2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merve, deli deli şeyler düşünme be Hepimizi etkiledi bu ölüm tabi ama Allah unutturacak üzüntü vermesin...

Gözde, geçmiş olsun.
Balık yağını bizim doktor verdi, iki aydır kullanıyoruz...

Sağol Gözde, amin.
Doruk'un öyle değil ağlaması, uykusunda ağlıyor. Kabus görüyor herhalde...

Ne güzel be Gülşan.
Evet insan çok yoruluyor ama çok güzel...

Canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm yaaa...
Sana bi yardımım olur mu? Bak çok yakınız, bişeye ihtiyacın olursa mutlaka haber ver.
Niye bu kadar sık enfeksiyon kapıyor bu kuzucuk acaba?
Ve diğer sorum, çocuk bu kadar hastayken babası nerde?

Günaydın
Bugün kendimi böyle hissediyorum
Delirdi deyip fazla kulak asmayın
Bu hayatta kimseden fayda yok...

Noldu bea?

Ah Burcu senin dün gece yaşadığını ben 1 haftadır her gece yaşıyorum,üstteki dişlerinin sadece ucu görünüyor o kadar şiş damakları, diş çıkardı mı haberimiz yok çünkü ağzını açtırmıyor, annem bugün gelecekti işi vardı burda, gelmişken 1 gece kalacaktı ki ben uyuyayım,sabah aradı gelmiyormuş bugün işi olmazsa yarın hafta sonu olduğundan işi sarkarmış o yüzden p.tesi gelecekmiş,p.tesiye kadar idare edecekmişim, akşam çocuğu uyutmaya çalışıyorum mutfaktan çıkamamışım 9.30a kadar (eşe yemek kereme çorba yarın ki yemek derken) kerem de inat ediyor uyumamak için,eşim şöyle dedi: oğlum uyu ki annen dizi izleyip internete girebilsin, şimdi yazınca bile gözlerim doldu ,keremi uyuttum ve direk gidip yemek bile yemeden yattım. Esin gibi başlıycam bende green kart başvuruları aramaya,nasıl olsa en yakınlarımdan fayda yok,hiç olmazsa kimsem yok derim kafam rahat olur.

Günaydın, cumanız hayır olsun arkadaşlarım..

Selin e, Defne ye çok geçmiş olsun.. Kuzucuklar hasta olmasın yaa, çok üzülüyorum..

Burcu, zor bir gece geçirmişsin, umarım hafta sonunuz iy geçerde dinlenirsiniz, bakalım doktor ne diyecek..

Aylincim yaa, ağlattın beni sabah sabah.. Yazdığın cümleleri okurken boğazıma bir yumruk oturdu, Kerem in bir an evvel düzelmesi, senin uykunu alıp dinlenebilmen ve bu ruh halinden çıkabilmen için dua edecem, şu an zor durumdasın ve yanında kimse yok, çok üzüldüm, keşke yakın olsaydık, hiç değilse bir nebze faydamız dokunurdu birbirimize, arkadaşım ne olur sıkma canını, yıpratma kendini, bugünler geçecek ve ileride gülerek anlatacaz bunları..

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

Aylin facebook ta benim arkadaş listemde ''Bebekler Paylaştıkça Anneler Mutlu'' diye biri ekli, yurt dışından getirdiği ürünleri satıyor, çok güzel şeylerde var, geçenlerde incelerken papyon görmüştüm, dün e-bebek te papyon yok diye yazmışsın ya, aklıma geldi, birde buraya baksana..

Ayfer, bir sıkıntısı olsa ayağıma yatırır yatırmaz uyumaz diye düşünüyorum ama yine de içim rahat değil. Bu akşam için bi randevu almaya çalışayım bakalım...

Aman Aylincim ya, her gece diğer odadan kocam olacak adamın horultuları gelirken ben tepişiyorum ama dün gece ilk defa bu kadar çok koydu bana da... Eşin konusunda yangına körükle gitmek istemem ama münasebetsizlik etmiş cidden. Gerçekten niyetin o bile olsa, biz de insanız, sadece yemek yapmak ve çocuk uyutmak bezlemek dışında birşeylere de ihtiyacımız var, hatırlamaları lazım.
Zor bir dönem senin için, çok haklısın, insan desteğe bu kadar muhtaçken her taraftan saçmalık duyması çok sinir bozucu, kolay gelsin arkadaşım.

Sağol Yasemincim...
Gecemiz zordu evet, zaten haftalardır doğru dürüst uyumuyor ama dün gece şov yaptı resmen. Yatmadan önce ölü gibiydim zaten, yattım, yarım saat sonra uyandı ve bir daha aralıksız yarım saat bile uyumadı. Babası ağlamalarını duyup geldiğinde saat 6.30'du ve ben işe gelmek için kalkmıştım bile. Neyse, bi sıkıntısı olmasın da kuzunun, dediğin gibi, bugünler de geçecek.

