2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Burdaki kar ve soğuk hava oraya gitmiş o zaman,ayyy bu arada evde olunca anca 3-4 msj yazabildim o da Kerem yokken,evde olanlar nasıl buraya da yetişiyorsunuz:))))
bu soruyu fullonlıne evbacısı mrl81 yanıtlasın..bu konuda sanırım aramızda en iyi o

buraya daha kar gelmedi ama yakındır cünki acayip yakıcı bi soguk var:2:

bende kocayı aradım mecbur evden çıkamayınca ona minnet ettim..akşama gelirken getirecek..
bu soruyu fullonlıne evbacısı mrl81 yanıtlasın..bu konuda sanırım aramızda en iyi o

buraya daha kar gelmedi ama yakındır cünki acayip yakıcı bi soguk var:2:

gelsin artık yaa 1 ay sonra bahar ayına girecez kar görmedik,
zaten geçen seneden ahtım var kar topu oynuyamamıştım..

Burdaki kar ve soğuk hava oraya gitmiş o zaman,ayyy bu arada evde olunca anca 3-4 msj yazabildim o da Kerem yokken,evde olanlar nasıl buraya da yetişiyorsunuz:))))

bu soruyu fullonlıne evbacısı mrl81 yanıtlasın..bu konuda sanırım aramızda en iyi o]

haha şöyle söyliyim ev işini Furki geldikten sonra yapıorum dolayısıyla yaptığım tek şey yemek e o da yetişiyo artıkın:)) bu arada eymen hala deli gibi korkuyo süpürgeden, onunla evde yalnızken süpürmek imkansız zaten ne zaman geçecek bu durum bilmem

SEVGİLİ MART ANNELERİ VE KUZUCUKLARI...

Son zamanlarda düşük bir performans içerisindeyiz bunu kesin bi dille söyleyelim.
çoğu gün topikimize uğrayamaz uğrasakda sadece okuyarak hadi okuduk diyelim cevap yazamayarak günümüzü bitiriyoruz.
sorduğumuz sorulara bütün içtenliğinizle cevap veriyorsunuz ama biz çoğu zaman onlara bile cevap yazamıyoruz
birçok mesajı kaçırıyoruz konulara pat diye dalıp tam anlamadan çıkıyoruz..
UTANIYORUZ:78: güncel konulardan uzak kaldığımız için, sizleri ihmal ettiğimiz için, minik kuzulara maşallah denmesi gereken yeni oyunlarına, çıkan dişlerine, ilk adımlarına maşallah diyemediğimiz için UTANIYORUZ...
bütün içtenliğimiz ve samimiyetimizle tek tek hepinizden ÖZÜR DİLİYORUZ..

Sizleri çok seviyoruz...

Saygı ve sevgimizle arz ederiz...

iyi geceler güzel haftasonları ve uykulu geceler diliyoruz..

seyhan&serhan

Son düzenleme:
iyi geceler:) fırsat bulmuşken size bakayım dedim ancak bu saat oldu..herkes iyidir umarım..kuzucuklarda..
özgür sağolsun 2 dk fırsat vermiyor bana bu ara geceelri 5 kez falan uyanıyor deliricem uykusuzluktan.kociş yine göreve gitti oğlumla son günlerimizin tadını cıkarıyoruz basbasa:))iş baslamama 2 hafta kaldı..zor olacak ikimize de kaynanatörümün gelip bakacağını düşününce içime fenaşlık basıyor:18:
neyse hepiniziöpeyrum işe baslayınca size takılamadığım günlerin acısını cıkarıcamm inş.epey basınızı ağrıtcam gibi geliyor:))

Biz aldık ama arkadaki pil yeri açılmıyor yarın geri vericez

çok küçük bi vida olduğu için zor sökülüyo cnm, normal yıldız tornaida ile değil de bıçak ucu ile çevirmeye çalış, ben öyle yaptım

deli sen de neyin özrünü diliyon, seni de serhanı da öpüyoruz kocamann

iyi geceler cnm, desene sabah tayfasına bi isim daha katılıyo

veeee bu bir veda yazısıdır
Yarın gidiyorum canlar, iki hafta aranızda olamıcam ama kalbim hep sizinle olacak, fazla mı dramatik oldu ne:)) işin özü sizi özlicem anacım siz de beni özleyinn, hepinizi kuzucuklar ile beraber öpüyorum. Allah'a emanet olun

günaydınlar.........dışarda lapa lapa kar yağıyor çok güsellllllll...............
mero iyi yolculuklar canım kendinize dikkat edin...

kıslar bu arada ben burundan estetik oldum...ilgili bölüme yazdım gerçi ama sizlede paylaşım...bugün 3.günüm......he he daha da güsel olmak içinnnn

canım benim çogumuz zaman zaman böyle oluyoruz kuzucuklar müsade etmiyo
özüre gerek yoktu ama yinede kabul edildi
bizde seni çok seviyoruz ve sizi oğluşumla kocam öpüyoruz

canım ne o öyle vedaaa falan hiç sevmedim kısa bir ara diyelim biz ona

hayırlı yolculuklar canım sağlıkla sıhhatle gidip gelin seni burda bekliyo olucaz ama bizi habersiz bırakma merak ederiz seni

slm millet
bu hafta hiç giremedim desem yeri var yoğun geçiyor zaman.
yarıyıl tatili geldi kociş öğleden sonraları evde olacak dolayısıyla tatil boyunca girmem zor olacak.

oy kıyamam kuzucuğun abisine, bazen dalgınlıkla düşüncesiz davranıyoruz, ucuz atlatmışsın sevinmiş yavrucuk, oynasın işte ne güzel nasılsa küçükler onun kadar da anlamıyor.

gıcıksın gıcık

ben de geçen hafta almıştım denize ve ben oyuncakçıdan aldığım için epey yüklü bir para verdim sırf kendi bilgisayarımı kurtarmak için ama sizinkiyle aynı muameleyi gördü ve hala bilgisayarımı kurtarabilmiş değilim

allah kolaylık versin ebrucan, hastalıktansa geçer yakında sıkma canını

iyi tatiller meral bol bol gezmeye çalış bizim adımıza da. ben tatili ev,mde geçirmeyi daha mantıklı buldum çünkü.

Olcayyy ayrıntılara gir canın acıdı mı nasıl cesaret ettin kaça maloldu :78:

sağol aylincim.valla cesaret meselesini sorma.çok ani oldu.yıllardır aklımdaydı ama cesaret edemiyordum.kayseride bıçağı çok iyi adı duyulmuş çok hastası olan bir doktor var.muayeneye gittim.adam beni heycanlı gördü seni bekletirsem vazgeçersin hemen yarın gel ameliyat edeyim dedi...ben psikolojik olarak hazır değilim akşam size son kararımı bildireyim dedim.eşim ve annemin desteğiyle okey dedim ama sabaha kadar kaç kez vazgeçtim....neyse sonuçta kurtuldum,hiç ağrım olmadı ama yüzüm davul gibi ,hiç bana benzemiyorum....7 gün sonra alçım çıkacak.çok merak ediyorum sonucu
geçmiş olsun canım
umarım istediğin gibi olmuştur :))

sağol şebnemcim

Son düzenleme:
Kayseri'den bildiriyorum; kar hala yağıyor...

Olcay yeni halini en kısa zamanda paylaş bizimle. Merakta bırakma!!

güzel bi pazar sabahından herkese günaydın
bugün dükkandayım ama sizler yoksunuz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…