2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel bir gün vardı bugün annem izik tedavisine gitmişken bende
yağız ı parka götürdüm çok güzel kayıyo aglum bayıldı ayrılınca nasıl aglıyo,
gelmek istemiyo artık yaz gelsin istiyorum evde sıkıldık iyice..
yarında hava güzel olursa annemle babamı eminönüne balık yemege götürecem.
kapalıçarşıyı gezdireyim deişiklik olsun ..

teşekkür ederim yaya, inş bulur kadın çok acı çekiyo iki büklüm oldu.(
dogum günü hazırlıkların bitmiş herşey süper.
biz henüz bir plan yapmadık 1.5 ayımız var o güne kadar ayarlarız inş...
bu konuyu okudugum iyi oldu dr sorucaktım artık
yğızın üst dişlerinin ortasındaki damak bir yere çarpınca kanıyo ama
çok aglamıyo bende agzını yıkayıp emzigini veriyorum emiyo kanınıda akıtmıyo boşa:)
aylin bizimde azı üst dişleri şişti 15 gündür ama hala patlama yok..
kemik suyunun markasını veririmisin bana:)

yazgım alp başaya ve size çok geçmiş olsun.
umarım kötü bişey çkmaz

evettttttt aylardir bu konulari arastirmis biri olarak hemen teshisi koyuyorum.canim Serhan mama degil senin icin uyaniyor.senin teninin kokusunu ve sicakligini istiyor.yaninda yatir bi iki gun bak goreceksin uyanmayacak.uyanir sana bakar geri yatar.

cumarteside bizde sut oglum vardi.Doguhan bir turlu uyumadi teyzesi ile.En son ablam geldi Oznur cocugun deli gibi uykusu var seni istiyor galiba uyumuyor dedi.aldim kucagima 2 dk sonra uyudu.o gunden sonra Doguhan tuvalete gitsem pesimden agliyor.sanirim kiskandi.bakalim bi kac gundur affettirmeye calisiyorum kendimi.

ben karar verdim cocuk dr olacagim :)
alp kuzuma tekrar gecmis olsun.operim onun kuduruk murnunu.

geçmiş olsun alp paşaya. defne de hala hasta. neşesi falan yerinde ama öksürüyor. bugün biz de dr. daydık. allah hepsine şifa versin. tabi hasta annelere de.......

arkADASLAR BEN BIRSEY SORCAKTIM BENIM 10 AYLIK BI OGLUM WAR 21 SUBATTA TAM 11 AYLIK OLUYOR YANI 10.AYI DOLUYOR BEN INEK SUTU VERSEM OLURMU YANI SIZ VERIDNIZ MI??? SIMDIDEN TESEKKURLER

günaydın kızlar
yorgunum ama 3 saat kesintisiz uyumanın verdiği bir rehavet var üstümde gece mertin burnu tıkandı uyutmadı gece 3 te babası aldı salona götürdü uyuttu,bende 3 saat uyuyabildim iyi geldi valla acınacak halime gülüyorum yani
mert dün ilk kez 11 adım attı yerde otururken bi yere tutunmadan efeler gibi kalkıyo ayağa çok tatlı teyzeleri erkek tosunum benim
geçmişe bakamıycam hasta anne ve bebişlerine çok geçmiş olsun

arkADASLAR BEN BIRSEY SORCAKTIM BENIM 10 AYLIK BI OGLUM WAR 21 SUBATTA TAM 11 AYLIK OLUYOR YANI 10.AYI DOLUYOR BEN INEK SUTU VERSEM OLURMU YANI SIZ VERIDNIZ MI??? SIMDIDEN TESEKKURLER

sulandırıp verenler var aramızda,artık bi zararı olmaz diye düşünüyorum
benim oğlumda 21 mart doğumlu, ben arada tahıllı mamasını pastörize inek sütüyle hazırlıyorum tadına alışsın diye

Günaydınnnn
Bizim köpek dişi çıkmamış meğerse damakları şiş olunca dişin orta kısmı içe gömülmüş ve 2 diş gibi olmuş,damakları eski haline gelince baktık ki diş miş yok,yanlış alarm diş yoksa o damakların niye o kadar şiştiği ise muamma,iltihaplandı desem antibiyotiksiz geçmezdi ve ateşi çıkardı o da yok,neyse önümüzdeki maçlara bakalım
Ben bi de şunu farkettim alışkanlıktan olsa gerek çocuk uyanmasa bile gece ben uyanıyorum ve bu bölük pörçük uyku ertesi gün beni çok halsiz bırakıyor,böyle bir derdi olan var mı???Kesintisiz uyumayı özledim

aylin bende dün aynı şeyi yazdım, mert uyanmasa bile meraktan kalkıyorum gece üstünü açtımı acaba acıkmışmıdır falan filan mazoşistmiyiz biz acaba:26:
diş olayınada çok güldüm valla bi ara bende azı dişi çıkıyo sanmıştım ya ona benzedi seninkide

hepinize Günaydın
Alp paşama geçmişler olsun umarım en kısa zamanda atlatır....
Uyku problemi çeken paşalarım üzmeyin annelerinizi artık....a

