- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.401
bime en iyi reklam gecen anneee....
nevresim benmde ihtyacım var fakat malı nasıldır bakmak gerek..bu haftakiürünleri begenmedim
teşekkürler arkadaslar,evet diş çıkarma dönemi,daha öncede 1 gün emmemişti,ama sanırım bu defa iş ciddi
en son cuma öğle vakti emdi
hayırlısı,amaaa pes etmiyorum sağıyorum o emmiyor sağdıgımı red ediyor ama gene de sağıyorum.
doğum günü kutlamaları başlamıs,bizimki 8 mart dünya kadınlar günü,biz de heyecanlıyız,ne giydirecem,nasıl pasta yaptıracam vs.gurbette de pek zevkli olmayacak ama bakalım.öpüldünüz
burda tek ulusal market bim maalesefGülşancım, ben BİM de bir nevresim takımı gördüm, inceledim, eğer bunlar benim gördüğümle aynı ise işe yaramaz derim, çünkü pazen kumaştandı benim gördüklerim, bütün kılı tüyü toplar yani..
Bu arada dün A-101 e gittim bende, orada BİM den aldığımız şu çarpışan arabalardan vardı hemde daha ucuzdu(( Orayı da takip edin derim arada, çok çeşit oluyor orda da..
Birde kızlar doğum günü için bir fikir daha size, dr. oetker in renkli şekilli kurabiyelerinden aldım, ben yapacam, deneyim güzel olursa size de haber veririm..
Şebnemcim sana da duyurulur, uğraşma o kadar o kurabiyelerle, bunun yapımı daha basit..
İş foto seçmekle de bitmiyor ki anacım, şimdi onları özetleyen kısa cümleler yazmam lazım benim, sanatkar yanımı konuşturacak cinsten...
Aman Yaya, iş çıkardın başıma bea
ben eve geçiyom kızlar yarın görüşürüz
göndersene bakayım nasıl olmuşşşşşşşşşşşşHangi programda yapıyorsun sen..?
Ben açıklama yapan cümleler falan yazmadım, en son koyduğum resme ''iyi ki doğdun meleğim'' yazdım sadece..
ProShow Gold diye bir program kullandım ben, resim geçişleri çok güzel oldu, şekilli şekilli böyle..
Hangi programda yapıyorsun sen..?
Ben açıklama yapan cümleler falan yazmadım, en son koyduğum resme ''iyi ki doğdun meleğim'' yazdım sadece..
ProShow Gold diye bir program kullandım ben, resim geçişleri çok güzel oldu, şekilli şekilli böyle..
Yokluğun yağmura yazı yazmak kadar zor,sen nefes kadar önemli, canım kadar değerlisin, iyiki doğdun canım oğlum
annesinin çiçeği oğlum pasta yanaklı oğlum iyiki doğdun.. bebeğim.allah sana nice mutlu sağlıklı ömürler versin birtanem.
pasta yanaklı oğlum iyiki doğdun..
nasıl burcum bunlar?
göndersene bakayım nasıl olmuşşşşşşşşşşşş
En çok oyu ala birinci olcak Ayfercim. Topiğini açıyorum şimdi.iyi de bunları kim onaylayacak herkes cevaplayacak ve o kategoride mi onaylanacak?
Nasıl olsa kaynağı sizde.Nihan'ın uzun kalan saçlarını da kestim cesaret edip...erkeğe benzedi ama daha dengeli oldu
inşallah bana çekmiştir de çabuk uzar saçları...
Evdeki b.sayarda kayıtlı Ayfercim, doğum gününden sonra facebook ta paylaşacam, şimdi kimseye göndermem valla hiç sulanmayın :))))))))))
Ben bilmem öyle programlar falan, bi tek power pointi iyi kullanırım, onda yapıyorum.
Yazmak şart değil tabi ama daha güzel oluyor kanımca :)
Hımm.. Bende onu beceremiyorum hiçç...
Ben 240 tane resim koydum, binlerce resimden ancak seçebildim, 24 dakika sürüyor :)))))
Birde yine slaytın arkasından İklim in videolarından seçtim, onları koyacam, gece boyunca İklim le bayacam insanları kısacası..
Hımm.. Bende onu beceremiyorum hiçç...
Ben 240 tane resim koydum, binlerce resimden ancak seçebildim, 24 dakika sürüyor :)))))
Birde yine slaytın arkasından İklim in videolarından seçtim, onları koyacam, gece boyunca İklim le bayacam insanları kısacası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?