2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kolaylık versin o zaman sana... Bence de zorlama. Zaten bebekler bütün hayatımızı dolduruyo. Başka bişeye sıra gelmiyo ki..
Geçmiş olsun Kerem'e. Bakıcıdan uçuk geçmiş olabilir mi diyosun yani? İnşallah tahlil sonuçları temiz çıkar...

Sefan olsun Burcucum.. Dolu dolu bi haftasonu olmuş..
Doruk kuzuya da maşallah..

Hafta sonu bir ara facebook ta gördüm 9. dişi çıkardı diye yazmışsın, inşallah rahatlamışlardır dediydim ama ne fayda, bir kez daha üzüldüm kuzuya şimdi..
Sen nasılsın, hafta sonu yine hareketli geçmiş anlaşılan ama ruh halin nasıl..?

İyiyim tatlım kocayla arayı dzüelttik,bi gürleyince topluyor, ona bi süre gidiyor bu,sonra yavaş yavaş fabrika ayarlarına dönüyor sil baştan yapıyoruz:)
Haftasonu güzeldi ama Kero nun durumu canımızı sıkıyor,ağzından damaklarından falan diyoruz ama diş çıakrıp da böyle kanaması olan yok ki,kan tahlili yaptırmadan içim rahat etmeyecek

Günaydın ve herkese iyi haftalar bu arada..
Biz geçen hafta bikaç günlüğüne bi termal otele gitmek gibi bi hatada bulunduk!!!
Sömestr tatili olduğu için bütün odalar doluydu ve o kadar çok çocuk vardı ki anlatamam. Sabahtan akşama kadar beynim ütülendi çocuk ciyaklamalarından!!
Daha da kötüsü havuz, kaplıca fln hepsi bizim kaldığımız kattaydı.:99::113: Ve havuza giden gelen bizim odanın önünden geçiyodu!!:84: Tahmin edeceğiniz gibi Pelin hiç uyuyamadı, uyuyamadığı için de acayip huzursuzlandı.
Tatile dinlenmeye mi gittik yoksa yorulmaya mı bilmiyorum. Eve adım attığımızdan beri daha kendime gelemedim.
Allahtan annemle gitmiştim de biraz o baktı Pelin'e.
Kıssadan hisse: Siz siz olun tatil dönemlerinde çoluk çocuğun yoğun olarak oynaştığı mekanlara gitmeyin. Giderseniz de dinleneceğiniz gibi saçma bi fikre kapılmayın!!

İyi olmana sevindim, diş çıkarırken kanama olan bebekler var ben biliyorum, Kero nun ki nasıl bir kanama bilemem tabiki, diş çıkardığı noktada kanama var ise korkma, ama yine de içinin rahatlaması için tahlil yaptır bence de..

Aylin, şimdi okudum Kerem'in durumunu... Kanama inşallah sadece uçuktandır, önemli birşey olmadığını umuyorum.

Selin nasıl oldu acaba?

Aaaa, alın size son havadis:
Dün babamı aradım, her zaman canım kızım bitanem diye konuşan adam acayip şekilde resmi konuştu benimle. Kısa kesip kapattı. Eşime dedim ki, bunun yanında kesin bir hatun var. Biraz sonra birşey sormak için babam aradı, ona söyledim, senin yanında biri var herhalde, pek mesafeli konuşuyorsun diye, çemkirdi. Niye böyle konuşuyorsun o zaman dedim, hastayım dedi, neyin var dedim, gribim dedi, kapattık. Sonra akşam vakti babaanneme gittik biz, oradan dönerken ne görelim. Tam babaannemin evinin köşesinde bir araba durmuş, içinden sarışın bir hatun iniyor, direksiyonda da babam olacak dana var! Hadin yorumlayın.

Ağzına bir oyuncağını sokuyor sonra bi bakıyoruz salyası kanlı akıyor,böyle bi kanama, emziği bıraktırıyorum şimdi,ağzına solusyon da kullanıyoruz

Uçuk ağzında değil çenesinde:26:
Doruk un niye sarışın sevdiği belli oldu,dedesine çekmiş Ne yorumlayalım anacım,babanda bi durum olduğu kaçarcasına evden gitmesinden belliydi,hayırlısı.Sineye çekmekten başka yapacak bişeyin yok baban azgın teke sendromuna yakalanmış

Bu arada günaydın demeden bodoslama daldığımı farkettim, hepinize güzel bir hafta ve güzel bir başlangıç diliyorum..