Günaydın,
Gece 1,5-2 saatte bir uyandı, maymun gibiyim yine, işe de geç kaldım. Ayrıca, aynen dediğiniz gibi, o uyanmasa da ben uyanıyorum, kontrol ediyorum, üstünü örtüyorum, bir gece deliksiz uyumaya çok ihtiyacım var.
Doruk artık akşamları erken uyumak istemiyor kızlar. Bizimle oynarken o kadar eğleniyor coşuyor ki, uykusuzluktan gözleri küçülse de direniyor uyumamak için. Dün akşam uykuya dalması yaklaşık 45 dakika sürdü, ben dayanamadım, babası alıp ayağında salladı.
Alpişim çok hastaymış, Yazgı'yla mesajlaştık dün. Bir an önce toparlar inşallah...

Günaydııınn..
Yazgıcım, Alp paşaya, sana ve eşine çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..
Defne de hala öksürüyormuş, kuzuya geçmiş olsun, Ahmet bey ne diyo Gözde, merak ettim.?

Aylincim, diş olayı ilginç olmuş hakkaten, benim taaa İklim 5 aylıkken dişinin çıktığını sanmam gibi..
Bende İklim uyusa bile üstünü örtmek için sürekli uyanan ve deliksiz uyuyamayanlardanım..

Kerem'in diş yanılsamasına çok şaşırdım. Yavrum benim, ne hale geldiyse damakları artık, yazık...

Yasemin nerde?

kızlar galiba suçu hep bebeklerimize atıyoruz ama bizdede sorun var alışmışız uyanmaya bebeler uyusada biz kalkıyoz ben bu hafta sonu odasını ayırmayı düşünüyorum tabii yapabilirsem,bide öyle deneyim bakalım ayyy ondan ayrı nası yatacaksam buseferde kesin yan odaya gidip gelmekten uykum kaçar
alp paşa çokmu hastaymış kıyamam çok geçmiş olsun:)

Dün akşam anneme gittim, bu akşamda gidecem, annemi ikna ettim, cuma akşamı İklimi almaya gittiğimizde dedemle annemi de alacaz ve artık benim evimde olacaklar yine :))

Dün İklim beni görünce çıldırdı, yapmadığı şımarıklık kalmadı, gece çok zor uyuttum, çok ağladı uyurken, nedenini anlamadım, gece boyunca da çok uğraştırdı beni, annemin evinde de bir bebek beşiği var, portatif bişey, gece parmaklıkların arasından bacaklarını sokup aşağı inmeye çalışmış, patt diye bir ses geldi, bir baktım ayakları yere değiyor ama gövde beşiğin içinde, zar-zor çıkarttım sakinleştirip yeniden uyuttum, az sonra tekrar çığlık çığlığa ağladı, baktım beşiğin içinde gövdesi var ama kafası yok, kenar örtüsünün altından kafasını sokup parmaklıklardan aşağı sarkıtmış kafasını, çekip çıkarırken kulakları parmaklıklara takıldı, çok ağladı, sinir küpü oldum, tekrar sakinleştirip koynuma aldım, uykusu dağıldığı için kaç saat baktık, konuştuk, oynaştık, sonra sızmışız ikimizde, böylece sabahı etmiş oldum, çok uykusuz ve gerginim bugün..
Ama sabahki şirinliği dünyalara bedeldi, yedim bir güzel işe gelmeden önce sıpayı..

Tahıllı mamalar genelde sütlü oluyor:44: neden süt koyuyorsun? sütsüz tahıllı mama var mı ki?
Ayrıca ben de geçen hafta Kero ya inek sütü vermeyi denedim her denememde böööğ dedi

Maşallah ve aferin tosuna, darısı başımıza.

eve dönüş olayına sevindim,beşiğin içine beşik setlerinden alsaydınız keşke görünmez kazaları önlemiş olurdunuz neyseki ucuz atlatmışsınız

Günaydınlar kızlar epeydir giremedim nasılsınız bakalım? Alp hastaymış onu okudum çokkk geçmiş olsun yazgıcım..
Gece neden kalkıp üstünü örtmekle uğraşıyosunuz kızlar? Alın bi uyku tulumu giydirin içiniz rahat etsin sıcacık uyusun. Ben kış geldiğinden beri öyle yapıyorum diğer türlü mümkün değil tutmuyor üstünde yorgan falan..
Doğukan da 1 haftadır yürüyor 15 adım max. şu anda..
Bi de önemli bir soru acilen avrupa yakasında iyi bi çocuk doktoru bulmam lazım?? Şu an doktorsuzuz tavsiyesi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…