2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Selamlar herkese....

Kiymet canim bende tam sana bakmaya gelmistim, bana dönmüssün desene.
Derin kesik ve dokunmayla bile fena bir aci. Birde bende icinden sarimsi birseyler akiyordu.
Kremi buldum, bana iyi gelmisti. TRde varmi bilemem ama bi sor eczaneden istersen.
Adi Hametum. Her emzirmeden sonra sürüyordum ve gögsümü acikta birakiyordum bi süre.

Kusura bakmayin gecmise bakamiyorum, umarim herkes iyidir.
Furkana masaallah Meralcim.

selam arkadaşlar nasılsınız birşey soracaktım vitamin şurubu olarak ne veriyrosunuz....
birde innek sütümü yoksa keçi sütümü kullanmayı düşünüyorusuuz...

bu orumun sana garezimi var ne seni devamlı atıyor siteden..
benim klavyemin tuşu yok yane yazamıyorum meralin oglunun baş hari işte:))))

Evet yaa, bu aralar çok olmaya başladı ama bizim şirketin internetinde de sorun var..
Olsun, bir şekilde yine foruma dahil oluyorum ben, hehehhee..

Nerdeyse 1 hafta olcak ama daha iyileşmedi. O kadarcık yerin ağrısı bütün göğsüme yayılıyo bazen.
Dediğin gibi bende de var o sarımsı akıntı. İltihap fln mı acaba?
O göğsümden emzirmeyeyim desem bu sefe e süt doluyo. Çok gerginleşiyo. O da canımı acıtıyo. Napıcamı şaşırdım valla.
Araştırayım ben o kremi.. Saol..

Ben sana benim annemle aramızda geçenleri anlatayım:
Annem bana diyor ki,Kerem hiç senin çocuğun gibi değil benim çocuğum sanıyorum onu sen de onun ablasıymışsın gibi geliyor,taaa ki sen onu oğlum deyip benden alana kadar.

Yani demem o ki,benimki bunu belli etmekle kalmıyor açık açık söylüyor da,ben bundan rahatsız mıyım?hayır,hiç takmıyorum,sana da takmamanı tavsiye ediyorum çünkü gerçekten seneler sonra gelen bu bebek özellikle anneanneler için canlarının canı, sakin olmaya çalış bunun için tartışmaya değmez,gülüp geçmeye çalış,o evine geçince yine bildiğini okumaya devam edersin.Sen ne yaparsan yap anneanne/babaanne ile bu kadar yakın yaşayan çocuklar iki kapılı oluyor, ben de 2 kapılıydım annem bana kızınca tepinir alt katta oturan babaanneme beni kurtar diye bağırırdım,hemen gelirdi anneme kızar beni alıp kendi evine götürürdü,sence ben sorunlu bi kişilik miyim? o yüzden bundan da korkma.

Yok be tatlım koca hala hasta,Kerem uyumadı gece,devamsızlık hakkımı kullanayım dedim.Evi temizledim havalandırdım Kerem en azından hastalık olan evde daha fazla durmasın hastalık kapmasın diye,yemekleri de yapayım gidip alıcam bakıcıdan
Bu arada sormuşsun evet Merlike Merve ile hemşeriymişiz, o kadar atışmalarımız memleket çekmesindenmiş:)

kızlar yağız artık kısacık mesaeyi bile emeklemek istemiyo
ayaga kalkıyo tıpış tıpış yürümeye çalışıyo..

Maşşallah darısı başımıza
Merolaynnn Furkan ı tebrik ederim,böyle çocuğun da darısı başımıza

Bana doktor ya acisina katlanacaksin emzirmeye devam edeceksin yada o gögsünü sagacaksin demisti.
Ben disimi sIKtim emzirmeye devam etmistim.
Bende aceba iltihapmi emzirmesemmi diye korkmustum ama degilmis. Meme ucunun icindeki dokuymus.

ayyyy size ne anlatacaktımmm artık o kadar alıstımki nedense pek üstünde durmuyorum saçmalıkların...
bugün eşimin dayısının en küçük oglu sünnet oluyo 6 yasında dün k.valide eşimin yanına gelmiş kardeşi diyomuski egeyide kestiriverelim yarın eşimde bana sölüyo bunu hayırrrrrr dedimmmm.benim cocugum öleee aradan cıkıversin tarzında sünnet ettirilemez dedim. biraz ısrar etseydi salon kadını kimliğimden cıkar bütün ailesinin üstüne atlardımmm ... sımarık seyler size ne benim oglumun sünnetinden

