- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.941
günaydıııınnn
bugün iki kere kalktı hiç yoktan iidir:) birazdan kafaltsını yaptırcam. bugunlerde hayatımdan sıkılmaya başladım.seneye çalışmaya başlamaya karar wermiştim melike için ama acaba mı demiyorum diil her zaman..defnenin ölümü beni çok etkiledi solunum yetmezliğinden ölmüş ya pat die. benimde gidivercek gibi gelio iki gündür:S psikolojik tabi geçer bi iki güne. bide ewli kadının dün başka biriyle bugün başka biriyle eğlenip 5te onun ewine gitmesine anlam weremedim:S allah rahmet eylesin inşş
gülşaaaann oh dün ewdeydin mert seni görünce naptı ana nerden cıktı annem yaa dedi mibu sabah kaç cc süt bıraktın merak ettim
günaydın.hızınıza yetişebilene aşkolsun.
balık yağı okudum sanki. sinop su ürünlerinin hamsi yağını iyi diye duymuştum.ben henüz başlamadım. bebişlere veriyor musunuz.
defne cadısı tam iyileşti derken öksürük tekrarladı. ben de öksürüyorum.
sanırım bu seneki salgın domuz gribinden falan daha tehlikeli ve yaygın. çevremdeki herkes hasta.
hasta olan minnoşlara da acil şifalar........
burcu defne de öyleydi. sebepsiz ağlıyor şekerlikteki tüm şekerleri attı babası topladı. böyle 1 saat geçirdi. elinden alınca başladı ağlamaya. bende yanıma alıp salladım da uyudu. Allah bize güç ve sağlık versin.....
ayfercim geçmiş doğumgünün kutlu olsunmeleğinle ve eşinle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım
bugün hava dünden daha soğuk
günaydın canım
dün eve gittiğimde mert uyuyyordu bende yanına yattım 15 dakika olmadı yana dönerken beni gördü sevinç çığlıkları attı sarıldı sarıldı şımardı
sonra hazırlandık melek ve mertle dışarı çıktık,takım elbise aldım kendime, saçımı kestirdim,merti parkta oynattık,yemek yedik derken 3buçuktu eve gittiğimizdeçok yoruldum, işte çalışsam daha az yorulurdum
sabah 80cc süt bıraktım mertoşumabu aralar anca okadar çıkıyor,ama onada şükür
geçmişi okuyamıycam çok, herkes iyidir inşallah dünden işler yığıldı onları bitereyim geliyom
günaydın dün akşam 10 a doğru döndük doktordan , selin işemedi işemedi işemedi son anda işediğide boşa gitti ,,
kan tahlilinde iltihap çıktı ama idrarda mı boğazda mı anlammaız gerek diye idrar tahlili kültürü felanda gerekli görüldü tabi , bugün gene gideceğiz,
gece sık sık ateşlendi ve sürekli emmek istiyor , mama çok az içiyor sonra kusuyor yazık hali çok perişan kızımın
annemle sabaha kadar başında bekledik
Günaydın
Bugün kendimi böyle hissediyorum
Delirdi deyip fazla kulak asmayın
Bu hayatta kimseden fayda yok...
günaydın
Selin kuzuma çok geçmiş olsun inşallah iyileşir biran önce
Burcu canım zor bir durum ama Doruk paşamında bir sıkıntısı mı var?Nedendir acep doktora götür bakalım ne diyecekler?
Gülşan canım sağol hep birlikte inşallah güzel günlere
Ah Burcu senin dün gece yaşadığını ben 1 haftadır her gece yaşıyorum,üstteki dişlerinin sadece ucu görünüyor o kadar şiş damakları, diş çıkardı mı haberimiz yok çünkü ağzını açtırmıyor, annem bugün gelecekti işi vardı burda, gelmişken 1 gece kalacaktı ki ben uyuyayım,sabah aradı gelmiyormuş bugün işi olmazsa yarın hafta sonu olduğundan işi sarkarmış o yüzden p.tesi gelecekmiş,p.tesiye kadar idare edecekmişim, akşam çocuğu uyutmaya çalışıyorum mutfaktan çıkamamışım 9.30a kadar (eşe yemek kereme çorba yarın ki yemek derken) kerem de inat ediyor uyumamak için,eşim şöyle dedi: oğlum uyu ki annen dizi izleyip internete girebilsin, şimdi yazınca bile gözlerim doldu ,keremi uyuttum ve direk gidip yemek bile yemeden yattım. Esin gibi başlıycam bende green kart başvuruları aramaya,nasıl olsa en yakınlarımdan fayda yok,hiç olmazsa kimsem yok derim kafam rahat olur.
