- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.681
Benim oğlum 11 aylık oldu bugün
maşallah oğluşumaaaa
Gündüz de uyku saatleri problemmiş,kadın diyo ki sallayınca uyuyor yerine yatırınca yarım saat uyuyor en fazla, tekrar sallıyorum, ayağımdan kaldırmazsam yine uyuyor,gece de böyle işte,normalde hareketliliği falan aynen devam,ağzına damlayı da damlatıyoruz yaralar için,sabah 5te bi baktım uyandı kendi kendine ayağa kalktı etrafı seyrediyor,bi rahatsızlığı olsa böyle mi yapar?
Ben de hep banyosunu uyutmadan önce yaptırıyorum şimdiye kadar bi halta yaramadı.
Bakıcının iyi çıkması süper,inşallah böyle devam eder.
Ayfer evet babalarından çektiğimiz yetmiyor gibi bi de oğullarından çekiyoruz,ikisine de bi ayar çekicem o olacak
çok üzüldüm çok severdim defne joy foster evinde ölü bulunmuş hiç bi ayrıntıda yok
11.yılını da ağız tadıyla aynı bu duygularla görürsün inşallah
çok üzüldüm çok severdim defne joy foster evinde ölü bulunmuş hiç bi ayrıntıda yok
mert iki gündür gece 3 kez kalkıyo, iki kez emmek için kalkıyo ama 3. kalkışında gaz sancısından kalkıyor, biraz sırtını sıvazlıyorum gazını çıkarıp tekrar yatıyor,öyle bi sıkıntısı olmasın kereminde,biz büyüdüler diyoruz ama gaz sancısından yada sıcaktan yatamadıkları için kalkıyolar çoğu kezBen de bilmiyorum böyle nolacak,bugün biri dokunsa kesin ağlarım o kadar düştü sinirlerim, kesin diştendir diyebilsem en azından bekleyeceğiz deyip kabullenicem ama dr diş değil dedi,ne peki? cumaya kadar geçmezse tahlil için götürücem dr.a tekrardan,
bakıcıyı sormayı unuttuk nasıl gidiyor annen memnun mu?
Benim oğlum 11 aylık oldu bugün
Bursanın buzz gibi sabahından sıcacık bir günaydın hepinize...
mert iki gündür gece 3 kez kalkıyo, iki kez emmek için kalkıyo ama 3. kalkışında gaz sancısından kalkıyor, biraz sırtını sıvazlıyorum gazını çıkarıp tekrar yatıyor,öyle bi sıkıntısı olmasın kereminde,biz büyüdüler diyoruz ama gaz sancısından yada sıcaktan yatamadıkları için kalkıyolar çoğu kez
:
Akşamdan sabaha kadar ayrıca sadece 1 haftadır mı gazı var bu çocuğun,ayrıca dün gece çok uyandı ama çok ağlamadı sanırım fitil attığımdan,ondan önceki gecelerde çığlık çığlığa ağlıyordu tamamen uyandırdığımızda susup oynamaya başlıyordu. Eşimde dün gece akşam tarhana yedirdin çocuğa ondan oldu diye tutturdu sanki ben 1 haftadır tarhana yediriyorum,ayrıca diğer yedirdiğim zamanlarda hiçbi halt olmamıştı.
Annemle konuştum olur böyle şeyler,ben sizi büyütürken uykusuzluktan insanları çift görüyordum dedi.bi of çeksem karşıki dağlar yıkılır.
Twitterdan öğrendiğime göre Defne astım krizinden ölmüş kızlar. Çok üzüldüm ben de duyunca Allah rahmet eylesin
Bursanın buzz gibi sabahından sıcacık bir günaydın hepinize...
zaten iyi değildim bu haber bende resmen şok etkisi yarattı,kendime gelemedim,küçücük çocuğu vardı.
mert iki gündür gece 3 kez kalkıyo, iki kez emmek için kalkıyo ama 3. kalkışında gaz sancısından kalkıyor, biraz sırtını sıvazlıyorum gazını çıkarıp tekrar yatıyor,öyle bi sıkıntısı olmasın kereminde,biz büyüdüler diyoruz ama gaz sancısından yada sıcaktan yatamadıkları için kalkıyolar çoğu kez
maaşallah nice aylara yıllara inşallah
şok oldum içimden bişeyler aktı gitti,bebeği vardı daha çok gençti
günaydın
Kızlar bu ağlama krizleri sırasında karnını doyuruyorsunuz değil mi yavruların. Bir ara Yiğit de çok sık uyanıyordu, diş çıkardı durulduu. Şimdi de gece 3 ve sabah 6 da kalkıyor, hazırda kaynamış su tutuyorum hemen ısıtıp 150 cc mama veriyorum içip hemen uykuya dalıyor bazen de yatağın içinde konuşa konuşa uyuyor. Işığı açmıyoruz hiç sadece koridorun ışığı açık. Mama gelene kadar da kıyameti koparıyor ama emzik falan kar etmiyor. Bir ara da çoraba takmıştı. Sabah ayağında tutmuyor zaten. Bir gece 5 dk. da bir ağlama krizine giriyor çorabını çıkarır çıkarmaz sustu ve sabaha lkadar uyudu. Bir süre de böyle çorapsız uyuduk. Naçizane tavsiyeler benden de...
son haber astım krizine bağlı kalp kriziymiş
benimde ilk aklıma gelen oğlu oldu daha çok küçük ve daha çok gençallah rahmet eylesin
direk konuya daldım günaydın demeyi unuttum günaydın herkese
dün size şikayet ettim ya atayı çok uzuldu galiba gece hiç ağlamadı ve uyanmadı :)
şaka bir yana dün akşam yatağına kuran koydum o biraz rahatlattı sanırım çünkü herkes kabus görüyordur ve nazar alıyordur ded
dün kurabiyeleri yaptım :)) çok yoruldum ama parmaklarım ağırdı şeker hamurunu yoğururken resimlerini çektim gün içinde yüklemeye çalışıcam
şeker hamurunu ilk defa yaptım marshmallows şekerinden yaptım çok yorucuymuş bir dahakine hazır alıcam hamuru :)
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?