- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.481
eve dönüş olayına sevindim,beşiğin içine beşik setlerinden alsaydınız keşke görünmez kazaları önlemiş olurdunuz neyseki ucuz atlatmışsınız
kızlar galiba suçu hep bebeklerimize atıyoruz ama bizdede sorun var alışmışız uyanmaya bebeler uyusada biz kalkıyoz ben bu hafta sonu odasını ayırmayı düşünüyorum tabii yapabilirsem,bide öyle deneyim bakalımayyy ondan ayrı nası yatacaksam buseferde kesin yan odaya gidip gelmekten uykum kaçar
alp paşa çokmu hastaymış kıyamam çok geçmiş olsun:)
Dün akşam anneme gittim, bu akşamda gidecem, annemi ikna ettim, cuma akşamı İklimi almaya gittiğimizde dedemle annemi de alacaz ve artık benim evimde olacaklar yine :))
Dün İklim beni görünce çıldırdı, yapmadığı şımarıklık kalmadı, gece çok zor uyuttum, çok ağladı uyurken, nedenini anlamadım, gece boyunca da çok uğraştırdı beni, annemin evinde de bir bebek beşiği var, portatif bişey, gece parmaklıkların arasından bacaklarını sokup aşağı inmeye çalışmış, patt diye bir ses geldi, bir baktım ayakları yere değiyor ama gövde beşiğin içinde, zar-zor çıkarttım sakinleştirip yeniden uyuttum, az sonra tekrar çığlık çığlığa ağladı, baktım beşiğin içinde gövdesi var ama kafası yok, kenar örtüsünün altından kafasını sokup parmaklıklardan aşağı sarkıtmış kafasını, çekip çıkarırken kulakları parmaklıklara takıldı, çok ağladı, sinir küpü oldum, tekrar sakinleştirip koynuma aldım, uykusu dağıldığı için kaç saat baktık, konuştuk, oynaştık, sonra sızmışız ikimizde, böylece sabahı etmiş oldum, çok uykusuz ve gerginim bugün..
Ama sabahki şirinliği dünyalara bedeldi, yedim bir güzel işe gelmeden önce sıpayı..
Tahıllı mamalar genelde sütlü oluyor:44: neden süt koyuyorsun? sütsüz tahıllı mama var mı ki?
Ayrıca ben de geçen hafta Kero ya inek sütü vermeyi denedim her denememde böööğ dedi
Maşallah ve aferin tosuna, darısı başımıza.
Evet sorma aynı dert bizde de var.Alıştım artık kanamasına.
Kemik suyunun markası da "Aylin Kemik Suları"Kasaptan kemik alıyosun düdüklüde 1 saat kaynatıyosun soğuyunca buzdolabına poşetlerine az az bölüştürüp koyup buzluğa atıyosun, oluyo sana Aylin Kemik Suları
Günaydınlar kızlar epeydir giremedim nasılsınız bakalım? Alp hastaymış onu okudum çokkk geçmiş olsun yazgıcım..
Gece neden kalkıp üstünü örtmekle uğraşıyosunuz kızlar? Alın bi uyku tulumu giydirin içiniz rahat etsin sıcacık uyusun. Ben kış geldiğinden beri öyle yapıyorum diğer türlü mümkün değil tutmuyor üstünde yorgan falan..
Doğukan da 1 haftadır yürüyor 15 adım max. şu anda..
Bi de önemli bir soru acilen avrupa yakasında iyi bi çocuk doktoru bulmam lazım?? Şu an doktorsuzuz tavsiyesi olan?
Milupa - 8 Tahıllı Ballı aylin işte bu mamadan bahsediyorum
Günaydınlar kızlar epeydir giremedim nasılsınız bakalım? Alp hastaymış onu okudum çokkk geçmiş olsun yazgıcım..
Gece neden kalkıp üstünü örtmekle uğraşıyosunuz kızlar? Alın bi uyku tulumu giydirin içiniz rahat etsin sıcacık uyusun. Ben kış geldiğinden beri öyle yapıyorum diğer türlü mümkün değil tutmuyor üstünde yorgan falan..
Bi de önemli bir soru acilen avrupa yakasında iyi bi çocuk doktoru bulmam lazım?? Şu an doktorsuzuz tavsiyesi olan?
iyi akşamlar herkese.bizi merak etmişsiniz,sağolun.
