2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

dün gözlerimle görünce eşime de dedim bizim paşamızda da olmuştu zaten hilal eline ne alırsa dişlerine götürüyor....alıştırma bardağını resmen kenarlarıyla kaşıdı ve kanattı

seyhancım ben işten gelince hilal'e almaya gittiğimde ya yeni uyanmış oluyor yada uyanmasını bekliyorum tam geliş saatimde de uyanıyor tok uyuduğu oluyor en fazla 1-2 saat sonra yaa bizim yediğimiz yemeklerden yada çorba veriyorum ailecek yemek yiyoruz....saat 21-21,30 gibi tahıllı mama yapıyoruz az bazen tabakta da kalıyor uyumaya yakın kendisi kollarıma gelerek yaa emmek istiyor ama sütüm az ben ne olur ne olmaz diye mama yapıyorum bu aralar süt vermeye çalışıyorum iyi gaz yapıyor sonra yönelip meme emmek istiyor haftasonu ev kalabalık olduğundan gece hep geç yattı ve herkesi içinde emmek istedi ben ısrarla mama vererek uyuttum ...gece sağa sola dönerken mızırdanıyor sonra yanına gidip emziriyorum öyle uyuyor....

günaydın...
hasta bebişlere ve annelerine geçmiş olsun...
Yasemincim pasta ve hazırlıklar süper...hayırlısıyla kutlayın inşallah...
uykusuz annelere ve bebeklerine de bol uykulu günler diliyorum...
maşallah diyeyeyim Nihan bu aralar ya bir kez kalkıyor ya da hiç kalkmıyor.siz gece mama falan demişsiniz uyanırsa emziriyorum ama uyanmazsa ben özellikle kalkıp emzirmiyorum biberon falan zaten almıyor da...gece beslenmesini önermiyor doktorlar zaten...ama kafam karıştı alıp emzirsem mi ki?emzirsem emer çünkü..ama uykusu daha kıymetli diye düşünüyorum gece için.

Son düzenleme:
Yasemincim dün nurturia da şöyle bir şey okudum diş hakkında..

diş hekimim hem bu durumun genetik olduğunu hem de dişteki bir tabakanın fazla kalsiyum sebebiyle haddinden fazla kalın olmasından dolayı geç ve zor çıkmış olabileceğini söyledi.

TELEFONUNU SUYA DÜŞÜRMÜŞ YENİ TELEFONUNU BUGÜN TAKMIŞ CANIM TESADÜFKİ ARADIM ONUNDA SESİ KÖTÜ GRİP ÖKSÜRÜYOR BURAYA ŞUAN GİREMİYOR VE GİRMEMESİNİ İSTİYORLARMIŞ

Onlara da geçmiş olsun o zaman, bugün bi ararım fırsat bulursam...

Hanifecim sağol...
Nihan'a da maaşallah, çok güzel uyuyormuş. Hiç bir doktor gece beslenmesini önermiyor, bence o istemedikçe sen emzirme, aç olsa uyanır zaten kuzucuk. Doruk bu aralar çok sık uyanıyor, ben her uyandığında emzirmiyorum. Bazen su veriyorum, bazen ayağımda sallıyorum, tekrar dalıyor.

tüm anneciklere selam ,
kızım 8 mart doğumlu,3 gün öncesine kadar mutlu mesut memmmeeee memmmmeee diye gezinirken,birden,ııggg ıggg,demeye başladı,sağıp biberona koyunca az da olsa içiyor,fakat memeye dokunmaya bile tahammülü kalmadı.
kendimi çok kötü hissediyorum,süt kesilmesin die sürekli sağıyorum ama bu kendimi ii hissetmeme yetmiyor takdir edersiniz.
oooooof ya,ne zor su annelik,dünyanın en güzel duygusu olmasa,bir gün bile çekilmez :)))
heeeeyyyyy bebikolar,üzmeyin annelerinizi

az önce eşimle konuştum Hilal için ne düşünüyorsun dedi bende ne için dedim doğum gününe az kaldı yaa o yüzden dedi ...Walla Şubat sonu -Mart anneleri planlara başladı ama ben bişey düşünmedim dedi...Oda yapalım bir organizasyon dedi sen tiyolar al bakarız akşama dedi....:)))Odamız fazla büyük değil kaç kişi çağrılcak önce onları belirlememiz lazım ,18 mart cumaya geliyor Yaya gibi Cumartesi yaparım eğer olursa düşünmem lazım bakalım.....

