- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.461
teşekkür ederim yaya, inş bulur kadın çok acı çekiyo iki büklüm oldu.Annen için çok geçmiş olsun Nimet, fizik tedavi ile şifa bulur inşallah..
Yerim ben o yürüyen Yağız paşayı, çok öp benim için onu.. Sana da kolay gelsin..
Çok şükür annen gelmiş, uyku durumunun iyi olmasına sevindim, doğum günü planın için seve seve yardımcı olabilirim, Keremito yu papyonlu kıyafet içinde hayal ettim de, çok yakışacak oğluşuma..
Ayy yerim ben o babbbaa baabbbba diye ağzını Doruğun, İklimde bir keresinde eşim kapıdan çıktı sabah işe gitmek için, kapının arkasına oturup ağlamıştı arkasından..
Zaman kavramını hepimiz yitirdik sanırım son zamanlarda, canları sağolsun, ne yapalım, bugünlerde geçecek diye avutuyorum kendimi..
Uykucu kızım benim, maşallah Hilale, hiç üzmüyor seni, ama şu son günlerde İklim de uyku konusunda rekor kırıyor, umarım hep böyle devam eder..
Vee güneşli ama soğuk bir Ankara sabahından hepinize sıcacık bir Günaydın..
Sizi seviyorum bea..
bu konuyu okudugum iyi oldu dr sorucaktım artıkValla tuhaf olacak ama sende böyle dedin ya içim rahatladı,kimseninki kanamayınca aklımda acabalar olmuştu, en azından şimdi kesin damaktan diyorum. Bizim 10. diş yolda, alt köpek dişi bembeyaz olmuş, ne ben ne eşim erken çıkarmamışız dişleri, herkes diyor ki hamilelikte sağlıklı olucam diye öyle şeyler yedin ki şimdi de çocuğa kemik suları falan öyle besliyosun ki çocuk erken gelişiyo:78:
iyi akşamlar herkese.bizi merak etmişsiniz,sağolun.
Alp boğaz enfeksiyonu geçiriyor.üşütme değil mikrobik bişey.şaşırmadım,terlik,market arabası,tv modülü,sehpa vs.,önüne ne gelirse yalıyor.ateşler içinde yavrum.en düşük 37.3 oluyor.tabii antibiyotik kullanacak ve bir,iki ilaç daha.birde idrar kültürü verdik,cumaya çıkacak.dün birden oldu,gece başladı ve fitil,calpol,ılık kompres,son olarakta duş hiçbiri etki etmedi.doktoru birkez daha aradım aylin le konuştuktan sonra.oda sağolsun gelin,öğle tatilinde bakalım dedi ve gittik.durum bu.inş. ateşi çıkmaz artık,çünkü çocuğum geceden beri harap oldu.
bu arada bende çok hastayım,öksürüyorum ve eşimde hasta.
merak eden herkes ve arayan Aylin,msj atan Burcu,hepiniz sağolun.
günaydın meleklerr nasılsınız
biz dün fena değildik serhan'ı odaya aldığımdan berii uykularımız iyi gidiyo çok şükür acıktığında beşikten almıyorum artık battaniyesini veriyorum gelene kadar onunla oyalanıyo sonra içiyo mamayı uyumaya devam ediyo inşallah böyle devam ederiz ya yalnız bişey sorucam gece kaç kez mama veriyorsunuz yada emziriyorsunuz serhan kesin 3 kez içiyo vermezsem ağlayıp uyanıyo nasıl azaltıcaz bilmiyorum gece acıkmaz diyo doktorlar ama acıkmasa neden içsin ve mama için ağlasın
yasemin iklimin pastası süpermişş çok az kaldı ilk doğum günü iklimin sanırım nice yaşlar görsün kuzu inşallah
bütün hazırlıklarda bitmiş çok güzel
inşallah bende yazarım böyle yapacaklarımı
alp paşanın ateşimi vardı geçmiş olsun inşallah birşey yoktur
bugün hava çok güzel dün parka çıkmıştık dönünce serhan çok güzel uyudu bugün yine çıkarız nasıl olsa temizlik falan yapan yok evi b...k götürüyo çamaşır makinasıyla barıştırdım da serhanı bide şu elektrik süpürgesiyle barış imzalasak çok sevinicem
kızlar pazar akşamı arkadas geldi eşiyle ..6 aylık bi oğluda var..biz bebeyi severken mamur un hareketlerini görmeliydiniz..kudurdu delirdi şımardı ne şebeklikler maymunluklar yerlerde.. ilgi odagı niye o değilmişmiş..nası bi çaba sergiledi benle ilgilenin kıskanıorum derr gibi koptum..