Günaydınnn.. Hayırlı Cumalar..

Ben 33. haftamdayım..Mart 22 gelecek hayırlısı ile oğlum..Tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bişey var..? Bebek bezi..Karar veremedim bir türlü..Bimde bir bez var Evyap ' ın ürettiği ismi de jenny baby di sanırm..Karar veremedim ben prima düşünüyordum ama kullananlar jenny baby de tavsiye etti..Yardımcı olur iseniz çok sevinirim..

benim kuzumda 22 mart doğumlu ve ben kesinlikle primadan şaşama diyorum hatta yeni doğan için premiumcare al bebişin de sen de rahat et

benim kuzumda 22 mart doğumlu ve ben kesinlikle primadan şaşama diyorum hatta yeni doğan için premiumcare al bebişin de sen de rahat et

Rabbim sağlıklı sıhhatlı ömrüler nasip etsin inş. Aklımı karıştırıyorlar işte bende prima premiumcare alayım dedim sonra bir kaç arkadaş kullananlardan jeny will tavsiye etti..Karmakarışık oldum zaten kararsızımdır iyice kaldım

seni çooookkkk ii anlıyorum

BURCUCUM bizde ayaktaydık tüm gece ama benim kuzum üşyodu naaptıysam ısıtamadım havalar buz klimayı sona getirdim yinede ısınmadı ayakları ondan uyandı sürekli mızıldandı bi arada babası uyanmış o da uyuyo ama mızıldanıyo uyandırıyo akıllım oynayalım uyumuyo zaten die çarpıveecektim

GÜLŞAN güzel bir gün olmuş bende yarın bööle bi gün geçirmeyi umuyorum

SELİNİME geçmiş olsun bi türlü iyileşemedi yavrum umarım bi an önce iyileşir

Aylin canım bozma moralini erkek milleti anlamaz ben bile Hilal uyusunda yapacak işlerimi halledeyim diye bakarım ama söylenenleri birgün sende ona geri iade edersin .....

Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah ama kimseyi takma almak istediğin neyse al prima premiumcare kullanıyorum ve çok memnunum Huggs kullanıyordum önceden ishal olduğunda hep sızdırdı Prima daha iyi ve alışveriş yerlerinde takip et bazen kampanyaları oluyor .....Hadi hayırlısı

Primadan şaşma derim bende, sağlıcakla kucağına alman dileğiyle, hayırlı doğumlar ..

İlk günden beri Prima Premium Care kullanıyoruz, çok memnunum.
Bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

Oyyy kuzum, kıyamam ben ona yaaa, koynuna alsaydın annesi...

Bugün sinir krizi geçirmezsem ya da avukata talimat vermezsem kendime şaşıcam.

Dur dur, bi sakin ol...
Yeni bişey mi oldu?

Primadan şaşma derim bende, sağlıcakla kucağına alman dileğiyle, hayırlı doğumlar ..

İlk günden beri Prima Premium Care kullanıyoruz, çok memnunum.
Bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.

[/COLOR][/B]

Amiiiiiin hayırlısı ile inş.

Allah Razı olsun hepinizden aklım çok karışmıştı..Çok teşekkür ederim..

canım çok geçmiş olsun bende ayline katılıyorum bu aptal dr lar yavrumun sıkıntısını anlayamadı ve boşa vakit kaybettirdiler size,inşallah tahliller iyi çıkar biranönce iyileşir kuzum

aylin yakın olsak atla gel haftasonu bana derdim, ben bakardım keroya iki güncük olsa dinlenirdin ama çoooook uzaktayım

defneyi görmemişim geçmiş olsun hastamı
yaya sanada hayırlı cumalar,yaşasın bugün cuma,iki gün evdeyim oğluşumla

canım ben doğduğundan beri prima kullanıyorum çok memnunum, diğer markalardan molfiks kullandım bir iki paket oda iyiydi,başka marka kullanmadığım için sana yardımcı olamıycam,ama prima tavsiye ederim sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına inşallah

esin çok iyi geldi bana dünkü gezme tatili darısı başına diyeyim ozaman 1 aydır saçımı kestirecem diyodum ama kısmet düneymiş, pek istediğim gibi kesmedi ama olsun eski halinden iyidir

Bugün sinir krizi geçirmezsem ya da avukata talimat vermezsem kendime şaşıcam.
sabret arkadaşım bugünlerde geçecek,erkek milleti ağzına mıçıldıkça kıymet bilir ama seni gaza getirmeyelim burdan oğlunu düşün sadece, eşini düşünmemeye çalış yoksa sinir asab kalmıyo

Teşekkür ederimmm =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…