2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah oğluşumaaaa

Sağol Ayfer teyzesi

Bence Kerem de doruk gibi, uyku konusunda huy değiştiriyor, bi rahatsızlığı hastalığı falan olduğunu sanmıyorum, ki yoktur inşallah. Öyle olsa, iştahsız olur keyifsiz olur falan filan. Bu huy değişiklikleri her ay oluyor nerdeyse, normale döneceklerini umuyorum. Şu gece çayını bi denemek ister misin?

Babalarına ayar çekmek kolay da, oğullarına nasıl çekecez ki :26:

çok üzüldüm çok severdim defne joy foster evinde ölü bulunmuş hiç bi ayrıntıda yok

Ben de çok şaşırdım, çok üzüldüm, çok genç ve minicik çocuğu var

11.yılını da ağız tadıyla aynı bu duygularla görürsün inşallah

Aminnnn, inşallah

mert iki gündür gece 3 kez kalkıyo, iki kez emmek için kalkıyo ama 3. kalkışında gaz sancısından kalkıyor, biraz sırtını sıvazlıyorum gazını çıkarıp tekrar yatıyor,öyle bi sıkıntısı olmasın kereminde,biz büyüdüler diyoruz ama gaz sancısından yada sıcaktan yatamadıkları için kalkıyolar çoğu kez

Benim oğlum 11 aylık oldu bugün
maaşallah nice aylara yıllara inşallah

çok üzüldüm çok severdim defne joy foster evinde ölü bulunmuş hiç bi ayrıntıda yok
şok oldum içimden bişeyler aktı gitti,bebeği vardı daha çok gençti

Bursanın buzz gibi sabahından sıcacık bir günaydın hepinize...

günaydın

Akşamdan sabaha kadar ayrıca sadece 1 haftadır mı gazı var bu çocuğun,ayrıca dün gece çok uyandı ama çok ağlamadı sanırım fitil attığımdan,ondan önceki gecelerde çığlık çığlığa ağlıyordu tamamen uyandırdığımızda susup oynamaya başlıyordu. Eşimde dün gece akşam tarhana yedirdin çocuğa ondan oldu diye tutturdu sanki ben 1 haftadır tarhana yediriyorum,ayrıca diğer yedirdiğim zamanlarda hiçbi halt olmamıştı.
Annemle konuştum olur böyle şeyler,ben sizi büyütürken uykusuzluktan insanları çift görüyordum dedi.bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır.

:78: bi ihtimal belki dediydim ama sustum:92:

Kızlar bu ağlama krizleri sırasında karnını doyuruyorsunuz değil mi yavruların. Bir ara Yiğit de çok sık uyanıyordu, diş çıkardı durulduu. Şimdi de gece 3 ve sabah 6 da kalkıyor, hazırda kaynamış su tutuyorum hemen ısıtıp 150 cc mama veriyorum içip hemen uykuya dalıyor bazen de yatağın içinde konuşa konuşa uyuyor. Işığı açmıyoruz hiç sadece koridorun ışığı açık. Mama gelene kadar da kıyameti koparıyor ama emzik falan kar etmiyor. Bir ara da çoraba takmıştı. Sabah ayağında tutmuyor zaten. Bir gece 5 dk. da bir ağlama krizine giriyor çorabını çıkarır çıkarmaz sustu ve sabaha lkadar uyudu. Bir süre de böyle çorapsız uyuduk. Naçizane tavsiyeler benden de...

Son düzenleme:
direk konuya daldım günaydın demeyi unuttum günaydın herkese

dün size şikayet ettim ya atayı çok uzuldu galiba gece hiç ağlamadı ve uyanmadı :)
şaka bir yana dün akşam yatağına kuran koydum o biraz rahatlattı sanırım çünkü herkes kabus görüyordur ve nazar alıyordur ded

dün kurabiyeleri yaptım :)) çok yoruldum ama parmaklarım ağırdı şeker hamurunu yoğururken resimlerini çektim gün içinde yüklemeye çalışıcam
şeker hamurunu ilk defa yaptım marshmallows şekerinden yaptım çok yorucuymuş bir dahakine hazır alıcam hamuru :)

Kerem gece sadece uyuyorsa mama içer,kazara uyanıp farkederse kesinlikle içmez,çok dengeli beslenir kendisi, gece beslenmesine şiddetle karşıdır akşam bir kase çorba, yatmadan önce de max. 90 cc süt içer,dün de öyle yedi,susadığından uyanırdı ama suyunu da içti,yatağında yorganla uyumaz ağlar çıkmak ister,ayağımda sallarken kendi yorganımdan örtüyorum onun da üstüne uyuyor öyle :95:
Bence bir derdi var ve diş ama dr. diş değil diyor. Geçiş dönemi olduğuna da eminim ama ya başka bişeyse ve atlıyosam duygusu içimi kemiriyor.
Fikirlerinize sonsuz saygım var hepsini de burda yazılanlardan öğrenerek denedim ama gülen smileyler kullanmayınca sert uslüpmüş gibi oluyor sakın yanlış anlamayın arkadaşlarım.
bu arada yasemin yok bugün?:26:

yok aylincim biz artıkım anladık senin üslubunu alınmıyoz korkuyoz sadece biraz:18:
hakkaten yaw yasemin yok:26:

Bursanın buzz gibi sabahından sıcacık bir günaydın hepinize...

Günaydın Canan

zaten iyi değildim bu haber bende resmen şok etkisi yarattı,kendime gelemedim,küçücük çocuğu vardı.

Benim de ilk aklıma gelen çocuğu oldu.

Gaz maz değil anacım, belki sıcak olabilir, çünkü yorgandan kurtulmaya çalışıyor sürekli, üstünü açınca uyuyor. Ama ev buz gibi oluyor kalorifer sönünce, bişey örtmem şart. En ince battaniyeyi örtüyorum artık, onunla bile kavga ediyor.

Mama asla içmez, biberonu ağzına bile sokmuyor. Emziriyorum ama öyle gürül gürül sütüm de yok, kaç kere üstüne mama verdim doymamışsa içsin diye, kızdı bağırdı. Aç olsa içer mi bilmiyorum ki. Her uyandığında su veriyorum, iki fırt çekip bırakıyor. Çorap hiç giydirmiyorum, ışık hiç yakmıyorum. Sağol Canancım tavsiyelerin için, mama konusunda ısrar edecem ben yine...

son haber astım krizine bağlı kalp kriziymiş

benimde ilk aklıma gelen oğlu oldu daha çok küçük ve daha çok genç allah rahmet eylesin

bugün varsın yarın yoksun, hayat ne kadar kısa be kızlar...

Gecenizin iyi geçmesine sevindim Şebnemcim.
Bak Kur'an'ı yanına koymayı hiç denemedim, bu gece onu da deneyeyim.

Yasemin'i aradım ama cevap vermedi telefonu yine rahatsızlandımı acaba?İklim kuzum iyidir inşallah geri dönüş yaparsa haber veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…