2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

[

bugün varsın yarın yoksun, hayat ne kadar kısa be kızlar...

Gecenizin iyi geçmesine sevindim Şebnemcim.
Bak Kur'an'ı yanına koymayı hiç denemedim, bu gece onu da deneyeyim.

Ben de onu düşündüm geçen gün röportajını okumuştum bugün toprak oldu
Kur'an Kerem in yatağında doğduğundan beri var ayrıca yatak odasında da var ayrıca okuyorum yatarken ama sonuç yine aynı

Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...

Çok beğendim çok doğru facete paylaşayım

yok aylincim biz artıkım anladık senin üslubunu alınmıyoz korkuyoz sadece biraz:18:
hakkaten yaw yasemin yok:26:

Vay beee amirimi bile korkuttum ama ne eşim korkuyor ne oğlum evet evet bi ayar lazım onlara da

Selam Kızlar,

dün teyzem Doğa'ya süt dilimi yedirmiş biraz bozuldum açıkçası çünkü bir faydası yok..gereksiz ve çok tatlı ben bile yerken bayıyorum aceba cokmu tepki veriyorum?

Selamlar herkese,

Defne Joy Foster´in ölümüne bende cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, daha minicik 1 bucuk yasinda oglu vardi

Aylincim ben Tugra cok uyandigi ve agladigi zaman 7 Ayet-el kürsi, 1 Fatiha, 1 Nas, 1 Felak okuyorum.
Rahatliyor gibi oluyor sonrasinda.

Doruk Pasamizin 11. ayi kutlu olsun, nice 11 aylara-yillara

Bu cocuk beni iyice yormaya basladi yaa...hic oturmuyor.
Bi yere oturtturuyorum, önüne oyuncak koymak icin ben arkami dönene kadar o coktan kalkip gitmis oluyor. Kosturup duruyoruz. Yalniz birakmaya cesaret edemiyorum henüz düstügü icin felan

Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...

Çok güzel ve çok doğru bir söz, teşekkürler Canan...

Selam Kızlar,

dün teyzem Doğa'ya süt dilimi yedirmiş biraz bozuldum açıkçası çünkü bir faydası yok..gereksiz ve çok tatlı ben bile yerken bayıyorum aceba cokmu tepki veriyorum?

Ne tepki verdiğini bilmiyorum ama benim de belli kurallarım var ama kimse onların dışına çıkmaya cesaret edemiyor benden korktukları için :) Çocuğumla ilgili her şeye müdahale etme ve tepki gösterme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum ben. Özellikle de böyle hiç bir faydası olmayan, abuk subuk şeyleri şimdiden yedirenler kaçacak delik arıyor sonradan

s.a
nasılsınız?
Meral'in yokluğu belli(ne zaman dönecekti?
Doruk oğluşumun 11.ayını kutlarım...son bir ay doğum günlerine...ne çabuk büyüyor bu kuzular..
Defneye ben de çok üzüldüm çok severdim...Allah rahmat eylesin çok eğlenceli pozitif bir insandı.
biz de iyiyiz...sanırım...Nihan da anlamadığım bir öksürük var gün içinde ara ara öksürüyor ama gece hiçbir sıkıntısı yok...sabah banyo yaptıktan sonra su gibi aktı burnu biraz....ama grip ya da nezleye dair başka hiçbir belirti yok...
bugün doktora götüreceğim onu..okul zamanı fırsatım olmuyor hazır tatildeyken son bir kontrole gidelim..hem öksürüğü de sorarız dedim...

Son düzenleme:
serhan izin vermiyor geçmişe bakamıyorum herkes iyidir umarım
doruk kuzu 11 aylık olmuş nice 11 aylara yıllara sağlıklı bi şekilde inşallah

zaten moralim bozuktu serhan düştü sabah burnunun üstüne burnu baştan aşağı kızarık sinirim bozuldu çok ağlamadı ama iki damla boncuk göz yaşı döktü off aklıma geldikce sinirim bozuluyo

Ne tepki verdiğini bilmiyorum ama benim de belli kurallarım var ama kimse onların dışına çıkmaya cesaret edemiyor benden korktukları için :) Çocuğumla ilgili her şeye müdahale etme ve tepki gösterme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum ben. Özellikle de böyle hiç bir faydası olmayan, abuk subuk şeyleri şimdiden yedirenler kaçacak delik arıyor sonradan [/QUOTE]

Ya ben istemediğimi soyluyorum ama kimse beni takmıyor amaan bişi olmaz felan filan... Biri annem diğeri teyzem sıksık tartıştıgımız oluyor bu konulardan yada cok sesten rahatsız oldugunu soylemekten bıktım. Mesela dün üst komşumuz geldi... Kadın öyle bir tiz sesliki baıra bağıra girdi içeri ben arka odadada kızı uyutuyorum hiiç tın bende biraz sessiz lütfen dedim annemde geldi sora bana çattı neden öyle diyorsun kadına ayip değilmi ayyy dedim o bize neden saygı göstermiyor...
Bu tarz basit seylerden geriliyoruz son zamanlarda aceba diyorum bendemi sorun var .....

Buarada Defne Joy'u duyunce bende şok yaşadım çok sevgi dolu bir insandı.... Allah rahmet eğlesin...
Hayat gerçektende çok boşşş kuzularımız olmasa dahada boş...

defne ye cok üzüldüm kızlar..şoktayım..hayatın nekadar kısa oldugu bi kere daha dank etti!!!!!! cok etkilendim.:59:
bu arada selam canlar..

geçmiş olsun canım..üzülme olur böyle şeyler desem de üzüleceksin ama...Rabbim beterinden korusun tüm kuzucuklarımızı..

