2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Maşşallah çok yakışmış yaa saçları kıvırcık mı olmaya başladı iyice ne?

sağol canım:))daha da kıvırcıktı aslında gitti kızımın bukleleri...babasının orjinal hali kıvırcık babaanne ve büyük halanın da saçları dalgalı onlara benziyor yine...benimkiler pırasa gibidir:))

Son düzenleme:

senden kopamıyor demekki hilal kuzu
serhanın uyku saatleride yavaş yavaş düzene girmeye başladı gündüz 3kez uyuyor gece de 21:30 en geç 22de yatırıyorum sonra gece 3 kez mama için uyanıyo ve sabah 8 gibi uyanıyo

Hanifecim, çok tatlı olmuş Nihan'ın yeni imajı :)
Saçlar kesilince bebeklikten çıkıp çocuğa dönüşüyorlarmış gibi geliyor bana her seferinde...
İfadeleri çok değişiyor bıdıkların.
Son kestirdiğimde tam erkek kafalı olmuştu benim kuzu da ama şimdi yine uzadı.

selam gencler...
dün gece yazgyla msn den konuştuk alpin ateşi vardı..haber varmı??
cep tlf kullanma öz,ürl,ü oldugumçün kimsenin nosuda yok bende:26:

Selam ark,
Pelin kucağımda zıplıyor o yüzden pek detaylı yazamıyorum....
Nihan Sena'ya sıhhatler olsun Hanifecim.
Alp nie ateşlenmiş? Dün bişeyi yoktu??
ENler yarışmamıza kategorilerinizi bekliyorum...
Pelin'i tepemden indirebilirsem birazdan şu ana kdr belirlenmiş kategorileri yazıcam..

Ben konuştum yazgıyla hala ateşi var, fitil atacak ve yıkayacaktı
D.gününe hep çocuklu tanıdıklarınızı mı çağırıyosunuz yoksa çocuksuz da olsa yakın eş dost akraba mı?
Nihanın yeni hali hoş ama eski uzun saçları çooook güzeldi annesi,o bizim için genç kız bile olsa digol digol nihan

yok canım yaaa bende de tlf nu yok gece ikinizde msndeydiniz konuşuyordunuz sanırım ama ben çıktım sonra
evet cnm acil poliklinik arayıp sordum 37 yi ateş olarak bile kabul etmioruz diyo cok düşük diyo..en son 38.5 tu mamurun ateşi fitilsiz ibufen surup la dindirdim allah tan..

bizimki bayagı kalabalık olucak sanırm..yakın eş dost akraba yani..coluklu cocuklu farktmez..sevdiklermle bi arada kutlamk amaç.
bu yazgnın magnet lerinden sipariiş vercem inş bugün..

bu cmrtesi eşimin dogmgünbüsünü edecegum..kayınvaldm patates salatası ve sarma olayı bana ait dedi allah tan..bende diğer pasta börekleri halledicem inş..bugün dişimi cektrcektim..eşimin tanış dişçisi..ama kocim iş seyahatnde old için vazgctm onunla gidicektik..şimdi hekim pra mara almayacak benden bende bu durumlardan nefret ederim ..iyi kadın ceksin dişi hadi saol eyvallah deyip cıkmak hiç benlik degil..en iyisi kociyle gitmek..banada mazeret cıkmış oldu

Çokoprensim, mümkünse çocuksuzları çağırmak istedim ben açıkçası, hiç uğraşamam, çünkü kızım küçük ve büyük ihtimal bişey anlamayacak bile, ileride biraz büyümüş olacağından kendi yaşıtı çocukları toplar öyle yaparım doğum gününü diye düşünüyorum..
Bu seferlik sadece 2 ailenin çocuğu var, birinin ki daha 4 aylık ondan zarar gelmez :)) Diğeri malesef görümcek in arsız oğlu, ıığğğğyyykkk ((

Pastayı da netten buldum renkli çıktısını aldım ve evin ordaki pastanede yaptırıyorum..
Nette çok pahalı yaa, 180 tl dediler nette, veremem o kadar..

bende ataya pedifen verdim .... dr dediki artık calpol hafif gelir o yüzden ibufen vefa pedifen bulundurun evde dedi

bende ataya pedifen verdim .... dr dediki artık calpol hafif gelir o yüzden ibufen vefa pedifen bulundurun evde dedi

ata nında mı ateşi var iyimi??beni noolaar mazur görün..1 saat ancak uyuyor mamur cogu zaman izin vermior kıskanıyor pc yi..
aynen katılıorum calpol genelde yeni dogan bebeler etkin

kızlar pazar akşamı arkadas geldi eşiyle ..6 aylık bi oğluda var..biz bebeyi severken mamur un hareketlerini görmeliydiniz..kudurdu delirdi şımardı ne şebeklikler maymunluklar yerlerde.. ilgi odagı niye o değilmişmiş..nası bi çaba sergiledi benle ilgilenin kıskanıorum derr gibi koptum..

evet haklısın..bana da değişik geldi:))

teşekkür ederiz:))Pelin nasıl?

haklısın canım ama bir boy değildi saçları ister istemez kesilecekti yaza kadar uzar nasılsa evde çoğunlukla diye şimdi kestirdim.

tekrar geçmiş olsun canım...pedifen daha etkili evet...sen nasılsın?

ama amaa bunlar harikaaa yaya
bende üzerine pembe panter bastrmayı düşündüm şu an itibaryle
olar mı?

güzel olur bence

Ebru pembe panter de iyi fikir, Mamurun küçük pembe panter oyuncağı vardı değil mi..?
Seviyor heralde pembe panteri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…