2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

insanın ömrünü çürütüyo bu erkekler... ben hamileyken doguma 10 gün kalasıya calıstım o zamanlar bagımlı calısıyordum dedim evde oturacagıma paramı alırım aynı zamanda evin market pazar alısverişlerini yaptım canım durmaz çünkü belim sakat sakat pazara gittim hiççççç askım gitme sen calısma artık falan demedi .. kendi kardeşi 8 haftalık hamile ve as ermesi düşük tehlikesi bişeyi yok araba hanfendiye verildi yürümesi die .. sonra kardeşin nasıl dedim yazık napsın diyo hamile hamlie calısıyo diyoooo ben 1 hafta kalıncaya kadar calıstım dedim bakakaldı suratıma öülrmüsünnnn öldürürmüsünnn

hoşgeldin
allah sana duble kolaylık versin.

hastalıklar hiç bitmiyor bu ara deniz de bu sabah kusmuş halalarının yanında (alıp yarım saat oynattılar onda da kustu diye geri geldi) balgamlıymış, öksürük ateş falan yok neden oldu ki acaba

bu arada kızlar geçen akşam koca kozalağı denizi duvardan parça koparıp kemirirken yakalamış, çocuklar bunu demir eksikliğinde yaparmış ben demir damlası vermiyordum acilen başladık haberiniz olsun damlayı aksatmayın insanın aklına gelmeyen başına geliyor

her kelimesine katılıyorum bizim yine aramız bozuk ama artık anlatmıyorum size çünki farkettim ki anlattkça sinirlerim kabarıyor bıraktım unutmaya çalışıyorum neticede boşanmak istemediğimi oğlumun babasını ne kadar sevdiğini farkettim sallamıyorum bende aramız bozuk mu bozuk ama germiyorum kendimi hiiiççç

olur mu onlarınki can bize bir şey olmaz nasıl olsa

Ben de her kelimesine katılıyorum ve imzamı atıyorum, 10.5 aydır sadece 2 defa uykudan uyanıp ayağında salladı ve ben artık bitik durumda olduğum için geçen akşam al sen salla dedim,bana iyi alıştın sen dedi

Şimdi bakıcıyla konuştum da geçti dedi ama ağzının içindekini bilmiyoruz açtırmıyor.

Hadi inşallah

artık kızılımmmmmface koydum fotoları olumlu yorumları bekliyorum olumsuzlara da saygım sonsuz dememi bekliyosunuz ama deil korkun şerrimden ona göre yorum yapın heee

Ben dobrayım biliyon yalan söyleyemem,gördüğümde ne düşünürsem onu yazarım

Aaaah ah kendi kardeşi olunca nasıl da değişiyor herşey, yontulmamış seninki de

evet demir eksikliği diye biliyorum ben de ama merak da olabilir yahu:44: mesela terlik altı yalamanın nasıl bşr mantıklı açıklaması yoksa onu da yoktur belkim.

Level atlamışsın tebrix.

evet demir eksikliği diye biliyorum ben de ama merak da olabilir yahu:44: mesela terlik altı yalamanın nasıl bşr mantıklı açıklaması yoksa onu da yoktur belkim.

o konuda haklısın ama panikledim işte, zaten doktor ver demişti eksik olsa da olmasa da ama ben vermiyordum bu olay tokat gibi kendime getirdi

esin güzel olmuş kız, kızıl her zaman gençleştirir zaten, ben de mi dönsem ne yapsam, sarıdan sonra da dönüş çok zahmetli oluyor. nasıl başa çıkacaksın haftada bir boyarsın artık

selam ..
gecmişe bakma fırsatım yok umarım iidiir herkes..
selin e gecmiş olsun..
alp içonun 11.ayı kutlu olsuunn
az kaldı cook az...ben şimdiden hazırlıklara başladım hatta süs yapıorum kendim hazırlıorum..
esin saclarına bakamadım henüz ne hissediosam söyleyebilirmiyim??

Son düzenleme:
Alpiş sinirimi zıplattı.öğlen çorbasını içirdim,daha içirirken ne yediyse kustu.
ben bıktım bu kusmalarından yaa.doktora söylüyorum pütürlü gıdadan diyor.iyide bu çocuk meyve suyunuda kusuyor.kirliliği bir tarafa böyle yediği hiç oluyor.

eşimide işyerinden aradılar.müdürü konuşacakmış,disiplin kurulundan savunmasına cevap gelmiş.ne olacaksa belli olacak?çıksın yaa,çıksında rahatlayalım.

Son düzenleme:

Disiplin Kurulu?nolduki?:26:

nası yani işten mi cıkıyo kocin ???

hayırdır be ne disiplini mesai izni değilmiydi verdikleri, hayırlısı olsun güzelim :26:

Disiplin Kurulu?nolduki?:26:

canım işyeri araçları var,işyerinde eşim sorumlu herşeyden,araçlardanda.ve aracın birinin bakımı geliyor,acil.eşimde ogün aracı bakıma götürüyor,yanınada başka bir şoförü alıyor,iki araba gidiyorlar,aynı zamanda servis yapıyorlar çünkü ve eşim arabayı bırakacak diğer araba ile dönecekler.ama bu şoför daha önce kaza yaptı,bir adam öldü o kazada.ve müdürü gerek olmadıkça bu adam araba kullanmayacak ama gerek olan durumda kullanabilir diyor.ogünde depoda bu adamdan başka şoför yok.dönüşte bunları müdürü görüyor,eşime kükrüyor.eşimde siz ihtiyaç halinde kullan demiştiniz diyor falan filan.ve işte ogün tartışıyorlar,savunma yazdırıyorlar eşime,ogünden sonrada bildiğiniz üzere eşimi izne çıkardılar.durum bu yani.şimdide eşimi yerinden düşürecekler büyük ihtimal,yetkilerini alacaklar,bu durmudada eşim durmaz,istifa eder

Ebru, dün yazamamıştım, doktordan iyi haberlerle gelmişsin, kalbinde bir sorun olmamasına ve içinin rahatlamasına sevindim..

Yazgı, senin kocayla benim koca paralel gidiyo, benimki de Mart ayından itibaren işsiz kalabilir, çok gerdi bu konu artık evde ikimizi de, hayırlısı olsun size de bize de..
Alp in midesi çok hassas anlaşılan, bazı çocuklarda olabiliyor, ileride geçer kanımca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…