- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.321
dün gözlerimle görünce eşime de dedim bizim paşamızda da olmuştu zaten hilal eline ne alırsa dişlerine götürüyor....alıştırma bardağını resmen kenarlarıyla kaşıdı ve kanattıvalla tuhaf olacak ama sende böyle dedin ya içim rahatladı,kimseninki kanamayınca aklımda acabalar olmuştu, en azından şimdi kesin damaktan diyorum. Bizim 10. Diş yolda, alt köpek dişi bembeyaz olmuş, ne ben ne eşim erken çıkarmamışız dişleri, herkes diyor ki hamilelikte sağlıklı olucam diye öyle şeyler yedin ki şimdi de çocuğa kemik suları falan öyle besliyosun ki çocuk erken gelişiyo:78:
Telefonuna da ulaşılamıyor, Ayfercim söyle de şuraya girip iki satır yazsın, adamın tepesini attırmasın, merak ediyoz
TELEFONUNU SUYA DÜŞÜRMÜŞ YENİ TELEFONUNU BUGÜN TAKMIŞ CANIM TESADÜFKİ ARADIM ONUNDA SESİ KÖTÜ GRİP ÖKSÜRÜYOR BURAYA ŞUAN GİREMİYOR VE GİRMEMESİNİ İSTİYORLARMIŞ
günaydın meleklerr nasılsınız
biz dün fena değildik serhan'ı odaya aldığımdan berii uykularımız iyi gidiyo çok şükür acıktığında beşikten almıyorum artık battaniyesini veriyorum gelene kadar onunla oyalanıyo sonra içiyo mamayı uyumaya devam ediyo inşallah böyle devam ederiz ya yalnız bişey sorucam gece kaç kez mama veriyorsunuz yada emziriyorsunuz serhan kesin 3 kez içiyo vermezsem ağlayıp uyanıyo nasıl azaltıcaz bilmiyorum gece acıkmaz diyo doktorlar ama acıkmasa neden içsin ve mama için ağlasın
yasemin iklimin pastası süpermişş çok az kaldı ilk doğum günü iklimin sanırım nice yaşlar görsün kuzu inşallah
bütün hazırlıklarda bitmiş çok güzel
inşallah bende yazarım böyle yapacaklarımı
alp paşanın ateşimi vardı geçmiş olsun inşallah birşey yoktur
bugün hava çok güzel dün parka çıkmıştık dönünce serhan çok güzel uyudu bugün yine çıkarız nasıl olsa temizlik falan yapan yok evi b...k götürüyo çamaşır makinasıyla barıştırdım da serhanı bide şu elektrik süpürgesiyle barış imzalasak çok sevinicem
TELEFONUNU SUYA DÜŞÜRMÜŞ YENİ TELEFONUNU BUGÜN TAKMIŞ CANIM TESADÜFKİ ARADIM ONUNDA SESİ KÖTÜ GRİP ÖKSÜRÜYOR BURAYA ŞUAN GİREMİYOR VE GİRMEMESİNİ İSTİYORLARMIŞ
günaydın...
hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun...
Yasemincim pasta ve hazırlıklar süper...hayırlısıyla kutlayın inşallah...
uykusuz annelere ve bebeklerine de bol uykulu günler diliyorum...
maşallah diyeyeyim Nihan bu aralar ya bir kez kalkıyor ya da hiç kalkmıyor.siz gece mama falan demişsiniz uyanırsa emziriyorum ama uyanmazsa ben özellikle kalkıp emzirmiyorum biberon falan zaten almıyor da...gece beslenmesini önermiyor doktorlar zaten...ama kafam karıştı alıp emzirsem mi ki?emzirsem emer çünkü..ama uykusu daha kıymetli diye düşünüyorum gece için.
ayfer kıyamam kuzuya benim nazarım deydi galiba, facede yürüdüğü videoyu izledim bayıldım maaşallah hilale
Onlara da geçmiş olsun o zaman, bugün bi ararım fırsat bulursam...
Hanifecim sağol...
Nihan'a da maaşallah, çok güzel uyuyormuş. Hiç bir doktor gece beslenmesini önermiyor, bence o istemedikçe sen emzirme, aç olsa uyanır zaten kuzucuk. Doruk bu aralar çok sık uyanıyor, ben her uyandığında emzirmiyorum. Bazen su veriyorum, bazen ayağımda sallıyorum, tekrar dalıyor.
herkese günaydın
biz daha iyiyiz ata normale dönüyor çok şükür dün akşam yatağında yattı ve sabaha kadar uyudu şimdide kahvaltısını yapıyor
şuan sedece öksürüğü kaldı oda geçince herşey iyi olucak
benimde oksürüğüm geçmedi hala onun dışında herşey yolunda
dün yazdıklarınızı okudum ama cevap yazamadım bugün inş. herşeye cevap yazacağım
Seyhan sen 3 kez mamadan bahsediyosun keşke yese hiç üşenmem kalkarım gece, ben bazen 20 bazen 10 bazen 60 içeceğini bile bile yine de gece kalkıp 1 kere mama yapıyorum,yeter ki yesin.
