2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aylin kemik suları
sütle hazırlanan tahıllı mamalar var milupa aptamilin açık mavi kutuda olanları varya onlar

Ay o saat başı uyanmasa, ben kendiliğimden uyandıklarıma rağmen alırım uykumu amirim yaa...

Geri dönecek olmalarına çok sevindim.
Zor bir gece geçirmişsiniz, bugün için kolay gelsin sana...
Ama gece ebemizin hatrını derin derin sorsalar da, sabah bir gülüşleri yetiyor işte bücürlerin :)

Bazılarında süt yok, anne sütü veya devam sütü ile sulandırın diyor.
Bizim kemik suyunun markası Burcu, Aylin marka olanlar bana pahalı geliyor :)

Maaşallah Doğukan'a...
heee uyku tulumunu giyiyorlar da biz giydirmiyoruz :)) Doruk bunalıyor canım içinde, uyumuyor, terliyor, gece uyanıp çıkarmaya çalışıyor tulumu.

Gülşancım gece mamalarından versen ya onlar daha doyurucu belki daha az uyanır.
Yasemin in İklim i anlatışına çok güldüm, Yasemin sinir olmuş tabi ama hayal edince o durumları çok komik
Dün Kerem e Dia dan oyuncak köpek aldım gördüğünde ilk yaptığı köpeği burnuna götürmek oldu, ay çıldırıcam herşeyi kokluyo bir de mesela yoğurt yiyecekse o yoğurt sade olacak içine bişey doğranmayacak veya bi kaşık yoğurt bi kaşık yemek asla yemiyor, gittikçe kişiliğini belli etmeye başlıyor bunlar ve yemek konusunda da babasına çektiği için kaseyi kafasına geçirmem yakındır. 2 çeşit kek yapıyorum birini babası yiyor oğlu yemiyor,diğerini oğlu yiyor babası yemiyor,birdiler iki oldular

Sağolun kızlar, evet zor bir geceydi ama şimdi düşününce gülüyorum, hakkaten o halde İklimi görseniz sizde çok gülerdiniz.. Zilli enine boyuna döne döne yatmak istiyor, kesinlikle bebek beşiklerini beğenmiyor, sanırım kızıma çift kişilik bir yatak alacam döne döne yatsın :))))

Doğukan a bende maşallah diyorum, benim kızda uyku tulumu sevmeyengillerden :))

Şebnem, daha iyi olmanıza sevindim, Ata ya yudum yudum ara ara su ver ki, boğazı kuru kalmasın, İklim in öksürüğü de daha yeni geçti, gece daha çok öksürüyordu, yatınca boğazındaki akıntı tahriş ediyor çocukları ve gıcık yapıp öksürtüyor işte..

Aylin, İklime panduf almıştım, şu tabanı kokulu olanlardan, dün akşam bir baktım İklim hem altını yalıyor hemde kokluyor, sen geldin aklıma hemen.. Sonra annem demesin mi bu aralar herşeyi kokluyor kızın diye, annem nette araştırmış da, bu aylarda bebekelrin koku duyuları gelişirmiş, herşeyi koklamak isterlermiş, İklim poposundan çıkan kirli bezi bile koklayıp üfff yapıyormuş :)))

Milupa - 8 Tahıllı Ballı aylin işte bu mamadan bahsediyorum

Bu kahvaltı maması bence gece mamalarından dene.

dodoya maşşallah, darısı başımıza.
Ben tulum giydiriyorum üstü açılmış mı diye de kalkmıyorum yataktan ama ne yazık ki alışkanlıklardan uyanıyorum, kerem emziğini arıyor eliyle o sese bile uyanıyorum, eşim sarılıyor anında uyanıyorum,böyle bölük pörçük uyumak da beni halsiz bırakıyor, dün oturdum mesela işyerinde işim falan yoktu akşam sanki taş taşımış gibi yorgun gittim eve

geçmiş olsun alp paşama bizde antibiyotik kullanıyoruz ve hala ökürüğümüz geçmedi
inş. en kısa zamanda iyileşir paşam ...

uyku tulumları evde sıra sıra dizili duruyor,ama mert bey giymiyor giydirip yatırınca sıcaklıyor bi süre sonra ve ağlıyor çekiştiriyor çıkar diye
maaşallah doğukana

Beşik seti var zaten içinde, zilli onu kaldırıp altına giriyor işte :)) Elinden gelse söküp atacak o seti..
:78: hadi yaaa zilliye bak bıranda takar gibi bi taksan,bi alttan bi üstten yani

herkese günaydın

ben bugün daha iyiyim ama atanın oksürüğünü kesemiyorum oksürmekten uykusu sürekli bölünüyo birde boğazı acıyo
şebnem geçmiş olsun ben mertin kahvaltısını ıhlamur ve adaçayı ile ıslatıyorum iyi geliyo boğazına bi dene istersen

ben zaten gece maması veriyom ama burda bazen aradığım mamayı bulamıyorum malum mahrumiyet bölgesi mecburiyetten arada alıyom:)
ayy bu keroyla işin zor senin burnunu yerim ben o yaramazın

bugün biraz yoğunum
ATA paşama inşallah düzelir öksürük için ne veriyorsun canım?Birde evin içi kuru olmasın nemli olsun..Tüylü şeylerde öksürtebilir....
Doğukan paşama da maşallah
Yaya İklim kudurmuş anlaşılan seni de üzmüş üzme anneyi kuzum..

ayfercim bol bol ıhlamur veriyorum bugün zencefilli portakal suyu deneyeceğim birde şurup kullanıyoruz peditus birde hastalandığından beri yastıkla yatırıyorum

Hııı üzdü beni valla, akşam diyeyim, Ayfer teyzen kızıyor bak üzmeyecekmişsin beni diye, anlar mı ki :)))

et gülşancımm valla napalım herif atar uçağına getirir artık napalımsüpper doktorumuz vardı 35 seneden sonra mesleği bıraktı sonrasında bilaç kişi denedik memnun kalmadıkk..öyle kalakaldık şimdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…