- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.361
Çokoprensim, mümkünse çocuksuzları çağırmak istedim ben açıkçası, hiç uğraşamam, çünkü kızım küçük ve büyük ihtimal bişey anlamayacak bile, ileride biraz büyümüş olacağından kendi yaşıtı çocukları toplar öyle yaparım doğum gününü diye düşünüyorum..
Bu seferlik sadece 2 ailenin çocuğu var, birinin ki daha 4 aylık ondan zarar gelmez :)) Diğeri malesef görümcek in arsız oğlu, ıığğğğyyykkk((
Pastayı da netten buldum renkli çıktısını aldım ve evin ordaki pastanede yaptırıyorum..
Nette çok pahalı yaa, 180 tl dediler nette, veremem o kadar..
bende ataya pedifen verdim .... dr dediki artık calpol hafif gelir o yüzden ibufen vefa pedifen bulundurun evde dedi
hanifim ten ten napoor memnunmu yeni imajından?
saclarının önlerini özellikle bıraktrdın?
Doum Gn Pastalar - www.dogumgunupastasi.com bir ya pastas
Buradan bakabilirsiniz pastalara..
Hastayım senin şu kendine has üslubunahanifim ten ten napoor memnunmu yeni imajından?
saclarının önlerini özellikle bıraktrdın?
evet haklısın..bana da değişik geldi:))
teşekkür ederiz:))Pelin nasıl?
haklısın canım ama bir boy değildi saçları ister istemez kesilecekti yaza kadar uzar nasılsa evde çoğunlukla diye şimdi kestirdim.
tekrar geçmiş olsun canım...pedifen daha etkili evet...sen nasılsın?
güzel olur bence
insan bunları yemeye kıyamaz...sen hangisini yaptırıyosun yasemin?
Hastayım senin şu kendine has üslubuna:13:
Bi sıkıntısı yoktu ama az önce yine kustu biraz. :44: Ağzına her bulduğunu tepiyo ondan kustu heralde..Olumsuz bişe düşünmek istemiyorum.
Bi de dün itibariyle biz Pelin'in odasını ayırdık. Burcu demiş 1 yaşına gelmeden ayrılmalıymış yoksa bebek kendini dışlanmış hissediyomuş.. Bilmiyorum kararlı davranabilecek miyim..Çok yoruldum sabah kdr pestilim çıktı iki oda arasında mekik dokumaktan..
insan bunları yemeye kıyamaz...sen hangisini yaptırıyosun yasemin?
Bi sıkıntısı yoktu ama az önce yine kustu biraz. :44: Ağzına her bulduğunu tepiyo ondan kustu heralde..Olumsuz bişe düşünmek istemiyorum.
Bi de dün itibariyle biz Pelin'in odasını ayırdık. Burcu demiş 1 yaşına gelmeden ayrılmalıymış yoksa bebek kendini dışlanmış hissediyomuş.. Bilmiyorum kararlı davranabilecek miyim..Çok yoruldum sabah kdr pestilim çıktı iki oda arasında mekik dokumaktan..
ahh bende senin bi gün bile görmeden yapamayacagın şanslı kayınvaldene hastayım kıymatlıminsan bunları yemeye kıyamaz...sen hangisini yaptırıyosun yasemin?
uyuyor şimdi...onun umrumda değil kimse dokunmadıktan sonra ama artık kendisi çekiştiremiyor:))
özellikle bıraktırmadım bu kadar kesebildi kadın hatta bazı kısımları ben biraz düzelti yine...önünü de kesecektim cesaret edemedim daha kısa olması lazımdı aslında...
mamur napıyo?
180TLcikmiş Ebrucumyaya...bebekken pembe panterle uyurdu artık yuzune bakmıyor ..belkide bu panterle uyuyan fotosunu bastırırım..
bu pastaların fiyatları neki?
Ya bizimki de zaten hiç yatmadı benimle. Afakanlar basar Pelin'e yatamaz da zaten.ondan olabilir...Nihan da parmağını sokup öğürtüyor kendini kusmasına ramak kalıyor ama küçükken de kusmazdı kolay kolay kusmuyor o yüzden.sen dikkat yine de canım...
inş. kısa zamanda alışırsınız yeni düzene..bu konuda görüşler farklı..bazı doktorlar 3 yaşa kadar ayırmayın diyor...hepsinin ortak söylediği sizinle yatmasın kendi yatağında yatsın..ama anneye yakın olsun...ben şimdilik düşünmüyorum ayırmayı bizimle yatmıyor zaten kendi yatağında benim tarafımda yatıyor.
ayırsam umursamaz ama sanırım pek uyanmıyor çünkü gece.bu yıl tayinimiz çıkarsa gitiğimiz yerde oda yaparım ona...
Yine kaçırdım muhabbeti...
Ben demedim onu bea, pedagog dediydi.
Peki ben pedagogun dediğini yapabildim mi? Nayır, aksine koyun koyuna yatıyoruz artık, çünkü gecede 5-6 defa kalkıp sabah da 6.30 güne başlamaya vücudum dayanmıyoooorr
Bunlar da Oscarlarımız için kategoriler:
Eklemek ve çıkarmak istedikleriniz konusunda fikirlerinizi bekliyorum...
