- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.121
ben zaten diğer hediyeleşmeleri kaçırdım güzel olur ama yine çekiliş olsa daha az zahmetli olur kanımca...isteyen çok olmazsa Hilal kuzuma severek alırız hediyesini biz de:))
evet hiç istemiyorum kıyamıyorum ama o da rahatsız durumdan..bir de öyle garip uzuyor ki saçları şakakları aşağı deil yüzüne doğru uzuyor gözüne giriyor ordaki saçlar da...kurutması dert zaten kurutma mak. kullanıyorum mecbur.çok da terletiyorlar...en iyisi bu galiba
sağol canım:))dilli ki ne dilli ama birini görsün hemen susuyor:86:
maaşallah doruğuma
haftasonunuz güzel geçmiş sevindim sizin adınıza,aradabi böyle değişiklikler insana iyi geliyor
iş üstünde aramışsın adamı sakın karışma burcu sonra sen kötü olursun
hiç karışma burcusonuçta kazık kadar adam ve babanla böyle konular yüzünden küsme ilerde çok üzülürsün evet yaptığı bize göre yanlış ama ona göre doğru,bırak yanlış yaptığını kendi farketsin
merve bizimde 4 dişimiz var hala 2 aydır tık yok ama normal bi durum bence endişelenecek bişey yok
oyyy maaşallah cimcimeye bak sayıda sayıyor
Dr. büyük ihtimal dişten diyor ve daha önce dediğim gibi hemen tahlil ve antibiyotik diyecek bir dr. değil,zaten öyle şişti ki damakalrı artık hiçbirşeyi ısıramıyor,tekrar pürelere geri döndük ya da minicik koparıp ağzına veriyorum ki yiyebilsin,kilosundan şikayetçiydim sanırsam aldıklarını da geri verecek bu ay
Bu arada alt köpek dişi de bembeyaz sıra sanırım onda,önce azılar çıkar ama biz bozduk sırayı.Duyan şaşırıyor zaten köpek dişi mi nasıl olur diye.
evet bizde öyle düşünüyoruz da insan ister istemez tereddüte düşüyor acaba başka bişey mi diye,bikaç gün daha bekliycez
Aktivite masası artık tavsiye etmiyorum boyları çok uzadı eğilmeleri gerekir geç kaldınız :)
Keşke bende yürüyebilsem tembellik yapmayıp
Aynennn
kaçtıını biliyom da yinede annen duyarsa gururuna dokunur üzülür dedim ha bide kendine gelsin yoksam bi cici annen olabülür
Siz kızların hamaratlıklarını yazıyosunuz ya,benim oğlumun en büyük marifeti diş çıkarmak,bikaç aya kadar 20likler kabarmış dersem eminim şaşırmayacaksınız
Dün yağmurun videosunu gördüm bayıldım nasıl da dimdik ayakta durabiliyor,benim oğlumun yürümesine daha var onu görünce farkettim,bizimki jet gibi sıralasın ama kesinlikle bırakıp yürümesin istiyor.
Siz kızların hamaratlıklarını yazıyosunuz ya,benim oğlumun en büyük marifeti diş çıkarmak,bikaç aya kadar 20likler kabarmış dersem eminim şaşırmayacaksınız
Dün yağmurun videosunu gördüm bayıldım nasıl da dimdik ayakta durabiliyor,benim oğlumun yürümesine daha var onu görünce farkettim,bizimki jet gibi sıralasın ama kesinlikle bırakıp yürümesin istiyor.
Benim oğlum da yürümek için hiççç çaba göstermiyor :)
Ayakta dursun, tırmansın, zıplasın, ama adım atmasın, emekleme diye bişi var yaw
Ayy yürümesin zaten, emekleyen haline zor yetişiyorum, banyoya gidip küvete girmeye çalışıyor, bızz zı bızzzzı yapacakmış, öyle diyor, kafa üstü düşecek taş küvete diye kalbim çıkıyor yerinden ama keşfetme fırsatı veriyorum kendisine.
Allah korusun BIZZZZZ BIZ YAPTIR ANNESİ SENDE DEMEKKİ YIKANMAK İSTİYOR KİRLENDİM DİYOR.....
yaaa benim gönlümden ve Hilal içinde anlamlı olsun diye bütün mart bebişlerin doğum gününde hediye almak isterim (yalnış yazmışım istemem diye) anı olsun diye sen yolla bana adresini başkalarını bilmem ama ben bu geleneği yapmak istiyorum...Seda buraya girmiyor ama akşam face den yazıcam çünkü onun doğum günü geçti oğluşunun
Ay noldu hediyelşme mi yapıyoruz? Ben kaçırdım...Bakıcısı Pelin'i düşürdü..Çok ağladı kuzum.. Bi de kustuAğzında bi naylon parçası varmış bakıcının dediğine göre onun için kusmuş. Ama çok çok kustu kızlar ya ((
halan için çok geçmiş olsun canım ameliyat inşallah başarılı geçer...Eşin içinde hakkınızda hayırlısı olsun.Bence disiplin kuruluna vermişlerse onların tazminat vermesi gerekir diye düşünüyorum...günaydın canlarözledim sizi,hemde çok.
bizim için şu sıra biraz zor günler yaşanıyor.eşim bugün istifa edecek,eşimin tazminatını alması şart bizim için.halam çarşamba günü ameliyata girecek,ben yanında olamayacağım.halam ameliyatı sonrasında sesini kaybedebilir.ne olur kızlar bizim için dua edin.şu günleri sorunsuzca,sağsalim atlatalım.yine zor zamanlar ama vardır Allah ın bir bildiği diyorum ve susuyorum.
