2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

valla moral oldu merve. inan psikolojim bozudu. yemek yedirme saatleri işkence benim için. hayırlısıyla tüm bebişler kurtarsınlar kendini.
tabiki mantığım kardeşi olmalı diyor ama sabrım yok.kısmet tabi bu işler...
cimcime melikeyi öpüyorum....

herkese günaydın, ve güzel neşe dolu bir gün doluyorum çok fazla burda olamasamda zaman zaman neler yaptıgınızı takip etmeye çalışıyorum hem burdan hem faceden birlikte bir çok şey yaşadık mutlluluklar sevinşler hüzünler kızgınlıklar birbirimize çoğu zaman buda geçer diyerek teselli etmelerimiz hala aklımda bir çoğunuzu tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum
meleklerimizin yaşlarına az kaldı çok duygusal bu aralar kızımla ilk rahmime düştüğü andan bu yana neler yaşadık bir bir an an yaşıyorum allahıma bin şükür kızımı bana bağışladığı için ,
allahım sizleride melkelerinizden bir an ayırmasın ayaklarına taş değdirmesin allahım sizlerde bu aralar benim gibisinidir tahmin ediyorum eee birlikte ilk yılımızı geride bırakacağız ....
istanbula tayinimiz çıkıcak diye bekliyoruz belki kızımın ilk doğumgününü yeni evimizde kutlama olasılıgımız da var (inşalalh)
hadi bana yardım edin şimdi :))))))
1)kızıma tüllü beyaz şık bir elbise almak istiyorum doğum günü için?
2) gelen misafirlerime bir hediye vermek istiyorum zeynomu anımsatacak
3)her gelen misafirmden zeynep için bir şeyler söylemesini ve bunu kameraya kaydetmek istiyorum
4) doğum günü pastasını 20 kişilik 1 sayısının üstüne köpekler kedilerle süslü bir pasta düşünüyorum
5)ben ne giyeyim
hadi bana yardım edin
sevgiylee

canım benim güzel dilek we temennilerin için çok çok teşekkürler

1- süper! Al tabi kokoşmu kokoş olsun
2- bebek şekri yaptırabilirsin üzerinde küçük küçük notlar olan hatta mıknatıslı yaptrırsan yada yaparsan buzdolabına v.s de takabilirler..
3- bunun yerine anı defteri gibi bişeyde hazırlayabilirsin pemboş tüllü müllü..
4- ewet bende 1 sayısını istyorum pastada, güzelll
5- sende kızın kadar şık ol, güzel diz altı falan zarif bi elbise alabilirsin bnce

2.madde için önerim buzdolabına asılmak üzere fotografçıya egenin resmi basılı olan bir cd yaptıracagım ben

bizimkinin uyku düzeni;
gece 11,30-12,00 yatıyor bnde 1de 1,30da falan yatrken 120cc mama weriorum yatıyorum eğer melekliği üzerindeyse 4,30 5 gibi ağlıyor su weriorum pışpışlıyorum uyuyor (eğer iyiliği üstündeyse tabi çoğu zamn 1 saate patlıyo bu uyanması)
bn kalkıp tekrar mama hazırlıyorum ya hemen yada 40dak sonraya saatimi kurup öyle weriyorum 7gibi falan yine mızırdanıyor uyuyor we 8,30-9,30 arası kesinlkle uyanmış oluyor..

önceden 11de yatsa 11de 10da falan kalkardı şimdi annemlere geçtik geçeli düzen değişti..
ben şuna bağlıyorum bizim yatak odası karanlıktı o yüzden sabah olduunu almaıyodu şimdi orda hemen hawa aydınlanıyo ondan hortluyo bizimkide:90:

annen ne oldu burcu??
bakıcı mı tuttun?

canım yaa bence senfazla dert ediyorsun...gece uykusu eğer çok uyanmıyorsa gayet iyi...11 saat daha ne olsun...benim kızım 10 saat uyuyor 8 de yatıp 6 da kalkıyor...her sabah 6da ayaktayız biz....gündüz de bir kısa (yarım saat ya da 40 dk) bir de uzun (bir ya da iki saat ) uykusu var...ve ben memnunum...
sabah zaten o sattlerde kalkıp okula gittiğim için emzirip çıkıyorum iyi oluyor..akşam da vaktimiz oluyor eşimle oturmaya...ama yaza daha geç yatırırım...

yemesi de aynı ara ögün yok bizde de çünkü daha fazla yemiyor baskıyla zorla binbir maymunlukla denedim olmuyor... ben de onun keyfine göre yediriyorum zaten emiyor aralarda...

kahvaltı yoğurt çorba ya da yemek bu kadar...ara öğün sayılabilecek bir tek meyvesi var.

gelişimi,kilo alımı iyiyse hiç dert etme...bence gayet makul bir bebek:))

Son düzenleme:
perşembe günü hasstaneye gittim ulaş bey gayet iyiydi bi sorun yok şükür...

selini gördüm anannesi getrmişti, sümüğünü sildim bücürün pek keyfi yoktu, anannesiyle ayak üstü biraz muhabbet ettik, annesini aradım cepten fakat kapalıydı
çok geçmiş olsun seline

ah hanife ah. ne olacak bu cadılar. 8 de yatıp 6 da kalkması bana uyar. çünkü ben de 6 da kalkıyorum.aynen canım yemiyor aralarda. kilo alımı yavaş.hayırlısı diyorum artık...

hayret iki kişi bişiler yazmış:) bende yazim barime. haftasonu bitsin istiyorum ewde yalnız kalmak istiyorum faydası yok kendiside olmasın!!

