2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

beni güldürdün Allah da seni güldürsün inşallah :)) eşi en asabi de benimki lütfennnn

Bende İklimi doğduğundan beri ayrı odada ve kendi yatağında yatırdım ama bende o odada yattım, sonra aynı odada dahi olsak gece yüz kere kalkmaktan bunalıp yanıma aldım, şimdi missssler gibi uyuyoruz kızımla, kimin ne dediği umurumda değil, elbet vakti zamanı geldiğinde kendiliğinden istemeyecektir bizimle yatmayı, ben o vakite kadar kızımın kokusunu içime çeke çeke uyumak istiyorum, bir tane çocuğum var, hiç bir şey ondan önemli değil, böyle rahatız biz..

heh işte ben de bunu diyorum

bende bunu begenmiştim..harika..

eevet en iyisi örnek foto götrüp pastaneye yaptrmak

Son hali

1. en işkolik annesi
  2. en çok online olan annesi
  3. mesajlara en çok cvp yazan annesi
  4. en pimpirik annesi
  5. en çok maşş/inşş diyen annesi
  6. en çılgın annesi
  7. en süt delisi annesi,
  8. en ağlak annesi
  9. en kaynana düşmanı annesi
  10. en görümcek düşmanı annesi
  11. en uyumlu kocaya sahip annesi
  12. en uyumsuz kocaya sahip annesi
  13. en buluşma meraklısı annesi
  14. birincisi büyümeden ikincisi yolda olan en hızlı annesi
  15. en çok tanışılmak istenen annesi
  16. en tosbik bebeği
  17. en çok uyuyan bebeği
  18. hiç uyumayan bebeği
  19. en konuşkan bebeği
  20. en güleryüzlü bebeği
  21. en çok gezen annesi ve bebeği
  22. en iştahlı bebeği
  23. en iştahsız bebeği
  24. en çok hastalanan bebeği
  25. en kuduruk bebeği
  26. en uslu bebeği
  27. en rapunzel bebeği
  28. en huzursuz bebeği
  29. en çok hastalanan bebeği
  30. en çok konuştuğumuz konu (bebeklerin hastalıkları, bebeklerin beslenmesi, kaynanalar, eşler, cinsellik, iş)(çoktan seçmeli)

teşekkürler arkadaslar,evet diş çıkarma dönemi,daha öncede 1 gün emmemişti,ama sanırım bu defa iş ciddi
en son cuma öğle vakti emdi
hayırlısı,amaaa pes etmiyorum sağıyorum o emmiyor sağdıgımı red ediyor ama gene de sağıyorum.
doğum günü kutlamaları başlamıs,bizimki 8 mart dünya kadınlar günü,biz de heyecanlıyız,ne giydirecem,nasıl pasta yaptıracam vs.gurbette de pek zevkli olmayacak ama bakalım.öpüldünüz

bime en iyi reklam gecen anneee....
nevresim benmde ihtyacım var fakat malı nasıldır bakmak gerek..bu haftakiürünleri begenmedim

Bugün sizinle ilgilenemiyorum, çok yoğunum.
Yasemin'den özendim, doğum günümüz için slayt şov hazırlıyorum

Yap anacım yap, bulduğum müzikleri paylaşabilirim istersen..
Tam bir görsel şov yapacam, kaynanamın ve görümcemin suratlarını şimdiden görür gibiyim, hahahha..
Az evvel kargo ile doğum günü parti malzemeleri de geldi, evi de bir güzel süsleyecem :))

iyi de bunları kim onaylayacak herkes cevaplayacak ve o kategoride mi onaylanacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…