- 23 Temmuz 2009
- 2.640
- 181
- 373
- 44
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.561
geçmiş olsun diyorum.umarım çabuk atlatırlar...kerem de iyi haberlerle dönmüş.kısa zamanda iyileşir inşallahGünaydın Olcaycım,
Eymen'le annesi Pınar nezleler...
Kerem'in dudağında uçuk ağzında aft gibi bişi var ve huzursuz, Aylin doktora götürdü.
Selin'in memesinde bi sertlik var, annesi onu da doktora götürdü, takip edilecek ama ciddi birşey olmadığını düşünüyor doktor.
Zencefili nezle olduğunda az miktarda ıhlamuruna koymuştum. Onun dışında vermiyorum.
Balık yağı veriyorum, doktor önermişti, meyvesinin son kaşığına karıştırıyorum genelde.
Seyhan çok geçmiş olsun, ben zencefil veriyorum İklime ama biitki çaylarının içinde olmak kaydıyla çok az, balık yağı hiç vermedim daha ama başlamayı düşünüyorum, doktorumuza da soracam..
Sağol Burcucum, ne zaman kısmetse artık bir şekilde görüşecez, bende çok istiyorum biliyorsun..
İklimde muz yerken her yeri batırıyor ama ısrarla kendi eliyle yemek istiyor, banyo faslı bizde de oluyor dolayısıyla..
Şebnem, Ata neler yapıyor merak ettim şimdi, çabuk gel hadi..
Olcay, sana da günaydın..
Seyhan çok geçmiş olsun, ben zencefil veriyorum İklime ama biitki çaylarının içinde olmak kaydıyla çok az, balık yağı hiç vermedim daha ama başlamayı düşünüyorum, doktorumuza da soracam..
Sağol Burcucum, ne zaman kısmetse artık bir şekilde görüşecez, bende çok istiyorum biliyorsun..
İklimde muz yerken her yeri batırıyor ama ısrarla kendi eliyle yemek istiyor, banyo faslı bizde de oluyor dolayısıyla..
Şebnem, Ata neler yapıyor merak ettim şimdi, çabuk gel hadi..
Olcay, sana da günaydın..
geçmiş olsun diyorum.umarım çabuk atlatırlar...kerem de iyi haberlerle dönmüş.kısa zamanda iyileşir inşallah
aydınlattığın için teşekkür ederim burcu....
sağol canım bende alayım ozaman
bu arada ben kahvaltısına keçi sütü yerine ıhlamur koyuyorum artık günde bir kez 150cc keçi sütü içiriyorum ama yoğurt yemiyo bu çocuk öldürüyo benii ne yapsam bilmiyorumm
Aylin, süper karizmatik, küpeli, entel doktorunuza bayıldım, benden de geçer not aldı :))
Keremiitonun önemli bişeyi olmamasına sevindim, inşallah 2-3 güne düzelecek..
Sigara konusunda bende küpeli doktoruma katılıyorum, bütün eve yayılır, malesef benim eşimde bu konuda çok dikkatsiz ve sigara ile ilgili laf eden doktorlara gıcık olur hemen..
Balık yağını bende almaya karar verdim, Seven Seas ile Ocean Fish Oil arasında ne fark var peki?
iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canımsaol canım ,,, herhangi olumlu bir gelişme yok canım ,,, çoğunuz yanımda oldunuz destek oldunuz çok teşekkürler güzel eşyler olduğunda elbette haber evreceğim szielere i,,,
Gülşan Amirim, tekmil verdik dün ama kayboldun evet, sonra da site bakıma girdi, neyse affettim hadi, bir daha tekmil isteyip kaybolma haa...
Aylincim, bütün gece Keremi düşündüm, dün en son çıkarken yazdığın yazı içimi parçaladı inan, doktora götürmekle çok iyi ediyorsun, inşallah önemli bişeyi yoktur kuzumun, dualarım sizinle olacak elbette..
Ayfercan, Ankara da karlar eridi bile nerdeyse, İstanbula daha yeni yağıyor demek, oradan tekrar buraya gelmez inşallah, dün şirketin önünde düşme tehlikesi geçirdim, çok korkuyorum buzda ayağım kayacakta düşecem, çanağı kıracam diye.. :)))
Bende grip oldum, ya eşimden yada İklim den bulaştı, işin kötüsü İklim iyileşmek üzere benden ona tekrar geçerse uzar gider bu böyle, hemen ilaç almaya başladım, umarım çabuk atlatırım..
