- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.661
Merhaba kızlar, bayadır yazamadım..
Sudan bahsetmişsiniz.. Biz kontrollerimizi Çapa da yaptırıyoruz. Oradan verdikleri beslenme tablosunda "18 aylık olana kadar suyu mutlaka kaynatarak verin" yazıyordu. Ben öyle yapmayı düşünüyorum.
Ya Ensarın yeni bir huyu çıktı.. Kesinlikle misafirliğe gitmemizi istemiyor.. Gidince ağlıyor, mızmızlık yapıyor, sıkıntı çıkarıyor.. Bir yere gidemiyoruz artık beraber.. Sizinkilerde var mı böyle bir durum ??
iyi akşamlar canlar.özledim sizi
çok azıcık ucundan geçmişe baktım,kerem paşa ma geçmiş olsun.
şebnem cinnet geçiriyormuş.canikom anlattığın herşey bizdede mevcut,ağlama nöbetlerine kadar.üstelik ağlarken kucağımıza alıyoruz,kendini öyle bir atıyorki geriye tutumak mümkün olmuyor.gece 4-5 kez uyanması benim için lüks olur çünkü enaz 7-8 kez kalkıyor,hepsindede ağlıyor.ama ben alıştım artık bunlara.sana garip geliyor çünkü ata m uslu,sakin bir bebekti,arıyorsun o günleri.
bu arada alp çizgi filmleri bile taklit ediyor.mesela izlerken bir gülüş veya bağırış duyuyor,aynısını yapıyor yada tam olmasada yapmaya çalışıyoraşkımm yaa,iyice kuduruk,fırlama oldu
Günaydın,
Uykusuzluktan göz altlarım morardı, sanırım artık bi kapatıcı almam gerekiyor. En az 5-6 defa uyanıyor, ya emzirerek ya da ayağımda sallayarak uyutuyorum, memeyi çekince ya da yatağına yatırınca uyanıyor. Artık geceleri ciddi ciddi beraber yatıyoruz, çünkü yatağına yatırırken dengemi kaybedip kafasını gözünü bir yerlere çarpmaktan korkuyorum. Bakıcı diş yerleri çok kabarmış ondandır diyor, bilmiyorum...
Günaydın
Ben artık sinirsel olarak uykusuzluktan çöktümgünlerdir 2-3 saat uyku ortalamasıyla yaşıyorum,fitil de bi işe yaramadı, yine tüm gece uyandı,ayağımda sallarsam 2 saat uyuyor,mızmız edince tekrar sallıyorum tekrar uyuyor ama bu sefer topuklarım ağrıyor,oooof of bu böyle gitmez,annemi çağırıcam sanırsam
herkese günaydın ama kimsecikler yok:26:
halla halla nerde bu millet:44:
merti çok özledim bugün hemde bu saatte delimiyim neyim, oyyy oğlum benim,aşkım,tüçük prensim
herkese günaydın ama kimsecikler yok:26:
halla halla nerde bu millet:44:
merti çok özledim bugün hemde bu saatte delimiyim neyim, oyyy oğlum benim,aşkım,tüçük prensim
e biraz çalışayım ozaman bendeli gibi kendi kendime yazmayım
Günaydın
Ben artık sinirsel olarak uykusuzluktan çöktümgünlerdir 2-3 saat uyku ortalamasıyla yaşıyorum,fitil de bi işe yaramadı, yine tüm gece uyandı,ayağımda sallarsam 2 saat uyuyor,mızmız edince tekrar sallıyorum tekrar uyuyor ama bu sefer topuklarım ağrıyor,oooof of bu böyle gitmez,annemi çağırıcam sanırsam
günaydınlarrrr,,,,,
al canım bencede :) nasıl bakıcıdan memnun musun ?
zaten iyice alıştılar artık bizle birlikte uyumaya savaşı kaybettik yanşi burcucum ,,, hele şuan selin tamamen benle yatıyor ,,,
gece ağladığında annem alıyor saolsun da ben biraz uyuyorum yoksa ben ahstanelik olurum bu halde ,,, çağır bencede rahat edersin bi kaç gün ,,,
bedne selinimi çok özlüyorum ,,,, 12,30 a da daha var
Ben 6.30da gidiyorum eve ama bugün hiç özleyeceğimi sanmıyorum hatta çıkışta direk eve gidip 2 saat uyuyup ondan sonra mı alsam diye bile düşünüyorum. Sabah 5te kocanın ayağına verdim tam uyuyordum bu sefer adamın horlamalarından uyuyamadım,ben dürtüyorum horlamasın diye o da otomatik olarak çocuğu sallıyor uyandı sanıp,cinnet geçirmenin ne demek olduğunu vallahi anladım.
Ben de bilmiyorum böyle nolacak,bugün biri dokunsa kesin ağlarım o kadar düştü sinirlerim, kesin diştendir diyebilsem en azından bekleyeceğiz deyip kabullenicem ama dr diş değil dedi,ne peki? cumaya kadar geçmezse tahlil için götürücem dr.a tekrardan,
bakıcıyı sormayı unuttuk nasıl gidiyor annen memnun mu?
Günaydın canlarım;
Burcu canım birde gece yada akşam geç saatte banyosunu yaptırıp öyle uyutsan belki daha uzun süre uyur...Ne dersin ya da yaptınız mı hiç öyle?
Ben 6.30da gidiyorum eve ama bugün hiç özleyeceğimi sanmıyorum hatta çıkışta direk eve gidip 2 saat uyuyup ondan sonra mı alsam diye bile düşünüyorum. Sabah 5te kocanın ayağına verdim tam uyuyordum bu sefer adamın horlamalarından uyuyamadım,ben dürtüyorum horlamasın diye o da otomatik olarak çocuğu sallıyor uyandı sanıp,cinnet geçirmenin ne demek olduğunu vallahi anladım.
Ben dişten olduğunu sanmıyorum açıkçası, başka bir şey var, belki de huyu değişiyor. Umarım kalıcı değildir, yoksa bir yerde bayılabilirim.
Aylin uyku saatleri haricinde huzursuzluğu var mı Kerem'in?
Annem de çok memnun, rahatlamış, makyaj bile yapıyor :)
Ayfer banyosunu doğduğundan beri uykı öncesi yaptırırım ben, olumlu ya da olumsuz bir etkisini hiç görmedim valla... Sadece gece çayından olumlu sonuç almıştım, bugünlerde o da işe yaramıyor.
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?