2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masallah allah daım etsın ınsallah.

amin cnm sağol

2 haftada çıkmıştı cnm inşallash sizinki o kadar uzamadan patlayıverir bugün

Selamlar herkese....

Furkana masaallah Meralcim.

sağol cnm

Maşşallah darısı başımıza
Merolaynnn Furkan ı tebrik ederim,böyle çocuğun da darısı başımıza

sağol cnm, amin hepsi inşallah bizi üzmeden güzelce okurlar

evet cnm yaa hiç sorma ben de üzüldüm bi yandan bi yandan da güldüm. anasının kuzusu, tamam sevindiririz cnm, Konyaya gitmek kendisi için büyük hediye zaten bi de bi sürü çocuk olacak yaşıtı işte

laptopta her harf ayrıca bi kelime ile de özdeşleştirilmiş, yani a harfi türkçede anne, ingilizcede apple örneğin. kelime fonksiyonuna basınca harfler o kelimeyi seslendiriyo arka fonda ilgili ses eşliğinde, çok güzelmiş yaw, benim bile oynayasım var yani Furkan da oynasın işte

delisin sen kızım bee
madem yapmak istemiyosun, ara kocacını akşama dışarda yiyelim de, yok üşeniyosan çıkmaya eve iste, ille de ede pişmesi gerekiyosa salçalı sebzeli makarna yap en kolayı o:)) ya da salçalı baharatlı tavuk ver fırına pilavsız da yeseniz olur eşin gelirken balık alsın ya da onu kızartıp salata ile yiyin. e yeter bu kadan fikir

Terbiyesiz şey sen de...
Sosis kızart, yanına da makarn yap, bi ketçap mayonez, oldu da bitti, afiyet olsun...

bitanesinşimdik öncelikle fikirler için teşekkür ederim.ardından belirtmek isterim,balık olmaz,onu kızartacak karı lazım birtanede,e bunuda getir diyemem kocaya
dışarı çıkmak istemiyorum,soğuk,kim giyinecek şimdi katkat Meral im.
tavuk olabilir,aslında dünden birde soğanlı ,domatesli bulgur pilavım var,öndende çorba yaparım,olabilir.

kız adam rusya ya gidecek iş seyahatine bide dediğin gibi olursa kudururum ben buraaaaaaaaa

YAZGI KIRACAM KAFANI NASI BEDDUA EDİYON işiş gücü bırakıp cevap yazmak zorunda kalıyom garnitürlü,yoğurtlu makarna yap. yada patates kızart bugünde böyle olsun de eşine

kız adam rusya ya gidecek iş seyahatine bide dediğin gibi olursa kudururum ben buraaaaaaaaa

kocan rusya ya gideceğine göre sen geçenlerde sorduğum soruya cevap vermemişsin şekerim.
ozamanki sorulara cevap vermeyenler için dileğim,eşlerinin iş seyahati için rusya ya gitmesi idi
cık cık olcay cım,olmuyor böyle,cevap versen gitmezdi beyin

heh madem pilav ar tamamdır tavuk er fırına bi güzel yiyin,afiyet olsun

kız ne diyon hadi hemen bi fikir ver çabukkk, tutar falan şimdi bu dua sorry beddua

alıştırma bardağının ağız kısmı daha sert ve delikleri daha geniş birde emmesine gerek yok direk dökülüyor ordan o bardak kullanımına alışması için miş ...

ay bugün benim son günüm sonra 15 gün yokum yaa, çok yazın bari bugün

Burcu tam sana yazmıştım da site beni atmıştı. şu haftasonu gideceğin yer, neydi kiddyplay mi ne orası bi zincir mi yoksa sadece sizin orda mı var?? ilgimi çekti, bebelerle güzel ve verimli vakit geçirilecek bi yer olması dışarda çok iyi olur

Meral, biz Kindyroo'ya gideceğiz yarın. Eskiden şubeleri de varmış ama şimdi bir tek bizim evin yakınındaki kalmış. İnternetten gidenlerin çok memnun kaldığını okudum. Siz de rahat giyinin bebei de rahat giydirin, bol bol hareket edeceğiz, 1 sat boyunca birlikte eğleneceğiz dedi görüştüğüm şahıs.
Bu tip bir yere gitmek istersen, şubeleri de olan MyGym ve GymBoree da öneriliyor doktorlar ve giden anneler tarafından, bi araştır istersen. Gymboree için de haftaya deneme seansı randevusu aldım, birine karar verip düzenli götürmeyi düşünüyorum Doruk'u, enerjisini evde boşaltması çok zor çünkü. Bir de birlikte sistemli şekilde eğlenerek vakit geçirmek hoş olur diye düşünüyorum.

ama sayılmaz o.görmedimki ben soruyu yaaaaaaaaaa.
neyse en azından striptiz i kurtaralım o zaman.::MAKARNAAAAAAAAAAAAAAAA yada dondurulmuş pizza alsın gelsin eşin 20dk da sofrada...

kızlaaaaaar napıyonuuuuuzzz
biz çok iyiyiiiiz doğmuş ve doğacak olan 2 oğlumla oturuyoruz gerçi artık Arda'nın uykusu geldi yatıracağım birazdan onu
2. oğlumun adı belli oldu meral ve pınardan sonra 3. eymen fırtınası geliyor :)) Allah nasip ederse MERT EYMEN olacak oğluşun adı

selam jale..çok hoş isimler.adıyla yaşasın....

çok güzelmiş cnm iyi olur inş. şubeler bize hep uzak:97:

Terbiyesiz şey sen de...
Sosis kızart, yanına da makarn yap, bi ketçap mayonez, oldu da bitti, afiyet olsun...

erkekler gidince,bakınca terbiyesiz olmuyorda ben adını telaffuz etmekle mi oluyorum?
hem bak nasıl etkili oluyor böyle bişey kadınlar üzerinde şekerim

YAZGI KIRACAM KAFANI NASI BEDDUA EDİYON işiş gücü bırakıp cevap yazmak zorunda kalıyom garnitürlü,yoğurtlu makarna yap. yada patates kızart bugünde böyle olsun de eşine

baktım çok çalıştın,azıcık ara ver diye yaptım komiserim.

ama sayılmaz o.görmedimki ben soruyu yaaaaaaaaaa.
neyse en azından striptiz i kurtaralım o zaman.::MAKARNAAAAAAAAAAAAAAAA yada dondurulmuş pizza alsın gelsin eşin 20dk da sofrada...

hadi affedildin ama yinede gidiyor beyin,yapacak birşey yok.
enazından bundan sonraki kısım geçersiz.

hayırlı olsun cnm benim, Rabbim sağlıkla almanı nasip etsin bi an evvel Eymen beyi kucağına:)) yalnız Eymenden emin misin?? iyi düşün bak

laptop geldi.6,5 milyona bir harika.birsürü fonksiyonu var,çok güzel.gerçi şuan bizimkilerin anlayabileceği şeyler değil.
Alp üzerindeki etkisi,aldı eline evirdi çevirdi,tersini döndürdü,vida yerlerini inceledi ve fırlattı
şuan için durum bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…