- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.101
ah hanife ah. ne olacak bu cadılar. 8 de yatıp 6 da kalkması bana uyar. çünkü ben de 6 da kalkıyorum.aynen canım yemiyor aralarda. kilo alımı yavaş.hayırlısı diyorum artık...
Günaydın, iyi haftalar,
O kadar yorgunum ki, merdiven falan inemiyorum, bütün vücudum ağrıyor. Havayı güzel görüp bütün cumartesi pazarı sokaklarda geçirdik, akşam misafir ağırladık, aile ziyareti yaptık, ev topladık falan derken, resmen pertim çıktı. Ama kuzuyla geçen iki gün çok güzeldi beee
Cuma günü doktora gittik, Doruk son ayların rekoruna imza atarak 550 gr almışKulağında boğazında falan birşey yok, yan dişlerden biri patladı patlayacak, huzursuzluğu ondandır dedi doktor. 2 gece fitil attım, çok bir şey değişmedi, dün gece atmadım.
Geçmişe bakamayacağım, acil işe gömülmem lazım, herkes iyidir inşallah...
Günaydın ve herkese iyi haftalar bu arada..
Biz geçen hafta bikaç günlüğüne bi termal otele gitmek gibi bi hatada bulunduk!!!
Sömestr tatili olduğu için bütün odalar doluydu ve o kadar çok çocuk vardı ki anlatamam. Sabahtan akşama kadar beynim ütülendi çocuk ciyaklamalarından!!
Daha da kötüsü havuz, kaplıca fln hepsi bizim kaldığımız kattaydı.:99::113: Ve havuza giden gelen bizim odanın önünden geçiyodu!!:84: Tahmin edeceğiniz gibi Pelin hiç uyuyamadı, uyuyamadığı için de acayip huzursuzlandı.
Tatile dinlenmeye mi gittik yoksa yorulmaya mı bilmiyorum. Eve adım attığımızdan beri daha kendime gelemedim.
Allahtan annemle gitmiştim de biraz o baktı Pelin'e.
Kıssadan hisse: Siz siz olun tatil dönemlerinde çoluk çocuğun yoğun olarak oynaştığı mekanlara gitmeyin. Giderseniz de dinleneceğiniz gibi saçma bi fikre kapılmayın!!
Bu arada günaydın demeden bodoslama daldığımı farkettim, hepinize güzel bir hafta ve güzel bir başlangıç diliyorum..
Bende hafta sonu yorulanlardanım ama güzel bişey için yoruldum, kızımın doğum günü için alışveriş yaptım, prenses elbisesi aldım İklime, fuşya renginde elbise, sırtına kelebek kanadı aldım, kafasına da çeşitli taçlar aldım yine fuşya renginde, çorap, body, bolero ile tamamladım..
Ayakkabı bulamadım, onun için tekrar çıkacam..
Fotoğrafçı ile anlaştım, bebek albümü yaptıracam, gelen konuklara hediye etmek üzere takvimler de tamam..
Doğum gününde ikram edeceğim pasta-börek menüsünü de oluşturdum..
Anlatacak çok şey var aslında ama bugün çok yoğun olacak, işler yoğun, okurum fakat yazamayabilirim..
Dün Kerem e anneee diyorum yüzüme bakıp baba diyor,bu 5-6 defa tekrarladı,eşek sıpası
Günaydın hepinize İyi haftalar;
Geçmişe fazla bakamadım ama;
Aylin geçmiş olsun paşama inşallah dişleri bir an önce gelirde rahatlar biraz....
Burcu maşallah Doruk paşama kötü bişey yokmuş bak dişleri de geliyorrrrr
Selin kuzumu bende merak ettim....
Ebru Yağmurun videosuna bayıldım...2.ci Apachi Hilalde bu müziği çok sever bilirsiniz:)))
Haftasonu ev kalabalıktı kayınvalide misafirler filan dün kızımla kızımla abileri ablaları kayınvalide ablam komşumunuzun oğlu ve kızı hep beraber alışveriş merkezine gittik orda mini lunapark vardı kızım çok öğlendi hatta yemek yerken bile arabasından inip yürümek istedi videolarını paylaşırım facete resmen elimizi bırakıp kendi yürümek istiyor koşturuyor düşüyor....