Benim kızım zorla annemin elinden domates alıp yemiş dün, annemin dediğine göre birde tuzluğu alıp domatesin üstüne dökmeye çalışıyormuş, nerden gördüyse zilli, onun yanında bu şekilde hiç domates yemedik biz, dedem yapıyor arada ondan gördü sanırım, annem domates yasak diye vermek istememiş, ağlaya ağlaya zorla almış kadının elinden, küçük çeri domatesi dedi annem, 1-2 taneden bişey olmaz diye düşündüm ama annem takip edecek yine de alerji olup olmayacağını..
Birde deli gibi koşar vaziyette yürüyormuş evin içinde İklim ve sürekli düşüp kafasını yüzünü çarpıyormuş, hayırlısı ile şu günleri de bir atlatsaydık..
bende küçüklüğümden beri kar yağsın diye dua ederdim,okullar tatil olsun diyeYAYA canım İstanbula kar yağması dört gözle beklediğim bişey nedense çocukluğumuzdan kalan özlem dolu dolu yağıp cam kenarından seyretmek ve sonra kartopu oynamak offf özledim o yılları...Geçen yıl hamileyken sabahın köründe gizli buzlanmadan dolayı bende çanağı kıracaktım çok kötü düşmedim kuzuma da bişey olmamıştı Allahtan...Birde fena halde düştüğüm burnumu dizlerimi yaralamıştım MELEĞİMİ korudu Rabbim hamileyken.....
İklim kuzumu yerim yaaa offf YAYA anlatma burnumda tütüyorsunuz walla Müşteriye git deseler Ankara'ya walla gelerim ama nerdeeee....
Düşe kalka yürüyecekler Hilal kuzumda yürümelerini arttırtı artık direk yürümek istiyor dengesizleştiğini gördüğü an poposunun üstüne oturuyor....Ben bir kere ısırttırdım domateste tadını beğenmedi .Denesin kuzum domates sağlıklıdır ama tuzu abartmasın....
günaydınGÜNAYDIN ANNELER
HARDTİMES geçmiş olsun tahliller de yapılsın bakalım önemsiz geçici bir dum olmasını umuyorum
KEREMCİĞİME çok geçmiş olsun umarım sadece diştir malum zor dişlere geldi yavrum yıpranabilir biraz bir an önce atlatır umarım
canım gözün aydın inşallah sağlıkla alırsın kucağına minik eylül bebeğimiziSelamlar mart Annişleri ayyy ben simi bir de eylül annesi olucam( ya cok soyluyorum bu lafı ama kafam cooook karısık napıcam ben yaaa Hasretle konustum biraz kafam netleşti ama arada geliyorlar yine banaa
Doktor zaten artık alamam diyor 9 haftalık olmus yaa ama ben hiç mutlu değilim :2: nasıl anlamadım ben
Bu arada Didem artık yuruyor sakinde bir bebek kuzum ya ablamı olacak simdi o ayy dusuncesi bile cinnet gecirmeme neden olacak
geçmiş olsun canımgünaydın güzeller
öncelikle
kereme
seline ve eymen
kuzulara çok geçmiş olsun inşallah atlamamışımdır öyleyse eğer özür dilerim
eylülce canım hayırlı olsun ama pek gönüllü değilsin sanırım valla benim şahsii fikrim şimdi hamile olsam göbek atardım:)
kuzucuğunda yürüyormuş maşallah küçük hanıma
ben çok fenayımgrip gibiyim bu sabah boğaz ağrısıyla ve tıkanık bi burunla uyandım gözlerim pörtlemiş gibi
serhana geçmesin diye uğraşıyorum inşallah geçmez hemen ilaç aldım portakal suyu
sıktım içtim şimdi ıhlamur kaynatıcam
ayfercimm:13: anladın sen
günaydıngünaydın kızlar
kerem ,selin ve eymen kuzuları hasta mı oldular??
balıkyağı veriyorum ama zencefil 2 yaşından önce vermeyin diyolar:26:bu arada sorucam unutuyorum balık yağı veriyomusunuz kuzulara bide zencefil?
ve nasıl veriyorsunuz doktor mu önerdi neden??
