2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun diyorum.umarım çabuk atlatırlar...kerem de iyi haberlerle dönmüş.kısa zamanda iyileşir inşallah

aydınlattığın için teşekkür ederim burcu....

Son düzenleme:

sağol canım bende alayım ozaman

bu arada ben kahvaltısına keçi sütü yerine ıhlamur koyuyorum artık günde bir kez 150cc keçi sütü içiriyorum ama yoğurt yemiyo bu çocuk öldürüyo benii ne yapsam bilmiyorumm

Aylin, süper karizmatik, küpeli, entel doktorunuza bayıldım, benden de geçer not aldı :))
Keremiitonun önemli bişeyi olmamasına sevindim, inşallah 2-3 güne düzelecek..
Sigara konusunda bende küpeli doktoruma katılıyorum, bütün eve yayılır, malesef benim eşimde bu konuda çok dikkatsiz ve sigara ile ilgili laf eden doktorlara gıcık olur hemen..
Balık yağını bende almaya karar verdim, Seven Seas ile Ocean Fish Oil arasında ne fark var peki?

Seyhan, meyve ile yoğurdu karıştırmayı denesen, belki o şekilde yer, ben İklim yemediği zaman çok ısrar etmiyorum, sonuçta peynir ve süt alıyorlar, ordan da destekler, birde sütaş ın babymix yada büyümix meyveli yoğurtlarından veriyorum arada, severek yiyor onları..

Sen bir de balık yağı verirsen, İklim 6 aya kalmaz tv'de açık oturum programlarına falan katılır kanımca

geçmiş olsun diyorum.umarım çabuk atlatırlar...kerem de iyi haberlerle dönmüş.kısa zamanda iyileşir inşallah

aydınlattığın için teşekkür ederim burcu....

rica ederim, ni dimek, sizler için burdayım

Yoğurda bazen cici bebe, bazen meyve püresi, bazen ikisini birden katıyorum, hepsini severek yiyor. En kötü ihtimalle dolma içi falan yedirirken, yoğurtlasan yemez mi acaba?

Evde sigara içen kocaları kınıyorum. Benim kocam Doruk doğmadan önce bırakmıştı, misafirlere bile içirmiyorum evde, sadece balkonda içebiliyorlar. Günde 2 pakete yakın sigara içen kpederimse, apartmanın bahçesine inip orada içiyor, benim şerrimden korunmak için...

Aylin geçmiş olsun tekrardan canım inşallah doktorun verdikleriyle iyileşir....
Seyhan anlamazmıyım arkadaşım benim öpüyorum sizi.....
Eylül_ce canım hakkınızda hayırlısı olsun ...Sağlıkla kucağına al canım
Yaya canım gel ne zaman istersen gel bin trene atla gel İklim kuzumla....

saol canım ,,, herhangi olumlu bir gelişme yok canım ,,, çoğunuz yanımda oldunuz destek oldunuz çok teşekkürler güzel eşyler olduğunda elbette haber evreceğim szielere i,,,
iyi haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım

tuzmu dökmüş domatese zilliye bak ay hiç güleceğim yoktu
tekmil konusunda haklısınız evet ama burda elektrik çok gidiyo,jenaratör bile bitiyo düşünün artık mecbur kalıyorum ayrılmaya

bende küçüklüğümden beri kar yağsın diye dua ederdim,okullar tatil olsun diye

günaydın

canım gözün aydın inşallah sağlıkla alırsın kucağına minik eylül bebeğimizi

geçmiş olsun canım

günaydın kızlar

kerem ,selin ve eymen kuzuları hasta mı oldular??
günaydın

bu arada sorucam unutuyorum balık yağı veriyomusunuz kuzulara bide zencefil?
ve nasıl veriyorsunuz doktor mu önerdi neden??
balıkyağı veriyorum ama zencefil 2 yaşından önce vermeyin diyolar:26:

doktora bak sen:94: keremcik hemencecik iyileşir inşallah

yoğurdun içine bebe bisküvisi katıp öyle versen belki yer:44:

herkese tünaydın ne habersiniz umarım herşey yolundadır

birazdan geleceğim ve size atanın yaptıklarını anlatacağım artık sinirlerime hakim olmakta zorlanıyorum bu çocuk beni çıldırtacak
merakla bekliyoruz ata beyin marifetlerini

dün Hilal kuzuma nohut yemeği yedirdim Eti cici bebeli ekmekten ufaladım nohutları ezdim bayıla bayıla yedi ve eşim nerden bulmuşsa Organik Çilek bulmuş ilk baş yadırgadı Çileği sonra yedi biraz ekşiydi ama benim kuzum zaten Limonu felaket yer ayrıca suyunu sıktığımda Limonu içer.....Suratını bile ekşitmez

Danino gibi meyveli yoğurtları denedin mi?

Offf of sigara konusundaki yaramı hiç deşmeyin,benim eşim günde 2-3 paket içen bi adam,gece Kerem yattıktan sonra salonda içer yatmadan önce de 1-2 saat o odayı havalandırır ama doktor ona da hayır dedi ve ben bu lafın üstüne kesin bu akşamdan itibaren her gece kavga edicem,zaten bu ara kendisine gıcık kapıyorum çok gereksizmiş gibi geliyor artık iyice doruğa çıkar inatlaşma nöbetlerimiz.