Eve geldik yemek filan derken pestilimiz çıktı kızımla banyo yaptık ve kuzum hemen uyudu....Sabahta gözler yarı kapalı uyuya uyuya ablamıza bıraktık hemen orda mamasını yer yemez uyudu....Bende işe geldim
aylin ya geçmiş olsun bencede uçuktur bişi yoktur inşş. biz 6. dişte kaldık patır patır cıkıodu birden durdu 2-3 aydır tık yok bi anormallik yoktur inşş. şimdi uyuttum yarım saate uyanır:S
aktivite masası kullanan annecikler melikeye aldığımıza yürütecin önü küçük aktivite masası gibi bişi yürütece binmedi bizde önündeki zımbırtıyı kullanıyoruz şöyleki..
3 kanatalı kelebek her kanadı çevirdğinde değişik sesler ve ışıklar cıkıor altlarındada 4 düğme o düğmeler her kanatta farklı şarkı çalıo yani 4.3=12 şarkı bide kanatları cevirirken ayrıca şarklıar 15 edio bi tarafında boncuklu bi top çevirip duyuosun dier taraftada viyak viyak öten (dokununca) bi uğur böceği. yani baya fonksiyonlu melike nerdeyse bütün gün onla oynuo bu ne demek aktivite masasıylada oynar demek ama aktivite masasının bundan fazla fonksiyonu war mı yani aynı sayılır mı yoksa daha mı fonksiyonlu eğer öyleyse masadan alcam yok eğer bundan 2-3- fazla özellik warsa almicam. yorum bekliorm welhasıl..
burcucum güzel bi hAFTAsonu geçirmenize sewindim biz hep ewdeydik dışarı cıkalım die sen mi dedin eşin mi merak ettim tek bende mi war o cins die soruyorum babana gelince hiç şaşırmadım erkek nihayetinde..ha aklıma gelmişken barsak düzenleyicinin faydası oldu mu doruk paşaya melike en az 2 kere kakaya devam hee bu arada 9.1 kiloyuz teyzeleriii maşş.. alkış alkış bizeee..
gülşan mert süper uyuyomuş ya 2den 4 e kadar gündüz 2 saat uyusa deliksiz off neler beceririm ben.. ama melikede 8 bucuk gibi yatıo mertte 10 da yatıomuş aynı kapı sanırsam..
uzun oldu bea..neyse meral yok okursunuz siz:)
bide bide son bi haftadrır günaşırı 2.5 km yürüyorum melike uyuduktan sonra. iyi gelmeye başladı takıorum mp3 ü bagırıo şarkı kulağımda deşarj oluyorum wala hemde kendim için bişler yapıorm. kilo wermimde 57 yim zaten almayım ama..
günaydın anneler oğluşla harika bir hafta sonuydu tüm cumartesi evdeydik oyun oynadık o uyuyunca yemek yaptım temizliğe zaten kadın gelmişti ben sadece oğluma aittim çok güzeldi gözü dışardaydı kuzunn ama hava çok rüzgarlı olduğundan çıkarmadım pazar annem geldi aslında eser çalışacaktı bizde başbaşa olacaktık ama eser işe gitmedi beraber takıldık güzel de oldu hava çok güzeldi öğleden sonra sahile çıktık parkta oynadık sonra annemi uğurladık eltimlerle karşılaştık sahilde bira içtik eve döndük oğluşu yıkadık sonra babamız yemek yaptı merlin günüydü dün ooohhh keyifliydi bea
hiç canını sıkma şekerim yapacak bişey yok umarım annenin çok zoruna gitmez adam andropoza girmiş bunun tek tedavisi o..nun birine para yedirmekten geçiyo biraz yedirsin kendine gelir
çok geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım hassastır diş etleri annesi sıkma canını
süper olmuş umarım çooook eğlenir prenses
Hilal kuzum sayı saymasınıda öğretiyorum 1-3-5 rakamlarını söyletiyorum 5 diyince gülüyor bana parmaklarımla gösteriyorum 1 yapıyor 5 yapıyor beesss diyor 1 tam diyemiyor ama 3'e üüüü diyor
Kıymetcim, otel olayı fena olmuş, haklısın bu tür otellere giderken seçici olmak ve çocukla rahat edilebilecek otelleri tercih etmek gerekli, Allah tan annen yanındaymış, geçmiş olsun..
Kelebek kanadını istemeyeceğini bende düşündüm de, stüdyo da fotoğraf çekimleri yapılana kadar durdursa kardır benim için, yoksa doğum gününde gece boyunca ben olsam bende istemem sırtımda öyle bişey..
