- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.281
Şebnemcim, Doruk da parmağını emerdi bıraktı, emzik hiç emmedi, biberonu ağzına koymuyor. Bazı sıvıları suluktan içmeyi seviyor, suluğun deliği daha farklı biberondan, bol bol akıyor, öyle içiriyorum. Bazılarını da bardakla içmek istiyor, döke saça içiriyorum ben de... Geçen gün bardakla devam sütü bile içirdim :)
kızlar inek sütüne başladınızmı siz?
Burcu ile ilgili bişi yazmayayım, anladığım yazdıklarımızın şu an onu rahatlatamayacağı, inşallah bakıcı iyi gelir her ikisine de
Yasemin İklime geçmiş olsun cnm, daha iyi olması çok güze
Furkicim geldi şimdi karnesiyle, hepsi 5derslerinde de hiç üzmüyo bu oğluşum beni
evet git ve bizede haber ver ne oyunlar oynatıyorlarsa bizde oynatalım evdeSabahki domuzluğum geçti biraz, üstünde konuşmazsak daha da geçer diye düşünüyorum. Ama yine de söylemeden geçemicem, Şebnem aynı bizdeki durumu anlatmışsın canım arkadaşım.
Meralcim Furkimi tebrik ediyorum, ben bile gururlandım valla, bana noluyorsa, maaşallah, Allahım hep böyle güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
Aylinanım ben internete koyulan kota yüzünden giremediğinizi sanmıştım.
Yarın sabah Doruk'u Kindyroo diye bir yerin deneme seansına götürüyorum, motor ve nörolojik gelişimine katkıda bulunacak oyunlar oynatıyorlarmış anne ile birlikte, bebekler çok eğleniyormuş araştırdım biraz, gidenler çok memnun. Evimize de 5 dk mesafede, gidelim bakalım, benim azman da sevecek mi :)
ben kaşıkla ve bardakla veriyorum çok içmiyor amakızlar birşey sorucam biberon kullanmayan veletlere nasıl içiriyorsunuz sıvı şeyleri
dün bir deneme yaptım ata süt içmiyorduya bardakla ve kaşıkla vermeye çalıştım baktım içiyo üstelik bardakla içmek istiyor ama içmeyi beceremediği için çoğu üstüne dökülüyo nasıl alıştırıcam ben yardım edin
ata artık ne emzik nede biberon asla kullanmaıyor ağzına bile sürmüyo :)
ben biriki kez verdim çok az ama pastorize sütlerden verdim sulandırıp,çok içmedi bende tahıllı mamasına kattım verdim yedi:26:kızlar inek sütüne başladınızmı siz?
kızlar birşey sorucam biberon kullanmayan veletlere nasıl içiriyorsunuz sıvı şeyleri
dün bir deneme yaptım ata süt içmiyorduya bardakla ve kaşıkla vermeye çalıştım baktım içiyo üstelik bardakla içmek istiyor ama içmeyi beceremediği için çoğu üstüne dökülüyo nasıl alıştırıcam ben yardım edin
ata artık ne emzik nede biberon asla kullanmaıyor ağzına bile sürmüyo :)
Bir sürü alıntı yaptım, hepsi uçtu gitti yaa, birde forumdan atıldım üstüne..
Nimetcim, Gülşancım, teşekkür ederim kızlar..
Bende İklime alıştırma bardağı ile içiriyorum bazı şeyleri, bardakla içmek istiyor bazen ama daha çok yer ve üstü içiyor..
burcu seni çok iyi anlıyorum aynı şey bizim evdede var üstelik biz hep birarada olmamıza rağmen ata anneannesiyyle olmayı tercih ediyorçünkü annem hiçbirşeye hayır demiyo ,kucağından indirmiyo ,bazen atayı çağırırken kaptrıp gel anneye diyo tabii o zaman bende anne kendine gel istersen o benim oğlum diyorum aman tamam deyip bozuluyo ama beni hiç düşünmüyo
ata uyurken onun kucağında uyuyor dün ilk defa benim kucağımda uyudu inanırmısınız ona bozuldu diyorki çok yorgundu sızdı ... Adamı sinir ediyo sakin olmaya çalışıyorum ama buaralar çok zorlanıyorum
burcu ile ilgili bişi yazmayayım, anladığım yazdıklarımızın şu an onu rahatlatamayacağı, inşallah bakıcı iyi gelir her ikisine de
yasemin iklime geçmiş olsun cnm, daha iyi olması çok güze
furkicim geldi şimdi karnesiyle, hepsi 5Derslerinde de hiç üzmüyo bu oğluşum beni
Kızlar slm.. Nabersiniz?
Biz yine isyanlardayız!
Meral duy sesimi!! Eymen huzursuzluğunu bize sattı. Günlerdir uyumuyoruz. Heralde bizimki de bi diş vakası. Kaç günde çıkmıştı Eymen'in dişi?
Bu arada göğsüm hala çok fena.. İçini oymuş vampir Pelin!!! Yarık olmuş resmen yahu..İyileşmiyor bi türlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?