Pınarın dr.u ocean fish oili iyi diye önermiş benim de aklımda o kaldı o yüzden onu sordum,karizma dr.um da onayladı ayrıca hiç balık yağı ve zeka arasındkai ilişkiyle ilgili bişey demedi sadece kışı rahat geçirirsiniz dedi, hee bu arada Kerem in kilosuna normal sayılır, boyuna uzun dedi,bu ay ortalama boy 72 cm miş.

Babymix Hilal'e yaramadı ama büyümix ten versem 3-4 tane yiyecek 2 tane yediriyorum Seyhan çok seviyor Meyvalı yoğurt muzlu,çilekli bayılarak yiyiyor

domates ve kıvıyı verıyorum ben.
dr sordum vereyımmı dıye ver dedı.e dedım alerjı olursa nolcek.
sen ver ben buradayım dıdı :)))

bendemı ıkıncıyı yapsam acep.heveslendım mı ne :))
hayırlı olsun canım.

Aylın gecmıs olsun.pekı hırıltısı nedenmıs ?

Senin koca sigara konusunda sınırlarını aşmış hakkaten, benimki sadece mutfakta içiyor, orayıda on saat havalandırır, ben mutfağın kapısını açık bırakma diye kavga ediyorum ki salonda sigara içse yolarım heralde, kaynanam görümcemin çocuğunun yanında sürekli sigara içer, çocuk kışın hastalıktan hiç kurtulmaz, dün gördüm yine hastaydı..

cok yazık cok..mınıcık cana ne kastı var

sağol canımcım

Babymix Hilal'e yaramadı ama büyümix ten versem 3-4 tane yiyecek 2 tane yediriyorum Seyhan çok seviyor Meyvalı yoğurt muzlu,çilekli bayılarak yiyiyor

teyzelerii danino babymix yedirdim ama sonra koruyucu madde vardır falan diye bıraktım benim yoğurdum aldım içine katmadığım şey kalmadı yoğurt çorbasını bile yemiyo yanii sanki anlıyo sıpa şimdi yine kendim mayalıyım diyorum içine bişeyler katar yediririm belki yer
gidip yapayım hatta aklıma gelmişken
gerçi gün içinde peynir ve süt veriyorum sebzesini meyvesini hiç ihmal etmiyorum yumurtasını falan ne biliyim
bu arada dün tarttırdım şiştomu 11.700kg olmuş ama boyunu yine ölçemedik en son 76cm di boyu uzadı ama kıyafetlerinden çok net anlaşılıyo

domates ve kıvıyı verıyorum ben.
dr sordum vereyımmı dıye ver dedı.e dedım alerjı olursa nolcek.
sen ver ben buradayım dıdı :)))

Aylın gecmıs olsun.pekı hırıltısı nedenmıs ?

Domatesi ben de veriyorum bişey de olmadı,yazın tazeleri rendeleyip buzluğa atmıştım şimdi de çorbalarına katıyorum.Kiviyi verdim beğenmedi portakalı da yemiyor.

Burun ve hırıltı olayını söyledim,heryerine baktı ve onunla ilgili hiçbişey de söylemediğine göre bi durum yok, sadece ne yaptın tıkanınca dedi, ser.fiz. damlattım 2 günde otrivine kullandım dedim tamam iyi yapmışsın dedi o kadar.Zaten eminim manyak anne sınıfına sokmuştur beni,karşısında ilaç isimlerini ezbere bilen bi kadın.

Bu arada hiç şunu yedir bunu yedir yürüyor mu emekliyor mu vs demedi:26: acaba bakıp çocuğu normal gördüğünden gerek görmedi mi? ya da bu kadın çocuk osursa takip ediyor bişey olsa sorardı mı dedi

teyzeleri atayı şikayet etmey geldim size

ata hayır kelimesinden asla anlamıyo yapma dediğim herşeyi yapıyo
özellikle gidip taşlarda yatıyo ellememesi gereken ne varsa onlara elliyo sakin sakin anlatmaya çalışıyorum ama umrunda değil
ayağında asla birşey tutmuyo ayakkabı 2 dk ancak duruyo çarık çoraplarda 5 dakikada çıkıyo
üstünü asla giymek istemiyo altını asla değiştirtmiyo kıyamet kopuyo onları yaparken
dışarı çıkarken bile montunu giyerken kıyamet kopuyo
gece uykudan sürekli ağlayarak çığlık atarak uyanıyo 4-5 kez ayağımda sallayınca uyuyor hemen
evde istediği birşey yapılmadığı zaman avaz avaz bağırıp ağlıyo bırakıyorum ağlayıp sussun diye veya başka şeyle ilgilendiriyorum ama o ağlamaya devam ediyo ve sonunda kararım katılıyo
ve o yaptırıcağı şeyi yaptırmadan asla normale gelmiyo
ve benim artık sabrım kalmadı biraz fazla bağırmaya başladım çünkü gereksiz yere ağlıyo olması beni çıldırtıyo

şebnemcim çorap çıkarma hariç tüm yazdıkların bizde de var...onca halı dururken gidip taşa oturuyo.alt değiştirmek,kıyafet giyinmek tam anlamıyla savaş zaten...gece kaç kez uyandığını artık sayamıyorum...vs..vs..vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…