Alp boğaz enfeksiyonu geçiriyor.üşütme değil mikrobik bişey.şaşırmadım,terlik,market arabası,tv modülü,sehpa vs.,önüne ne gelirse yalıyor.ateşler içinde yavrum.en düşük 37.3 oluyor.tabii antibiyotik kullanacak ve bir,iki ilaç daha.birde idrar kültürü verdik,cumaya çıkacak.dün birden oldu,gece başladı ve fitil,calpol,ılık kompres,son olarakta duş hiçbiri etki etmedi.doktoru birkez daha aradım aylin le konuştuktan sonra.oda sağolsun gelin,öğle tatilinde bakalım dedi ve gittik.durum bu.inş. ateşi çıkmaz artık,çünkü çocuğum geceden beri harap oldu.
arkADASLAR BEN BIRSEY SORCAKTIM BENIM 10 AYLIK BI OGLUM WAR 21 SUBATTA TAM 11 AYLIK OLUYOR YANI 10.AYI DOLUYOR BEN INEK SUTU VERSEM OLURMU YANI SIZ VERIDNIZ MI??? SIMDIDEN TESEKKURLER
Günaydınnnn
Bizim köpek dişi çıkmamış meğersedamakları şiş olunca dişin orta kısmı içe gömülmüş ve 2 diş gibi olmuş,damakları eski haline gelince baktık ki diş miş yok,yanlış alarm diş yoksa o damakların niye o kadar şiştiği ise muamma,iltihaplandı desem antibiyotiksiz geçmezdi ve ateşi çıkardı o da yok,neyse önümüzdeki maçlara bakalım
Ben bi de şunu farkettim alışkanlıktan olsa gerek çocuk uyanmasa bile gece ben uyanıyorum ve bu bölük pörçük uyku ertesi gün beni çok halsiz bırakıyor,böyle bir derdi olan var mı???Kesintisiz uyumayı özledim
sulandırıp verenler var aramızda,artık bi zararı olmaz diye düşünüyorum
benim oğlumda 21 mart doğumlu, ben arada tahıllı mamasını pastörize inek sütüyle hazırlıyorum tadına alışsın diye
günaydın kızlar
yorgunum ama 3 saat kesintisiz uyumanın verdiği bir rehavet var üstümdegece mertin burnu tıkandı uyutmadı gece 3 te babası aldı salona götürdü uyuttu,bende 3 saat uyuyabildim iyi geldi valla acınacak halime gülüyorum yani
mert dün ilk kez 11 adım attıyerde otururken bi yere tutunmadan efeler gibi kalkıyo ayağa çok tatlı teyzeleri erkek tosunum benim
geçmişe bakamıycam hasta anne ve bebişlerine çok geçmiş olsun
bu konuyu okudugum iyi oldu dr sorucaktım artık
yğızın üst dişlerinin ortasındaki damak bir yere çarpınca kanıyo ama
çok aglamıyo bende agzını yıkayıp emzigini veriyorum emiyo kanınıda akıtmıyo boşa:)
aylin bizimde azı üst dişleri şişti 15 gündür ama hala patlama yok..
kemik suyunun markasını veririmisin bana:)
QUOTE]
Evet sorma aynı dert bizde de var.Alıştım artık kanamasına.
Kemik suyunun markası da "Aylin Kemik Suları"Kasaptan kemik alıyosun düdüklüde 1 saat kaynatıyosun soğuyunca buzdolabına poşetlerine az az bölüştürüp koyup buzluğa atıyosun, oluyo sana Aylin Kemik Suları
eve dönüş olayına sevindim,beşiğin içine beşik setlerinden alsaydınız keşke görünmez kazaları önlemiş olurdunuz neyseki ucuz atlatmışsınızDün akşam anneme gittim, bu akşamda gidecem, annemi ikna ettim, cuma akşamı İklimi almaya gittiğimizde dedemle annemi de alacaz ve artık benim evimde olacaklar yine :))
Dün İklim beni görünce çıldırdı, yapmadığı şımarıklık kalmadı, gece çok zor uyuttum, çok ağladı uyurken, nedenini anlamadım, gece boyunca da çok uğraştırdı beni, annemin evinde de bir bebek beşiği var, portatif bişey, gece parmaklıkların arasından bacaklarını sokup aşağı inmeye çalışmış, patt diye bir ses geldi, bir baktım ayakları yere değiyor ama gövde beşiğin içinde, zar-zor çıkarttım sakinleştirip yeniden uyuttum, az sonra tekrar çığlık çığlığa ağladı, baktım beşiğin içinde gövdesi var ama kafası yok, kenar örtüsünün altından kafasını sokup parmaklıklardan aşağı sarkıtmış kafasını, çekip çıkarırken kulakları parmaklıklara takıldı, çok ağladı, sinir küpü oldum, tekrar sakinleştirip koynuma aldım, uykusu dağıldığı için kaç saat baktık, konuştuk, oynaştık, sonra sızmışız ikimizde, böylece sabahı etmiş oldum, çok uykusuz ve gerginim bugün..
Ama sabahki şirinliği dünyalara bedeldi, yedim bir güzel işe gelmeden önce sıpayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?