- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.261
Fatmacım, mesele Doruk'un annemi sevmesi değil zaten, tabi ki sevsin, anneanne sevilmez mi... Mesele, annemin hali ve benim onu kırmamak adına bu hale bir dur diyememem. Şu kadarını söyleyeyim, kvalidem aynı şeyleri yapsa, dünyayı onun da kocamın da başına yıkardım, değil kırılmasın diye sineye çekmek, aklı başına gelene kadar eve sokmazdım.
SENİ BU KADAR YIPRATAN OLAYLARDAN ÖRNEK VERİRMİSİN ANNENLE TARTIŞMAN MESELA....Hilal'e bakan ablam ile koyun koyuna uyurlar mesela akşam onu almaya gittiğimde gün içinde yaptıklarını anlatır bana...Ama akşam ben geldiğimde beni gördüğü an sarılması sonra evde kim varsa onlarla biraz daha oynayıp eve dönmemiz Canım annesi olduğu Doruk tabii algılar ama bütün gününü anneannesiyle geçiriyor onunla nasıl oynuyor,nasıl besliyor,nasıl uyutuyor bence gözlemlemekte fayda var ...Sen ayrıca çok erken işe başladın bununda dezavantajı var...Bakıcı ve annen arasında da sakın mesafe koydurma bırak annen bakıcıya neler yaptığını göstersin ve takip etsin annende ....Bizim ilk bebeklerimiz bizden çok annelerimiz biliyor onlar bizi buralara getirdi...Ne acılar çekerek üzme anneni :2::2:
bence biz topiğin adını pozitiv polyanna melek mart anneleri gibi değiştirmek gerekli :):)
seviyorum hepinizi ayrı ayrı :):)
hele benim kaynana problemlerim en komiğidir heralde, okuyanlar epey eğleniyordur..
Sorar oldunuz yok mu bu ara vukuat diye..
Brezilya dizisinin en can alıcı bölümleri yaya nın kaynana sorunlarıdır kesin :)))
Burcu ile ilgili bişi yazmayayım, anladığım yazdıklarımızın şu an onu rahatlatamayacağı, inşallah bakıcı iyi gelir her ikisine de
Yasemin İklime geçmiş olsun cnm, daha iyi olması çok güze
Furkicim geldi şimdi karnesiyle, hepsi 5derslerinde de hiç üzmüyo bu oğluşum beni [/QU
bir aferinde benden furkana akıllı olduğu herhelinden belli zaten annesi kardeşinede güzel bir örnek olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?