Hay Allah, üşüttü herhalde kıpırcan, geçmişler olsun...
Seyhancım maaşallah Serhan'a, inşallah uykusu düzene girmiştir. Yemesine ayrıca maaşallah, ben geceleri Doruk'a hiç birşey yediremiyorum, sadece emiyor ama ne kadarcık süt var bilmiyorum.
Benim oğlum elektrik süpürgesi çalışırken üstüne binmeye çalışıyor anacım, hepsi bi acayip bunların :)
Mantıklı ama hepimiz hemen aynı şeyleri yedik ve yediriyoruz, sadece ondan olduğunu sanmam. Ailede erken çıkaran başka biri vardır belkim...
Telefonuna da ulaşılamıyor, Ayfercim söyle de şuraya girip iki satır yazsın, adamın tepesini attırmasın, merak ediyoz
Daha iyi olmanıza sevindim Şebnemcim, tekrar geçmiş olsun ikinize de..
tüm anneciklere selam ,
kızım 8 mart doğumlu,3 gün öncesine kadar mutlu mesut memmmeeee memmmmeee diye gezinirken,birden,ııggg ıggg,demeye başladı,sağıp biberona koyunca az da olsa içiyor,fakat memeye dokunmaya bile tahammülü kalmadı.
kendimi çok kötü hissediyorum,süt kesilmesin die sürekli sağıyorum ama bu kendimi ii hissetmeme yetmiyor takdir edersiniz.
oooooof ya,ne zor su annelik,dünyanın en güzel duygusu olmasa,bir gün bile çekilmez :)))
heeeeyyyyy bebikolar,üzmeyin annelerinizi
Yasemincim dün nurturia da şöyle bir şey okudum diş hakkında..
diş hekimim hem bu durumun genetik olduğunu hem de dişteki bir tabakanın fazla kalsiyum sebebiyle haddinden fazla kalın olmasından dolayı geç ve zor çıkmış olabileceğini söyledi.
tüm anneciklere selam ,
kızım 8 mart doğumlu,3 gün öncesine kadar mutlu mesut memmmeeee memmmmeee diye gezinirken,birden,ııggg ıggg,demeye başladı,sağıp biberona koyunca az da olsa içiyor,fakat memeye dokunmaya bile tahammülü kalmadı.
kendimi çok kötü hissediyorum,süt kesilmesin die sürekli sağıyorum ama bu kendimi ii hissetmeme yetmiyor takdir edersiniz.
oooooof ya,ne zor su annelik,dünyanın en güzel duygusu olmasa,bir gün bile çekilmez :)))
heeeeyyyyy bebikolar,üzmeyin annelerinizi
az önce eşimle konuştum Hilal için ne düşünüyorsun dedi bende ne için dedim doğum gününe az kaldı yaa o yüzden dedi ...Walla Şubat sonu -Mart anneleri planlara başladı ama ben bişey düşünmedim dedi...Oda yapalım bir organizasyon dedi sen tiyolar al bakarız akşama dedi....:)))Odamız fazla büyük değil kaç kişi çağrılcak önce onları belirlememiz lazım ,18 mart cumaya geliyor Yaya gibi Cumartesi yaparım eğer olursa düşünmem lazım bakalım.....
seyhan mert dün gece 4 kez emmek için kalktı,bazen 3,bazen 5 kez kalkıyo ama mutlaka emiyo gece
Evet canım bizim doktorda öyle söyledi, İklim in diş çıkarmasıda zor olacak çünkü çok kalın ve sert bir damak tabakası var, görsen dişi varmış gibi ısırdığı yeri morartıyor.. Hayırlısı olsun, bekleyecez sabırla :))
Diş çıkarma döneminde mi kızın, belki ondan yapıyordur, yada bazı bebekler kendiliğinden bırakıyor emmeyi işte, üzme tatlı canını, 11 ay boyunca emzirmişsin işte ne güzel, biberonla ver bir süre, ben o kadarda emziremedim, sütümde yoktu, teselli bulasın diye yazdım :))
Vayyyy, hadi bakalım, yap sende annesi şöyle güzel bir organizasyon Hilalime, biz 20 kişi olacaz, ben o gece kafayı sıyırırım heralde, hiç sevmiyorum kalabalığı, hele hele görümcemin o arsız oğlu var ya, 10 tane büyük adam gelse o gelmese :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?