2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

vuuu çok sinirlisin tamam canım sakin ol ve sorunları hani dedikodu şekline sokmadan anlat ve bizde bi sorun bulmaya çalışalım birlikte ,, çünki belliki çok büyük sorunlar oluşuyor,,

belki bakıcı daha çok sorun oluşturur buda çok kötü olur,, ,sende yıpranırsın ,, annende ,,,

bence biz topiğin adını pozitiv polyanna melek mart anneleri gibi değiştirmek gerekli :):)

seviyorum hepinizi ayrı ayrı :):)

bence biz topiğin adını pozitiv polyanna melek mart anneleri gibi değiştirmek gerekli :):)

seviyorum hepinizi ayrı ayrı :):)

yaklaşık 1,5 yıldır artık herşeyimizi biliyoruz burda konuşmak insanı rahatlatıyor hepimiz aynı sorunlardan geçiyoruz,bebeklerimiz de aynı şeylerden mutlu yada mutsuz hasta olduklarında bile hepimiz üzülüyoruz .Hiçbirimizin birbirincen farkı yok aynı şeyler yaşıyoruz...Faktör ne olursa olsun iyi düşünmek gerekir doğru karar almak gerekir diye düşüyorum

BURCU hakkaten bende eseri ne kadar çok çekiştirdim burda herkes okuyo imi müdavimimiz olan vardır hee brezilya dizisi gibiyiz mübarek elinde çekirdek bizi okuyan bi kadın düştü hayalime hala gülüyorum

dün babası kızıma alfabeyi söyleyen bebek almış ve konuşuyor çok acıktım bana sarılırmısın diyor bebek.Birde biberonu var Hilal'in kucağına yatırıyoruz bebeği Hilal mama vermeye çalışıyor....Ona bişeyler söylüyor gözleriyle oynuyor bebek susunca bana veriyor karnına basınca bebek konuşuyor...Çok güldük yaa bu zilli çok çabuk öğreniyor herseyi....

Hele benim kaynana problemlerim en komiğidir heralde, okuyanlar epey eğleniyordur..
Sorar oldunuz yok mu bu ara vukuat diye..
Brezilya dizisinin en can alıcı bölümleri Yaya nın kaynana sorunlarıdır kesin :)))

burcu seni çok iyi anlıyorum aynı şey bizim evdede var üstelik biz hep birarada olmamıza rağmen ata anneannesiyyle olmayı tercih ediyor çünkü annem hiçbirşeye hayır demiyo ,kucağından indirmiyo ,bazen atayı çağırırken kaptrıp gel anneye diyo tabii o zaman bende anne kendine gel istersen o benim oğlum diyorum aman tamam deyip bozuluyo ama beni hiç düşünmüyo
ata uyurken onun kucağında uyuyor dün ilk defa benim kucağımda uyudu inanırmısınız ona bozuldu diyorki çok yorgundu sızdı ... adamı sinir ediyo sakin olmaya çalışıyorum ama buaralar çok zorlanıyorum

Burcu ile ilgili bişi yazmayayım, anladığım yazdıklarımızın şu an onu rahatlatamayacağı, inşallah bakıcı iyi gelir her ikisine de

Yasemin İklime geçmiş olsun cnm, daha iyi olması çok güze

Furkicim geldi şimdi karnesiyle, hepsi 5 derslerinde de hiç üzmüyo bu oğluşum beni

YASEMİN iklim e ve dedene geçmiş olsun canım.
BURCU ile ilgili bişey bende yazmayacağım.
MERAL furkan ı tebrik ederim,aferin ona,örnek abi olacak o,belli.Allah bozmasın canım.

Son düzenleme:

Furkicim geldi şimdi karnesiyle, hepsi 5 derslerinde de hiç üzmüyo bu oğluşum beni[/B][/QUOTE]

süper derslerinde hep başarılı olur inşallah ....Çok akıllı senin oğluşun ve sana da gerçekten de çok yardımcı...

Yazgı ve Meral, çok teşekkür ederim..
Furki yi ayrıca tebrik eder, yanaklarından öperim annesi, aferin ona, maşallah..

Ben yemeğe gidiyorum canlar..

slm arkadaşlarım...son mesajdan dalıveriyorum...furki yi tebrik ediyorum..aferin ona.darısı benim oğluma...

herkes İYİMİİİİİİİ?

Tünaydıııın
Beni merak ettiniz mi :78:
Bugün kendime izin verdim evdeyim,Kerem bakıcıda,gece hep uyandı ağlayarak,onu gönderdim bi yattım 12 de kalktım.
Bugün kendimi ev işi ve yemek yapmaya adayacağım böylece hafta sonu rahat ederim,geçmişe hiç bakamadım ama burcuya bi haller olmuş 1-2 yorumunuzu gördüm,kahvaltı edeyim gelceğim...

hayırlı cumalar..
kahvaltımızı ettik ogluşu yıkadım uyuttum şöyle bir bakayım,
sonra evin tozunu alıcam wc banyo yıkanıcak..

yaya kızının iyi olmasına sevindim. dedenede çok geçmiş olsun..
meralim maşallah urki 'ye inşallah hep böyle devam eder
tebrik ediyorum tombik nanaklarında öpüyorum annesi..
aylin neden kota koydular diyemi gitmedin yoksa,bizden ayrı kalamayacagını anladın tabi..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…