- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.241
sevgili anneler perişan durumdayım dün saat 9 da çıkabildim işyerinden bugün de aslında izinli olmama rağmen öğlene kadar burdayım yazabilemem ama okurum bide gece 3,5 ta hortladım dön dön uyuyamadım işlere aktıkafayı rüyamda rapor yazdım patron bilse kesin zam yapar heegeçmişe bakamıyorum sizde ne var ne yok
Ayfercim, bu aralar biraz gerginim ben. İnadına olur gibi, olaylar da üst üste geliyor. Dün akşam annemle tartıştık biraz, ona canım çok sıkıldı.
Esin, kolay gelsin canım, en kötüsü kuzuşları görememek böyle durumlarda. İyi sensiz uyumuş gece uykusunu...
Ayfercim, bu aralar biraz gerginim ben. İnadına olur gibi, olaylar da üst üste geliyor. Dün akşam annemle tartıştık biraz, ona canım çok sıkıldı.
Esin, kolay gelsin canım, en kötüsü kuzuşları görememek böyle durumlarda. İyi sensiz uyumuş gece uykusunu...
babası almış canım uyutmuş ben gittiğimde uyumuştu ikiside bende bişeyler yedim kıvrıldım yanlarına yani gece uyandığında yanındaydım yine ama tabi hiç koklaşamadık
burcu canım keyfin olursa anlat açılırsın belki bak biz çoookkk seviyoruz senisıkma canını hiçbişeye
bozma moralini herkesin haklı olduğu bir yön vardır canım benim annen sabahtan akşama kadar Doruk'la ilgileniyor....Ne oldu bakıcı işi? karar verebildiniz mi?
Günaydın..
Dün yine anneme gittim, kuzumun yanına, İklim in size çok selamı var teyzoşları..
Önceki güne nazaran daha iyi kuzu, dün akşam bir güzel yıkadım onu, mikroplardan arınsın, ferahlasın istedim, ev sıcaktı, burnu çok sümüklüydü temizledim iyice, kaloriferin üzerine de içi vicks li su dolu bir kap koydum, aldım kuzuyu koynuma, sarıldık uyuduk, sabaha kadar uyandıkça eliyle yüzümü yokladı, burnumu sıktı, saçıma dokundu, bende onu koklaya koklaya uyuduk..
Sıpa benim adımı söylemeye çalışıyor, annem bana seslendikçe oda tekrarlamaya çalışıyor, ama ismim uzun geldi söyleyemedi ve kendince bir yöntem buldu, bundan sonra benim adım ''yaya'', sizde bilin yani :))) Beni ''yaya'' diye çağırıyor..
Dedemin durum vahim, kırık olan bölgede çürük oluşmaya başlamış, yataktan çıkmıyor ve bişey yemiyor, Allah sonumuzu hayır etsin..
Bu akşamda kuzuma gidecem ve hafta sonu için kendi evimize götürecem yavrumu..
Günaydın..
Dün yine anneme gittim, kuzumun yanına, İklim in size çok selamı var teyzoşları..
Önceki güne nazaran daha iyi kuzu, dün akşam bir güzel yıkadım onu, mikroplardan arınsın, ferahlasın istedim, ev sıcaktı, burnu çok sümüklüydü temizledim iyice, kaloriferin üzerine de içi vicks li su dolu bir kap koydum, aldım kuzuyu koynuma, sarıldık uyuduk, sabaha kadar uyandıkça eliyle yüzümü yokladı, burnumu sıktı, saçıma dokundu, bende onu koklaya koklaya uyuduk..
Sıpa benim adımı söylemeye çalışıyor, annem bana seslendikçe oda tekrarlamaya çalışıyor, ama ismim uzun geldi söyleyemedi ve kendince bir yöntem buldu, bundan sonra benim adım ''yaya'', sizde bilin yani :))) Beni ''yaya'' diye çağırıyor..
Dedemin durum vahim, kırık olan bölgede çürük oluşmaya başlamış, yataktan çıkmıyor ve bişey yemiyor, Allah sonumuzu hayır etsin..
Aferin babaya, beğendim. Önümüz hafta sonu, dün gece koklaşamamış olmayı telafi edersiniz inşallah doya doya...
