2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Simenay bakayım linkine :)
Görümcek arsız ve oğul olayı bende de var

bende ataya pedifen verdim .... dr dediki artık calpol hafif gelir o yüzden ibufen vefa pedifen bulundurun evde dedi

Hımmm demek öyle:44:

hanifim ten ten napoor memnunmu yeni imajından?
saclarının önlerini özellikle bıraktrdın?

uyuyor şimdi...onun umrumda değil kimse dokunmadıktan sonra ama artık kendisi çekiştiremiyor:))
özellikle bıraktırmadım bu kadar kesebildi kadın hatta bazı kısımları ben biraz düzelti yine...önünü de kesecektim cesaret edemedim daha kısa olması lazımdı aslında...

mamur napıyo?

insan bunları yemeye kıyamaz...sen hangisini yaptırıyosun yasemin?
hanifim ten ten napoor memnunmu yeni imajından?
saclarının önlerini özellikle bıraktrdın?
Hastayım senin şu kendine has üslubuna :13:

Bi sıkıntısı yoktu ama az önce yine kustu biraz. :44: Ağzına her bulduğunu tepiyo ondan kustu heralde..Olumsuz bişe düşünmek istemiyorum.
Bi de dün itibariyle biz Pelin'in odasını ayırdık. Burcu demiş 1 yaşına gelmeden ayrılmalıymış yoksa bebek kendini dışlanmış hissediyomuş.. Bilmiyorum kararlı davranabilecek miyim..Çok yoruldum sabah kdr pestilim çıktı iki oda arasında mekik dokumaktan..

yaya...bebekken pembe panterle uyurdu artık yuzune bakmıyor ..belkide bu panterle uyuyan fotosunu bastırırım..
bu pastaların fiyatları neki?

ondan olabilir...Nihan da parmağını sokup öğürtüyor kendini kusmasına ramak kalıyor ama küçükken de kusmazdı kolay kolay kusmuyor o yüzden.sen dikkat yine de canım...
inş. kısa zamanda alışırsınız yeni düzene..bu konuda görüşler farklı..bazı doktorlar 3 yaşa kadar ayırmayın diyor...hepsinin ortak söylediği sizinle yatmasın kendi yatağında yatsın..ama anneye yakın olsun...ben şimdilik düşünmüyorum ayırmayı bizimle yatmıyor zaten kendi yatağında benim tarafımda yatıyor.
ayırsam umursamaz ama sanırım pek uyanmıyor çünkü gece.bu yıl tayinimiz çıkarsa gitiğimiz yerde oda yaparım ona...

Yine kaçırdım muhabbeti...
Ben demedim onu bea, pedagog dediydi.
Peki ben pedagogun dediğini yapabildim mi? Nayır, aksine koyun koyuna yatıyoruz artık, çünkü gecede 5-6 defa kalkıp sabah da 6.30 güne başlamaya vücudum dayanmıyoooorr

ahh bende senin bi gün bile görmeden yapamayacagın şanslı kayınvaldene hastayım kıymatlım
ben 2.ayında ayırdım odasını cnmcm..fekat benim emzrme olayım 2.ayıda son bulmuştu zaten..mamaylada karnı zıbazıp dıydugu için gece uyanma olayı nadirdi..sanırım bu yuzden sorun olmadı oda ayırmak..ee artık ayır sende..

evet ya cocugum cnının acımasına aldrmadan yoluyo kendini dimi..yagmurda yapıo arada ..iyi oldu yaza uzar..mamur şimdi uyandı..pc acık kalsın bakarım arada mzırdıyo

cokkkkkkkk yorgunummmmm... daha yeni kahvaltı yapıyorum ( aksam yemeğe k.v. + görümce gelecek pestilim cıktı....

gecmişe dalmadım ama ayrı yatırma gözüme carptı offfff bende artık yavaş yavaş yatırmak istiyorum odasında ama sabaha kadar 50 kere git gel yapmak lasım ... hem kıyamıyorum sanki askere gidinceye kadar koynumda yatırcam :))) yatsa keske

yaya...bebekken pembe panterle uyurdu artık yuzune bakmıyor ..belkide bu panterle uyuyan fotosunu bastırırım..
bu pastaların fiyatları neki?
180TLcikmiş Ebrucum

Ya bizimki de zaten hiç yatmadı benimle. Afakanlar basar Pelin'e yatamaz da zaten. Gece 360derece dönerek uyuyan bi çocuk bu.. :86:
Şimdi sen böyle söyleyince geri mi odamıza alsak acaba dedim.. Çok hassasım ben bu konuda..
Yeni doğduğunda bi arkadaşımın odaları sonra zor ayırırsınız, en iyisi baştan ayrı odada yatırmak lafıyla Pelin'i kendi odasında yatırdım ilk bi kaç gün. Sonra hemşireye geceleri çok ağlıyo deyince bana 'Onun dünyada tanıdığı bildiği tek koku sizin kokunuz, onu bundan mahrum bırakmayın, zaten yeni geldiği bu dünya ona çok yabancı, kendini çok yanlız hisseder, size ihtiyacı var.'demişti ve bu söz bana öyle dokunmuştu ki...O gün bugündür Pelin'i hiç yanımdan ayırmadım ama bu sefer de Burcu'nun pedagogu kafamı karıştırdı..

Pelin de her gece en az 5-6 kez kalkıyo..Okul başladığında da ayrı oda olayında bu kdr kararlı olabilecek miyim bakalım..

