- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.361
bu soruyu fullonlıne evbacısı mrl81 yanıtlasın.Burdaki kar ve soğuk hava oraya gitmiş o zaman,ayyy bu arada evde olunca anca 3-4 msj yazabildim o da Kerem yokken,evde olanlar nasıl buraya da yetişiyorsunuz:))))
ata ile pazara gidip geldik ve dondum resmen
biz çıkarken hava kapalıydı ama güzeldi pazarda bir kar başladı bir rüzgar ne oluyoruz dedim neyseki ata korunaklıydı arabanım yağmurluğu takılıydı birde içi polar koruması takılıydı o üşümeden kurtardık
bende kocayı aradım mecbur evden çıkamayınca ona minnet ettim..akşama gelirken getirecek..Yazgıya katılıyorum, belki şimdilik tam olarak onlara göre değil ama fiyatı o kadar uygun ki fonksiyonlarına göre bence kaçırmayın. yani fiyat olarak asla kıyaslanamayacak olduğu halde bence fonksiyon olarak aktivite masası ile kıyaslanabilir. al işte bu da harfleri, rakamları söylüyo her iki dilde hem de, üstelik bi sürü kelime de söylüyo üstüne sınamalarda yapıyo, değer onun için
eh ülke malum ülke olunca durum değişiyo tabi normal olarak
yaw ne biliim cnm burdaki iki Eymen de yemez içmez uyumaz oldukları için dedim ben onu)) inşallah sizin Eymen iyi olur bakalım. sanırım topiğin en zayıf iki bebesi de eymenitolar
bu soruyu fullonlıne evbacısı mrl81 yanıtlasın..bu konuda sanırım aramızda en iyi o
buraya daha kar gelmedi ama yakındır cünki acayip yakıcı bi soguk var:2:
Burdaki kar ve soğuk hava oraya gitmiş o zaman,ayyy bu arada evde olunca anca 3-4 msj yazabildim o da Kerem yokken,evde olanlar nasıl buraya da yetişiyorsunuz:))))
bu soruyu fullonlıne evbacısı mrl81 yanıtlasın..bu konuda sanırım aramızda en iyi o ]
kızlar buradaki bimde leptop kalmamış(
Biz aldık ama arkadaki pil yeri açılmıyor yarın geri vericez
SEVGİLİ MART ANNELERİ VE KUZUCUKLARI...
Son zamanlarda düşük bir performans içerisindeyiz bunu kesin bi dille söyleyelim.
çoğu gün topikimize uğrayamaz uğrasakda sadece okuyarak hadi okuduk diyelim cevap yazamayarak günümüzü bitiriyoruz.
sorduğumuz sorulara bütün içtenliğinizle cevap veriyorsunuz ama biz çoğu zaman onlara bile cevap yazamıyoruz
birçok mesajı kaçırıyoruz konulara pat diye dalıp tam anlamadan çıkıyoruz..
UTANIYORUZ:78: güncel konulardan uzak kaldığımız için, sizleri ihmal ettiğimiz için, minik kuzulara maşallah denmesi gereken yeni oyunlarına, çıkan dişlerine, ilk adımlarına maşallah diyemediğimiz için UTANIYORUZ...
bütün içtenliğimiz ve samimiyetimizle tek tek hepinizden ÖZÜR DİLİYORUZ..
Sizleri çok seviyoruz...
Saygı ve sevgimizle arz ederiz...
iyi geceler güzel haftasonları ve uykulu geceler diliyoruz..
seyhan&serhan
iyi geceler:) fırsat bulmuşken size bakayım dedim ancak bu saat oldu..herkes iyidir umarım..kuzucuklarda..
özgür sağolsun 2 dk fırsat vermiyor bana bu ara geceelri 5 kez falan uyanıyor deliricem uykusuzluktan.kociş yine göreve gitti oğlumla son günlerimizin tadını cıkarıyoruz basbasa:))iş baslamama 2 hafta kaldı..zor olacak ikimize de kaynanatörümün gelip bakacağını düşününce içime fenaşlık basıyor:18:
neyse hepiniziöpeyrum işe baslayınca size takılamadığım günlerin acısını cıkarıcamm inş.epey basınızı ağrıtcam gibi geliyor:))
SEVGİLİ MART ANNELERİ VE KUZUCUKLARI...
Son zamanlarda düşük bir performans içerisindeyiz bunu kesin bi dille söyleyelim.
