2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülşancım, ben BİM de bir nevresim takımı gördüm, inceledim, eğer bunlar benim gördüğümle aynı ise işe yaramaz derim, çünkü pazen kumaştandı benim gördüklerim, bütün kılı tüyü toplar yani..

Bu arada dün A-101 e gittim bende, orada BİM den aldığımız şu çarpışan arabalardan vardı hemde daha ucuzdu (( Orayı da takip edin derim arada, çok çeşit oluyor orda da..

Birde kızlar doğum günü için bir fikir daha size, dr. oetker in renkli şekilli kurabiyelerinden aldım, ben yapacam, deneyim güzel olursa size de haber veririm..
Şebnemcim sana da duyurulur, uğraşma o kadar o kurabiyelerle, bunun yapımı daha basit..

ismin nedir arkadaşım,nerde yaşıyosun ,çalışıyomusun,bebeğin kızmı erkekmi onun adı ne seni biraz tanıyalım,ammada soru sormuşum kusura bakma sakın benim adım gülşan,mert adında bi oğlum var mardinde polis memuruyum

Nihan'ın uzun kalan saçlarını da kestim cesaret edip...erkeğe benzedi ama daha dengeli oldu
inşallah bana çekmiştir de çabuk uzar saçları...

Son düzenleme:
burda tek ulusal market bim maalesef başka süpermarket yokki

İş foto seçmekle de bitmiyor ki anacım, şimdi onları özetleyen kısa cümleler yazmam lazım benim, sanatkar yanımı konuşturacak cinsten...
Aman Yaya, iş çıkardın başıma bea

İş foto seçmekle de bitmiyor ki anacım, şimdi onları özetleyen kısa cümleler yazmam lazım benim, sanatkar yanımı konuşturacak cinsten...
Aman Yaya, iş çıkardın başıma bea

Hangi programda yapıyorsun sen..?
Ben açıklama yapan cümleler falan yazmadım, en son koyduğum resme ''iyi ki doğdun meleğim'' yazdım sadece..

ProShow Gold diye bir program kullandım ben, resim geçişleri çok güzel oldu, şekilli şekilli böyle..

Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun canım oğlum

annesinin çiçeği oğlum pasta yanaklı oğlum iyiki doğdun.. bebeğim.allah sana nice mutlu sağlıklı ömürler versin birtanem.
pasta yanaklı oğlum iyiki doğdun..

nasıl burcum bunlar?

göndersene bakayım nasıl olmuşşşşşşşşşşşş

Ben bilmem öyle programlar falan, bi tek power pointi iyi kullanırım, onda yapıyorum.
Yazmak şart değil tabi ama daha güzel oluyor kanımca :)

Ayfercim çok güzel hepsi, teşekkürler...
Ama şu an 32 slayt koydum, en az 15-20 daha koyarım, daha çook çalışmanız lazım benim için :))))

Evdeki b.sayarda kayıtlı Ayfercim, doğum gününden sonra facebook ta paylaşacam, şimdi kimseye göndermem valla hiç sulanmayın :))))))))))

ben yapmayacağım merak etmeeee İklimi özledim zaten senden söyle İklim ile çekilmiş güzel 2 resmini yolla bana çok önemli unutma bakkk

Ben bilmem öyle programlar falan, bi tek power pointi iyi kullanırım, onda yapıyorum.
Yazmak şart değil tabi ama daha güzel oluyor kanımca :)

Hımm.. Bende onu beceremiyorum hiçç...
Ben 240 tane resim koydum, binlerce resimden ancak seçebildim, 24 dakika sürüyor :)))))
Birde yine slaytın arkasından İklim in videolarından seçtim, onları koyacam, gece boyunca İklim le bayacam insanları kısacası..

walla slayt yapmayacağım çok basit flash belleğe resimleri yüklerim plazmada herkes seyreder bizim bilgisayar manyağı kocam hallederrrrrrrr

Hilalin resimleri harici hardiskte 1500 adet resimi geçti farkındaysanız annesi ve babası olarak az varız resimlerde benim bile bu kadar resmim yoktu küçükken büyüdüğünde bol bol bakar 120 küsürde videosu var gelde sevmesin bu kız resim çektirmesini

Son düzenleme:
Beni de özendirdiniz bilgi işlemdeki arkadaşa rica ettim ben yarın fotoları getiricem o da slaytı hazırlayacak,şarkı candan melek, daha anlamlı şarkı olabileceğini sanmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…