Günaydın, cumanız hayır olsun arkadaşlarım..
Selin e, Defne ye çok geçmiş olsun.. Kuzucuklar hasta olmasın yaa, çok üzülüyorum..
Burcu, zor bir gece geçirmişsin, umarım hafta sonunuz iy geçerde dinlenirsiniz, bakalım doktor ne diyecek..
Aylincim yaa, ağlattın beni sabah sabah.. Yazdığın cümleleri okurken boğazıma bir yumruk oturdu, Kerem in bir an evvel düzelmesi, senin uykunu alıp dinlenebilmen ve bu ruh halinden çıkabilmen için dua edecem, şu an zor durumdasın ve yanında kimse yok, çok üzüldüm, keşke yakın olsaydık, hiç değilse bir nebze faydamız dokunurdu birbirimize, arkadaşım ne olur sıkma canını, yıpratma kendini, bugünler geçecek ve ileride gülerek anlatacaz bunları..
Günaydınnn.. Hayırlı Cumalar..
Ben 33. haftamdayım..Mart 22 gelecek hayırlısı ile oğlum..Tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bişey var..? Bebek bezi..Karar veremedim bir türlü..Bimde bir bez var Evyap ' ın ürettiği ismi de jenny baby di sanırm..Karar veremedim ben prima düşünüyordum ama kullananlar jenny baby de tavsiye etti..Yardımcı olur iseniz çok sevinirim..
benim kuzumda 22 mart doğumlu ve ben kesinlikle primadan şaşama diyorum hatta yeni doğan için premiumcare al bebişin de sen de rahat et
Ah Burcu senin dün gece yaşadığını ben 1 haftadır her gece yaşıyorum,üstteki dişlerinin sadece ucu görünüyor o kadar şiş damakları, diş çıkardı mı haberimiz yok çünkü ağzını açtırmıyor, annem bugün gelecekti işi vardı burda, gelmişken 1 gece kalacaktı ki ben uyuyayım,sabah aradı gelmiyormuş bugün işi olmazsa yarın hafta sonu olduğundan işi sarkarmış o yüzden p.tesi gelecekmiş,p.tesiye kadar idare edecekmişim, akşam çocuğu uyutmaya çalışıyorum mutfaktan çıkamamışım 9.30a kadar (eşe yemek kereme çorba yarın ki yemek derken) kerem de inat ediyor uyumamak için,eşim şöyle dedi: oğlum uyu ki annen dizi izleyip internete girebilsin, şimdi yazınca bile gözlerim doldu ,keremi uyuttum ve direk gidip yemek bile yemeden yattım. Esin gibi başlıycam bende green kart başvuruları aramaya,nasıl olsa en yakınlarımdan fayda yok,hiç olmazsa kimsem yok derim kafam rahat olur.
Rabbim sağlıklı sıhhatlı ömrüler nasip etsin inş.Aklımı karıştırıyorlar işte bende prima premiumcare alayım dedim sonra bir kaç arkadaş kullananlardan jeny will tavsiye etti..Karmakarışık oldum zaten kararsızımdır iyice kaldım
Ben 33. haftamdayım..Mart 22 gelecek hayırlısı ile oğlum..Tecrübelerinize dayanarak sormak istediğim bişey var..? Bebek bezi..Karar veremedim bir türlü..Bimde bir bez var Evyap ' ın ürettiği ismi de jenny baby di sanırm..Karar veremedim ben prima düşünüyordum ama kullananlar jenny baby de tavsiye etti..Yardımcı olur iseniz çok sevinirim..
seni çooookkkk ii anlıyorum
BURCUCUM bizde ayaktaydık tüm gece ama benim kuzum üşyodu naaptıysam ısıtamadım havalar buz klimayı sona getirdim yinede ısınmadı ayakları ondan uyandı sürekli mızıldandı bi arada babası uyanmış o da uyuyo ama mızıldanıyo uyandırıyo akıllım oynayalım uyumuyo zaten die çarpıveecektim
GÜLŞAN güzel bir gün olmuş bende yarın bööle bi gün geçirmeyi umuyorum
SELİNİME geçmiş olsun bi türlü iyileşemedi yavrum umarım bi an önce iyileşir
Bugün sinir krizi geçirmezsem ya da avukata talimat vermezsem kendime şaşıcam.
Sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah ama kimseyi takma almak istediğin neyse al prima premiumcare kullanıyorum ve çok memnunum Huggs kullanıyordum önceden ishal olduğunda hep sızdırdı Prima daha iyi ve alışveriş yerlerinde takip et bazen kampanyaları oluyor .....Hadi hayırlısı
Primadan şaşma derim bende, sağlıcakla kucağına alman dileğiyle, hayırlı doğumlar ..
