2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben yapmayacağım merak etmeeee İklimi özledim zaten senden söyle İklim ile çekilmiş güzel 2 resmini yolla bana çok önemli unutma bakkk

Tamam gönderirim canım, bana mail adresini atsana, bende yok, oraya yollarım..

Beni de özendirdiniz bilgi işlemdeki arkadaşa rica ettim ben yarın fotoları getiricem o da slaytı hazırlayacak,şarkı candan melek, daha anlamlı şarkı olabileceğini sanmıyorum..

Sadece Candan Erçetin in Melek şarkısı yeterli gelecek mi, yoksa slaytta baştan sona kadar defalarca aynı şarkıyı mı çalacaksınız, fotoğraflar çoğaldıkça tek şarkı yeterli olmuyor da, uyarayım dedim..

slm millet

Ben bilmem öyle programlar falan, bi tek power pointi iyi kullanırım, onda yapıyorum.
Yazmak şart değil tabi ama daha güzel oluyor kanımca :)

movi maker diye bir program var klip hazırlayabiliyorsun fotoğraflardan oldukça güzel oluyor denemeni öneririm

Beni de özendirdiniz bilgi işlemdeki arkadaşa rica ettim ben yarın fotoları getiricem o da slaytı hazırlayacak,şarkı candan melek, daha anlamlı şarkı olabileceğini sanmıyorum..

indigo çocukları diye bir grup var güncel şarkıların üzerine çocuklara uyarlama yapmışlar bence şarkıları bir dinle çok hoş şeylar var.

ben büyük bir doğum günü yapmayacağım bir pasta dede amaca cici k.valide gelirse anneanne ve biz üç beş fotoğraf kalabalıkla çocuğu sıkboğaz etmek istemiyorum ben keyif almıyorum öyle şeylerden çünkü babası da aynı fikirde. büyüdüğünde isterse arkadaşlarıyla doğum günü yapmasına izin veririz onun da içinde kalmaz

yi ki doğdun bebeğim;
Sen benim her zaman küçük bebeğimsin;
Her zaman öyle kalacak olan.
Canımın bir parçasısın.
Sen cansın,
Canımın canı.
Sen annesinin bir tanesi;
Öpmeye kıyamadığım,
Koklamaya doyamadığım…

İyi ki doğdun bebeğim,
İyi ki doğdun…

İlk kez gördüğümde seni;
Dünyanın en güzel bebeği…
Bebek kokunu çektim içime,
Sardım göğsüme,
O anladım ki;
Hayat sensin,
Ben yokum artık.

İyi ki doğdun bebeğim;
İyi ki doğdun…

Seninle birlikte büyüdük.
Yanlışlarım da oldu;
Kusura bakma oğlum.
İlk gülüşün aklımda;
İlk anne dediğinde,
Yaşadığım mutluluk…
İlk ağladığında içimde kopanlar,
Hastalandığında yaşadığım kabus!
Geceler boyu Allah’ a yakarışım…
İlkokula başladığın gün;
İlk ayakkabın,
İlk aşkın…
Hepsi aklımda;
Bilirsin zayıftır hafızam…

İyi ki doğdun bebeğim;
İyi ki doğdun…

Bir kere beni üzdüğünü hatırlamıyorum,
Başımı öne eğdiğini…
Yaptığın en büyük yaramazlık neydi?
Hatırlamıyorum.
Sahi, sen hiç yaramazlık yapmadın.
Hiçbir komşu şikayete gelmedi,
Hiç şikayet de etmedin.
Hiç zayıf not almadın,
Hep gurur verdin.

İyi ki doğdun bebeğim;
İyi ki doğdun…

Bağlamanı aldığımız gün;
Ne kadar mutlu olmuştun!
Sıkıntını ve derdini,
Bana değil tellere anlattın.
Coşkunu ve sevgini…
Mızrabı tellere dokundurduğunda,
Bütün dünya senin olurdu;
Bize de dünyalar verirdin.

