- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.341
Maşşallah çok yakışmış yaa saçları kıvırcık mı olmaya başladı iyice ne?
seyhancım ben işten gelince hilal'e almaya gittiğimde ya yeni uyanmış oluyor yada uyanmasını bekliyorum tam geliş saatimde de uyanıyor tok uyuduğu oluyor en fazla 1-2 saat sonra yaa bizim yediğimiz yemeklerden yada çorba veriyorum ailecek yemek yiyoruz....saat 21-21,30 gibi tahıllı mama yapıyoruz az bazen tabakta da kalıyor uyumaya yakın kendisi kollarıma gelerek yaa emmek istiyor ama sütüm az ben ne olur ne olmaz diye mama yapıyorum bu aralar süt vermeye çalışıyorum iyi gaz yapıyor sonra yönelip meme emmek istiyor haftasonu ev kalabalık olduğundan gece hep geç yattı ve herkesi içinde emmek istedi ben ısrarla mama vererek uyuttum ...gece sağa sola dönerken mızırdanıyor sonra yanına gidip emziriyorum öyle uyuyor....
selam gencler...
dün gece yazgyla msn den konuştuk alpin ateşi vardı..haber varmı??
cep tlf kullanma öz,ürl,ü oldugumçün kimsenin nosuda yok bende:26:
evet cnm acil poliklinik arayıp sordum 37 yi ateş olarak bile kabul etmioruz diyo cok düşük diyo..en son 38.5 tu mamurun ateşi fitilsiz ibufen surup la dindirdim allah tan..yok canım yaaa bende de tlf nu yok gece ikinizde msndeydiniz konuşuyordunuz sanırım ama ben çıktım sonra
Ben konuştum yazgıyla hala ateşi var, fitil atacak ve yıkayacaktı
D.gününe hep çocuklu tanıdıklarınızı mı çağırıyosunuz yoksa çocuksuz da olsa yakın eş dost akraba mı?
Nihanın yeni hali hoş ama eski uzun saçları çooook güzeldi annesi,o bizim için genç kız bile olsa digol digol nihan
evet cnm acil poliklinik arayıp sordum 37 yi ateş olarak bile kabul etmioruz diyo cok düşük diyo..en son 38.5 tu mamurun ateşi fitilsiz ibufen surup la dindirdim allah tan..
bizimki bayagı kalabalık olucak sanırm..yakın eş dost akraba yani..coluklu cocuklu farktmez..sevdiklermle bi arada kutlamk amaç.
bu yazgnın magnet lerinden sipariiş vercem inş bugün..
bende ataya pedifen verdim .... dr dediki artık calpol hafif gelir o yüzden ibufen vefa pedifen bulundurun evde dedi
Hanifecim, çok tatlı olmuş Nihan'ın yeni imajı :)
Saçlar kesilince bebeklikten çıkıp çocuğa dönüşüyorlarmış gibi geliyor bana her seferinde...
İfadeleri çok değişiyor bıdıkların.
Son kestirdiğimde tam erkek kafalı olmuştu benim kuzu da ama şimdi yine uzadı.
teşekkür ederiz:))Pelin nasıl?Selam ark,
Pelin kucağımda zıplıyor o yüzden pek detaylı yazamıyorum....
Nihan Sena'ya sıhhatler olsun Hanifecim.
Alp nie ateşlenmiş? Dün bişeyi yoktu??
ENler yarışmamıza kategorilerinizi bekliyorum...
Pelin'i tepemden indirebilirsem birazdan şu ana kdr belirlenmiş kategorileri yazıcam..
Ben konuştum yazgıyla hala ateşi var, fitil atacak ve yıkayacaktı
D.gününe hep çocuklu tanıdıklarınızı mı çağırıyosunuz yoksa çocuksuz da olsa yakın eş dost akraba mı?
Nihanın yeni hali hoş ama eski uzun saçları çooook güzeldi annesi,o bizim için genç kız bile olsa digol digol nihan
tekrar geçmiş olsun canım...pedifen daha etkili evet...sen nasılsın?bende ataya pedifen verdim .... dr dediki artık calpol hafif gelir o yüzden ibufen vefa pedifen bulundurun evde dedi
ama amaa bunlar harikaaa yaya
bende üzerine pembe panter bastrmayı düşündüm şu an itibaryle
olar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?