İlk günden beri Prima Premium Care kullanıyoruz, çok memnunum.
Bebeğini hayırlısıyla kucağına almanı dilerim.
[/COLOR][/B]
canım çok geçmiş olsungünaydın dün akşam 10 a doğru döndük doktordan , selin işemedi işemedi işemedi son anda işediğide boşa gitti ,,
kan tahlilinde iltihap çıktı ama idrarda mı boğazda mı anlammaız gerek diye idrar tahlili kültürü felanda gerekli görüldü tabi , bugün gene gideceğiz,
gece sık sık ateşlendi ve sürekli emmek istiyor , mama çok az içiyor sonra kusuyor yazık hali çok perişan kızımın
annemle sabaha kadar başında bekledik
aylin yakın olsak atla gel haftasonu bana derdim, ben bakardım keroya iki güncük olsa dinlenirdinAh Burcu senin dün gece yaşadığını ben 1 haftadır her gece yaşıyorum,üstteki dişlerinin sadece ucu görünüyor o kadar şiş damakları, diş çıkardı mı haberimiz yok çünkü ağzını açtırmıyor, annem bugün gelecekti işi vardı burda, gelmişken 1 gece kalacaktı ki ben uyuyayım,sabah aradı gelmiyormuş bugün işi olmazsa yarın hafta sonu olduğundan işi sarkarmış o yüzden p.tesi gelecekmiş,p.tesiye kadar idare edecekmişim, akşam çocuğu uyutmaya çalışıyorum mutfaktan çıkamamışım 9.30a kadar (eşe yemek kereme çorba yarın ki yemek derken) kerem de inat ediyor uyumamak için,eşim şöyle dedi: oğlum uyu ki annen dizi izleyip internete girebilsin, şimdi yazınca bile gözlerim doldu ,keremi uyuttum ve direk gidip yemek bile yemeden yattım. Esin gibi başlıycam bende green kart başvuruları aramaya,nasıl olsa en yakınlarımdan fayda yok,hiç olmazsa kimsem yok derim kafam rahat olur.
defneyi görmemişim geçmiş olsun hastamıGünaydın, cumanız hayır olsun arkadaşlarım..
Selin e, Defne ye çok geçmiş olsun.. Kuzucuklar hasta olmasın yaa, çok üzülüyorum..
Burcu, zor bir gece geçirmişsin, umarım hafta sonunuz iy geçerde dinlenirsiniz, bakalım doktor ne diyecek..
Aylincim yaa, ağlattın beni sabah sabah.. Yazdığın cümleleri okurken boğazıma bir yumruk oturdu, Kerem in bir an evvel düzelmesi, senin uykunu alıp dinlenebilmen ve bu ruh halinden çıkabilmen için dua edecem, şu an zor durumdasın ve yanında kimse yok, çok üzüldüm, keşke yakın olsaydık, hiç değilse bir nebze faydamız dokunurdu birbirimize, arkadaşım ne olur sıkma canını, yıpratma kendini, bugünler geçecek ve ileride gülerek anlatacaz bunları..
canım ben doğduğundan beri prima kullanıyorum çok memnunum, diğer markalardan molfiks kullandım bir iki paket oda iyiydi,başka marka kullanmadığım için sana yardımcı olamıycam,ama prima tavsiye ederimGünaydınnn.. Hayırlı Cumalar..
esin çok iyi geldi bana dünkü gezme tatiliseni çooookkkk ii anlıyorum
BURCUCUM bizde ayaktaydık tüm gece ama benim kuzum üşyodu naaptıysam ısıtamadım havalar buz klimayı sona getirdim yinede ısınmadı ayakları ondan uyandı sürekli mızıldandı bi arada babası uyanmış o da uyuyo ama mızıldanıyo uyandırıyo akıllım oynayalım uyumuyo zaten die çarpıveecektim
GÜLŞAN güzel bir gün olmuş bende yarın bööle bi gün geçirmeyi umuyorum
SELİNİME geçmiş olsun bi türlü iyileşemedi yavrum umarım bi an önce iyileşir
sabret arkadaşım bugünlerde geçecek,erkek milleti ağzına mıçıldıkça kıymet bilir ama seni gaza getirmeyelim burdanBugün sinir krizi geçirmezsem ya da avukata talimat vermezsem kendime şaşıcam.
günaydın canlar
hemencecik geçmişe bakayım geliyorum.
canım ben doğduğundan beri prima kullanıyorum çok memnunum, diğer markalardan molfiks kullandım bir iki paket oda iyiydi,başka marka kullanmadığım için sana yardımcı olamıycam,ama prima tavsiye ederimsağlıcakla alırsın yavrunu kucağına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?