2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şebnem, tekrar geçmiş olsun, daha iyi olmana sevindim.. Ata nın babasına çok şaşırdım, tebrik ederim kendisini, çok takdir ettim..

merhabalarrrr alışkanlık oldu her cuma bim e uğramak bugünde egoşa müzikli süper bulmaca aldım sanki ilgisini ceker gibi geldi 8 tl ceşitli hayvancıklar var üstünde ve klavye bakalım işe yarayacakmı ..

esin elektrikli battaniye alsan ev soğuksa cemy sıcacık uyur geceleri

fena fikir değilmiş, esin bence dikkate al.

yok ya erkek milleti işte deli ediyorlar insanı en iyisi bile ancak çatı kalası olarak kullanılabilecek kadar yontulabiliyor. üzüldüm anlayışsızlığına, annenin gelmeyişi de tuz biber olmuş, ne olurdu sanki varsın p.tesiye sarksın işi kalacağı yer yabancı mı benimkinin de odunluğu üzerinde bu ara alıntıları cevaplayayım ben de döküleceğim.

anlaşıldığı üzere bütün mart anneleri prima kullanıyor

sen abarttın ama bu beddua işini

OĞLUM,can parçam,hayatsuyum,canıma can katanım,sebebi hayatım,herşeyim;
Alp im bugün 11 aylık oldu.küçücük elleri,büyüyor ellerimde

allah uzun ve sağlıklı bir ömrü hep birlikte yaşamayı nasibetsin

anlaşılan mart bebeklerinin hepsi tamirci olacak acaba nasıl bir oyuncak diye baskmadan çevirip altına bakıyor ne buluyor orada bilmiyorum

vay vay vaaaayyyy atanın babası ekstra puan topluyor

ben çıkıyorum şu anda saçımı kızıla boyatmaya ve kestirmeye kara vermiş bulunuyorum öğleden sonra kızıl bir baayen olarak geri dönücem öpüldünüzz

bu ne keskin dönüş kız sarının üzerine kızıl nasıl olacak :26: portakal olmayasın sonra

Kızlar yazı yazarken ben kendi yazı tipimde yazmak istiyorum herseferinde ayar yapmadan bunu otomatik nasil düzenleyebilirm ??

bildiğim kadarıyla onun için pro üye olman gerekiyor canım

merhabalarrrr alışkanlık oldu her cuma bim e uğramak bugünde egoşa müzikli süper bulmaca aldım sanki ilgisini ceker gibi geldi 8 tl ceşitli hayvancıklar var üstünde ve klavye bakalım işe yarayacakmı ..

Ben de az önce internetten baktım bu haftanın ürünlerine, bi de aslını göreyim bakalım :)

Çok güldüm bu çatı kalası lafına
Sende de sağlam haberler vardır Şeyma, hadi anlat.
3'te çıkıcam, çabuk anlat :)

Son düzenleme:
slm millet

günlerdir bakamadım sayfaya herkes iyidir umarım.

seline geçmiş oldun iyileşemedi gitti kuzucuk.

canım sıkkın kaç gündür tatil burnumdan geliyor,sürekli denizle boğuşma halindeyiz ben evdeyim diye yemek yemeyi kesti her yemek saati kabus oluyor.

ev de gergin kocam olacak kozalak tatil vesilesiyle iyice genişledi. denizi bana ya da halalarına satıp satıp kaçıyor

dün sabah konuştuk öğleden sonra kardeşinin bir iki eksiğini almak için çarşıya çıkmam gerekiyor deniz uyusun uyansın babasına bırakıp çıkayım dedik onunla çıkınca hiç bir şeye bakamıyorum çünkü. tam çocuğun uyku saati geldi beyefendi "ben dışarı dolaşmaya çıkacağım" dedi. "ben alışverişe çıkacaktım" dedim "denizi de götür" dedi. allah allah iyi tamam dedim sen beni hiç ciddiye alma takıl kafana göre gitmiyorum dedim git kendin tamamla kardeşinin eksiklerini, benim kendime ait on dakika zamanım olmasın. senin yaramaz çocuk kaytarmaların iyice sinirime dokunmaya başladı benim haberin olsun, bu çocuğa da iyi bak ikinci falan yok sana ben ömrümü çocuk bakarak geçirmeyeceğim dedim. kızdı beyefendi. çıktım evin terasında biraz hava aldım, sonrada döndüm onu denizle başbaşa bırakıp evin bütün işlerini yaptım hiç yüzüne bakmadan. sanki kendim için çıkacağım dışarı yapacağım iş gene onun kardeşinin işi...

bu gün mutfağı temizleyelim yardım et diyorum akşama yaparız diyor, akşam sonra yaparız diyor, cinnete az kaldı. zaten gece iş yapmayı hiç sevmem ünv de gece ders bile çalışmazdım ben iş dediğin gündüz yapılır arkadaş gece dinlenir insan ailecek ayağını uzatıp.

