2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kıymetcim, otel olayı fena olmuş, haklısın bu tür otellere giderken seçici olmak ve çocukla rahat edilebilecek otelleri tercih etmek gerekli, Allah tan annen yanındaymış, geçmiş olsun..

Kelebek kanadını istemeyeceğini bende düşündüm de, stüdyo da fotoğraf çekimleri yapılana kadar durdursa kardır benim için, yoksa doğum gününde gece boyunca ben olsam bende istemem sırtımda öyle bişey..

selam :))
ah hanife ah. ne olacak bu cadılar. 8 de yatıp 6 da kalkması bana uyar. çünkü ben de 6 da kalkıyorum.aynen canım yemiyor aralarda. kilo alımı yavaş.hayırlısı diyorum artık...

canım haklısın..ama yapısı bu demekki...Nihan da az kilo alıyor ama doktoru çok memnun minyon bebek anne babaya göre hem uzun hem kilo alımı ideal dert etme diyor her seferinde...
bir kez grip oldu 2 günde iyileşti şimdi de hafif atlatıyor ama neşeli gülüyor oynuyor hiç hsata gibi değil...bence bunblar daha önemli sağlıklı olsunlar da varsın az kilo alsınlar...

yorulmuşsun ama gezmeniz iyi olmuş burası buz gibi biz eve tıkıldık kaldık..Doruk'a maşallah:))

canım sen evde iyice dinlen bari son hafta pat diye başlar yine okul...

ohhh ne güzel:))güzel bir doğum günü olacak anlaşılan...
ben evde bizbize kutlarız diyordum ama ablam adam gibi bir doğum günü yap kızıma hatıra olur dedi...kafam karıştı...ben pek bu tür şeylerden hoşlanmam kendi nişanım kınam düğünüm hep özensiz ablam da kızıyor bari kızına özen diye...ne yapsam bilemedim...

eğer yaparsam benzer şeyler var benim aklımda da...

Dün Kerem e anneee diyorum yüzüme bakıp baba diyor,bu 5-6 defa tekrarladı,eşek sıpası

baba kolayına geliyordur..geçmiş olsun bu arada...ilk yazından alıntı yapmamışım yeni dişiniz hayırlı olsun:))

ne güzel coşsun Hilal kuzu hep...iyi eğlenmiş:))

aynı yürüteçten bizde de var..aynen söktük oyun panosunu...malum yürüyor artık kuzu:))
Nihan da arada oynuyor onunla...ama aktivite masalarını ben de bilmiyorum...

siz de iyi eğlenmişsiniz:))

Hilal kuzum sayı saymasınıda öğretiyorum 1-3-5 rakamlarını söyletiyorum 5 diyince gülüyor bana parmaklarımla gösteriyorum 1 yapıyor 5 yapıyor beesss diyor 1 tam diyemiyor ama 3'e üüüü diyor

katılıyorum....

size teklifim şimdi Yaya'nın kuzunusu 1 yaşına girecek yaaa yanında olamasam da hediyesini yollayacağım ....İtiraz etme sakın Yaya zaten adresin elimde bundan sonraki doğum günü kimin haber eyleyin hediyesini yollayalım olmaz mı ne dersiniz?

kendimizden de bahsedelim...:))
iyiyiz çok şükür ama Nihan biraz iştahsız daha doğrusu tek tek veriyorum kahvaltıyı ama az yiyor gibi geliyor...bir de kendi yiyor bu aralar döke saça ama beceriyor bıdık..tabi temizlemesini hiç anlatmayayım(

ve bugün kuaföre gidip Nihan'ın saçlarını kestirmeye karar verdim(
çok uzadılar ve dengesizler bazı kısımlar aşırı uzun ense çok kısa tuhaf görünüyor...üzülüyorum ama şimdi kestirirsem yaza uzar iyi olur diye düşündüm....

Hilal de de kaşık sevdası başladı haftasonu elimden alıyor tabağına götürüyor ama ağzına tutamıyor ben tutunca kızıyor....
yere de dökülünce aynen Nihan gibi......Bu kız bebekler annelerine yardımcı olucak ama döke saça hep şimdiden

Ben diş buğdayında kanat takmıştım ya Doruk'a, sadece foto çektirebildik biz de, sıkıldı yolmaya çalıştı, ki küçücüktü o zaman. Olsun, iki poz çektirsen kardır :)

Hanifecim, insan çok üzülüyor gerçekten kestirirken, biz 4 defa traş olduk... Ama rahat ediyor kuzular, azıcık kestir sen de, hem kış günü banyondan sonra kuruması da kolay olur.