Nihanda 1 yaşına giricek az kaldı değil mi?
size teklifim şimdi Yaya'nın kuzunusu 1 yaşına girecek yaaa yanında olamasam da hediyesini yollayacağım ....İtiraz etme sakın Yaya zaten adresin elimde bundan sonraki doğum günü kimin haber eyleyin hediyesini yollayalım olmaz mı ne dersiniz?
kendimizden de bahsedelim...:))
iyiyiz çok şükür ama Nihan biraz iştahsız daha doğrusu tek tek veriyorum kahvaltıyı ama az yiyor gibi geliyor...bir de kendi yiyor bu aralar döke saça ama beceriyor bıdık..tabi temizlemesini hiç anlatmayayım(
ve bugün kuaföre gidip Nihan'ın saçlarını kestirmeye karar verdim(
çok uzadılar ve dengesizler bazı kısımlar aşırı uzun ense çok kısa tuhaf görünüyor...üzülüyorum ama şimdi kestirirsem yaza uzar iyi olur diye düşündüm....
Kıymetcim, otel olayı fena olmuş, haklısın bu tür otellere giderken seçici olmak ve çocukla rahat edilebilecek otelleri tercih etmek gerekli, Allah tan annen yanındaymış, geçmiş olsun..
Kelebek kanadını istemeyeceğini bende düşündüm de, stüdyo da fotoğraf çekimleri yapılana kadar durdursa kardır benim için, yoksa doğum gününde gece boyunca ben olsam bende istemem sırtımda öyle bişey..
kendimizden de bahsedelim...:))
iyiyiz çok şükür ama Nihan biraz iştahsız daha doğrusu tek tek veriyorum kahvaltıyı ama az yiyor gibi geliyor...bir de kendi yiyor bu aralar döke saça ama beceriyor bıdık..tabi temizlemesini hiç anlatmayayım(
ve bugün kuaföre gidip Nihan'ın saçlarını kestirmeye karar verdim(
çok uzadılar ve dengesizler bazı kısımlar aşırı uzun ense çok kısa tuhaf görünüyor...üzülüyorum ama şimdi kestirirsem yaza uzar iyi olur diye düşündüm....
Hilal de de kaşık sevdası başladı haftasonu elimden alıyor tabağına götürüyor ama ağzına tutamıyor ben tutunca kızıyor....
yere de dökülünce aynen Nihan gibi......Bu kız bebekler annelerine yardımcı olucak ama döke saça hep şimdiden
iyi fikir..
size teklifim şimdi Yaya'nın kuzunusu 1 yaşına girecek yaaa yanında olamasam da hediyesini yollayacağım ....İtiraz etme sakın Yaya zaten adresin elimde bundan sonraki doğum günü kimin haber eyleyin hediyesini yollayalım olmaz mı ne dersiniz?
aynı...kaşık vermiyorum ama eline dediğin gibi ağzını tutturamıyor:))
ama eline bir mendil geçirsin anında yüzünü elini yerleri nereyi bulursa silmeye başlıyor
bir de çoraplarını ve ayakkabılarını giymeye çalışıyor olmayına söyleniyoröldürüyor beni gülmekten..
hamarat kızlar
Ben diş buğdayında kanat takmıştım ya Doruk'a, sadece foto çektirebildik biz de, sıkıldı yolmaya çalıştı, ki küçücüktü o zaman. Olsun, iki poz çektirsen kardır :)
Hanifecim, insan çok üzülüyor gerçekten kestirirken, biz 4 defa traş olduk... Ama rahat ediyor kuzular, azıcık kestir sen de, hem kış günü banyondan sonra kuruması da kolay olur.
Bu Nihan çok dilli anacım, facedeki videosuna öldüm gülmekten, o ne laf yetirtirmektir öyle yahu
Kahvaltıyı tek tek çok az yiyorlar, Doruk hemen sıkılıyor, ben hala karışım yediriyorum.
Aaaa, olmaz Ayfer, utandırma beni şimdi, valla istemem..
Günaydın, iyi haftalar,
O kadar yorgunum ki, merdiven falan inemiyorum, bütün vücudum ağrıyor. Havayı güzel görüp bütün cumartesi pazarı sokaklarda geçirdik, akşam misafir ağırladık, aile ziyareti yaptık, ev topladık falan derken, resmen pertim çıktı. Ama kuzuyla geçen iki gün çok güzeldi beee
Cuma günü doktora gittik, Doruk son ayların rekoruna imza atarak 550 gr almışKulağında boğazında falan birşey yok, yan dişlerden biri patladı patlayacak, huzursuzluğu ondandır dedi doktor. 2 gece fitil attım, çok bir şey değişmedi, dün gece atmadım.
