- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.981
esin elektrikli battaniye alsan ev soğuksa cemy sıcacık uyur geceleri
Ah Burcu senin dün gece yaşadığını ben 1 haftadır her gece yaşıyorum,üstteki dişlerinin sadece ucu görünüyor o kadar şiş damakları, diş çıkardı mı haberimiz yok çünkü ağzını açtırmıyor, annem bugün gelecekti işi vardı burda, gelmişken 1 gece kalacaktı ki ben uyuyayım,sabah aradı gelmiyormuş bugün işi olmazsa yarın hafta sonu olduğundan işi sarkarmış o yüzden p.tesi gelecekmiş,p.tesiye kadar idare edecekmişim, akşam çocuğu uyutmaya çalışıyorum mutfaktan çıkamamışım 9.30a kadar (eşe yemek kereme çorba yarın ki yemek derken) kerem de inat ediyor uyumamak için,eşim şöyle dedi: oğlum uyu ki annen dizi izleyip internete girebilsin, şimdi yazınca bile gözlerim doldu ,keremi uyuttum ve direk gidip yemek bile yemeden yattım. Esin gibi başlıycam bende green kart başvuruları aramaya,nasıl olsa en yakınlarımdan fayda yok,hiç olmazsa kimsem yok derim kafam rahat olur.
Günaydınnn.. Hayırlı Cumalar..
Ben 33. haftamdayım..Mart 22 gelecek hayırlısı ile oğlum..Tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bişey var..? Bebek bezi..Karar veremedim bir türlü..Bimde bir bez var Evyap ' ın ürettiği ismi de jenny baby di sanırm..Karar veremedim ben prima düşünüyordum ama kullananlar jenny baby de tavsiye etti..Yardımcı olur iseniz çok sevinirim..
hoşbulduk gülşan cımne güzel gezmişsiniz dün.
birde sana bir soru.hani mert e playskool un bir oyuncağını siperiş vermiştin.oynuyor mu paşa onunla.nasıl bir oyuncak,güzel mi?tavsiye ediyor musun?
şimdi sen sorularıma kendiliğinden cevap verir misin,yoksa hemen cevaplamadığında gerçekleşecek bir beddua sallayayım mı?
OĞLUM,can parçam,hayatsuyum,canıma can katanım,sebebi hayatım,herşeyim;
Alp im bugün 11 aylık oldu.küçücük elleri,büyüyor ellerimde
yok ben kendi isteğimle cevaplayayım beddua etme
Hepsiburada.com : Playskool Müzikli Eğlence Merkezi | Anne / Bebek / Çocuk bundan aldım hiç oynamadı desem yeridir,15 dkika oynadı sıkıldıama yaramaz toplarlada oynamamıştı ilk aldığımızda:26: bu oyuncağın özelliği çarkları kendi elleriyle çevirmesi lazım otomatik dönmüyor yani,ben el becerisi artsın diye aldım ama oynamıyor,çevirip pil yerlerine bakıyo
slm
çok şükür ateşim düştü dün akşam 40 dereceyi gördüm resmen dondum ve dün akşamla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum
dün gece sabaha kadar 10 a yakın annem üstümü değiştirdi su içindeydim
buarada atanın babası geldi dün annemden hasta olduğumu öğrenmiş bana bakmaya gelmiş :)
ben yine yatmaya gidiyorum oksürüken ciğerlerim acıyo hala kendinize ve bebeklere iyi bakın
ben çıkıyorum şu anda saçımı kızıla boyatmaya ve kestirmeye kara vermiş bulunuyorum öğleden sonra kızıl bir baayen olarak geri dönücem öpüldünüzz
Kızlar yazı yazarken ben kendi yazı tipimde yazmak istiyorum herseferinde ayar yapmadan bunu otomatik nasil düzenleyebilirm ??
merhabalarrrr alışkanlık oldu her cuma bim e uğramak bugünde egoşa müzikli süper bulmaca aldım sanki ilgisini ceker gibi geldi 8 tl ceşitli hayvancıklar var üstünde ve klavye bakalım işe yarayacakmı ..
fena fikir değilmiş, esin bence dikkate al.
yok ya erkek milleti işte deli ediyorlar insanı en iyisi bile ancak çatı kalası olarak kullanılabilecek kadar yontulabiliyor. üzüldüm anlayışsızlığına, annenin gelmeyişi de tuz biber olmuş, ne olurdu sanki varsın p.tesiye sarksın işi kalacağı yer yabancı mıbenimkinin de odunluğu üzerinde bu ara alıntıları cevaplayayım ben de döküleceğim.
