- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.061
canım daha ne istiosun çocuk 11 saat uyuo ne güzel benim kızım 11de yatsa bile 8 de kalkıyor bigün bile 10da uyanmak için neler wermezdim.bugün mesela 7de kalktı.gecede 2-3 kere kalkıyor hepsi aynı bunların.iştahsız dediğin çocuğa bak maşş ne güzel yemiş. benim kızımın ara öğünü yok zaten aralarda emiyor sende süt wer yogurduna öğlen meyve kat ara öğünde alacağı meyveyi ana öğünde alsın ben öyle yapıyorum benimkide hayatta yemez ara öğün fln. bence gayet iyi yiyor sen buldunda bunuyorsun meralin oğlu bunların yarısını bile yemiyor ayrıca uykusuda iyi artık büyüdüler benim kızımda gündüz 1 saat uyur oda ayağımda yere koysam yarm saat anca uyuyo bence defneydi dimi. şikayet etme kuzumuzu. onuda kardeşsiz bırakma:)
canım benim güzel dilek we temennilerin için çok çok teşekkürlerherkese günaydın, ve güzel neşe dolu bir gün doluyorum çok fazla burda olamasamda zaman zaman neler yaptıgınızı takip etmeye çalışıyorum hem burdan hem faceden birlikte bir çok şey yaşadık mutlluluklar sevinşler hüzünler kızgınlıklar birbirimize çoğu zaman buda geçer diyerek teselli etmelerimiz hala aklımda bir çoğunuzu tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum
meleklerimizin yaşlarına az kaldı çok duygusal bu aralar kızımla ilk rahmime düştüğü andan bu yana neler yaşadık bir bir an an yaşıyorum allahıma bin şükür kızımı bana bağışladığı için ,
allahım sizleride melkelerinizden bir an ayırmasın ayaklarına taş değdirmesin allahım sizlerde bu aralar benim gibisinidir tahmin ediyorum eee birlikte ilk yılımızı geride bırakacağız ....
istanbula tayinimiz çıkıcak diye bekliyoruz belki kızımın ilk doğumgününü yeni evimizde kutlama olasılıgımız da var (inşalalh)
hadi bana yardım edin şimdi :))))))
1)kızıma tüllü beyaz şık bir elbise almak istiyorum doğum günü için?
2) gelen misafirlerime bir hediye vermek istiyorum zeynomu anımsatacak
3)her gelen misafirmden zeynep için bir şeyler söylemesini ve bunu kameraya kaydetmek istiyorum
4) doğum günü pastasını 20 kişilik 1 sayısının üstüne köpekler kedilerle süslü bir pasta düşünüyorum
5)ben ne giyeyim
hadi bana yardım edin
sevgiylee
herkese günaydın, ve güzel neşe dolu bir gün doluyorum çok fazla burda olamasamda zaman zaman neler yaptıgınızı takip etmeye çalışıyorum hem burdan hem faceden birlikte bir çok şey yaşadık mutlluluklar sevinşler hüzünler kızgınlıklar birbirimize çoğu zaman buda geçer diyerek teselli etmelerimiz hala aklımda bir çoğunuzu tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum
meleklerimizin yaşlarına az kaldı çok duygusal bu aralar kızımla ilk rahmime düştüğü andan bu yana neler yaşadık bir bir an an yaşıyorum allahıma bin şükür kızımı bana bağışladığı için ,
allahım sizleride melkelerinizden bir an ayırmasın ayaklarına taş değdirmesin allahım sizlerde bu aralar benim gibisinidir tahmin ediyorum eee birlikte ilk yılımızı geride bırakacağız ....
istanbula tayinimiz çıkıcak diye bekliyoruz belki kızımın ilk doğumgününü yeni evimizde kutlama olasılıgımız da var (inşalalh)
3)her gelen misafirmden zeynep için bir şeyler söylemesini ve bunu kameraya kaydetmek istiyorum
4) doğum günü pastasını 20 kişilik 1 sayısının üstüne köpekler kedilerle süslü bir pasta düşünüyorum
5)ben ne giyeyim
hadi bana yardım edin
sevgiylee
bizimkinin uyku düzeni;
Valla moral oldu merve. Inan psikolojim bozudu. Yemek yedirme saatleri işkence benim için. Hayırlısıyla tüm bebişler kurtarsınlar kendini.