İyi ki doğdun bebeğim;
İyi ki doğdun…

Sevgi dolu yüreğinle;
Yüzlerce çağdaş yetiştiriyorsun.
Huzur ve mutluluk dağıtıyorsun.
Nazar değsin yavrum sana!
Allahın nazarı üzerinde olsun.
Allah uzun ömürler versin
Adın gibi yaşa;
Adın gibi yaşat!

İyi ki doğdun bebeğim;
İyi ki doğdun…

Kara yağız delikanlım,
Yakışıklım, bir tanem;
Annesinin bebeği…
Kardeşin de, sen de canımsınız!
Göz bebeklerim;
Sizi çok seviyorum, gururluyum;
Eeeeeeeeee
Artık torun istiyorum!

İyi ki doğdun bebeğim;
İyi ki doğdun.

nasıl şiir ama slaytla güzel giderrrrrr

İYİ Kİ DOĞDUN BİRCE SERA

İyi ki doğdun dünya güzeli kızım. On yıl önce hayata yumuk yumuk gülen kara gözlerin, yaşama açılan en güzel pencerem oldu bugün benim. Şimdi huzurlu bir uykunun kucağında düşlerini katarken geceye sen, minik parmaklarının ucunda şekilleniyor geleceğim sen bilmeden...

Katıksız sevginin adresi üzüm gözlü kızım...Ne zor seni kelimelere dökebilmek, ne zor bendeki seni şekillendirebilmek...Bir cana yaşam katabilmek olağanüstü görünüyor ilk bakışta insana.Oysa geçen yıllar, can kattığın bedenin bağımsız ruhuyla şekillenirken görüyorsun gerçek mucizeyi.Artık kollarımda, herşeyiyle bana muhtaç yatan minik bebek değilsin.Kararlılığınla, cesur adımlarınla, özünle yoğrulan hamurunla başka bir BİRCE SERA duruyor bu gece karşımda. Bir yanınla hep bana ait kalacağını bilsem de, bir başka yanının nasıl da benden bağımsız geliştiğini görüyorum hayretle.Bebeğim artık büyüyor. Bu bana gurur veriyor birtanem.Daha on yaşındayken ne istediğini bilen bir yetişkinin siluetiyle bakabiliyorsun aynaya.Güçlü bir kadının taslağı çiziliyor küçücük bedeninde bu yıllarda...

Güzel kızım, anılarla saklambaç oynadım tüm gün boyunca...Kah hastaneye gidiş yolundaki tatlı telaşım, kah ojelerimi silen, makyajımı çıkaran ellere hayal kırıklığıyla bakışımJ canlandı gözümde.Seni ilk gördüğüm anın sihri on yıldır katmerlendi yüreğimde. Gördüğüm en güzel kara gözlerin, şaşkınlığın beslediği çığlıklarının kattığı ilk nefesi hissettim tenimde bugün bebeğim.Sen kollarımda, anne sütünün sıcacık huzuruyla uyurken, ben Tanrının yarattığı en güzel kokuyu, bebek kokusunu çekiyordum ciğerlerime. Yıllar silmedi o kokuyu teninden. Öperken pamuk ellerinden hala dudaklarımda bebeğimin izleri...

İyi ki geldin dünyama karabiberim, İyi ki Varsın!Düne bağlayan yanım, yarına açılan aydınlığım... Hayallerimin gerçeği, gerçeğin en güzel rüyalarla beslenen halisin. Upuzun kirpiklerinin örttüğü gözlerinde hep gülüşler oynaşsın dünya güzeli kızım.Altından kalkamayacağın dertler uğramasın sana, hayallerine çelme takacak düş kırıklıkları çıkmasın yoluna...Umut dolu düşlerin, bitmeyen gülücüklerin izi olsun yarınlarında. Seni seviyorum ÜZÜMGÖZLÜM...İyi ki katıldın yaşantıma, anlam kattın her anıma...

ağlattın beni yaaaaaaaa

Hımm o zaman bi de başka şarkı düşünelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…