ALP iyi,çokşükür bir sorun yok.buhafta doktor kontrolü var kuzumun.bizde böyle haberler.
Ay noldu hediyelşme mi yapıyoruz? Ben kaçırdım...Bakıcısı Pelin'i düşürdü..Çok ağladı kuzum.. Bi de kustuAğzında bi naylon parçası varmış bakıcının dediğine göre onun için kusmuş. Ama çok çok kustu kızlar ya ((
hepinize tünaydın ...
bizim bu haftasonumuz tam bir kabustu ve hala devam ediyorhangibirini anlatayım biraz uzun olucak ama sabırla okuyun ben çok doluyum
öncelikle c.tesi öğlene kadar ateşler içinde yatmaya devam ettim ilaç almama rağmen şuan sadece öksürüğüm var ve hırıltım var doktora gidicem yine
cuma gece itibari ile ata 20 dakikadan fazla uyumuyor ve sürekli ağlıyo ağlamaktan ateşi çıkıyoctesi hastalığı ona devrettim oksürmeye başladı onu doktora götürdüm daha çok başında hemen ilaç başlayalım ilerlerse kötü olur dedi ona ilaca başladık ateşi 39 a kadar çıktı fitil verdim ağrı kesici novalgine damla verdi çünkü atanın bütün diş etleri şişti çocuk acısından gülemiyo gözlerinde hep gözyaşı hazır yemek asla yemiyo ,ilaçlarını asla içmiyo ve asla uyumuyo ......
bu sabah 9 gibi ancak ayağımda uyudu ve indirmeden 12 ye kadar uyudu ayaklarım uyuştu ayağımıdan indirdiğim an uyandı yine ağlaçka geziyo
şimdilik bu kadar kasvet yeter bu konuşarla uğraşırken birde annemle atanın babasının kavgası vardı ki o herşeye tuz biber ekti onu birazdan yazarım nefesim yetmiyo çabuk yoruluyorum
günaydın canlarözledim sizi,hemde çok.
bizim için şu sıra biraz zor günler yaşanıyor.eşim bugün istifa edecek,eşimin tazminatını alması şart bizim için.halam çarşamba günü ameliyata girecek,ben yanında olamayacağım.halam ameliyatı sonrasında sesini kaybedebilir.ne olur kızlar bizim için dua edin.şu günleri sorunsuzca,sağsalim atlatalım.yine zor zamanlar ama vardır Allah ın bir bildiği diyorum ve susuyorum.
ALP iyi,çokşükür bir sorun yok.buhafta doktor kontrolü var kuzumun.bizde böyle haberler.
hepinize tünaydın ...
bizim bu haftasonumuz tam bir kabustu ve hala devam ediyorhangibirini anlatayım biraz uzun olucak ama sabırla okuyun ben çok doluyum
öncelikle c.tesi öğlene kadar ateşler içinde yatmaya devam ettim ilaç almama rağmen şuan sadece öksürüğüm var ve hırıltım var doktora gidicem yine
cuma gece itibari ile ata 20 dakikadan fazla uyumuyor ve sürekli ağlıyo ağlamaktan ateşi çıkıyoctesi hastalığı ona devrettim oksürmeye başladı onu doktora götürdüm daha çok başında hemen ilaç başlayalım ilerlerse kötü olur dedi ona ilaca başladık ateşi 39 a kadar çıktı fitil verdim ağrı kesici novalgine damla verdi çünkü atanın bütün diş etleri şişti çocuk acısından gülemiyo gözlerinde hep gözyaşı hazır yemek asla yemiyo ,ilaçlarını asla içmiyo ve asla uyumuyo ......
bu sabah 9 gibi ancak ayağımda uyudu ve indirmeden 12 ye kadar uyudu ayaklarım uyuştu ayağımıdan indirdiğim an uyandı yine ağlaçka geziyo
şimdilik bu kadar kasvet yeter bu konuşarla uğraşırken birde annemle atanın babasının kavgası vardı ki o herşeye tuz biber ekti onu birazdan yazarım nefesim yetmiyo çabuk yoruluyorum
günaydın canlarözledim sizi,hemde çok.
hepinize tünaydın ...
Herkes dertli topicimize nazar değdi:18:
Kıymet gözlem altında tut çocuğu nolur nolmaz, o bakıcıya da
halan için çok geçmiş olsun canım ameliyat inşallah başarılı geçer...Eşin içinde hakkınızda hayırlısı olsun.Bence disiplin kuruluna vermişlerse onların tazminat vermesi gerekir diye düşünüyorum...
Pelin kuzuma çok geçmiş olsun yawrum benim....
ATA Paşama çok geçmiş olsun yaaa sana da bir türlü iyileşemediniz ...Yawrum benim dikkat edinde bazı bebeklerde diş çıkartırken orta kulak iltihabı bile yapıyor ablamın oğlunda öyle oldu...Geceleri uyumuyordu eli hep kulağındaydı...
Yazgıcım, eşinin işi ile ilgili Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin.
Halana şimdiden çok çok geçmiş olsun, ameliyattan eskisinden daha sağlıklı olarak çıkacak inşallah, dualarım sizinle... Habersiz bırakma bizi.
Aaaa, geçmiş olsun. Nasıl düşürdü Kıymet ya? Neresini çarptı Pelin?
Şebnemcim, sana da Ata kuzuma da çok geçmiş olsun, nazara geldi güzel oğluş... Huzursuzlukları bu ara pik yapmış durumda zaten hepsinin, bir de hasta olunca perişan olmuş yazık. Allah sana da sabır versin arkadaşım, hasta halinle başa çıkmak çok zor valla.
E Ata'nın babasıyla annen neden tartıştı ki? Gitti mi Ata'nın babası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?