Alp boğaz enfeksiyonu geçiriyor.üşütme değil mikrobik bişey.şaşırmadım,terlik,market arabası,tv modülü,sehpa vs.,önüne ne gelirse yalıyor.ateşler içinde yavrum.en düşük 37.3 oluyor.tabii antibiyotik kullanacak ve bir,iki ilaç daha.birde idrar kültürü verdik,cumaya çıkacak.dün birden oldu,gece başladı ve fitil,calpol,ılık kompres,son olarakta duş hiçbiri etki etmedi.doktoru birkez daha aradım aylin le konuştuktan sonra.oda sağolsun gelin,öğle tatilinde bakalım dedi ve gittik.durum bu.inş. ateşi çıkmaz artık,çünkü çocuğum geceden beri harap oldu.
bu arada bende çok hastayım,öksürüyorum ve eşimde hasta.
merak eden herkes ve arayan Aylin,msj atan Burcu,hepiniz sağolun.
uyku tulumları evde sıra sıra dizili duruyor,ama mert bey giymiyor giydirip yatırınca sıcaklıyor bi süre sonra ve ağlıyor çekiştiriyor çıkar diyeGünaydınlar kızlar epeydir giremedim nasılsınız bakalım? Alp hastaymış onu okudum çokkk geçmiş olsun yazgıcım..
:78:Beşik seti var zaten içinde, zilli onu kaldırıp altına giriyor işte :)) Elinden gelse söküp atacak o seti..
şebnem geçmiş olsun ben mertin kahvaltısını ıhlamur ve adaçayı ile ıslatıyorum iyi geliyo boğazına bi dene istersenherkese günaydın
ben bugün daha iyiyim ama atanın oksürüğünü kesemiyorum oksürmekten uykusu sürekli bölünüyo birde boğazı acıyo
ben zaten gece maması veriyom ama burda bazen aradığım mamayı bulamıyorum malum mahrumiyet bölgesi mecburiyetten arada alıyom:)Gülşancım gece mamalarından versen ya onlar daha doyurucu belki daha az uyanır.
Yasemin in İklim i anlatışına çok güldüm, Yasemin sinir olmuş tabi ama hayal edince o durumları çok komik
Dün Kerem e Dia dan oyuncak köpek aldım gördüğünde ilk yaptığı köpeği burnuna götürmek oldu, ay çıldırıcam herşeyi kokluyobir de mesela yoğurt yiyecekse o yoğurt sade olacak içine bişey doğranmayacak veya bi kaşık yoğurt bi kaşık yemek asla yemiyor, gittikçe kişiliğini belli etmeye başlıyor bunlar ve yemek konusunda da babasına çektiği için kaseyi kafasına geçirmem yakındır. 2 çeşit kek yapıyorum birini babası yiyor oğlu yemiyor,diğerini oğlu yiyor babası yemiyor,birdiler iki oldular
Gülşan aklıma gelmediydi hiç, doğru diyon branda gibi takayım ben o seti, sağol fikir için arkadaşım..
bu seferde kafasını açık kalan kısımlara çarpıp acıtırsa karışmam haa baştan söyleyim
bugün biraz yoğunum
ATA paşama inşallah düzelir öksürük için ne veriyorsun canım?Birde evin içi kuru olmasın nemli olsun..Tüylü şeylerde öksürtebilir....
Doğukan paşama da maşallah
Yaya İklim kudurmuş anlaşılan seni de üzmüş üzme anneyi kuzum..
bugün biraz yoğunum
ATA paşama inşallah düzelir öksürük için ne veriyorsun canım?Birde evin içi kuru olmasın nemli olsun..Tüylü şeylerde öksürtebilir....
Doğukan paşama da maşallah
Yaya İklim kudurmuş anlaşılan seni de üzmüş üzme anneyi kuzum..
Allah allah neden istemiyolar ki uyku tulumunu benimki şu
Kiraz Bebe...>>...Bebek Giyim...>>...Uyku Tulumları
genişçe rahat bişey çok şaşırdım şimdii..evler mi çok sıcak?
Doktor deyyom bi de kızancıklarrr iyi bi doktor bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?