Ben de sizi çok seviyorum Esincim
Aman ne anlatayım canlarım ya, Doruk annemi annesi sanıyor büyük ihtimalle. Bu kabul edilebilir, o hala bebek. Ama daha kötüsü annem de Doruk'u kendi oğlu sanmaya başladı, kırmadan uyarmaya çalıştım kaç kere, hala bildiğini okuyor, inanılmaz şımartıyor falan filan derken, dün akşam yine beni dinlemedi, siz ağlatıyorsunuz, ben oynarım falan gibi bişiler saçmaladı, ben de patladım.
Bakıcı pazartesi başlıyor, umarım onu da delirtmez annem bu sahiplenici hali ile...
canım umarm bakıcı sizi rahatlatır idareci bir kadın olur da annenle de anlaşır senin de kafan rahat eder ne hissetiğini anlıyorum benim bakıcı şansım da yok eltime muhtacım va bazen o da deli ediyor beni am naapalım görmezden geliyoruz:96:Aferin babaya, beğendim. Önümüz hafta sonu, dün gece koklaşamamış olmayı telafi edersiniz inşallah doya doya...
Aman ne anlatayım canlarım ya, Doruk annemi annesi sanıyor büyük ihtimalle. Bu kabul edilebilir, o hala bebek. Ama daha kötüsü annem de Doruk'u kendi oğlu sanmaya başladı, kırmadan uyarmaya çalıştım kaç kere, hala bildiğini okuyor, inanılmaz şımartıyor falan filan derken, dün akşam yine beni dinlemedi, siz ağlatıyorsunuz, ben oynarım falan gibi bişiler saçmaladı, ben de patladım.
Bakıcı pazartesi başlıyor, umarım onu da delirtmez annem bu sahiplenici hali ile...
Günaydın..
canım çok geçmiş olsun dedene acil şifalar diliyorum annene de allah kolaylık versin
burcucum doruğun ananesini annesi sanması çok normal seni üzmek istemem ama seni 4 ten 9 a kadar görüyor ama ananeyle bütün gün haşır neşir.ananeside onun derdinden dermanından anlıo kadın o sakat belle geçen gün gelmiş bel agrısı nedir bilirim yani.sen kadar sahiplense suç sahiplenmese suç anacımP şaka bi yana üzülme zamanla farkeder doruk bakıcıyada bırak karışsın kendi haline bırakmasın ama çiledende çıkarmasın dediğin gibi:)
canım umarm bakıcı sizi rahatlatır idareci bir kadın olur da annenle de anlaşır senin de kafan rahat eder ne hissetiğini anlıyorum benim bakıcı şansım da yok eltime muhtacım va bazen o da deli ediyor beni am naapalım görmezden geliyoruz:96:
canım çok geçmiş olsun dedene acil şifalar diliyorum annene de allah kolaylık versin
Teşekkürler Ayfercim ve Burcucum, bende daha iyiyim evet, İklim in kokusu çok iyi geldi hakkaten..
Burcucum, benim annelerimiz üzerinde gözlemlediğim şöyle birşey var;
Zamanında bizleri büyütürken yaptıkları yanlışları ve bizim için yapamayıp içlerinde kalanları torunlarında gidermeye çalışıyorlar..
Aferin babaya, beğendim. Önümüz hafta sonu, dün gece koklaşamamış olmayı telafi edersiniz inşallah doya doya...
günaydın canlar ,,,
burcum sen kendini boşa harab ediyor ve boş yere uğraşıyrosun ,, torun asla çocuk gibi olmaz ne annen seninbaktığın gözle bakar nede sen annenin baktığı gözle bakabilrisin , bırak onu sevsin elbette senin farkını biliyor doruk annen göğsünü açınca sana evrdiği tepkiyi veriyromu doruk tabiki hayıor ,, anneni boş yere kırma ,,,
Fatmacım, mesele Doruk'un annemi sevmesi değil zaten, tabi ki sevsin, anneanne sevilmez mi... Mesele, annemin hali ve benim onu kırmamak adına bu hale bir dur diyememem. Şu kadarını söyleyeyim, kvalidem aynı şeyleri yapsa, dünyayı onun da kocamın da başına yıkardım, değil kırılmasın diye sineye çekmek, aklı başına gelene kadar eve sokmazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?