Tabiki mantığım kardeşi olmalı diyor ama sabrım yok.kısmet tabi bu işler...
Cimcime melikeyi öpüyorum....
annen ne oldu burcu??Ben de senin gibiyim, bir öğün eksik yiyecek diye aklım gidiyor. Ama biraz aşmaya başladım galiba, yoksa dünyam kararıyor. Sadece çorba mı veriyorsun hala, ev yemeği vermeyi düşünmüyor musun? Ben akşamları evde pişen yemeklerden veriyorum artık. Ama dün akşam onun yiyebileceği yemek yoktu ve ben kudurmaya dalıp unuttum, kendime geldiğimde çok geç olmuştu, kavanoz sebze püresi vermek zorunda kaldım çocuğuma
Bizim bakıcı yarmalı yayla çorbası yapmış geçen gün, Doruk çok sevmiş, bilmiyorsan alayım mı sana tarifini?
Merhaba kızlar. öyle daraldım ki. Bu minik cadı uyumak istemiyor. Gece 11 de yatıp sabah 10 da kalkıyor. Gündüz sadece 1 saat uyuyor. Gece de uyanıyor tabi.
Alla a büyük konuşmayayım ama 2. çocuğu asla düşünmüyorum. Bu yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum.
Hele şu iştahsızlığı öldürüyor beni. Ara öğün verince ana öğünü mümkün değil yemiyor.
şöyle yazayım.
Kahvaltı: Yumurta labne tereyağ.ayrıca ekmek içi bisküvi ceviz pekmez mama karışımı.
öğle: çorba yada yemek. Yaklaşık 1 kase.
Arda bazen yine çorba.
Yatmadan muhallebi. 1 kase.
Bunların arasına sıkıştırabilirsem yoğurt ve meyve.meyveyi pek sevmiyor.
Tabi tüm bunları oyunla yiyoruz.
Ne çok yazdım. çok dertliyim çok.tepeme huni takmama az kaldı.
bu arada beko'nun da (berivan) oğlu oluyormuş:87:
canım yaa bence senfazla dert ediyorsun...gece uykusu eğer çok uyanmıyorsa gayet iyi...11 saat daha ne olsun...benim kızım 10 saat uyuyor 8 de yatıp 6 da kalkıyor...her sabah 6da ayaktayız biz....gündüz de bir kısa (yarım saat ya da 40 dk) bir de uzun (bir ya da iki saat ) uykusu var...ve ben memnunum...
sabah zaten o sattlerde kalkıp okula gittiğim için emzirip çıkıyorum iyi oluyor..akşam da vaktimiz oluyor eşimle oturmaya...ama yaza daha geç yatırırım...
yemesi de aynı ara ögün yok bizde de çünkü daha fazla yemiyor baskıyla zorla binbir maymunlukla denedim olmuyor... ben de onun keyfine göre yediriyorum zaten emiyor aralarda...
kahvaltı yoğurt çorba ya da yemek bu kadar...ara öğün sayılabilecek bir tek meyvesi var.
gelişimi,kilo alımı iyiyse hiç dert etme...bence gayet makul bir bebek:))
hayret iki kişi bişiler yazmış:) bende yazim barime. haftasonu bitsin istiyorum ewde yalnız kalmak istiyorum faydası yok kendiside olmasın!!
Merhaba kızlar. öyle daraldım ki. Bu minik cadı uyumak istemiyor. Gece 11 de yatıp sabah 10 da kalkıyor. Gündüz sadece 1 saat uyuyor. Gece de uyanıyor tabi.
Alla a büyük konuşmayayım ama 2. çocuğu asla düşünmüyorum. Bu yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum.
Hele şu iştahsızlığı öldürüyor beni. Ara öğün verince ana öğünü mümkün değil yemiyor.
şöyle yazayım.
Kahvaltı: Yumurta labne tereyağ.ayrıca ekmek içi bisküvi ceviz pekmez mama karışımı.
