2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Sabahki domuzluğum geçti biraz, üstünde konuşmazsak daha da geçer diye düşünüyorum. Ama yine de söylemeden geçemicem, Şebnem aynı bizdeki durumu anlatmışsın canım arkadaşım.
Meralcim Furkimi tebrik ediyorum, ben bile gururlandım valla, bana noluyorsa, maaşallah, Allahım hep böyle güzel günlerini görmeyi nasip etsin.
Aylinanım ben internete koyulan kota yüzünden giremediğinizi sanmıştım.
Yarın sabah Doruk'u Kindyroo diye bir yerin deneme seansına götürüyorum, motor ve nörolojik gelişimine katkıda bulunacak oyunlar oynatıyorlarmış anne ile birlikte, bebekler çok eğleniyormuş araştırdım biraz, gidenler çok memnun. Evimize de 5 dk mesafede, gidelim bakalım, benim azman da sevecek mi :)

kızlar yağız artık kısacık mesaeyi bile emeklemek istemiyo
ayaga kalkıyo tıpış tıpış yürümeye çalışıyo..

Son düzenleme:
kızlar birşey sorucam biberon kullanmayan veletlere nasıl içiriyorsunuz sıvı şeyleri

dün bir deneme yaptım ata süt içmiyorduya bardakla ve kaşıkla vermeye çalıştım baktım içiyo üstelik bardakla içmek istiyor ama içmeyi beceremediği için çoğu üstüne dökülüyo nasıl alıştırıcam ben yardım edin

ata artık ne emzik nede biberon asla kullanmaıyor ağzına bile sürmüyo :)

slm millet
nihayet sabırsızlıkla beklenen yarıyıl tatiline kavuştuk ama 2 hafta kısa bir zaman çabucak geçecek ve bitmek b,lmeyen bir ikinci dönem başlayacak pazartesi sendromunun zıvanadan çıkmış halini yaşamaktayım

MERAL gözün aydın, delikanlımın hep böyle dizi dizi beşlerle dolsun karnesi maşallah

Son düzenleme:
Şebnemcim, Doruk da parmağını emerdi bıraktı, emzik hiç emmedi, biberonu ağzına koymuyor. Bazı sıvıları suluktan içmeyi seviyor, suluğun deliği daha farklı biberondan, bol bol akıyor, öyle içiriyorum. Bazılarını da bardakla içmek istiyor, döke saça içiriyorum ben de... Geçen gün bardakla devam sütü bile içirdim :)

bende dun devam sütünü öyle içirdim ama omu içti üstümü içti yermi içti bilemedim :))
o çok keyif aldı tabiii bu durumdan
acaba alıştırma bardağımı alsam suluktan deneyeceğim bugünde bizim suluğumuz akıtmayanlardan onda da emmesi gerekiyo sonuçta

Furki bey adına tüm tebrikleri kabul eder, teşekkürlerimi sunarım:)) darısı tüm çocuklarımıza inş.

Şebnem eymen de bardaktan içmeyi seviyor ama o da beceremiyor malesef, zamanla öğrenecekler inş.

Olcaycım 1-2 arkadaş dışında henüz inek sütüne başlayan yok ama herkes artık başlasam mı düşüncesinde:)

evet git ve bizede haber ver ne oyunlar oynatıyorlarsa bizde oynatalım evde

ben kaşıkla ve bardakla veriyorum çok içmiyor ama sulukla verince hiç içmiyor hatta daha sonra su bile içmedi suluktan içinde başka bişey var sanıp zor unutturdum

kızlar inek sütüne başladınızmı siz?
ben biriki kez verdim çok az ama pastorize sütlerden verdim sulandırıp,çok içmedi bende tahıllı mamasına kattım verdim yedi:26:

yasemin iklimin iyi olmasına sevindim dedenede acil şifalar canım

deniz de biberon konusunda çok nazlı hiç gönüllü içmedi ve içmiyor biberondan en fazla 25 - 30 ml içiyor pet şişe deneyebilirsin soğuk şeylerde; dökmeden içme şansı daha yüksek hem bardakta olduğu gibi çok yoğun gelmiyor ve bebeğin yudumlamaya alışması daha kolay oluyor denize öyle vermeye çalışıyorum çoğu zaman

kızlar inek sütüne başladınızmı siz?

ben veriyorum, muhallebilerini de uzun zamandır sulandırılmamış sütle yapıyorum

hafta sonu rehaveti çökmüş sayfaya kimseciklerden ses çıkmıyor

Bir sürü alıntı yaptım, hepsi uçtu gitti yaa, birde forumdan atıldım üstüne..

Nimetcim, Gülşancım, teşekkür ederim kızlar..

Bende İklime alıştırma bardağı ile içiriyorum bazı şeyleri, bardakla içmek istiyor bazen ama daha çok yer ve üstü içiyor..

bu orumun sana garezimi var ne seni devamlı atıyor siteden..
benim klavyemin tuşu yok yane yazamıyorum meralin oglunun baş hari işte:))))

canım senın annen ogluna annem dıyormus.benım kayınvalıdem ogluma; oglum, annem dıyor.bırde gorumcemlerın yanında oglana ogul balı dıyor.dusun buyuk gorumcemın 2 kızı var nasıl sınırlenıyordur yada uzuluyordur.
Eskıden olsa sınırden agrı atagı gecırır senola dunyayı dar ederdım asabıyetımle.sımdı ıse sevınıyorum.

masallah allah daım etsın ınsallah.

valla ben de vereyim inek sütü artık diyorum.yoksa 10 defa gece beni emmeye kalkıyo

Kızlar slm.. Nabersiniz?
Biz yine isyanlardayız!
Meral duy sesimi!! Eymen huzursuzluğunu bize sattı. Günlerdir uyumuyoruz. Heralde bizimki de bi diş vakası. Kaç günde çıkmıştı Eymen'in dişi?
Bu arada göğsüm hala çok fena.. İçini oymuş vampir Pelin!!! Yarık olmuş resmen yahu.. İyileşmiyor bi türlü...

Bu arada Pelin'in fotolarını ekledim. Albümden bakabilirsiniz..
Üye olan olmayan herkese açık die topikte paylaşmak istemedim..

sizdemi vampirlerştiniz :))) bende günlerdir 2-3 saat uyuyorum nedir bu diş sendromu yaaaaaa .26 tane daha cıkacak offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…