Geçmişe bakamayacağım, acil işe gömülmem lazım, herkes iyidir inşallah...
oyyy tatil değil işkence ama yinede iyi gelmiştir küçük bir kaçamak,bak bize biz o tantanayı evdede çekiyoruz hiç değilse sen değişik iki yer görmüşsündürGünaydın ve herkese iyi haftalar bu arada..
Biz geçen hafta bikaç günlüğüne bi termal otele gitmek gibi bi hatada bulunduk!!!
Sömestr tatili olduğu için bütün odalar doluydu ve o kadar çok çocuk vardı ki anlatamam. Sabahtan akşama kadar beynim ütülendi çocuk ciyaklamalarından!!
Daha da kötüsü havuz, kaplıca fln hepsi bizim kaldığımız kattaydı.:99::113: Ve havuza giden gelen bizim odanın önünden geçiyodu!!:84: Tahmin edeceğiniz gibi Pelin hiç uyuyamadı, uyuyamadığı için de acayip huzursuzlandı.
Tatile dinlenmeye mi gittik yoksa yorulmaya mı bilmiyorum. Eve adım attığımızdan beri daha kendime gelemedim.
Allahtan annemle gitmiştim de biraz o baktı Pelin'e.
Kıssadan hisse: Siz siz olun tatil dönemlerinde çoluk çocuğun yoğun olarak oynaştığı mekanlara gitmeyin. Giderseniz de dinleneceğiniz gibi saçma bi fikre kapılmayın!!
Aylin, şimdi okudum Kerem'in durumunu... Kanama inşallah sadece uçuktandır, önemli birşey olmadığını umuyorum.
Selin nasıl oldu acaba?
Aaaa, alın size son havadis:
Dün babamı aradım, her zaman canım kızım bitanem diye konuşan adam acayip şekilde resmi konuştu benimle. Kısa kesip kapattı. Eşime dedim ki, bunun yanında kesin bir hatun var. Biraz sonra birşey sormak için babam aradı, ona söyledim, senin yanında biri var herhalde, pek mesafeli konuşuyorsun diye, çemkirdi. Niye böyle konuşuyorsun o zaman dedim, hastayım dedi, neyin var dedim, gribim dedi, kapattık. Sonra akşam vakti babaanneme gittik biz, oradan dönerken ne görelim. Tam babaannemin evinin köşesinde bir araba durmuş, içinden sarışın bir hatun iniyor, direksiyonda da babam olacak dana var! Hadin yorumlayın.
oyyy kıyamam onaAğzına bir oyuncağını sokuyor sonra bi bakıyoruz salyası kanlı akıyor,böyle bi kanama, emziği bıraktırıyorum şimdi,ağzına solusyon da kullanıyoruz
hiç karışma burcuHmmm... Ben niye anlamamışım ki :26:
Peki doktor kan tahlili mi istiyor? Boşa kan vermiş olmasın diye mi bekliyorsun?
Aman ben bildim bile azgın teke zaten babamSırf dünkü halinden dolayı kavga çıkarıp bir süre küseyim diyorum, olma mı?
merve bizimde 4 dişimiz var hala 2 aydır tık yok ama normal bi durum bence endişelenecek bişey yokaylin ya geçmiş olsun bencede uçuktur bişi yoktur inşş. biz 6. dişte kaldık patır patır cıkıodu birden durdu 2-3 aydır tık yok bi anormallik yoktur inşş. şimdi uyuttum yarım saate uyanır:S
aktivite masası kullanan annecikler melikeye aldığımıza yürütecin önü küçük aktivite masası gibi bişi yürütece binmedi bizde önündeki zımbırtıyı kullanıyoruz şöyleki..
3 kanatalı kelebek her kanadı çevirdğinde değişik sesler ve ışıklar cıkıor altlarındada 4 düğme o düğmeler her kanatta farklı şarkı çalıo yani 4.3=12 şarkı bide kanatları cevirirken ayrıca şarklıar 15 edio bi tarafında boncuklu bi top çevirip duyuosun dier taraftada viyak viyak öten (dokununca) bi uğur böceği. yani baya fonksiyonlu melike nerdeyse bütün gün onla oynuo bu ne demek aktivite masasıylada oynar demek ama aktivite masasının bundan fazla fonksiyonu war mı yani aynı sayılır mı yoksa daha mı fonksiyonlu eğer öyleyse masadan alcam yok eğer bundan 2-3- fazla özellik warsa almicam. yorum bekliorm welhasıl..