bildiğim kadarıyla onun için pro üye olman gerekiyor canım
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünlerbimde bu hafta bunlar var kızlar
müzikli bulmacanın bi değişiği bizde var mertin en çok oynadığı oyuncağı haberiniz ola
şeyma ben çıkmadan anlat hadi merak ettim
burcu sen niye erken çıkıyon bakeeem
Niye 3 te çıkıyosuniyice cozuttun heeeee,zorla kovdurucun kendini
zaten topic sessizdi bütün gün,erken çıkmaları yasaklıyorum oturun 6ya kadar
neymiş o müzikli bulmaca
slm millet
günlerdir bakamadım sayfaya herkes iyidir umarım.
seline geçmiş oldun iyileşemedi gitti kuzucuk.
canım sıkkın kaç gündür tatil burnumdan geliyor,sürekli denizle boğuşma halindeyiz ben evdeyim diye yemek yemeyi kestiher yemek saati kabus oluyor.
ev de gergin kocam olacak kozalak tatil vesilesiyle iyice genişledi. denizi bana ya da halalarına satıp satıp kaçıyor
dün sabah konuştuk öğleden sonra kardeşinin bir iki eksiğini almak için çarşıya çıkmam gerekiyor deniz uyusun uyansın babasına bırakıp çıkayım dedik onunla çıkınca hiç bir şeye bakamıyorum çünkü. tam çocuğun uyku saati geldi beyefendi "ben dışarı dolaşmaya çıkacağım" dedi. "ben alışverişe çıkacaktım" dedim "denizi de götür" dedi. allah allahiyi tamam dedim sen beni hiç ciddiye alma takıl kafana göre gitmiyorum dedim git kendin tamamla kardeşinin eksiklerini, benim kendime ait on dakika zamanım olmasın. senin yaramaz çocuk kaytarmaların iyice sinirime dokunmaya başladı benim haberin olsun, bu çocuğa da iyi bak ikinci falan yok sana ben ömrümü çocuk bakarak geçirmeyeceğim dedim. kızdı beyefendi. çıktım evin terasında biraz hava aldım, sonrada döndüm onu denizle başbaşa bırakıp evin bütün işlerini yaptım hiç yüzüne bakmadan. sanki kendim için çıkacağım dışarı yapacağım iş gene onun kardeşinin işi...
bu gün mutfağı temizleyelim yardım et diyorum akşama yaparız diyor, akşam sonra yaparız diyor, cinnete az kaldı. zaten gece iş yapmayı hiç sevmem ünv de gece ders bile çalışmazdım ben iş dediğin gündüz yapılır arkadaş gece dinlenir insan ailecek ayağını uzatıp.
görümcelere de tepem atık zaten, şeyma abla sen hiç karışöma burada olduğumuz sürece yemekler bize ait dediler ne yemek var ortada ne bana yemek yaparken sağladıkları bir fayda
tatil benim neyime ki zaten
ay ne çok yazmışım meral olsa okumazdı bunu kesin
Doruk'u doktora götürücem meraklı tazeler, çok huzursuzmuş, uykusunda ağlıyormuş, hiç bir şeyden memnun olmuyormuş, saçlarını çekiştiriyormuş, endişelendim biraz...
Doruk'u doktora götürücem meraklı tazeler, çok huzursuzmuş, uykusunda ağlıyormuş, hiç bir şeyden memnun olmuyormuş, saçlarını çekiştiriyormuş, endişelendim biraz...
ne çok birikmiş olsun canım yaz ama yok erkek milleti an-la-mı-yorrrrrrrrrrrrr..Ben bile Hilal uyurken sessiz sedasız yapmaya çalışıyorum ama genelde genel temizlik haftasonuna kalıyor....
Şeyma seni çok iyi anlıyorum kardeeeeş,en iyisinin köküne kibrit suyu
zaten topic sessizdi bütün gün,erken çıkmaları yasaklıyorum oturun 6ya kadar
neymiş o müzikli bulmaca
Şeyma seni çok iyi anlıyorum kardeeeeş,en iyisinin köküne kibrit suyu
Diştir inşallah,hem sizinki hem bizimki :18: dr. bi mok anlamazsa gece yatmadan önce fitil at, Kerem yine uyanıyor ama en azından çığlık çığlığa değil, 3 akşamdır fitil atıyorum bu akşam atmayacağım en azından yarın iş yok uyumazsam da evde idare ederim.
Aman bişey olmasın kuzuma endişelenme canım umarım kötü bişey çıkmazz....
normalde bizde de sistem o ama şimdi ikimizde tatildeyiz azıcık faydası olsun bana diyorum ama yok, muhtaçlığın gözü kör olsun. kuaföre gitmek için bir ay keyfini bekledim genede iş çıkardı kendine çocuğa halası baktı, banyo ve ağda yapma için bile ona muhtaç kalıyorum çok zoruma gidiyor ya...
sonra kızdım diye surat asıyor, herşeyi başına kakıyormuşum, arkadaş insana laf bir kere söylenir her seferinde aynı şeyi yaparsan ben de her seferinde başına kakarım bu nedir ya :84::84:
kadınlar evlenince değişiyormuş... neden ve kimin yüzünden acaba :84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?