2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah sizlere sağlıklı sıhhatli olun hep ...OOOO EYMEN PAŞAMIZ GELİYOR SÜPER....

Çok güldüm

Hemen cevap veriyorum yazılanlar makül,seç birini, ben nohut pilav yapıyorum
Bu arada aktivite masasını alacaksınız alın artık Kerem eğilmek zorunda kalmaya başladı oynadıkça,boyları uzadı yani bebelerin

kız adam rusya ya gidecek iş seyahatine bide dediğin gibi olursa kudururum ben buraaaaaaaaa

Ayyy yazık kardeeeeş Allah düşürmesin senin durumuna

Gymboreeyi duydum daha önce ve İstanbulda olmadığıma ilk defa üzüldüm,çok tavsiye ediliyor,yazın belki sırf oraya götürmek için ara ara gelicem

Şimdi tavsiye ediyo musunuz alalım mı? gerçi anlattığınız kadarıyla bizimkilere uygun değil:26:

Şimdi tavsiye ediyo musunuz alalım mı? gerçi anlattığınız kadarıyla bizimkilere uygun değil:26:

şekerim oyuncak çok güzel,evet şuan için biraz ileri bişey,ama aktivite masasıda kelimeler falan söylüyor,ozaman oda ileri oluyor.yani bence alın,para deği,ucuz bişey,oynamazsa içi yanmaz insanın.ve oyuncaklara ilgili bebeler için vakit geçirici olabilir.

Son düzenleme:

maşallah hepinize
buarada isminiz hayırlı olsun ismiyle yaşasın :)

sağol be aylin..çok kez yurtdışına çıktı ama iş rusya olunca ben beş karış surat..ne oldu diyo adamcağız ilk kez çıkmıyorum ya diyo...

selam jale..çok hoş isimler.adıyla yaşasın....

hayırlı olsun cnm benim, Rabbim sağlıkla almanı nasip etsin bi an evvel Eymen beyi kucağına:)) yalnız Eymenden emin misin?? iyi düşün bak

maşallah sizlere sağlıklı sıhhatli olun hep ...OOOO EYMEN PAŞAMIZ GELİYOR SÜPER....

maşallah hepinize
buarada isminiz hayırlı olsun ismiyle yaşasın :)

sağolun canlarım ayy meral korkutma beni çok mu kötü durum :26:

Yazgıya katılıyorum, belki şimdilik tam olarak onlara göre değil ama fiyatı o kadar uygun ki fonksiyonlarına göre bence kaçırmayın. yani fiyat olarak asla kıyaslanamayacak olduğu halde bence fonksiyon olarak aktivite masası ile kıyaslanabilir. al işte bu da harfleri, rakamları söylüyo her iki dilde hem de, üstelik bi sürü kelime de söylüyo üstüne sınamalarda yapıyo, değer onun için

sağol be aylin..çok kez yurtdışına çıktı ama iş rusya olunca ben beş karış surat..ne oldu diyo adamcağız ilk kez çıkmıyorum ya diyo...

eh ülke malum ülke olunca durum değişiyo tabi normal olarak

sağolun canlarım ayy meral korkutma beni çok mu kötü durum :26:

yaw ne biliim cnm burdaki iki Eymen de yemez içmez uyumaz oldukları için dedim ben onu)) inşallah sizin Eymen iyi olur bakalım. sanırım topiğin en zayıf iki bebesi de eymenitolar

Son düzenleme:
aa bunun aynısından dün aldım marketten..şu an için eviriyo ceviriyo üstünü ıslatıyo haa bide ayrıyetten üst kısmında bi deliği daha var evir cevir yaptıkca üstü başı loçç..yani gene alışkanlıklarndan vazgecemeyo benm kızm su biberonunu istiyo

eymen i kim istedi jale??hg bu arada..

şu zamana kadar horlamayan adam 1 haftadır uykusunda bi fiil aralıksız horluyo ve bu benim için yatakları ayırmada gayet vede gayet gecerli bi neden!horlayan kişilerin yanında yamacında 2 oda ötesinde bile u yu ya mı yo ruummmmmm!1 haftadr gecenin bi yarısı salondaki koltuga geciş yapmak durumunda kalıyo beni rahatsız etmemek için nolucak bu bööle yaw..bogaz enfeksiyonundan yani gecici oldugunu düşünüo kocicim umarım gecici bi durumdr..

geçmiş olsun cnm, rahatsızsa doğrudur. nefes lamadığı için horlayabilir inşallah bi an evvel geçer yine bi yastıkta kocamaya devam edersiniz:))

yaw ne biliim cnm burdaki iki Eymen de yemez içmez uyumaz oldukları için dedim ben onu)) inşallah sizin Eymen iyi olur bakalım. sanırım topiğin en zayıf iki bebesi de eymenitolar
inşallah iyi olur bakalım ama en zayıfların içine Arda'yı da koyun 5 dk durmadığından kilo alamıyo ama sağlıklı çok şükür bünyesi kuvvetli önemli olanda o zayıflığa takılmıyorum ben

eymen i kim istedi jale??hg bu arada..

ben istedim aslında çok da aklımda yoktu eymen ama anlamını okumamıştım hiç okuyunca tamam işte budur dedim
1- Daha uğurlu, çok talihli, hayırlı, kutlu. 2- Sağ taraftaki. Eymen b. Hureym:. Sahabedendir. Mekke'nin alınışı sırasında müslüman oldu. Babası ve amcası Bedir şehitlerindendir
Mert'i de benim annem koydu
inşallah adı gibi özü sözü bir hayırlı bir evlat olur

geçmiş olsun yaa dediğin gibi inşallah geçici bir durumdur

geçmiş olsun cnm, rahatsızsa doğrudur. nefes lamadığı için horlayabilir inşallah bi an evvel geçer yine bi yastıkta kocamaya devam edersiniz:))
cnm benm saolasın inşallaha..

meger eymen nekadar anlamlı bi isimmiş desene..allah saglıcakla dünyay gelmek nasip etsin cnm

sabah yere vermidon hapı düşmüş mamuru da bu hapı emerken yakaladım..masanın üstündeydi ne ra düştü:44:aradım dr u..birazcık emmiş falan dedim..neyseki sorun olmaz korkma deynce rahatladım..gene bile agır gelebilir diye düşündüm:26:
aman dikkattt
!!

fırsat buldukca gecmişi inceliorum canolar
mero tebbrik ediorum furkiiyide ve bu başarılı oğluşun annesinide..
iklim zuzuya gecmiş olsun tekrardan
..

ata ile pazara gidip geldik ve dondum resmen
biz çıkarken hava kapalıydı ama güzeldi pazarda bir kar başladı bir rüzgar ne oluyoruz dedim neyseki ata korunaklıydı arabanım yağmurluğu takılıydı birde içi polar koruması takılıydı o üşümeden kurtardık

kar deyip duruyolar da biz halen göremedik bişi, her sabah Furkan bi ümit ik pencereye bakıyo yağsın artık azıcık bee

Ebuş sağol cnm

Burdaki kar ve soğuk hava oraya gitmiş o zaman,ayyy bu arada evde olunca anca 3-4 msj yazabildim o da Kerem yokken,evde olanlar nasıl buraya da yetişiyorsunuz:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…