- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.321
masallah allah daım etsın ınsallah.
Kızlar slm.. Nabersiniz?
Biz yine isyanlardayız!
Meral duy sesimi!! Eymen huzursuzluğunu bize sattı. Günlerdir uyumuyoruz. Heralde bizimki de bi diş vakası. Kaç günde çıkmıştı Eymen'in dişi?
Bu arada göğsüm hala çok fena.. İçini oymuş vampir Pelin!!! Yarık olmuş resmen yahu..İyileşmiyor bi türlü...
Selamlar herkese....
Furkana masaallah Meralcim.
Maşşallahdarısı başımıza
Merolaynnn Furkan ı tebrik ederim,böyle çocuğun da darısı başımıza
Aylincim, yazarsam yine sinirlenicem, o yüzden şimdi birşey yazmıyorum mesajına...
Meral, bu Furkim ne tatlı ne iyi niyetli bi çocuk böyle ya, Allah bozmasınHem güldüm hem üzüldüm, koca kuzu, 3 liralık laptopa fit yani, Allahım onu hep iyilerle karşılaştırsın inşallah. Ayy çok hislendim be Tatil boyunca durup durup hediyelendirin lütfen kendisini, şahsi ricamdır...
babasıda o laptoptan Alp e almaya gitti.halamda dün aradı maaşı henüz yatmamış,bir haftaya yatar,bende oyuncak parasını(aktivite masası) yollarım dedihaa bişey soracaktım,aynı bu masayla aynı özelliklere sahip yine fisher price ın bir oyuncağı var,masanın yarı fiyatına.aradaki dfark ne ki aceba?
yaa ben yemek yapmak istemiyorum:84:ama yapmam lazım.ne yapacağım
?öyle kolay bişey söleyinki bana,aa çok kolaymış diyeyimbilmesinizde fikir verin.
vermeyenin kocasının,iş seyahatinde kaldığı otel striptiz kulübünün yanında olsun
babasıda o laptoptan Alp e almaya gitti.halamda dün aradı maaşı henüz yatmamış,bir haftaya yatar,bende oyuncak parasını(aktivite masası) yollarım dedihaa bişey soracaktım,aynı bu masayla aynı özelliklere sahip yine fisher price ın bir oyuncağı var,masanın yarı fiyatına.aradaki dfark ne ki aceba?
?öyle kolay bişey söleyinki bana,aa çok kolaymış diyeyimbilmesinizde fikir verin.
vermeyenin kocasının,iş seyahatinde kaldığı otel striptiz kulübünün yanında olsun
delisin sen kızım bee
madem yapmak istemiyosun, ara kocacını akşama dışarda yiyelim de, yok üşeniyosan çıkmaya eve iste, ille de ede pişmesi gerekiyosa salçalı sebzeli makarna yap en kolayı o:)) ya da salçalı baharatlı tavuk ver fırına pilavsız da yeseniz olureşin gelirken balık alsın ya da onu kızartıp salata ile yiyin. e yeter bu kadan fikir
YAZGI KIRACAM KAFANI NASI BEDDUA EDİYONbabasıda o laptoptan Alp e almaya gitti.halamda dün aradı maaşı henüz yatmamış,bir haftaya yatar,bende oyuncak parasını(aktivite masası) yollarım dedihaa bişey soracaktım,aynı bu masayla aynı özelliklere sahip yine fisher price ın bir oyuncağı var,masanın yarı fiyatına.aradaki dfark ne ki aceba?
kız adam rusya ya gidecek iş seyahatine bide dediğin gibi olursa kudururum ben buraaaaaaaaa
bitanesinşimdik öncelikle fikirler için teşekkür ederim.ardından belirtmek isterim,balık olmaz,onu kızartacak karı lazım birtanede,e bunuda getir diyemem kocaya
dışarı çıkmak istemiyorum,soğuk,kim giyinecek şimdi katkat Meral im.
tavuk olabilir,aslında dünden birde soğanlı ,domatesli bulgur pilavım var,öndende çorba yaparım,olabilir.
kız adam rusya ya gidecek iş seyahatine bide dediğin gibi olursa kudururum ben buraaaaaaaaa
Bu hafta sonu başlayacağım
Alıştırma bardağı nedir? benim de suluk biberonun kulplusu yine emmesi gerekiyor yani,değiştirmek mi lazım :26:
Göğüs yaraları için kantaron bitkisel yağı tavsiye ediyorum,aktarlarda var
kocan rusya ya gideceğine göre sen geçenlerde sorduğum soruya cevap vermemişsin şekerim.
ozamanki sorulara cevap vermeyenler için dileğim,eşlerinin iş seyahati için rusya ya gitmesi idi
cık cık olcay cım,olmuyor böyle,cevap versen gitmezdi beyin
Bebedor Desenli Alıştırma Bardağı - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! aylin bende bundan var bide wee markadan var ikiside iyi.
kızlaaaaaar napıyonuuuuuzzz
biz çok iyiyiiiiz doğmuş ve doğacak olan 2 oğlumla oturuyoruz gerçi artık Arda'nın uykusu geldi yatıracağım birazdan onu
2. oğlumun adı belli oldu meral ve pınardan sonra 3. eymen fırtınası geliyor :)) Allah nasip ederse MERT EYMEN olacak oğluşun adı
Meral, biz Kindyroo'ya gideceğiz yarın. Eskiden şubeleri de varmış ama şimdi bir tek bizim evin yakınındaki kalmış. İnternetten gidenlerin çok memnun kaldığını okudum. Siz de rahat giyinin bebei de rahat giydirin, bol bol hareket edeceğiz, 1 sat boyunca birlikte eğleneceğiz dedi görüştüğüm şahıs.
Bu tip bir yere gitmek istersen, şubeleri de olan MyGym ve GymBoree da öneriliyor doktorlar ve giden anneler tarafından, bi araştır istersen. Gymboree için de haftaya deneme seansı randevusu aldım, birine karar verip düzenli götürmeyi düşünüyorum Doruk'u, enerjisini evde boşaltması çok zor çünkü. Bir de birlikte sistemli şekilde eğlenerek vakit geçirmek hoş olur diye düşünüyorum.
Terbiyesiz şey sen de...
Sosis kızart, yanına da makarn yap, bi ketçap mayonez, oldu da bitti, afiyet olsun...
YAZGI KIRACAM KAFANI NASI BEDDUA EDİYONişiş gücü bırakıp cevap yazmak zorunda kalıyom garnitürlü,yoğurtlu makarna yap. yada patates kızart bugünde böyle olsun de eşine
ama sayılmaz o.görmedimki ben soruyu yaaaaaaaaaa.
neyse en azından striptiz i kurtaralım o zaman.::MAKARNAAAAAAAAAAAAAAAA yada dondurulmuş pizza alsın gelsin eşin 20dk da sofrada...
kızlaaaaaar napıyonuuuuuzzz
biz çok iyiyiiiiz doğmuş ve doğacak olan 2 oğlumla oturuyoruz gerçi artık Arda'nın uykusu geldi yatıracağım birazdan onu
2. oğlumun adı belli oldu meral ve pınardan sonra 3. eymen fırtınası geliyor :)) Allah nasip ederse MERT EYMEN olacak oğluşun adı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?