2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esintoş sırf görmek için telefondan face i açtım, eski halin daha yahşi.:78:
sana da yazgıya attığım hade lennn bakışımı atıyorum çok kötü bi huyum vardır kendimi bi beğendim mi kimse totomu indiremez aynen o durmdayım güzelimde güzelim çok güzelim güzelim
esin güzel olmuş kız, kızıl her zaman gençleştirir zaten, ben de mi dönsem ne yapsam, sarıdan sonra da dönüş çok zahmetli oluyor. nasıl başa çıkacaksın haftada bir boyarsın artık
kendimi tanıyorsam önümüzdeki ay siyaha boyarım sonra hepten sıkılıp ekeke traşı yaparım en son kızıl boyattığımda ööle olmuştu

ters bi durum olmuş ama istifa ederse eşin haklıdır inanıyorum ki daha da ii bir iş bulur hem her iştede bir hayır vardır

şimdi benim oğlumun bir günkü öğününü yazacağım.tabi ekstra bir durum olmadıkça ve kusmadıkça şunları yiyor:
sabah kahvaltı(ekmekiçi,pekmez,peynir,yumurta sarısı,fındık,ceviz,terayağ.ıhlamur veya portakal suyu ile ıslatıyorum.)
sonra meyve veya meyveli yoğurt.
çorba.
gene ara öğün bunun içeriği değişiyor.
akşam yemeği.
gece yatmadan muhallebi.
3-4 kezde emiyor.
niye yazdım biliyormusunuz,siz kaç öğün veriyorsunuz merak ettim.
birde mesela bugün kahvaltısını etti.çorbasını içerken kustu.içinde 3-5 kaşık kaldıysa kalmıştır.şimdide yarım elma yarım muz içine portakal ve mandalina suyu ilave ettim,yedi.şuan bu çocuk tok mudur?

Sorma yasemin nolcak böyle bilmiyorum

Yanımda olsaydın keşke, birbirimizin omuzuna yatar ağlardık :))

Bugün şirkette kimse yok nerdeyse, proje grubunda kimi hasta gelemedi, kimi şehir dışında iş peşinde, müdürde toplantıya gitti, telefon ve maillerden, birde soru soranlardan başımı alamadım, işlerin hepsine koşturmaktan başım döndü, elerim titriyor artık, çok gerildim, şimdi cepten müdür aradı yoldayım geliyorum bir projeye bakacaz beni bekle dedi, inşallah saat 18:00 dan sonraya sarkmaz iş, yoksa kızıma kavuşma saatim uzayacak ve ben iyice gerilecem..
Yarın İklim e doğum günü için elbise bakmaya gidecem, umarım istediğim gibi bişey bulurum, doğum gününün yaklaşması da geriyor beni, hazırlıkları tek başıma yapmam gerekiyor annem yardıma gelmeyecekmiş, bu sefer kaynana yapsın ben hazıra konmak istiyom dedi :))

anacım biz ne bilelim ver ağzına bişey yemezse toktur yerse açtır

heh bi annen eksikti bu sidik yarışının içine girmeyen zaten, tamam biz bu çocukları kimseye güvenerek doğurmadık ama insan biraz yardım istiyor

yazgı ben meyveleri bukadar karıştrarak vermiorum her meyvanın tadını ayrı ayrı ögrenmeli..
ayfer cim bu milupanın trif sitesi hoşuma gitti valla on numara..biara inceleyeyim..

benı bılıyorsun canım kac ogun oldugunu.
Yazgıgım doyuyordur doymasa aglar yada huysuzlanır bence.

hayret iki kişi bişiler yazmış:) bende yazim barime. haftasonu bitsin istiyorum ewde yalnız kalmak istiyorum faydası yok kendiside olmasın!!

Merhaba kızlar. öyle daraldım ki. Bu minik cadı uyumak istemiyor. Gece 11 de yatıp sabah 10 da kalkıyor. Gündüz sadece 1 saat uyuyor. Gece de uyanıyor tabi.
Alla a büyük konuşmayayım ama 2. çocuğu asla düşünmüyorum. Bu yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum.
Hele şu iştahsızlığı öldürüyor beni. Ara öğün verince ana öğünü mümkün değil yemiyor.
şöyle yazayım.
Kahvaltı: Yumurta labne tereyağ.ayrıca ekmek içi bisküvi ceviz pekmez mama karışımı.
öğle: çorba yada yemek. Yaklaşık 1 kase.
Arda bazen yine çorba.
Yatmadan muhallebi. 1 kase.
Bunların arasına sıkıştırabilirsem yoğurt ve meyve.meyveyi pek sevmiyor.
Tabi tüm bunları oyunla yiyoruz.

Ne çok yazdım. çok dertliyim çok.tepeme huni takmama az kaldı.

canım daha ne istiosun çocuk 11 saat uyuo ne güzel benim kızım 11de yatsa bile 8 de kalkıyor bigün bile 10da uyanmak için neler wermezdim.bugün mesela 7de kalktı.gecede 2-3 kere kalkıyor hepsi aynı bunların.iştahsız dediğin çocuğa bak maşş ne güzel yemiş. benim kızımın ara öğünü yok zaten aralarda emiyor sende süt wer yogurduna öğlen meyve kat ara öğünde alacağı meyveyi ana öğünde alsın ben öyle yapıyorum benimkide hayatta yemez ara öğün fln. bence gayet iyi yiyor sen buldunda bunuyorsun meralin oğlu bunların yarısını bile yemiyor ayrıca uykusuda iyi artık büyüdüler benim kızımda gündüz 1 saat uyur oda ayağımda yere koysam yarm saat anca uyuyo bence defneydi dimi. şikayet etme kuzumuzu. onuda kardeşsiz bırakma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…