- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.001
merhabalar hasta bebişlere geçmiş olsun bende 2010 mart annesiyim ikiz bebişlerim var 2 kat şanslı olanlardanım :))) ama bu aralar havalardan biraz hastalandık toparlanmaya çalışıyoruz Her geçen gün büyüdüklerini ve yapabildiklerini görüp onlara dahada aşık oluyorum...
her kelimesine katılıyorum bizim yine aramız bozuk ama artık anlatmıyorum size çünki farkettim ki anlattkça sinirlerim kabarıyor bıraktım unutmaya çalışıyorum neticede boşanmak istemediğimi oğlumun babasını ne kadar sevdiğini farkettim sallamıyorum bende aramız bozuk mu bozuk ama germiyorum kendimi hiiiçççnormalde bizde de sistem o ama şimdi ikimizde tatildeyiz azıcık faydası olsun bana diyorum ama yok, muhtaçlığın gözü kör olsun. kuaföre gitmek için bir ay keyfini bekledim genede iş çıkardı kendine çocuğa halası baktı, banyo ve ağda yapma için bile ona muhtaç kalıyorum çok zoruma gidiyor ya...
sonra kızdım diye surat asıyor, herşeyi başına kakıyormuşum, arkadaş insana laf bir kere söylenir her seferinde aynı şeyi yaparsan ben de her seferinde başına kakarım bu nedir ya :84::84:
kadınlar evlenince değişiyormuş... neden ve kimin yüzünden acaba :84::84::84:
insanın ömrünü çürütüyo bu erkekler... ben hamileyken doguma 10 gün kalasıya calıstım o zamanlar bagımlı calısıyordum dedim evde oturacagıma paramı alırım aynı zamanda evin market pazar alısverişlerini yaptım canım durmaz çünkü belim sakat sakat pazara gittim hiççççç askım gitme sen calısma artık falan demedi .. kendi kardeşi 8 haftalık hamile ve as ermesi düşük tehlikesi bişeyi yok araba hanfendiye verildi yürümesi die .. sonra kardeşin nasıl dedim yazık napsın diyo hamile hamlie calısıyo diyoooo ben 1 hafta kalıncaya kadar calıstım dedim bakakaldı suratıma öülrmüsünnnn öldürürmüsünnn
normalde bizde de sistem o ama şimdi ikimizde tatildeyiz azıcık faydası olsun bana diyorum ama yok, muhtaçlığın gözü kör olsun. kuaföre gitmek için bir ay keyfini bekledim genede iş çıkardı kendine çocuğa halası baktı, banyo ve ağda yapma için bile ona muhtaç kalıyorum çok zoruma gidiyor ya...
sonra kızdım diye surat asıyor, herşeyi başına kakıyormuşum, arkadaş insana laf bir kere söylenir her seferinde aynı şeyi yaparsan ben de her seferinde başına kakarım bu nedir ya :84::84:
kadınlar evlenince değişiyormuş... neden ve kimin yüzünden acaba :84::84::84:
katılıyorum hatta abartıp babamı bile ayırmadan hepsinin üzerine benzin döküp yakabilirim, annem de onun yüzünden tırlattı nasıl olsa
bu arada keremin durumuna çok üzüldüm geçmiş olsun ağzındaki yaralar geçmeye başladı mı bari
müzikli bulmaca 7 tane düğmesi var ve klavyesi sanırım hayvan sesleri cıkacak klavyedende o sesleri bulmaya calısılacak tabi bizimkiler orasına burasına basar sadece bime ugradım öglen haftanın ürünlerindenmiş 8 tl ye aldım arkadasım umarım memnun kalırız
artık kızılımmmmmface koydum fotoları olumlu yorumları bekliyorum olumsuzlara da saygım sonsuz dememi bekliyosunuz ama deil korkun şerrimden ona göre yorum yapın heee
insanın ömrünü çürütüyo bu erkekler... ben hamileyken doguma 10 gün kalasıya calıstım o zamanlar bagımlı calısıyordum dedim evde oturacagıma paramı alırım aynı zamanda evin market pazar alısverişlerini yaptım canım durmaz çünkü belim sakat sakat pazara gittim hiççççç askım gitme sen calısma artık falan demedi .. kendi kardeşi 8 haftalık hamile ve as ermesi düşük tehlikesi bişeyi yok araba hanfendiye verildi yürümesi die .. sonra kardeşin nasıl dedim yazık napsın diyo hamile hamlie calısıyo diyoooo ben 1 hafta kalıncaya kadar calıstım dedim bakakaldı suratıma öülrmüsünnnn öldürürmüsünnn
bu arada kızlar geçen akşam koca kozalağı denizi duvardan parça koparıp kemirirken yakalamış, çocuklar bunu demir eksikliğinde yaparmış ben demir damlası vermiyordumacilen başladık haberiniz olsun damlayı aksatmayın insanın aklına gelmeyen başına geliyor
her kelimesine katılıyorum bizim yine aramız bozuk ama artık anlatmıyorum size çünki farkettim ki anlattkça sinirlerim kabarıyor bıraktım unutmaya çalışıyorum neticede boşanmak istemediğimi oğlumun babasını ne kadar sevdiğini farkettim sallamıyorum bende aramız bozuk mu bozuk ama germiyorum kendimi hiiiççç
evet demir eksikliği diye biliyorum ben de ama merak da olabilir yahu:44: mesela terlik altı yalamanın nasıl bşr mantıklı açıklaması yoksa onu da yoktur belkim.
Alpiş sinirimi zıplattı.öğlen çorbasını içirdim,daha içirirken ne yediyse kustu.
ben bıktım bu kusmalarından yaa.doktora söylüyorum pütürlü gıdadan diyor.iyide bu çocuk meyve suyunuda kusuyor.kirliliği bir tarafa böyle yediği hiç oluyor.
eşimide işyerinden aradılar.müdürü konuşacakmış,disiplin kurulundan savunmasına cevap gelmiş.ne olacaksa belli olacak?çıksın yaa,çıksında rahatlayalım.
Alpiş sinirimi zıplattı.öğlen çorbasını içirdim,daha içirirken ne yediyse kustu.
ben bıktım bu kusmalarından yaa.doktora söylüyorum pütürlü gıdadan diyor.iyide bu çocuk meyve suyunuda kusuyor.kirliliği bir tarafa böyle yediği hiç oluyor.
eşimide işyerinden aradılar.müdürü konuşacakmış,disiplin kurulundan savunmasına cevap gelmiş.ne olacaksa belli olacak?çıksın yaa,çıksında rahatlayalım.
Disiplin Kurulu?nolduki?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?