2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar, bayadır yazamadım..

Sudan bahsetmişsiniz.. Biz kontrollerimizi Çapa da yaptırıyoruz. Oradan verdikleri beslenme tablosunda "18 aylık olana kadar suyu mutlaka kaynatarak verin" yazıyordu. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.

Ya Ensarın yeni bir huyu çıktı.. Kesinlikle misafirliğe gitmemizi istemiyor.. Gidince ağlıyor, mızmızlık yapıyor, sıkıntı çıkarıyor.. Bir yere gidemiyoruz artık beraber.. Sizinkilerde var mı böyle bir durum ??

Merhaba;
Belki sıkılıyordur kalabalıkta yada seslerden gürültüden rahatsız oluyordur, benim kızım çok seviyor misafirliği, doğduğundan beri geziyor nerdeyse :))

iyi akşamlar canlar.özledim sizi
çok azıcık ucundan geçmişe baktım,KEREM paşa ma geçmiş olsun.
ŞEBNEM cinnet geçiriyormuş.canikom anlattığın herşey bizdede mevcut,ağlama nöbetlerine kadar.üstelik ağlarken kucağımıza alıyoruz,kendini öyle bir atıyorki geriye tutumak mümkün olmuyor.gece 4-5 kez uyanması benim için lüks olur çünkü enaz 7-8 kez kalkıyor,hepsindede ağlıyor.ama ben alıştım artık bunlara.sana garip geliyor çünkü Ata m uslu,sakin bir bebekti,arıyorsun o günleri.

bu arada Alp çizgi filmleri bile taklit ediyor.mesela izlerken bir gülüş veya bağırış duyuyor,aynısını yapıyor yada tam olmasada yapmaya çalışıyoraşkımm yaa,iyice kuduruk,fırlama oldu

neyse ki çizgi film izliyor( ben napıcam bilmiyorum bugün yine sinir krizleri geçirerek çıktım sürekli mızmız hiç bişeyle tatmin olmayan arsız bi kızım war

herkese günaydın ama kimsecikler yok:26:
halla halla nerde bu millet:44:
merti çok özledim bugün hemde bu saatte delimiyim neyim, oyyy oğlum benim,aşkım,tüçük prensim

Günaydın
Ben artık sinirsel olarak uykusuzluktan çöktüm günlerdir 2-3 saat uyku ortalamasıyla yaşıyorum,fitil de bi işe yaramadı, yine tüm gece uyandı,ayağımda sallarsam 2 saat uyuyor,mızmız edince tekrar sallıyorum tekrar uyuyor ama bu sefer topuklarım ağrıyor,oooof of bu böyle gitmez,annemi çağırıcam sanırsam

Günaydın,
Uykusuzluktan göz altlarım morardı, sanırım artık bi kapatıcı almam gerekiyor. En az 5-6 defa uyanıyor, ya emzirerek ya da ayağımda sallayarak uyutuyorum, memeyi çekince ya da yatağına yatırınca uyanıyor. Artık geceleri ciddi ciddi beraber yatıyoruz, çünkü yatağına yatırırken dengemi kaybedip kafasını gözünü bir yerlere çarpmaktan korkuyorum. Bakıcı diş yerleri çok kabarmış ondandır diyor, bilmiyorum...

günaydınlarrrr,,,,,

al canım bencede :) nasıl bakıcıdan memnun musun ?

zaten iyice alıştılar artık bizle birlikte uyumaya savaşı kaybettik yanşi burcucum ,,, hele şuan selin tamamen benle yatıyor ,,,

gece ağladığında annem alıyor saolsun da ben biraz uyuyorum yoksa ben ahstanelik olurum bu halde ,,, çağır bencede rahat edersin bi kaç gün ,,,

merti çok özledim bugün hemde bu saatte delimiyim neyim, oyyy oğlum benim,aşkım,tüçük prensim

bedne selinimi çok özlüyorum ,,,, 12,30 a da daha var

Ben de çok özlüyorum
Sabah yol boyu yaptığı maymunlukları düşünüp güldüm..

e biraz çalışayım ozaman ben deli gibi kendi kendime yazmayım

Geldik işte, gel yaz

Çağır bence de, bir gece uyusan kardır. Benim oğluş geceleri benden başka kimseyle de uyumaz ki...

