2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende aylinin tam tersi tam bir fotoğraf manyağıyım bende bozuk olanları bile silmeye kıyamıyorum şuana kadar herhalde atanın 2000 nin üstünde resmi vardır videolar hariç :)

Kayahan-İpek Açar Ninni
Kayahan- E bebeğim

Niye çekmiyorsun Keremito nun resmini bakayım, ben kötü çıkan pozları bile silmeye kıyamıyorum yaa..

hİÇ ÇEKMİYOR DEĞİLİM TABİ Kİ AMA SİZİN GİBİ 2000 Lİ RAKAMLARDA FALAN DEĞİLİM, BEN GÜZEL OLANLARDAN ÇIKTI ALIYORUM FOTOĞRAFÇIDA DİĞERLERİNİ CDYE KAYDEDİYORUM

mart anneleri dolaştım birazda doğum günü için genelde herkes aynı şeyi yapıyor
2010 mart anneleri var ama burda aktif değiller hiçte tanımıyorum Yasemin senin planlarından almışlar genelde ve Şebneminde şekerli kurabiyelerinde:)))

inşallah yaaa Gülşan için pazar mı buluşcaz

Gülşan değil Esin

Nereyi dolaştın? anlamadım bişey :26:

Aylincim, çıktı almak en iyisi evet, bende öyle yapıyorum, diğerlerini de harici hard-disk e atıyorum.
Ben baskısı alınmış ve albüm yapılmış fotoğrafları daha çok seviyorum, şimdi herşey dijital ortamda, hoş gelmiyor bana..

Ben çıkıyorum canlar, iyi akşamlar..

Verdiğiniz adreslerden beğendiğim pastalardan çıktı aldım, yarın slayt gösterisini arkadaş hazırlayacak,ist.a gelirsem şekerlere bakıcam, ayrıca c.tesi hava 14 derece pazar 6 derece böyle bişey var mı yaaaa

iyi akşamlar herkese.bizi merak etmişsiniz,sağolun.
Alp boğaz enfeksiyonu geçiriyor.üşütme değil mikrobik bişey.şaşırmadım,terlik,market arabası,tv modülü,sehpa vs.,önüne ne gelirse yalıyor.ateşler içinde yavrum.en düşük 37.3 oluyor.tabii antibiyotik kullanacak ve bir,iki ilaç daha.birde idrar kültürü verdik,cumaya çıkacak.dün birden oldu,gece başladı ve fitil,calpol,ılık kompres,son olarakta duş hiçbiri etki etmedi.doktoru birkez daha aradım aylin le konuştuktan sonra.oda sağolsun gelin,öğle tatilinde bakalım dedi ve gittik.durum bu.inş. ateşi çıkmaz artık,çünkü çocuğum geceden beri harap oldu.
bu arada bende çok hastayım,öksürüyorum ve eşimde hasta.
merak eden herkes ve arayan Aylin,msj atan Burcu,hepiniz sağolun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…