canım biz de bir ara böyleydik dönem dönem değişiyor..yakında düzelir inşallah...az da olsa kesintisiz uyku gibisi yok....bu ara maşallahı var ama ben ona ayak uyduramıyorum o erken yatıyor erken kalkıyor ben geç yatıyorum dolayısıyla 6 kalkmak işkence oluyor erken yatabilsem güzel olacak ama zaten tatil bitiyor böylesi ikimiz için de en uygunu.
acıkırsa uyanır değil mi ben hiç müdahale etmemeyim...sağol:))

iyi olmanıza sevindim canım şu öksürüklerde geçer biran önce inşallah

Seyhan sen 3 kez mamadan bahsediyosun keşke yese hiç üşenmem kalkarım gece, ben bazen 20 bazen 10 bazen 60 içeceğini bile bile yine de gece kalkıp 1 kere mama yapıyorum,yeter ki yesin.

bende üşenmiyorum canımcım da hani artık uykusu bölünmesin diye gece yememesi lazımmış ya o yüzden dedim
senin kuzu belki ihtiyaç duymuyordur canım bilemedim şimdi

inşallah burcum böyle devam ederse bende dinlenmiş olurum
elektrik süpürgesi çalışmazken iyide biraz sesi yüksek benimkinin ondan korkuyo sanırım

bebekler ara ara memeden soğuyabiliyor geçen ay benimde başıma geldi aynı durum ama ben sütüm azalmasın diye 2 gün sağdım 3, gün tekrar emmeye başladı sakın pes etme canım. belki parfüm veya başka bir kokudan etkilenmiştir onlara dikkat et

Evet canım bizim doktorda öyle söyledi, İklim in diş çıkarmasıda zor olacak çünkü çok kalın ve sert bir damak tabakası var, görsen dişi varmış gibi ısırdığı yeri morartıyor.. Hayırlısı olsun, bekleyecez sabırla :))

Diş çıkarma döneminde mi kızın, belki ondan yapıyordur, yada bazı bebekler kendiliğinden bırakıyor emmeyi işte, üzme tatlı canını, 11 ay boyunca emzirmişsin işte ne güzel, biberonla ver bir süre, ben o kadarda emziremedim, sütümde yoktu, teselli bulasın diye yazdım :))

Vayyyy, hadi bakalım, yap sende annesi şöyle güzel bir organizasyon Hilalime, biz 20 kişi olacaz, ben o gece kafayı sıyırırım heralde, hiç sevmiyorum kalabalığı, hele hele görümcemin o arsız oğlu var ya, 10 tane büyük adam gelse o gelmese :))

walla ben düşünmedim hiç eşime akşam söylerin kendi fikirleri neymiş öğrenirim ama fazla kalabalık olucağımız belli aynur ablamlar 6 kişi ayla ablamlar 2 kişi görümcem 3 kişi kayınvalidesi de gelir kayınvalide -anneanne ,Hilale bakan ablam 4 kişi Mustafa abimler 4 kişi Manevi kızkardeşim ve abileri ve ailesi 9 kişi kayınpeder memlekette sanmam ama geleceği 30-35 kişi oluruz extra bişey olmazsa ...Çocuklar felaketler canım o yüzden diyorum yaa fazla kişi olunca ne yapacağını bilemiyor insan bakalım akşama netleşir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…