görümcelere de tepem atık zaten, şeyma abla sen hiç karışöma burada olduğumuz sürece yemekler bize ait dediler ne yemek var ortada ne bana yemek yaparken sağladıkları bir fayda

tatil benim neyime ki zaten

ay ne çok yazmışım meral olsa okumazdı bunu kesin

Son düzenleme:

Niye 3 te çıkıyosun iyice cozuttun heeeee,zorla kovdurucun kendini

zaten topic sessizdi bütün gün,erken çıkmaları yasaklıyorum oturun 6ya kadar
neymiş o müzikli bulmaca

Doruk'u doktora götürücem meraklı tazeler, çok huzursuzmuş, uykusunda ağlıyormuş, hiç bir şeyden memnun olmuyormuş, saçlarını çekiştiriyormuş, endişelendim biraz...

ne çok birikmiş olsun canım yaz ama yok erkek milleti an-la-mı-yorrrrrrrrrrrrr..Ben bile Hilal uyurken sessiz sedasız yapmaya çalışıyorum ama genelde genel temizlik haftasonuna kalıyor....

Şeyma seni çok iyi anlıyorum kardeeeeş,en iyisinin köküne kibrit suyu

Doruk'u doktora götürücem meraklı tazeler, çok huzursuzmuş, uykusunda ağlıyormuş, hiç bir şeyden memnun olmuyormuş, saçlarını çekiştiriyormuş, endişelendim biraz...

Diştir inşallah,hem sizinki hem bizimki :18: dr. bi mok anlamazsa gece yatmadan önce fitil at, Kerem yine uyanıyor ama en azından çığlık çığlığa değil, 3 akşamdır fitil atıyorum bu akşam atmayacağım en azından yarın iş yok uyumazsam da evde idare ederim.

ne çok birikmiş olsun canım yaz ama yok erkek milleti an-la-mı-yorrrrrrrrrrrrr..Ben bile Hilal uyurken sessiz sedasız yapmaya çalışıyorum ama genelde genel temizlik haftasonuna kalıyor....

normalde bizde de sistem o ama şimdi ikimizde tatildeyiz azıcık faydası olsun bana diyorum ama yok, muhtaçlığın gözü kör olsun. kuaföre gitmek için bir ay keyfini bekledim genede iş çıkardı kendine çocuğa halası baktı, banyo ve ağda yapma için bile ona muhtaç kalıyorum çok zoruma gidiyor ya...

sonra kızdım diye surat asıyor, herşeyi başına kakıyormuşum, arkadaş insana laf bir kere söylenir her seferinde aynı şeyi yaparsan ben de her seferinde başına kakarım bu nedir ya :84::84:

kadınlar evlenince değişiyormuş... neden ve kimin yüzünden acaba :84::84::84:

merhabalar hasta bebişlere geçmiş olsun bende 2010 mart annesiyim ikiz bebişlerim var 2 kat şanslı olanlardanım :))) ama bu aralar havalardan biraz hastalandık toparlanmaya çalışıyoruz Her geçen gün büyüdüklerini ve yapabildiklerini görüp onlara dahada aşık oluyorum...

Şeyma seni çok iyi anlıyorum kardeeeeş,en iyisinin köküne kibrit suyu

katılıyorum hatta abartıp babamı bile ayırmadan hepsinin üzerine benzin döküp yakabilirim, annem de onun yüzünden tırlattı nasıl olsa

bu arada keremin durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun ağzındaki yaralar geçmeye başladı mı bari

zaten topic sessizdi bütün gün,erken çıkmaları yasaklıyorum oturun 6ya kadar
neymiş o müzikli bulmaca

müzikli bulmaca 7 tane düğmesi var ve klavyesi sanırım hayvan sesleri cıkacak klavyedende o sesleri bulmaya calısılacak tabi bizimkiler orasına burasına basar sadece bime ugradım öglen haftanın ürünlerindenmiş 8 tl ye aldım arkadasım umarım memnun kalırız

Şeyma şişmişsin resmen valla, ama her kelimesini okudum.
Haklısın ne diyeyim, Allah insanı erkek milletinin eline düşürmesin.
Hepsi dana hepsi...

İnşallah diştir bence de...
Bu gece bi denerim bakalım.

Aman bişey olmasın kuzuma endişelenme canım umarım kötü bişey çıkmazz....

Amin Ayfercim, sağol...

Her kelimesine katılıyorum :13:

artık kızılımmmmmface koydum fotoları olumlu yorumları bekliyorum olumsuzlara da saygım sonsuz dememi bekliyosunuz ama deil korkun şerrimden ona göre yorum yapın heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…