burcuuuu bırak sansınnn yaa kendi annen sonucta .. bak benim annemde ögretmenken kardeşime anneannem baktı ve kardeşim anne derdi anneanneme .. ama annemle arası benden daha ii idi kardeşimin.idi diyorum simdi 30 yasında evli ve istanbulda olunca ((
dün itiraf com da okudum 11 aylık bebeği varmıs bayanın calısmak zorunda oldugu için görümcesi bakıyomus ve görümcesi 45 yasında bekarmıs cocugu cok sahiplenmiş cocukda görümceyi anneden cok seviyomus bebegimden nefret ediyorum yazıyodu... bence kendi annemiz bakıyo nazımız geciyo şükretmeliyiz arkadasım

kızlar inek sütüne başladınızmı siz?
Bu hafta sonu başlayacağım

Alıştırma bardağı nedir? benim de suluk biberonun kulplusu yine emmesi gerekiyor yani,değiştirmek mi lazım :26:

Göğüs yaraları için kantaron bitkisel yağı tavsiye ediyorum,aktarlarda var

OY OY OY yaramazın yaptığına bak,geçmiş olsun canım

selam arkadaşlar nasılsınız birşey soracaktım vitamin şurubu olarak ne veriyrosunuz....
ben vitamin kullanmıyorum,hergün düzenli besliyorum merti keçi sütü bulursam verebilirim ama pastörize keçi sütü yok burda
babanneye beni kurtar diyemi bağırıyodun cadıııııı

ayy içim bi hoş oldu sanada geçmiş olsun diyecem ama geçmiş çaten

en son site beni dışarı attı, ben de Eymeni uyutup abisiyle başbaşa bıraktım ve marketin yolunu tuttum. şu bimdeki laptopdan aldım ve çookk beğendim tavsiye ederim. Hem Türkçe hem de ingilizce fonkiyonu var. harfleri ve sayıları sayıyor, ayrıca heceleme ve kelime testleri gibi fonksiyonlarla, sana bi kelime söyleyip doğru bi şekilde yazmanı istiyor. yaparsan alkışlıyor falan. tabi bu fonksiyon henüz bebecikler için erken ama:))
Bi de komik bişi anlatayım, laptopu görünce Furkan bana sarılıp sağol annecim, karne hediyesi mi demez mi çok utandırdı beni ve o oyuncak pek onluk olmasa da evet dedim ama ingilizce fonksiyonu onun için iyi oldu doğrusu, ingilizcede de test yapıyor çünkü babasına söyliyim de akşama güzel bi oyuncak alsın ona göre

Son düzenleme:
ay insan bebeğinden nefret edermi yaaa çok kızdım kadına çalışmasın oturup kendi baksın ozaman

ayyy yazık kız furkiye en güzel hediyeleri haketmiş,eymene aldığını söylememişsin iyiki

Bu arada Pelin'in fotolarını ekledim. Albümden bakabilirsiniz..
Üye olan olmayan herkese açık die topikte paylaşmak istemedim..

pelin prensesi öp benim için çok şeker maşallah yaaa......
ben hero baby sütüne başladım hatta haftasonu muhallebide yaptım bayıla bayıla yedi....Tahıllı mamaya da pişirerek kattık onu da sevdi....

balık yagı veriyorum vitaminli extra polivit vitamin veriyorum...
keçi sütü bulabilirsen daha iyi ama olmayınca inek sütüne devam..:)
kocana geçmiş olsun.evine iyi günlerde kirletin
inşallah teyzesi keremin tıpışlarınıda tez zamanda duyarız.:)

nasıl unutursun Furkan'ı yaaa bencede bir hediye alsın babası....

Aylincim, yazarsam yine sinirlenicem, o yüzden şimdi birşey yazmıyorum mesajına...
Meral, bu Furkim ne tatlı ne iyi niyetli bi çocuk böyle ya, Allah bozmasın Hem güldüm hem üzüldüm, koca kuzu, 3 liralık laptopa fit yani, Allahım onu hep iyilerle karşılaştırsın inşallah. Ayy çok hislendim be Tatil boyunca durup durup hediyelendirin lütfen kendisini, şahsi ricamdır...

Son düzenleme:
babasıda o laptoptan Alp e almaya gitti.halamda dün aradı maaşı henüz yatmamış,bir haftaya yatar,bende oyuncak parasını(aktivite masası) yollarım dedihaa bişey soracaktım,aynı bu masayla aynı özelliklere sahip yine fisher price ın bir oyuncağı var,masanın yarı fiyatına.aradaki dfark ne ki aceba?

yaa ben yemek yapmak istemiyorum:84:ama yapmam lazım.ne yapacağım
?öyle kolay bişey söleyinki bana,aa çok kolaymış diyeyimbilmesinizde fikir verin.
vermeyenin kocasının,iş seyahatinde kaldığı otel striptiz kulübünün yanında olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…