, romantik balayının keyfini çıkarmak yerine anneleriyle birlikte vakit geçirdi.

Balayından sonra evlilik bitti

Balayı tatili “kabus” olan 36 yaşındaki gelin Fransa’dan dönünce bir aylık eşine boşanma davası açtı. Gelin, boşanma dilekçesinde “eşiyle kaynanası arasında aşırı duygusal bir bağın” olduğuna dikkat çekti. Damadın ve annesinin davada nasıl bir savunma yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…