Ben geldim. Bugün yepyeni bir dr.a gittik,şu an korkulacak bişey yokmuş,bizimki de Kadir Tuğcu tarzı bir dr. sanırım, tam istediğim gibi,boğazlarında çook hafif kızarıklık var dedi, diş huzursuzluk yapmaz böyle dedi,yaralar için boğazlarındaki durumun sonucu dedi,gece uyanmalarına kabustur dedi,görünürde bişeyi yok dedi,gece yatarken fitil ver rahat uyusun dedi,diş jeli sür dedi, ağzının içini temizlemek için de bir solusyon verdi o kadar, 2-3 güne geçmezse o zaman gel idrar ve kan tahlili yapalım dedi, yani şak diye önce tahlil yaptır şuk diye şu antibiyotiği kullan demediği için benden geçer not aldı.Ayrıca acaip cool küpeli yükses sesle müzik dinleyen bi tiptievde oda parfümü bulundurmayın dedi, sigara içilmesin dedi,bende içilince havalandırılıyor o oda dedim,hangi odada içilirse içilsin tüm eve yayılır sigara o yüzden içilmesin dedi, tabi adam bu kadar karizma olup bi de sigara içilmesin dediğinden eşim dr.dan nefret etti.
yoğurdun içine bebe bisküvisi katıp öyle versen belki yer:44:sağol canım bende alayım ozaman
bu arada ben kahvaltısına keçi sütü yerine ıhlamur koyuyorum artık günde bir kez 150cc keçi sütü içiriyorum ama yoğurt yemiyo bu çocuk öldürüyo benii ne yapsam bilmiyorumm
merakla bekliyoruz ata beyin marifetleriniherkese tünaydın ne habersiniz umarım herşey yolundadır
birazdan geleceğim ve size atanın yaptıklarını anlatacağım artık sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum bu çocuk beni çıldırtacak
sağol canım bende alayım ozaman
Aylin, süper karizmatik, küpeli, entel doktorunuza bayıldım, benden de geçer not aldı :))
Keremiitonun önemli bişeyi olmamasına sevindim, inşallah 2-3 güne düzelecek..
Sigara konusunda bende küpeli doktoruma katılıyorum, bütün eve yayılır, malesef benim eşimde bu konuda çok dikkatsiz ve sigara ile ilgili laf eden doktorlara gıcık olur hemen..
Balık yağını bende almaya karar verdim, Seven Seas ile Ocean Fish Oil arasında ne fark var peki?
Seyhan, meyve ile yoğurdu karıştırmayı denesen, belki o şekilde yer, ben İklim yemediği zaman çok ısrar etmiyorum, sonuçta peynir ve süt alıyorlar, ordan da destekler, birde sütaş ın babymix yada büyümix meyveli yoğurtlarından veriyorum arada, severek yiyor onları..
Gülşan Amirim, tekmil verdik dün ama kayboldun evet, sonra da site bakıma girdi, neyse affettim hadi, bir daha tekmil isteyip kaybolma haa...
Aylincim, bütün gece Keremi düşündüm, dün en son çıkarken yazdığın yazı içimi parçaladı inan, doktora götürmekle çok iyi ediyorsun, inşallah önemli bişeyi yoktur kuzumun, dualarım sizinle olacak elbette..
Ayfercan, Ankara da karlar eridi bile nerdeyse, İstanbula daha yeni yağıyor demek, oradan tekrar buraya gelmez inşallah, dün şirketin önünde düşme tehlikesi geçirdim, çok korkuyorum buzda ayağım kayacakta düşecem, çanağı kıracam diye.. :)))
Bende grip oldum, ya eşimden yada İklim den bulaştı, işin kötüsü İklim iyileşmek üzere benden ona tekrar geçerse uzar gider bu böyle, hemen ilaç almaya başladım, umarım çabuk atlatırım..