burcucum güzel bi hAFTAsonu geçirmenize sewindim biz hep ewdeydik dışarı cıkalım die sen mi dedin eşin mi merak ettim tek bende mi war o cins die soruyorum babana gelince hiç şaşırmadım erkek nihayetinde..ha aklıma gelmişken barsak düzenleyicinin faydası oldu mu doruk paşaya melike en az 2 kere kakaya devam hee bu arada 9.1 kiloyuz teyzeleriii maşş.. alkış alkış bizeee..
gülşan mert süper uyuyomuş ya 2den 4 e kadar gündüz 2 saat uyusa deliksiz off neler beceririm ben.. ama melikede 8 bucuk gibi yatıo mertte 10 da yatıomuş aynı kapı sanırsam..
bide bide son bi haftadrır günaşırı 2.5 km yürüyorum melike uyuduktan sonra. iyi gelmeye başladı takıorum mp3 ü bagırıo şarkı kulağımda deşarj oluyorum wala hemde kendim için bişler yapıorm. kilo wermimde 57 yim zaten almayım ama..
Hilal kuzum sayı saymasınıda öğretiyorum 1-3-5 rakamlarını söyletiyorum 5 diyince gülüyor bana parmaklarımla gösteriyorum 1 yapıyor 5 yapıyor beesss diyor 1 tam diyemiyor ama 3'e üüüü diyor
Hmmm... Ben niye anlamamışım ki :26:
Peki doktor kan tahlili mi istiyor? Boşa kan vermiş olmasın diye mi bekliyorsun?
Aman ben bildim bile azgın teke zaten babamSırf dünkü halinden dolayı kavga çıkarıp bir süre küseyim diyorum, olma mı?
Bence ağzına soktuğu oyuncakla çıkan dişin olduğu bölgeyi zorluyor ve kanama oluyor, eğer çok aşırı bir kanama yoksa korkma diyorum ben, bakalım tahlil yaptırırsan sonuç ne çıkacak, bende meraklanmaya başladım şimdi, umarım en kısa zamanda düzelir Keremcik..
aylin ya geçmiş olsun bencede uçuktur bişi yoktur inşş. biz 6. dişte kaldık patır patır cıkıodu birden durdu 2-3 aydır tık yok bi anormallik yoktur inşş. şimdi uyuttum yarım saate uyanır:S
Kahvaltıyı tek tek çok az yiyorlar, Doruk hemen sıkılıyor, ben hala karışım yediriyorum.
kaçtıını biliyom da yinede annen duyarsa gururuna dokunur üzülür dedim ha bide kendine gelsin yoksam bi cici annen olabülürMelike'ye maaşallah, uykusu güzel, kilo da almış
Evet Mervecim ilaç epey işe yaradı, günde 2 defa yapıyor genelde. Doktora da sordum, bir ay daha devam edelim, iyice düzene girsin dedi.
Dışarı çıkma konusunda gelince... Benim eşim evde vakit geçirmeyi sever aslında. Ama diretmez, ben çıkmak istiyorsam uyar bana. Hele hafta sonu hava o kadar güzeldi ki, bizi bırak, Doruk'u çıkarmamak hainlik olurdu resmen. Sonuç olarak sabah kalktık, kuzunun kahvaltısını ettirdim, bugün napalım dedi, hava harika, hadi hemen çıkalım dedik ve çıktık.
Güzel geçmiş hafta sonunuz, sevindim kızılşın baayan :)
Babam evden kaçtı ya zaten be, kendine gelse de bi işimize yaramaz artık
ben zaten diğer hediyeleşmeleri kaçırdım güzel olur ama yine çekiliş olsa daha az zahmetli olur kanımca...isteyen çok olmazsa Hilal kuzuma severek alırız hediyesini biz de:))adresini faceden yolla balım itiraz istememmmmm ona göre ben bu geleneği yapmayı düşnüyorum ve doğum günü yaklaşanlar şimdiden adreslerini faceten yollasın mesaj olarak ayrıca ....Hilal kuzum adına gelicek bütün hediyeler kardeşlerine ben sadece aracı oluyorum çalışınca öder bana Hilal...
dün akşam Hilal de yaptı çorabını çıkarttı kendi giymeye çalışıyor olmayınca kafasına geçirmeye çalışıyor.Banyo yaptırmadan önce kıyafetlerini çıkarttım ısınsın diye koydum sen al onları kafasına geçirmeye çalış ...Çok güldük yaaa....
Hemde çok hamaratlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?