12.30'da görücen ne güzel, ben taaa 5'te gidicem eve.
Bakıcıdan çok memnunum şimdilik, Doruk da memnun, hiç yadırgamadı.
Aman yatalım canım ya, napalım, uykusuz olunca o huysuz oluyor, ben sinirli ve sabırsız oluyorum, böyle ikimiz de uyuyabileceksek neden olmasın...

Ben de bilmiyorum böyle nolacak,bugün biri dokunsa kesin ağlarım o kadar düştü sinirlerim, kesin diştendir diyebilsem en azından bekleyeceğiz deyip kabullenicem ama dr diş değil dedi,ne peki? cumaya kadar geçmezse tahlil için götürücem dr.a tekrardan,
bakıcıyı sormayı unuttuk nasıl gidiyor annen memnun mu?

Günaydın canlarım;
Burcu canım birde gece yada akşam geç saatte banyosunu yaptırıp öyle uyutsan belki daha uzun süre uyur...Ne dersin ya da yaptınız mı hiç öyle?

Ben 6.30da gidiyorum eve ama bugün hiç özleyeceğimi sanmıyorum hatta çıkışta direk eve gidip 2 saat uyuyup ondan sonra mı alsam diye bile düşünüyorum. Sabah 5te kocanın ayağına verdim tam uyuyordum bu sefer adamın horlamalarından uyuyamadım,ben dürtüyorum horlamasın diye o da otomatik olarak çocuğu sallıyor uyandı sanıp,cinnet geçirmenin ne demek olduğunu vallahi anladım.

eşinde süper miş yaaa sen dürtünce sallaması:))) Gerçekten de sinir olmamak elde değil ama mart bebeklerinin erkekleri maalesef size çektiriyor canlarım kız bebeklerde fazla uyu problemi yok bir İklim i biliyorum birde Selin prensesimi....
Ablamın oğluda saat başı kalkardı doktoru artık yapısı böyle demeye başladı hiç bir rahatsızlığı yok 14 aylık oldu sadece diş problemi yaşıyorlar azı dişleri kulak iltihabı yapmış...Uyanırken avazı çıktığı gibi bağırması hala kulaklarımda Hilal bile onu duyunca uyanırdı....

Ben dişten olduğunu sanmıyorum açıkçası, başka bir şey var, belki de huyu değişiyor. Umarım kalıcı değildir, yoksa bir yerde bayılabilirim.
Aylin uyku saatleri haricinde huzursuzluğu var mı Kerem'in?
Annem de çok memnun, rahatlamış, makyaj bile yapıyor :)

Günaydın canlarım;
Burcu canım birde gece yada akşam geç saatte banyosunu yaptırıp öyle uyutsan belki daha uzun süre uyur...Ne dersin ya da yaptınız mı hiç öyle?

Ayfer banyosunu doğduğundan beri uykı öncesi yaptırırım ben, olumlu ya da olumsuz bir etkisini hiç görmedim valla... Sadece gece çayından olumlu sonuç almıştım, bugünlerde o da işe yaramıyor.

Süt izni bitince ben de 6.30'da evde olacağım, şimdiden karalar bağladım bu yüzden.
Uykusuzluk geröekten cinnet geçirtiyor adama, ben de eşiğindeyim.

Gündüz de uyku saatleri problemmiş,kadın diyo ki sallayınca uyuyor yerine yatırınca yarım saat uyuyor en fazla, tekrar sallıyorum, ayağımdan kaldırmazsam yine uyuyor,gece de böyle işte,normalde hareketliliği falan aynen devam,ağzına damlayı da damlatıyoruz yaralar için,sabah 5te bi baktım uyandı kendi kendine ayağa kalktı etrafı seyrediyor,bi rahatsızlığı olsa böyle mi yapar?
Ben de hep banyosunu uyutmadan önce yaptırıyorum şimdiye kadar bi halta yaramadı.
Bakıcının iyi çıkması süper,inşallah böyle devam eder.
Ayfer evet babalarından çektiğimiz yetmiyor gibi bi de oğullarından çekiyoruz,ikisine de bi ayar çekicem o olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…