2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

SELİN E çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.ya nedir bu böyle,çocuğun yakasını bırakmadı hastalık.bende Aylin gibi düşünüyorum.acaba gerçekten ne olduğunu anlamadılar mı yada direnci niye bukadar düşük?canım son olur inş. bu,sağlığınıa tez zamanda kavuşur SELİN.

AYLİN hakikaten yazdıkların benide çok üzdü.bak bende burda yanlızım.offkocan çok ayıp etmiş,çok haklısın.ama hep sen derdin,bunların modeli bu,her güzelliği barındıramıyorlar bünyelerinde.kerem kuzumunda sıkıntısı var,canı yanıyor.umarım biran önce atlatırsınız bugünleri.

hoşgeldin yazgı çok derinlere dalma
esin elektrikli battaniye alsan ev soğuksa cemy sıcacık uyur geceleri

hoşbulduk gülşan cımne güzel gezmişsiniz dün.
birde sana bir soru.hani mert e playskool un bir oyuncağını siperiş vermiştin.oynuyor mu paşa onunla.nasıl bir oyuncak,güzel mi?tavsiye ediyor musun?
şimdi sen sorularıma kendiliğinden cevap verir misin,yoksa hemen cevaplamadığında gerçekleşecek bir beddua sallayayım mı?

OĞLUM,can parçam,hayatsuyum,canıma can katanım,sebebi hayatım,herşeyim;
Alp im bugün 11 aylık oldu.küçücük elleri,büyüyor ellerimde

hiç koynumdan çıkmıyo ki teyzesi ilk uyuduğunda yatağına bırakıyorum 1 saat sonra uyanıyor yatağnda ayağa kalkıyor hiç ağlamıyor sadece bize ana avrat sövüyo (ben size beni yatağa bırakmayın yanınızda yatırın demiyo mum ne salaksınız of ya dio bize)yanımıza yatırıyoruz gece gözünü açıp kontrol ediyo sıpacıkyanındaysam uykuya devam değilsem çığlık

yok ben kendi isteğimle cevaplayayım beddua etme
Hepsiburada.com : Playskool Müzikli Eğlence Merkezi | Anne / Bebek / Çocuk bundan aldım hiç oynamadı desem yeridir,15 dkika oynadı sıkıldı ama yaramaz toplarlada oynamamıştı ilk aldığımızda:26: bu oyuncağın özelliği çarkları kendi elleriyle çevirmesi lazım otomatik dönmüyor yani,ben el becerisi artsın diye aldım ama oynamıyor,çevirip pil yerlerine bakıyo

aferin amirim,böyle ol canımı ye
he yani boşa verilmiş bir para olacağını ima ediyorsunbencede öyle olacak.mert kuzum oynamadıysa benim kıpırcan hiç oynamaz.inceler sonrada tekmeler,bu aralar favorisi bu
teşekkür ederim aydınlatıcı yorumlarınız için gülşan hanımcım

Son düzenleme:
slm

çok şükür ateşim düştü dün akşam 40 dereceyi gördüm resmen dondum ve dün akşamla ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum
dün gece sabaha kadar 10 a yakın annem üstümü değiştirdi su içindeydim

buarada atanın babası geldi dün annemden hasta olduğumu öğrenmiş bana bakmaya gelmiş :)

ben yine yatmaya gidiyorum oksürüken ciğerlerim acıyo hala kendinize ve bebeklere iyi bakın

Burcu ek bişey olmadı sinirimi alamıyorum eve gidip bi posta üstüne atlayıp yolmadan rahatlayamayacağım.

Sabrede sabrede derviş oldum,evet kesinlikle katılıyorum bu erkekler kadınları kaldıramıyor,aşağılık kompleksine giriyorlar,ağzına mıçmadıkça da ayarlarına dönemiyolar,ama ben öyle her kadın gibi ağzına mıçmam, mıçtım mı dünyası şaşar ama unutmuş salako.
Haftasonu İst.a gidebilirim yüzünü görmemiş olurum böylece

almayı düşünüyorsan şu an indirimde,ama alma demeyim bizimki bu aralar yürümeye hevesli bide top oynamaya odaklanmış durumda oyüzden oyuncakla ilgilenmemiş olabilir yazgı hanımcım

aaa dündenmi hastaydın gece birdenmi hastalandın,bigün topiğe girmedim neler olmuş çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine eski eşinede alkışş gönderiyorum

tam 28 gün var yaşına.huzurum büyüyorrr
hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin rabbim.
amiiin

güzel fikir

OĞLUM,can parçam,hayatsuyum,canıma can katanım,sebebi hayatım,herşeyim;
Alp im bugün 11 aylık oldu.küçücük elleri,büyüyor ellerimde

Maaşallah kıpırcan kuzuşa, Allah sağlıkla nice aylar yıllar kutlamayı nasip etsin

Vay uyanık vay

Hehe, aynı Doruk, ne var bu oyuncaklarım pil yerlerinde, vidalarında bi bilsem, hemen oraları inceliyorlar :26:

Canım sevindim daha iyi olmana, terlemen iyi olmuş, bugün de dinlenince toparlarsın inşallah.
Ata'nın babasına kocaman alkış, demedi deme Şebnem, bu adam niyeti bozmuş, yazıyor valla sana :46
:

Hadi gel, bütün hafta sonu boşum

HEY HEY bayanlar haftaya hafta sonu istanbuldayım planlarınızı gözden geçirseniz diorum şşşttt ordakiler 2 gün girmedim sallanmışım bakıyorum

ben çıkıyorum şu anda saçımı kızıla boyatmaya ve kestirmeye kara vermiş bulunuyorum öğleden sonra kızıl bir baayen olarak geri dönücem öpüldünüzz

esin cemy nekadar tatlı yav senimi kontrol ediyor gece mertte gece ayağa kalkıp beşiğinden bana bakıyor emzireyim diye ayy ben kaçıyorum oğluşuma öğleden sonra görüşürüz artık

HEY HEY bayanlar haftaya hafta sonu istanbuldayım planlarınızı gözden geçirseniz diorum şşşttt ordakiler 2 gün girmedim sallanmışım bakıyorum

Ben biliyorum, farkındayım, hazırım :)))

ben çıkıyorum şu anda saçımı kızıla boyatmaya ve kestirmeye kara vermiş bulunuyorum öğleden sonra kızıl bir baayen olarak geri dönücem öpüldünüzz

Vuuuu, çok keskin bi karar, hadi bakalım :)

alıntılarım gitti,site beni dışarı attı
ne yazacaktım unuttum

O zaman kaldığın yerden baştan okuyacaksın gulümmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…