çoğu gün topikimize uğrayamaz uğrasakda sadece okuyarak hadi okuduk diyelim cevap yazamayarak günümüzü bitiriyoruz.
sorduğumuz sorulara bütün içtenliğinizle cevap veriyorsunuz ama biz çoğu zaman onlara bile cevap yazamıyoruz
birçok mesajı kaçırıyoruz konulara pat diye dalıp tam anlamadan çıkıyoruz..
UTANIYORUZ:78: güncel konulardan uzak kaldığımız için, sizleri ihmal ettiğimiz için, minik kuzulara maşallah denmesi gereken yeni oyunlarına, çıkan dişlerine, ilk adımlarına maşallah diyemediğimiz için UTANIYORUZ...
bütün içtenliğimiz ve samimiyetimizle tek tek hepinizden ÖZÜR DİLİYORUZ..
Sizleri çok seviyoruz...
Saygı ve sevgimizle arz ederiz...
iyi geceler güzel haftasonları ve uykulu geceler diliyoruz..
seyhan&serhan
veeee bu bir veda yazısıdır
Yarın gidiyorum canlar, iki hafta aranızda olamıcam ama kalbim hep sizinle olacak, fazla mı dramatik oldu ne:)) işin özü sizi özlicem anacımsiz de beni özleyinn, hepinizi kuzucuklar ile beraber öpüyorum. Allah'a emanet olun
kıslar bu arada ben burundan estetik oldum...ilgili bölüme yazdım gerçi ama sizlede paylaşım...bugün 3.günüm......he he daha da güsel olmak içinnnn
en son site beni dışarı attı, ben de Eymeni uyutup abisiyle başbaşa bıraktım ve marketin yolunu tuttum. şu bimdeki laptopdan aldım ve çookk beğendim tavsiye ederim. Hem Türkçe hem de ingilizce fonkiyonu var. harfleri ve sayıları sayıyor, ayrıca heceleme ve kelime testleri gibi fonksiyonlarla, sana bi kelime söyleyip doğru bi şekilde yazmanı istiyor. yaparsan alkışlıyor falan. tabi bu fonksiyon henüz bebecikler için erken ama:))
Bi de komik bişi anlatayım, laptopu görünce Furkan bana sarılıp sağol annecim, karne hediyesi mi demez miçok utandırdı beni ve o oyuncak pek onluk olmasa da evet dedim ama ingilizce fonksiyonu onun için iyi oldu doğrusu, ingilizcede de test yapıyor çünkü babasına söyliyim de akşama güzel bi oyuncak alsın ona göre
yaa ben yemek yapmak istemiyorum:84:ama yapmam lazım.ne yapacağım
?öyle kolay bişey söleyinki bana,aa çok kolaymış diyeyimbilmesinizde fikir verin.
vermeyenin kocasının,iş seyahatinde kaldığı otel striptiz kulübünün yanında olsun
laptop geldi.6,5 milyona bir harika.birsürü fonksiyonu var,çok güzel.gerçi şuan bizimkilerin anlayabileceği şeyler değil.
Alp üzerindeki etkisi,aldı eline evirdi çevirdi,tersini döndürdü,vida yerlerini inceledi ve fırlattı
şuan için durum bu
şu zamana kadar horlamayan adam 1 haftadır uykusunda bi fiil aralıksız horluyove bu benim için yatakları ayırmada gayet vede gayet gecerli bi neden!horlayan kişilerin yanında yamacında 2 oda ötesinde bile u yu ya mı yo ruummmmmm!1 haftadr gecenin bi yarısı salondaki koltuga geciş yapmak durumunda kalıyo beni rahatsız etmemek için nolucak bu bööle yaw..bogaz enfeksiyonundan yani gecici oldugunu düşünüo kocicim umarım gecici bi durumdr..
veeee bu bir veda yazısıdır
Yarın gidiyorum canlar, iki hafta aranızda olamıcam ama kalbim hep sizinle olacak, fazla mı dramatik oldu ne:)) işin özü sizi özlicem anacımsiz de beni özleyinn, hepinizi kuzucuklar ile beraber öpüyorum. Allah'a emanet olun
Olcayyy ayrıntılara gir canın acıdı mı nasıl cesaret ettin kaça maloldu :78:
geçmiş olsun canım
umarım istediğin gibi olmuştur :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?