Benim kızım zorla annemin elinden domates alıp yemiş dün, annemin dediğine göre birde tuzluğu alıp domatesin üstüne dökmeye çalışıyormuş, nerden gördüyse zilli, onun yanında bu şekilde hiç domates yemedik biz, dedem yapıyor arada ondan gördü sanırım, annem domates yasak diye vermek istememiş, ağlaya ağlaya zorla almış kadının elinden, küçük çeri domatesi dedi annem, 1-2 taneden bişey olmaz diye düşündüm ama annem takip edecek yine de alerji olup olmayacağını..
Birde deli gibi koşar vaziyette yürüyormuş evin içinde İklim ve sürekli düşüp kafasını yüzünü çarpıyormuş, hayırlısı ile şu günleri de bir atlatsaydık..
Selamlar mart Annişleri ayyy ben simi bir de eylül annesi olucam( ya cok soyluyorum bu lafı ama kafam cooook karısık napıcam ben yaaa Hasretle konustum biraz kafam netleşti ama arada geliyorlar yine banaa
Doktor zaten artık alamam diyor 9 haftalık olmus yaa ama ben hiç mutlu değilim :2: nasıl anlamadım ben
Bu arada Didem artık yuruyor sakinde bir bebek kuzum ya ablamı olacak simdi o ayy dusuncesi bile cinnet gecirmeme neden olacak
Ben geldim. Bugün yepyeni bir dr.a gittik,şu an korkulacak bişey yokmuş,bizimki de Kadir Tuğcu tarzı bir dr. sanırım, tam istediğim gibi,boğazlarında çook hafif kızarıklık var dedi, diş huzursuzluk yapmaz böyle dedi,yaralar için boğazlarındaki durumun sonucu dedi,gece uyanmalarına kabustur dedi,görünürde bişeyi yok dedi,gece yatarken fitil ver rahat uyusun dedi,diş jeli sür dedi, ağzının içini temizlemek için de bir solusyon verdi o kadar, 2-3 güne geçmezse o zaman gel idrar ve kan tahlili yapalım dedi, yani şak diye önce tahlil yaptır şuk diye şu antibiyotiği kullan demediği için benden geçer not aldı.Ayrıca acaip cool küpeli yükses sesle müzik dinleyen bi tiptievde oda parfümü bulundurmayın dedi, sigara içilmesin dedi,bende içilince havalandırılıyor o oda dedim,hangi odada içilirse içilsin tüm eve yayılır sigara o yüzden içilmesin dedi, tabi adam bu kadar karizma olup bi de sigara içilmesin dediğinden eşim dr.dan nefret etti.
Danino gibi meyveli yoğurtları denedin mi?
Offf of sigara konusundaki yaramı hiç deşmeyin,benim eşim günde 2-3 paket içen bi adam,gece Kerem yattıktan sonra salonda içer yatmadan önce de 1-2 saat o odayı havalandırır ama doktor ona da hayır dedi ve ben bu lafın üstüne kesin bu akşamdan itibaren her gece kavga edicem,zaten bu ara kendisine gıcık kapıyorum çok gereksizmiş gibi geliyor artık iyice doruğa çıkar inatlaşma nöbetlerimiz.
Pınarın dr.u ocean fish oili iyi diye önermiş benim de aklımda o kaldı o yüzden onu sordum,karizma dr.um da onayladıayrıca hiç balık yağı ve zeka arasındkai ilişkiyle ilgili bişey demedi sadece kışı rahat geçirirsiniz dedi, hee bu arada Kerem in kilosuna normal sayılır, boyuna uzun dedi,bu ay ortalama boy 72 cm miş.
Senin koca sigara konusunda sınırlarını aşmış hakkaten, benimki sadece mutfakta içiyor, orayıda on saat havalandırır, ben mutfağın kapısını açık bırakma diye kavga ediyorum ki salonda sigara içse yolarım heralde, kaynanam görümcemin çocuğunun yanında sürekli sigara içer, çocuk kışın hastalıktan hiç kurtulmaz, dün gördüm yine hastaydı..
Seyhan, meyve ile yoğurdu karıştırmayı denesen, belki o şekilde yer, ben İklim yemediği zaman çok ısrar etmiyorum, sonuçta peynir ve süt alıyorlar, ordan da destekler, birde sütaş ın babymix yada büyümix meyveli yoğurtlarından veriyorum arada, severek yiyor onları..
