- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.701
[
bugün varsın yarın yoksun, hayat ne kadar kısa be kızlar...
Gecenizin iyi geçmesine sevindim Şebnemcim.
Bak Kur'an'ı yanına koymayı hiç denemedim, bu gece onu da deneyeyim.
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
yok aylincim biz artıkım anladık senin üslubunualınmıyoz korkuyoz sadece biraz:18:
hakkaten yaw yasemin yok:26:
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer. İçsen de tükenir içmesen de. Bu yüzden hayattan tat almaya bak. Çünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...
Selam Kızlar,
dün teyzem Doğa'ya süt dilimi yedirmiş biraz bozuldum açıkçası çünkü bir faydası yok..gereksiz ve çok tatlı ben bile yerken bayıyorum aceba cokmu tepki veriyorum?
serhan izin vermiyor geçmişe bakamıyorum herkes iyidir umarım
doruk kuzu 11 aylık olmuş nice 11 aylara yıllara sağlıklı bi şekilde inşallah
zaten moralim bozuktu serhan düştü sabah burnunun üstüne burnu baştan aşağı kızarık sinirim bozuldu çok ağlamadı ama iki damla boncuk göz yaşı döktü off aklıma geldikce sinirim bozuluyo
Ne tepki verdiğini bilmiyorum ama benim de belli kurallarım var ama kimse onların dışına çıkmaya cesaret edemiyor benden korktukları için :) Çocuğumla ilgili her şeye müdahale etme ve tepki gösterme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum ben. Özellikle de böyle hiç bir faydası olmayan, abuk subuk şeyleri şimdiden yedirenler kaçacak delik arıyor sonradan
Selamlar herkese,
Defne Joy Foster´in ölümüne bende cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, daha minicik 1 bucuk yasinda oglu vardi
Aylincim ben Tugra cok uyandigi ve agladigi zaman 7 Ayet-el kürsi, 1 Fatiha, 1 Nas, 1 Felak okuyorum.
Rahatliyor gibi oluyor sonrasinda.
Doruk Pasamizin 11. ayi kutlu olsun, nice 11 aylara-yillara
Bu cocuk beni iyice yormaya basladi yaa...hic oturmuyor.
Bi yere oturtturuyorum, önüne oyuncak koymak icin ben arkami dönene kadar o coktan kalkip gitmis oluyor. Kosturup duruyoruz. Yalniz birakmaya cesaret edemiyorum henüz düstügü icin felan
s.a
nasılsınız?
Meral'in yokluğu belli(ne zaman dönecekti?
Doruk oğluşumun 11.ayını kutlarım...son bir ay doğum günlerine...ne çabuk büyüyor bu kuzular..
Defneye ben de çok üzüldüm çok severdim...Allah rahmat eylesin çok eğlenceli pozitif bir insandı.
biz de iyiyiz...sanırım...Nihan da anlamadığım bir öksürük var gün içinde ara ara öksürüyor ama gece hiçbir sıkıntısı yok...sabah banyo yaptıktan sonra su gibi aktı burnu biraz....ama grip ya da nezleye dair başka hiçbir belirti yok...
bugün doktora götüreceğim onu..okul zamanı fırsatım olmuyor hazır tatildeyken son bir kontrole gidelim..hem öksürüğü de sorarız dedim...
zaten moralim bozuktu serhan düştü sabah burnunun üstüne burnu baştan aşağı kızarık sinirim bozuldu çok ağlamadı ama iki damla boncuk göz yaşı döktü off aklıma geldikce sinirim bozuluyo
Ya ben istemediğimi soyluyorum ama kimse beni takmıyor amaan bişi olmaz felan filan... Biri annem diğeri teyzem sıksık tartıştıgımız oluyor bu konulardan yada cok sesten rahatsız oldugunu soylemekten bıktım. Mesela dün üst komşumuz geldi... Kadın öyle bir tiz sesliki baıra bağıra girdi içeri ben arka odadada kızı uyutuyorum hiiç tın bende biraz sessiz lütfen dedim annemde geldi sora bana çattı neden öyle diyorsun kadına ayip değilmi ayyy dedim o bize neden saygı göstermiyor...
Bu tarz basit seylerden geriliyoruz son zamanlarda aceba diyorum bendemi sorun var .....
Ne tepki verdiğini bilmiyorum ama benim de belli kurallarım var ama kimse onların dışına çıkmaya cesaret edemiyor benden korktukları için :) Çocuğumla ilgili her şeye müdahale etme ve tepki gösterme hakkına sahip olduğumu düşünüyorum ben. Özellikle de böyle hiç bir faydası olmayan, abuk subuk şeyleri şimdiden yedirenler kaçacak delik arıyor sonradan
defne ye cok üzüldüm kızlar..şoktayım..hayatın nekadar kısa oldugu bi kere daha dank etti!!!!!! cok etkilendim.:59:
bu arada selam canlar..
aynen canım benim annemde öyle atayla ilgili yapma dediğim herşeyi yapıyo birde arkasından benden iyimi biliceksin diyo bizim en çok kavgamız atanın giyimiyle ilgili kendi üşüyo diye sürekli giydiriyo bende alışsın herşeye istiyorum ama beni dinleyen yok
burcu buarada unutuyordum nice aylara maaşallah doruk paşama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?