seni çok iyi anlıyorum

boşa dert ediyorsun deniz gece 12.30-1.00 arası yatıyor ve sabah 10.30-11.00 e kadar uyuyor tabi ben sabah 6.50de derse girdiğim için bu işin hiç faydasını görmüyorum, kocamla başbaşa da kalamıyorum. gündüz uykuları daha da alem 2-3.30 arası uyursa akşam 7-8 arası tekrar uyuyor ve gece uyumuyor bu sefer
yemek meselesine gelince 1 hafta ben evdeyim diye ağzına lokma koymadı sadece emdi. 2 gündür reklamlarla transa geçtiğini farkettik kanal kanal reklam kovalayıp yemek yediriyoruz, tatlı hiç bir şey yemiyor en fazla 1-2 kaşık (halbuki sülalecek tatlıya zaafımız vardır hastanede mi karıştı diye düşüneceğim ama o saatte doğum yapan bir tek bendim ) yumurta sevmiyor, biberon tutmuyor. zaten normal koşullarda da pek bir şey yemezdi bir kaç yudum yer suratını çevirir ısrar edersen sinir krizi geçirir. yani

YAT KALK ŞÜKRET HALİNE

1- SÜPER
2- sabun fena fikir değil aşağıdaki alıntıda linki var bakarsın
3- insanlar yazı yazmaktan hoşlanmıyor pek kamera kaydı mükemmel fikir
4- çok beğendim
5- olabilecek en süslü haline bürün

Fotorafl Bebek Sabunlar

kızlar gelen misafirlerimize bu sabunlardan hediye etmeyi planlıyorum nasıl ??

güzel fikirmiş

Annesi cep telefonunu WC ye düşürdü Hasretçim, onun için kapalı..

günaydınnnnnnnnnnnnnnn
temizliğimi pazar günleri yaptığım için tertemiz bi ewe uyanmanın mutluluğunu yaşıyoruz kızımlaaa gece biraz geç yattım acaip uykum wardı şimdi açıldı biraZDAN HANFENDÜ KAFALTI YApcak sonra ben.kocca bi haftasonu ewde geçirdik kapıdan dışarı cıkmadık beyfendiye söylediğimde aklına gelmiomuş ben dicekmişim yoksa neden götürmesinmişmişmiş.. yarın kayınvaldemlerle görümcem gelio iki çocuuu curcunalı 3-4 gün beni beklio dua edin kızlar sağsalim atlatim. yemek yapcam kızım izin werdiği müddetce zorlamicam kendimi. canım annem gelirken yemeğiyle gelir burda buzluğa yemek yapıp gider ama o tabiiki benim annem...

Günaydın
Oğluşum 9. dişini köpeklerden çıkardı,rahatladık mı ? hayır.Çünkü hala damakları şiş üstelik ağzına bişey soktuğunda ağzından kan geliyor,c.tesi tekrar dr.daydık, ciğer değil dedi, boğaz arkası olabilir dedi ama kero boğazlarından bi sorun yaşamadı dedim,büyük ihtimal dişlerinden dedi,çenesinin orda bi kabartı vardı uçuk dedi, kii bakıcısının ağzında geçen hafta uçuk görmüştüm, ağzındaki kanamalar bu hafta geçmezse yine gidicez kan tahlili yapacak :26:

canım mert gece 10:30da yatıyo ve sabah 7:30da kalkıyo,gündüz 10:30-12:00 arası yatıyo ve öğleden sonra 14:00-16 arası uyuyo,ama bunun bana bi faydası yok,çünkü hafta sonları gündüz hiç uyuyuyo desem yeridir
ara öğünleri yavaş yavaş artırmayı denesen midesi büyür biraz:26: niye böyle dedim çünkü bebeklerin midesi küçükse içi almaz ondan yemiyodur önce midesini büyüt bakalım,sık sık hıçkırmaya başlarsa midesi büyüyo demektir

1-yakışır kuzuma tülü olsun mutlaka
2-bebek şekeri en kalıcısı bana göre
3-kamera kaydı bence daha iyi ,şeymanın dediği gibi yazı yazmak bazılarının hoşuna gitmiyo çünkü
4-
5-elbise giy mutlaka kızınla uyumlu olursa daha şık olur

hasret paparazziliğe soyun sen valla her haber sende
selinime geçmiş olsun, ulaşımada maaşallah

Fotorafl Bebek Sabunlar

kızlar gelen misafirlerimize bu sabunlardan hediye etmeyi planlıyorum nasıl ??
sabunda güzelmiş ama bebek şekeri diyorum hala

anne yüreği işte ama benim kayınvaldemde buzluğu mantı ,içli köfte vs ile doldurup gider
misafirlerin için kolay gelsin canım,eşinde pek bi evci çıktı melike hanımefendiye afiyet olsun

günaydın canım
geçmiş olsun inşallah uçuk değildir:26:

Günaydın, iyi haftalar,
O kadar yorgunum ki, merdiven falan inemiyorum, bütün vücudum ağrıyor. Havayı güzel görüp bütün cumartesi pazarı sokaklarda geçirdik, akşam misafir ağırladık, aile ziyareti yaptık, ev topladık falan derken, resmen pertim çıktı. Ama kuzuyla geçen iki gün çok güzeldi beee
Cuma günü doktora gittik, Doruk son ayların rekoruna imza atarak 550 gr almış Kulağında boğazında falan birşey yok, yan dişlerden biri patladı patlayacak, huzursuzluğu ondandır dedi doktor. 2 gece fitil attım, çok bir şey değişmedi, dün gece atmadım.
Geçmişe bakamayacağım, acil işe gömülmem lazım, herkes iyidir inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…