Bu Nihan çok dilli anacım, facedeki videosuna öldüm gülmekten, o ne laf yetirtirmektir öyle yahu

Kahvaltıyı tek tek çok az yiyorlar, Doruk hemen sıkılıyor, ben hala karışım yediriyorum.

aynı...kaşık vermiyorum ama eline dediğin gibi ağzını tutturamıyor:))
ama eline bir mendil geçirsin anında yüzünü elini yerleri nereyi bulursa silmeye başlıyor
bir de çoraplarını ve ayakkabılarını giymeye çalışıyor olmayına söyleniyoröldürüyor beni gülmekten..
hamarat kızlar

adresini faceden yolla balım itiraz istememmmmm ona göre ben bu geleneği yapmayı düşnüyorum ve doğum günü yaklaşanlar şimdiden adreslerini faceten yollasın mesaj olarak ayrıca ....Hilal kuzum adına gelicek bütün hediyeler kardeşlerine ben sadece aracı oluyorum çalışınca öder bana Hilal...

Aaaa, olmaz Ayfer, utandırma beni şimdi, valla istemem..

dün akşam Hilal de yaptı çorabını çıkarttı kendi giymeye çalışıyor olmayınca kafasına geçirmeye çalışıyor.Banyo yaptırmadan önce kıyafetlerini çıkarttım ısınsın diye koydum sen al onları kafasına geçirmeye çalış ...Çok güldük yaaa....
Hemde çok hamaratlar

evet hiç istemiyorum kıyamıyorum ama o da rahatsız durumdan..bir de öyle garip uzuyor ki saçları şakakları aşağı deil yüzüne doğru uzuyor gözüne giriyor ordaki saçlar da...kurutması dert zaten kurutma mak. kullanıyorum mecbur.çok da terletiyorlar...en iyisi bu galiba

sağol canım:))dilli ki ne dilli ama birini görsün hemen susuyor:86:

maaşallah doruğuma
haftasonunuz güzel geçmiş sevindim sizin adınıza,aradabi böyle değişiklikler insana iyi geliyor

oyyy tatil değil işkence ama yinede iyi gelmiştir küçük bir kaçamak,bak bize biz o tantanayı evdede çekiyoruz hiç değilse sen değişik iki yer görmüşsündür

iş üstünde aramışsın adamı sakın karışma burcu sonra sen kötü olursun

Ağzına bir oyuncağını sokuyor sonra bi bakıyoruz salyası kanlı akıyor,böyle bi kanama, emziği bıraktırıyorum şimdi,ağzına solusyon da kullanıyoruz
oyyy kıyamam ona

hiç karışma burcu sonuçta kazık kadar adam ve babanla böyle konular yüzünden küsme ilerde çok üzülürsün evet yaptığı bize göre yanlış ama ona göre doğru,bırak yanlış yaptığını kendi farketsin

merve bizimde 4 dişimiz var hala 2 aydır tık yok ama normal bi durum bence endişelenecek bişey yok

Hilal kuzum sayı saymasınıda öğretiyorum 1-3-5 rakamlarını söyletiyorum 5 diyince gülüyor bana parmaklarımla gösteriyorum 1 yapıyor 5 yapıyor beesss diyor 1 tam diyemiyor ama 3'e üüüü diyor
oyyy maaşallah cimcimeye bak sayıda sayıyor

Dr. büyük ihtimal dişten diyor ve daha önce dediğim gibi hemen tahlil ve antibiyotik diyecek bir dr. değil,zaten öyle şişti ki damakalrı artık hiçbirşeyi ısıramıyor,tekrar pürelere geri döndük ya da minicik koparıp ağzına veriyorum ki yiyebilsin,kilosundan şikayetçiydim sanırsam aldıklarını da geri verecek bu ay
Bu arada alt köpek dişi de bembeyaz sıra sanırım onda,önce azılar çıkar ama biz bozduk sırayı.Duyan şaşırıyor zaten köpek dişi mi nasıl olur diye.

evet bizde öyle düşünüyoruz da insan ister istemez tereddüte düşüyor acaba başka bişey mi diye,bikaç gün daha bekliycez

Aktivite masası artık tavsiye etmiyorum boyları çok uzadı eğilmeleri gerekir geç kaldınız :)
Keşke bende yürüyebilsem tembellik yapmayıp

Kahvaltıyı tek tek çok az yiyorlar, Doruk hemen sıkılıyor, ben hala karışım yediriyorum.

Aynennn

kaçtıını biliyom da yinede annen duyarsa gururuna dokunur üzülür dedim ha bide kendine gelsin yoksam bi cici annen olabülür

ben zaten diğer hediyeleşmeleri kaçırdım güzel olur ama yine çekiliş olsa daha az zahmetli olur kanımca...isteyen çok olmazsa Hilal kuzuma severek alırız hediyesini biz de:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…