1. en işkolik annesi
2. en çok online olan annesi
3. mesajlara en çok cvp yazan
4. en pimpirik annesi
5. en çok maşş/inşş diyen annesi
6. en çılgın annesi
7. en süt delisi annesi,
8. en ağlak annesi
9. en kaynana düşmanı annesi
10. en buluşma meraklısı annesi
11. birincisi büyümeden ikincisi yolda olan en hızlı annesi
12. en tosbik bebeği
13. en çok uyuyan bebeği
14. hiç uyumayan bebeği
15. en konuşkan bebeği
16. en güleryüzlü bebeği
17. en çok gezen annesi ve bebeği
18. en iştahlı bebeği
19. en iştahsız bebeği
20. en çok hastalanan bebeği
21. en kuduruk bebeği
22. en uslu bebeği
23. en rapunzel bebeği
24. en huzursuz bebeği
25. en çok konuştuğumuz konu (bebeklerin hastalıkları, bebeklerin beslenmesi, kaynanalar, eşler, cinsellik, iş)(çoktan seçmeli)
180TLcikmiş Ebrucum
Ya bizimki de zaten hiç yatmadı benimle. Afakanlar basar Pelin'e yatamaz da zaten.Gece 360derece dönerek uyuyan bi çocuk bu.. :86:
Şimdi sen böyle söyleyince geri mi odamıza alsak acaba dedim.. Çok hassasım ben bu konuda..
Yeni doğduğunda bi arkadaşımın odaları sonra zor ayırırsınız, en iyisi baştan ayrı odada yatırmak lafıyla Pelin'i kendi odasında yatırdım ilk bi kaç gün. Sonra hemşireye geceleri çok ağlıyo deyince bana 'Onun dünyada tanıdığı bildiği tek koku sizin kokunuz, onu bundan mahrum bırakmayın, zaten yeni geldiği bu dünya ona çok yabancı, kendini çok yanlız hisseder, size ihtiyacı var.'demişti ve bu söz bana öyle dokunmuştu ki...O gün bugündür Pelin'i hiç yanımdan ayırmadım ama bu sefer de Burcu'nun pedagogu kafamı karıştırdı..
Pelin de her gece en az 5-6 kez kalkıyo..Okul başladığında da ayrı oda olayında bu kdr kararlı olabilecek miyim bakalım..
Bunlar da Oscarlarımız için kategoriler:
Eklemek ve çıkarmak istedikleriniz konusunda fikirlerinizi bekliyorum...
1. en işkolik annesi
2. en çok online olan annesi
3. mesajlara en çok cvp yazan
4. en pimpirik annesi
5. en çok maşş/inşş diyen annesi
6. en çılgın annesi
7. en süt delisi annesi,
8. en ağlak annesi
9. en kaynana düşmanı annesi
10. en buluşma meraklısı annesi
12. en tosbik bebeği
13. en çok uyuyan bebeği
14. hiç uyumayan bebeği
15. en konuşkan bebeği
16. en güleryüzlü bebeği
17. en çok gezen annesi ve bebeği
18. en iştahlı bebeği
19. en iştahsız bebeği
20. en çok hastalanan bebeği
21. en kuduruk bebeği
22. en uslu bebeği
23. en rapunzel bebeği
24. en huzursuz bebeği
25. en çok konuştuğumuz konu (bebeklerin hastalıkları, bebeklerin beslenmesi, kaynanalar, eşler, cinsellik, iş)(çoktan seçmeli)
Odayı, hatta yatağı ayırm konusunda kasmamaya karar verdim ben. İkimiz de nasıl iyi hissediyorsak öyle uyuyoruz. Bazı geceler yatağında uyuyor, bazen sabaha karşı yanıma alıyorum, bazen de gecenin büyük kısmını bizim yatakta geçiriyor. Nasıl daha fazla uyuyabileceksek öyle yapıyorum, çünkü uykusuz olunca o huysuz oluyor ben de tahammülsüz oluyorum ve hırpalanıyoruz. Bir daha mı bebek olacak yaw, yatsın koynumda, daha ne kadar yatar ki, dedim ve uyguluyorum :)
Pedagoga o kadar parayı niye verdin o zaman diyenlere de ama öbür dediklerini yapıyorum diyorum, napim :)))
en görümce düşmanı .. en uyumlu kocaya sahip anne.. en huysuz kocaya sahip anne..
1. en işkolik annesibugünlerde gülşan
2. en çok online olan annesi; burcu yasemin gülşan aylin
3. mesajlara en çok cvp yazan burcu yasemin
4. en pimpirik annesi
5. en çok maşş/inşş diyen annesi melike gülşan
6. en çılgın annesi esin
7. en süt delisi annesi merve gülşan
8. en ağlak annesi burcu aylin
9. en kaynana düşmanı annesi kıymet yasemin
10. en buluşma meraklısı annesi meral esin burcu
12. en tosbik bebeği mert
13. en çok uyuyan bebeği ata
14. hiç uyumayan bebeği eymen mert iklim doruk kerem....
15. en konuşkan bebeği hilal
16. en güleryüzlü bebeği
17. en çok gezen annesi ve bebeği şebnem-ata,meral-eymen
18. en iştahlı bebeği mert
19. en iştahsız bebeği eymen
20. en çok hastalanan bebeği eymen
21. en kuduruk bebeği alp
22. en uslu bebeği hilal-ata
23. en rapunzel bebeği nihan
24. en huzursuz bebeği eymen
25. en çok konuştuğumuz konu (bebeklerin hastalıkları, bebeklerin beslenmesi, kaynanalar, eşler, cinsellik, iş)(çoktan seçmeli) bebeklerin uyku problemi
Anacım daha cvpları yazmıyoruz.
Sadece kategorileri belirliyoruz... Ona göre topik açıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?