Sen bir de balık yağı verirsen, İklim 6 aya kalmaz tv'de açık oturum programlarına falan katılır kanımca
rica ederim, ni dimek, sizler için burdayım
Yoğurda bazen cici bebe, bazen meyve püresi, bazen ikisini birden katıyorum, hepsini severek yiyor. En kötü ihtimalle dolma içi falan yedirirken, yoğurtlasan yemez mi acaba?
Evde sigara içen kocaları kınıyorum. Benim kocam Doruk doğmadan önce bırakmıştı, misafirlere bile içirmiyorum evde, sadece balkonda içebiliyorlar. Günde 2 pakete yakın sigara içen kpederimse, apartmanın bahçesine inip orada içiyor, benim şerrimden korunmak için...
iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım
tuzmu dökmüş domatese zilliye bak ay hiç güleceğim yoktu
tekmil konusunda haklısınız evet ama burda elektrik çok gidiyo,jenaratör bile bitiyo düşünün artık mecbur kalıyorum ayrılmaya
bende küçüklüğümden beri kar yağsın diye dua ederdim,okullar tatil olsun diye
günaydın
canım gözün aydın inşallah sağlıkla alırsın kucağına minik eylül bebeğimizi
geçmiş olsun canım
günaydın
balıkyağı veriyorum ama zencefil 2 yaşından önce vermeyin diyolar:26:
doktora bak sen:94: keremcik hemencecik iyileşir inşallah
yoğurdun içine bebe bisküvisi katıp öyle versen belki yer:44:
merakla bekliyoruz ata beyin marifetlerini
Danino gibi meyveli yoğurtları denedin mi?
Offf of sigara konusundaki yaramı hiç deşmeyin,benim eşim günde 2-3 paket içen bi adam,gece Kerem yattıktan sonra salonda içer yatmadan önce de 1-2 saat o odayı havalandırır ama doktor ona da hayır dedi ve ben bu lafın üstüne kesin bu akşamdan itibaren her gece kavga edicem,zaten bu ara kendisine gıcık kapıyorum çok gereksizmiş gibi geliyor artık iyice doruğa çıkar inatlaşma nöbetlerimiz.
Pınarın dr.u ocean fish oili iyi diye önermiş benim de aklımda o kaldı o yüzden onu sordum,karizma dr.um da onayladıayrıca hiç balık yağı ve zeka arasındkai ilişkiyle ilgili bişey demedi sadece kışı rahat geçirirsiniz dedi, hee bu arada Kerem in kilosuna normal sayılır, boyuna uzun dedi,bu ay ortalama boy 72 cm miş.
Babymix Hilal'e yaramadı ama büyümix ten versem 3-4 tane yiyecek 2 tane yediriyorum Seyhan çok seviyor Meyvalı yoğurt muzlu,çilekli bayılarak yiyiyor
domates ve kıvıyı verıyorum ben.
dr sordum vereyımmı dıye ver dedı.e dedım alerjı olursa nolcek.
sen ver ben buradayım dıdı :)))
Aylın gecmıs olsun.pekı hırıltısı nedenmıs ?
teyzeleri atayı şikayet etmey geldim size
ata hayır kelimesinden asla anlamıyo yapma dediğim herşeyi yapıyo
özellikle gidip taşlarda yatıyo ellememesi gereken ne varsa onlara elliyo sakin sakin anlatmaya çalışıyorum ama umrunda değil
ayağında asla birşey tutmuyo ayakkabı 2 dk ancak duruyo çarık çoraplarda 5 dakikada çıkıyo
üstünü asla giymek istemiyo altını asla değiştirtmiyo kıyamet kopuyo onları yaparken
dışarı çıkarken bile montunu giyerken kıyamet kopuyo
gece uykudan sürekli ağlayarak çığlık atarak uyanıyo 4-5 kez ayağımda sallayınca uyuyor hemen
evde istediği birşey yapılmadığı zaman avaz avaz bağırıp ağlıyo bırakıyorum ağlayıp sussun diye veya başka şeyle ilgilendiriyorum ama o ağlamaya devam ediyo ve sonunda kararım katılıyo
ve o yaptırıcağı şeyi yaptırmadan asla normale gelmiyo
ve benim artık sabrım kalmadı biraz fazla bağırmaya başladım çünkü gereksiz yere ağlıyo olması beni çıldırtıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?