Ya ben istemediğimi soyluyorum ama kimse beni takmıyor amaan bişi olmaz felan filan... Biri annem diğeri teyzem sıksık tartıştıgımız oluyor bu konulardan yada cok sesten rahatsız oldugunu soylemekten bıktım. Mesela dün üst komşumuz geldi... Kadın öyle bir tiz sesliki baıra bağıra girdi içeri ben arka odadada kızı uyutuyorum hiiç tın bende biraz sessiz lütfen dedim annemde geldi sora bana çattı neden öyle diyorsun kadına ayip değilmi ayyy dedim o bize neden saygı göstermiyor...
Bu tarz basit seylerden geriliyoruz son zamanlarda aceba diyorum bendemi sorun var .....
[/QUOTE]

haklısın...haklı olduğunu onlar da biliyor ama bunu dile getirmene yine de bozuluyorlardır...kabullenmek istemedikleri için...bebeklerimizin iyiliği için en yakınlarımızla bile kötü olmayı göze almamız gerekiyor maalesef...sıkma canını
biz de böyle bir sıkıntı yok çok şükür... ama zamanında babam tüm yakınlarıyla ters düşmüş eve kimseyi sokmamış sigara nedeniyle..herkes bozulmuş uğramaz olmuş...ama yıllar sonra hep derler iyiki öyle yapmış diye...

Teşekkürler Zelihacım

Sağol Hanife teyzesi...
Evet bu ayın ortasından itibaren her gün bir doğum günü kutlayacağız nerdeyse, çok güzel
Nihan kızımın ciddi birşeyi yoktur umarım. Bazen Doruk'ta da oluyor, gün içinde biraz öksürüyor, biraz burnu akıyor ama akşama kadar birşeyi kalmıyor, neden bilmem.

Seyhan teyzemize de teşekkürler
Serhan kuzuya çok geçmiş olsun, e bu kadar kıpırdak olunca her gün bir vukuata imza atıyorlar, ben de çok üzülüyorum ama düşüp kalkmayı da öğrenmeleri lazım bir yandan, büyük zarar görmesinler yeter...

Yemek ve şımartma söz konusu olmadıkça kontrollü davranmaya çalışıyorum ben, yıllarca herşeyi kendi şartlarımıza göre düzenlememiz imkansız çünkü, hoşlanmadığımız her şeye tepki vermek ömürden götürüyor. Evet komşu kadının bebek olan bir evde dikkatli olması lazım, olmadığında insan sinir olup sesini gırtlağına geri tıkmak istiyor ama o birşey anlamıyor ki verilen tepkiden, sen sinirlendiğinle kalıyorsun...

günaydın kızlar...ya defne joy a çok üzüldüm.gencecik deli dolu kız gitti ya....

geçmiş olsun canım yaaa böyle durumlarda insanın canı sızlıyor....

[/QUOTE]

aynen canım benim annemde öyle atayla ilgili yapma dediğim herşeyi yapıyo birde arkasından benden iyimi biliceksin diyo bizim en çok kavgamız atanın giyimiyle ilgili kendi üşüyo diye sürekli giydiriyo bende alışsın herşeye istiyorum ama beni dinleyen yok

defne ye cok üzüldüm kızlar..şoktayım..hayatın nekadar kısa oldugu bi kere daha dank etti!!!!!! cok etkilendim.:59:
bu arada selam canlar..

Selam Ebuşcum...

Giyim konusu bizde de problemdi ama anneme anlattım derdimi, artık yapmıyor. Kvalidem geldiğinde deliriyorum, o ayrı, evin içinde yün hırkalar falan giydirmeye kalkıyor, izin vermiyorum. Alışsın soğuğa, kuş kanadından yel kapmasın, ben evde bir tişört giydiriyorum sadece, çok soğuklarda da bir penye yelek...

burcu buarada unutuyordum nice aylara maaşallah doruk paşama :)

Sağol Şebnemcim

Son düzenleme:
Bu arada unutmadan sorayim...
Tugra iki gündür baharatli ve cok hafif acili seylerde yiyor. Fazla degil tabiki, az az.
Sevdi, vermeyince bagiriyor. Vermesemmiki aceba? Öyle agrisi, sizisi, pisik felanda olmadi.
Birde artik asla püre tarzi seyler yemiyor, verince tükürüyor.
Icinde koca koca parcalar olacakmis, beyfendi öyle seviyor.

sağolun teyzelerii
onun morali yerinde oyun oynuyo yürütecinde ama ben burnunu gördükce yüzüne baktıkca içim yanıyo neyse Allah beterinden saklasın korusun yavrularımızı
dün gece bi ağlama krizide serhan yaşadı neden bilmiyorum susturamadım ne yaptıysan aralıksız 15dk ağlamıştır gözyaşlarıyla sonra ayıldı bütün evde sevdiği yerlerde dolaştık bardaktan su içti lambanın boncuklara vurdu sakinleşti salladım uyudu
üç gündür serhanı beşiğinden kaldırmadan uyanmadan yediriyorum ve meşhur battaniyesine sarılıp tekrar uykuya devam ediyo dün geceki ağlama hariç
inşallah böyle devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…