Bunlar da Oscarlarımız için kategoriler:

1. 1. en işkolik annesi
    2. en çok online olan annesi
    3. mesajlara en çok cvp yazan
    4. en pimpirik annesi
    5. en çok maşş/inşş diyen annesi
    6. en çılgın annesi
    7. en süt delisi annesi,
    8. en ağlak annesi
    9. en kaynana düşmanı annesi
    10. en buluşma meraklısı annesi
    11. birincisi büyümeden ikincisi yolda olan en hızlı annesi
    12. en tosbik bebeği
    13. en çok uyuyan bebeği
    14. hiç uyumayan bebeği
    15. en konuşkan bebeği
    16. en güleryüzlü bebeği
    17. en çok gezen annesi ve bebeği
    18. en iştahlı bebeği
    19. en iştahsız bebeği
    20. en çok hastalanan bebeği
    21. en kuduruk bebeği
    22. en uslu bebeği
    23. en rapunzel bebeği
    24. en huzursuz bebeği
    25. en çok konuştuğumuz konu (bebeklerin hastalıkları, bebeklerin beslenmesi, kaynanalar, eşler, cinsellik, iş)(çoktan seçmeli)
Eklemek ve çıkarmak istedikleriniz konusunda fikirlerinizi bekliyorum...

Odayı, hatta yatağı ayırm konusunda kasmamaya karar verdim ben. İkimiz de nasıl iyi hissediyorsak öyle uyuyoruz. Bazı geceler yatağında uyuyor, bazen sabaha karşı yanıma alıyorum, bazen de gecenin büyük kısmını bizim yatakta geçiriyor. Nasıl daha fazla uyuyabileceksek öyle yapıyorum, çünkü uykusuz olunca o huysuz oluyor ben de tahammülsüz oluyorum ve hırpalanıyoruz. Bir daha mı bebek olacak yaw, yatsın koynumda, daha ne kadar yatar ki, dedim ve uyguluyorum :)
Pedagoga o kadar parayı niye verdin o zaman diyenlere de ama öbür dediklerini yapıyorum diyorum, napim :)))

en görümce düşmanı .. en uyumlu kocaya sahip anne.. en huysuz kocaya sahip anne..

1. en işkolik annesibugünlerde gülşan
2. en çok online olan annesi; burcu yasemin gülşan aylin
3. mesajlara en çok cvp yazan burcu yasemin
4. en pimpirik annesi
5. en çok maşş/inşş diyen annesi melike gülşan
6. en çılgın annesi esin
7. en süt delisi annesi merve gülşan
8. en ağlak annesi burcu aylin
9. en kaynana düşmanı annesi kıymet yasemin
10. en buluşma meraklısı annesi meral esin burcu
11. birincisi büyümeden ikincisi yolda olan en hızlı annesi
12. en tosbik bebeği mert
13. en çok uyuyan bebeği ata
14. hiç uyumayan bebeği eymen mert iklim doruk kerem....
15. en konuşkan bebeği hilal
16. en güleryüzlü bebeği
17. en çok gezen annesi ve bebeği şebnem-ata,meral-eymen
18. en iştahlı bebeği mert
19. en iştahsız bebeği eymen
20. en çok hastalanan bebeği eymen
21. en kuduruk bebeği alp
22. en uslu bebeği hilal-ata
23. en rapunzel bebeği nihan
24. en huzursuz bebeği eymen
25. en çok konuştuğumuz konu (bebeklerin hastalıkları, bebeklerin beslenmesi, kaynanalar, eşler, cinsellik, iş)(çoktan seçmeli) bebeklerin uyku problemi

Son düzenleme:

doğru demiş..ben çok karşıyım zaten yenidoğanın ayrılmasına...sen herkesten iyi tanıyorsun kızını ihtiyaçlarını becerebileceklerinizi herkesten iyi biliyorsun...hem sorup doğrusunu yanlışını da öğrendiğine göre karar senin neye hazırsanız nasıl rahat edecekseniz öyle yapın...ikinizin de mutlu olduğu yönetem en doğru olanıdır bence.
ki sık kalkıyor bence henüz erken ayırmak için.

süper aklıma gelirse yazarım:))

en doğrusu:))tebrik ediyorum:))

en görümce düşmanı .. en uyumlu kocaya sahip anne.. en huysuz kocaya sahip anne..

bunlarda iyiymiş...geçenki koca şikayetlerinin üstüne yazmak istemedim övünmek gibi olmasın diye ama okunyunca eşime ne dualar ettim...ben en uyumlu kocaya sahip anne adayı olabilirm:))

ilk aklıma gelenleri yazdım belki düşündükçe liste değişebilir,bence herkes yazsın ortak olanlardan en çok kimin adı yazılıysa ona göre liste hazırlayalım
eşine en yardım eden baba eklenirse kamil yazalım lütfen

Anacım daha cvpları yazmıyoruz.
Sadece kategorileri belirliyoruz... Ona göre topik açıcaz...

bunlarda iyiymiş...geçenki koca şikayetlerinin üstüne yazmak istemedim övünmek gibi olmasın diye ama okunyunca eşime ne dualar ettim...ben en uyumlu kocaya sahip anne adayı olabilirm:))[/QUOTE]

sanırım bendee
en kıskanc ve en apaçi bebek mamurr tabisi:)))

http://www.dogumgunupastasi.com/bolum/urun/bresim/663.jpg

Kıymet bizim pasta bu..

Ebrucum, bu sitedeki pastaların fiyatını sormadım açıkçası, başka bir sitede sormuştum, 180 tl dediler, ohaa dedim bende.. Çok daha ucuza yaptırıyorum bizim evin ordaki pastaneye ben, adama resmini götürdüm pastanın aynısını yapacak (yani inşallah yapacak, tıpatıp aynısı olmasa bile benzer heralde :)) )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…