Arda bazen yine çorba.
herkese günaydın, ve güzel neşe dolu bir gün doluyorum çok fazla burda olamasamda zaman zaman neler yaptıgınızı takip etmeye çalışıyorum hem burdan hem faceden birlikte bir çok şey yaşadık mutlluluklar sevinşler hüzünler kızgınlıklar birbirimize çoğu zaman buda geçer diyerek teselli etmelerimiz hala aklımda bir çoğunuzu tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum
5)ben ne giyeyim
hadi bana yardım edin
sevgiylee
Fotorafl Bebek Sabunlar
kızlar gelen misafirlerimize bu sabunlardan hediye etmeyi planlıyorum nasıl ??
perşembe günü hasstaneye gittim ulaş bey gayet iyiydi bi sorun yok şükür...
selini gördüm anannesi getrmişti, sümüğünü sildim bücürün pek keyfi yoktu, anannesiyle ayak üstü biraz muhabbet ettik, annesini aradım cepten fakat kapalıydı
çok geçmiş olsun seline
canım mert gece 10:30da yatıyo ve sabah 7:30da kalkıyo,gündüz 10:30-12:00 arası yatıyo ve öğleden sonra 14:00-16 arası uyuyoMerhaba kızlar. öyle daraldım ki. Bu minik cadı uyumak istemiyor. Gece 11 de yatıp sabah 10 da kalkıyor. Gündüz sadece 1 saat uyuyor. Gece de uyanıyor tabi.
şöyle yazayım.
Arda bazen yine çorba.
1-yakışır kuzuma tülü olsun mutlakaherkese günaydın, ve güzel neşe dolu bir gün doluyorum çok fazla burda olamasamda zaman zaman neler yaptıgınızı takip etmeye çalışıyorum hem burdan hem faceden birlikte bir çok şey yaşadık mutlluluklar sevinşler hüzünler kızgınlıklar birbirimize çoğu zaman buda geçer diyerek teselli etmelerimiz hala aklımda bir çoğunuzu tanımıyorum ama hepinizi çok seviyorum
5)ben ne giyeyim
hadi bana yardım edin
sevgiylee
hasret paparazziliğe soyun sen vallaperşembe günü hasstaneye gittim ulaş bey gayet iyiydi bi sorun yok şükür...
selini gördüm anannesi getrmişti, sümüğünü sildim bücürün pek keyfi yoktu, anannesiyle ayak üstü biraz muhabbet ettik, annesini aradım cepten fakat kapalıydı
çok geçmiş olsun seline
sabunda güzelmiş ama bebek şekeri diyorum halaFotorafl Bebek Sabunlar
kızlar gelen misafirlerimize bu sabunlardan hediye etmeyi planlıyorum nasıl ??
günaydınnnnnnnnnnnnnnn
temizliğimi pazar günleri yaptığım için tertemiz bi ewe uyanmanın mutluluğunu yaşıyoruz kızımlaaa gece biraz geç yattım acaip uykum wardı şimdi açıldı biraZDAN HANFENDÜ KAFALTI YApcak sonra ben.kocca bi haftasonu ewde geçirdik kapıdan dışarı cıkmadık beyfendiye söylediğimde aklına gelmiomuş ben dicekmişim yoksa neden götürmesinmişmişmiş.. yarın kayınvaldemlerle görümcem gelio iki çocuuu curcunalı 3-4 gün beni beklio dua edin kızlar sağsalim atlatim. yemek yapcam kızım izin werdiği müddetce zorlamicam kendimi. canım annem gelirken yemeğiyle gelir burda buzluğa yemek yapıp gider ama o tabiiki benim annem...
Günaydın
Oğluşum 9. dişini köpeklerden çıkardı,rahatladık mı ? hayır.Çünkü hala damakları şiş üstelik ağzına bişey soktuğunda ağzından kan geliyor,c.tesi tekrar dr.daydık, ciğer değil dedi, boğaz arkası olabilir dedi ama kero boğazlarından bi sorun yaşamadı dedim,büyük ihtimal dişlerinden dedi,çenesinin orda bi kabartı vardı uçuk dedi, kii bakıcısının ağzında geçen hafta uçuk görmüştüm, ağzındaki kanamalar bu hafta geçmezse yine gidicez kan tahlili yapacak :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?