Bende hafta sonu yorulanlardanım ama güzel bişey için yoruldum, kızımın doğum günü için alışveriş yaptım, prenses elbisesi aldım İklime, fuşya renginde elbise, sırtına kelebek kanadı aldım, kafasına da çeşitli taçlar aldım yine fuşya renginde, çorap, body, bolero ile tamamladım..
Ayakkabı bulamadım, onun için tekrar çıkacam..
Fotoğrafçı ile anlaştım, bebek albümü yaptıracam, gelen konuklara hediye etmek üzere takvimler de tamam..
Doğum gününde ikram edeceğim pasta-börek menüsünü de oluşturdum..
Anlatacak çok şey var aslında ama bugün çok yoğun olacak, işler yoğun, okurum fakat yazamayabilirim..

Hmmm... Ben niye anlamamışım ki :26:
Peki doktor kan tahlili mi istiyor? Boşa kan vermiş olmasın diye mi bekliyorsun?

Aman ben bildim bile azgın teke zaten babam Sırf dünkü halinden dolayı kavga çıkarıp bir süre küseyim diyorum, olma mı?

Günaydın hepinize İyi haftalar;

Geçmişe fazla bakamadım ama;
Aylin geçmiş olsun paşama inşallah dişleri bir an önce gelirde rahatlar biraz....
Burcu maşallah Doruk paşama kötü bişey yokmuş bak dişleri de geliyorrrrr
Selin kuzumu bende merak ettim....
Ebru Yağmurun videosuna bayıldım...2.ci Apachi Hilalde bu müziği çok sever bilirsiniz:)))

Haftasonu ev kalabalıktı kayınvalide misafirler filan dün kızımla kızımla abileri ablaları kayınvalide ablam komşumunuzun oğlu ve kızı hep beraber alışveriş merkezine gittik orda mini lunapark vardı kızım çok öğlendi hatta yemek yerken bile arabasından inip yürümek istedi videolarını paylaşırım facete resmen elimizi bırakıp kendi yürümek istiyor koşturuyor düşüyor....
Eve geldik yemek filan derken pestilimiz çıktı kızımla banyo yaptık ve kuzum hemen uyudu....Sabahta gözler yarı kapalı uyuya uyuya ablamıza bıraktık hemen orda mamasını yer yemez uyudu....Bende işe geldim

Şşşş babalara dana denir mi öyle ne ayıp :)) Sende kabahat, ne arayıp rahatsız ediyon adamı iş üstündeyken aramışsın belli ki :)) Şaka bir yana, bu durumu kabullenmekten başka yapacak bişeyin yok Burcu, kocaman adam, hayatına sen yön veremezsin, o seçimini yapmış.. Annene anlatmasaydın gördüklerini ve telefon konuşmanızı..

Ağzına bir oyuncağını sokuyor sonra bi bakıyoruz salyası kanlı akıyor,böyle bi kanama, emziği bıraktırıyorum şimdi,ağzına solusyon da kullanıyoruz

Bence ağzına soktuğu oyuncakla çıkan dişin olduğu bölgeyi zorluyor ve kanama oluyor, eğer çok aşırı bir kanama yoksa korkma diyorum ben, bakalım tahlil yaptırırsan sonuç ne çıkacak, bende meraklanmaya başladım şimdi, umarım en kısa zamanda düzelir Keremcik..

aylin ya geçmiş olsun bencede uçuktur bişi yoktur inşş. biz 6. dişte kaldık patır patır cıkıodu birden durdu 2-3 aydır tık yok bi anormallik yoktur inşş. şimdi uyuttum yarım saate uyanır:S
aktivite masası kullanan annecikler melikeye aldığımıza yürütecin önü küçük aktivite masası gibi bişi yürütece binmedi bizde önündeki zımbırtıyı kullanıyoruz şöyleki..
3 kanatalı kelebek her kanadı çevirdğinde değişik sesler ve ışıklar cıkıor altlarındada 4 düğme o düğmeler her kanatta farklı şarkı çalıo yani 4.3=12 şarkı bide kanatları cevirirken ayrıca şarklıar 15 edio bi tarafında boncuklu bi top çevirip duyuosun dier taraftada viyak viyak öten (dokununca) bi uğur böceği. yani baya fonksiyonlu melike nerdeyse bütün gün onla oynuo bu ne demek aktivite masasıylada oynar demek ama aktivite masasının bundan fazla fonksiyonu war mı yani aynı sayılır mı yoksa daha mı fonksiyonlu eğer öyleyse masadan alcam yok eğer bundan 2-3- fazla özellik warsa almicam. yorum bekliorm welhasıl..

burcucum güzel bi hAFTAsonu geçirmenize sewindim biz hep ewdeydik dışarı cıkalım die sen mi dedin eşin mi merak ettim tek bende mi war o cins die soruyorum babana gelince hiç şaşırmadım erkek nihayetinde..ha aklıma gelmişken barsak düzenleyicinin faydası oldu mu doruk paşaya melike en az 2 kere kakaya devam hee bu arada 9.1 kiloyuz teyzeleriii maşş.. alkış alkış bizeee..

gülşan mert süper uyuyomuş ya 2den 4 e kadar gündüz 2 saat uyusa deliksiz off neler beceririm ben.. ama melikede 8 bucuk gibi yatıo mertte 10 da yatıomuş aynı kapı sanırsam..
uzun oldu bea..neyse meral yok okursunuz siz:)

bide bide son bi haftadrır günaşırı 2.5 km yürüyorum melike uyuduktan sonra. iyi gelmeye başladı takıorum mp3 ü bagırıo şarkı kulağımda deşarj oluyorum wala hemde kendim için bişler yapıorm. kilo wermimde 57 yim zaten almayım ama..

Sağol Kıymetcim... Valla gündüzleri sefa oldu sahiden, kedi yavrularım gibi bıraktık kendimizi güneşe :)

Oyyy, canlandırabiliyorum gözümde, çok geçmiş olsun.

Çok az kaldı
Harika şeyler yapacağından eminim, fotoları sabırsızlıkla bekliyorum.

Dün Kerem e anneee diyorum yüzüme bakıp baba diyor,bu 5-6 defa tekrarladı,eşek sıpası

Maaşallah Hilal'e

Yok canım ya, anlatır mıyım hiç? Yön vermek falan gibi bi derdim yok, hatta ne halt ettiği umrumda değil, sadece yalan söylemesine ve normalde cici bici konuşurken böyle bir havaya girmesine gıcık kaptım yaw. Bildiğin dana işte, anlatsam burdan köye yol olur

günaydın anneler oğluşla harika bir hafta sonuydu tüm cumartesi evdeydik oyun oynadık o uyuyunca yemek yaptım temizliğe zaten kadın gelmişti ben sadece oğluma aittim çok güzeldi gözü dışardaydı kuzunn ama hava çok rüzgarlı olduğundan çıkarmadım pazar annem geldi aslında eser çalışacaktı bizde başbaşa olacaktık ama eser işe gitmedi beraber takıldık güzel de oldu hava çok güzeldi öğleden sonra sahile çıktık parkta oynadık sonra annemi uğurladık eltimlerle karşılaştık sahilde bira içtik eve döndük oğluşu yıkadık sonra babamız yemek yaptı merlin günüydü dün ooohhh keyifliydi bea
hiç canını sıkma şekerim yapacak bişey yok umarım annenin çok zoruna gitmez adam andropoza girmiş bunun tek tedavisi o..nun birine para yedirmekten geçiyo biraz yedirsin kendine gelir

çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım hassastır diş etleri annesi sıkma canını

süper olmuş umarım çooook eğlenir prenses

Melike'ye maaşallah, uykusu güzel, kilo da almış
Evet Mervecim ilaç epey işe yaradı, günde 2 defa yapıyor genelde. Doktora da sordum, bir ay daha devam edelim, iyice düzene girsin dedi.
Dışarı çıkma konusunda gelince... Benim eşim evde vakit geçirmeyi sever aslında. Ama diretmez, ben çıkmak istiyorsam uyar bana. Hele hafta sonu hava o kadar güzeldi ki, bizi bırak, Doruk'u çıkarmamak hainlik olurdu resmen. Sonuç olarak sabah kalktık, kuzunun kahvaltısını ettirdim, bugün napalım dedi, hava harika, hadi hemen çıkalım dedik ve çıktık.

Güzel geçmiş hafta sonunuz, sevindim kızılşın baayan :)
Babam evden kaçtı ya zaten be, kendine gelse de bi işimize yaramaz artık

Ben yorumlamasam daha ii olcak..
Tatlı yorgunluk olmuş senin için Yasemincim.
İnşallah o kelebek kanadından fenalık gelmez kızına. Üstlerinde ne varsa çıkarıp atmak istiyolar bazen!

Kıymet geçmiş olsun
Mersi şekerim
Dün Kerem e anneee diyorum yüzüme bakıp baba diyor,bu 5-6 defa tekrarladı,eşek sıpası
Çektiği acılardan, huzursuzluktan çocuğun hatları karışmış annesi :86:

Maşallah Melike'ye
Aktivite masası konusunda çok pahalı olduğu dışında bi fikrim yok..
Yürüyüş herşeye ii geliyo. Çok sevindim senin adına. Keşke ben de şu tembelliği bi kenara bırakıp biraz yürüsem...

Hilal kuzum sayı saymasınıda öğretiyorum 1-3-5 rakamlarını söyletiyorum 5 diyince gülüyor bana parmaklarımla gösteriyorum 1 yapıyor 5 yapıyor beesss diyor 1 tam diyemiyor ama 3'e üüüü diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…