2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bi soru daha? Gündüz keç kere uyuyo bebişleriniz ve ne kadar? Tek uykuya geçen var mı? Biz iki kere uyuyoduk ama ikinci uyku çok geçe kalmaya başladı uyanık kalma süresi arttığından teke düşecek yavaş yavaş.Aranızda bebişi günde bi kere öğle uykusuna yatıp uzun uzun uyuyan var mı? şöyle 2-3 saat?

Hııı üzdü beni valla, akşam diyeyim, Ayfer teyzen kızıyor bak üzmeyecekmişsin beni diye, anlar mı ki :)))

anlar anlar Hilal gelip sana kızacakmış de...Dün akşamdan beri bir zilli evde kalabalıktı misafir vardı dün akşam Hilal coştu elini kaldırmış herkese bişeyler anlatıyor değişik tiplere giriyor işaret parmağını kaldırıyor cısss ııııııııı diyor babası bilgisayarda ona sanki bişeyler anlatıyor herkes gülmekten karınları ağrıdı ....Yüz mimikleri öldürüyor insanı bide kafasını tosss yaptırıyor koşar adımlarla geliyor yerde oturuyorum ben kafama kaç defa vurdu yapma diyorum gülüyor...Kafası moracak haberi yok....

Maşllahh hilale bizimkinde mimik yok hep aynı cool suratt aynı babası:26:

şşşşttttt annelenabersiniz heycan dorukta yarın istanbuldayımmmm
eser yine bi uyuzluk yapmasa olmazdı yaptı ama hiiiçççç sallamıyorum gezcem tozcam boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaya ağlamak istemiyorsannnn sende boşver dünyayayayayaya

heh iyi insan lafının üstüne gelir bizde organizasyon yapıyoduk

kötü olmuş sizin için, iyi dr bulmak zor bulursunuz inşallah iyi birini

mert sabah 7:30 da kalkıyo 10:30 gibi yatıyo 12 ye doğru kalkıyo öğleden sonra 14:00 gibi yatıyo 16:00 gibi kalkıyo gündüz uykusu düzenli beyfendinin ama gece anamı ağlatıyo
maaşallah hilalime en zilli bebeklerimiz hilal ve iklim

merve nerde yav iki gündür denk gelemiyorum onla, bi vukuatmı var yoksa benim bilmediğim hasta falan değildir inşallah:26:

herkese günaydın

ben bugün daha iyiyim ama atanın oksürüğünü kesemiyorum oksürmekten uykusu sürekli bölünüyo birde boğazı acıyo

Kıyamam minik boğazına...
Ayva yaprağı içirecen mi?

Sabah erken kalkıp bütün gün cezalı gibi burda oturmak yetiyor beni yormaya, iş yapsam da yoruluyorum yapsamam da...

Ufff haklısın (( Ben kızımı koynumda yatırmaya devam edecem galiba..

En güzeliiii

Sıkıntılı anacım, üstünü örtme, ince giydir, uyusun... Ev 23 derece falan oluyor ama bizimkinin vücut ısısı yüksek herhalde :)
Anadolu yakasında istersen önereyim hemencik...

Hııı üzdü beni valla, akşam diyeyim, Ayfer teyzen kızıyor bak üzmeyecekmişsin beni diye, anlar mı ki :)))

Anlar anlar, söyle sen...
Şaka bi yana, ben sert bir sesle hayır diyorum Doruk'a, hemen elini çekiyor uzattığı yerden, ve koşarak emeklemek suretiyle yanıma geliyor...

Günde iki kere, en uzun 2 saat uyuyor...

Kızlar Esin gelirse c.tesi Bakırköyde buluşmaya niyetliyiz,ilgilenenlerin dikkatine !!! attention please :) niyeyse bu aklıma geldi

Heh biz de senden bahsediyorduk.

Merhaba kızlar,
Öncelikle hasta olan yavrulara annelere babalara çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum hepinize. Geçmişi okurken dikkat ettim de buradaki arkadaşların çoğuyla tanışmıyorum ben. Onlara da merhaba diyeyim. :)

Doğum günü hazırlıkları başlamış biz de telaş iindeyiz ama somut bir şey yok şu an ortada. İnegölde aileden hiç kimse olmayacak arkadaşlarla komşularla olacağız biz de.

Video ben de hazırlayacağım bir tane. Şarkılar vs. aynıymış sizlerinkiyle. Ama bizim asıl şarkımız Candan Erçetin Bahar şarkısı. :) Baharın ilk günü ayın ilk günü ve haftanın ilk günü doğdu oğlum.

Bunun yanında yiyecekler giyecekler peşindeyim. Bir tane beyaz fon kartonunun ortasına Yiğit in fotoğrafını yapıştıracağım ve çevresindeki boşluklara misafirlerin bir şeyler yazmasını isteyeceğim sonrasında da ilk doğum günü hatırası olarak çerçeveleyip odasına asacağım.

Fotoğraf konusu da geçmiş. Bizin fotoları Teknosadan çıkarıyoruz çok çok ucuz bilmeyenlerin aklında olsun.

Şu an Esk.de kaynananın evindeyim. Hem gerçek hava hem soyut hava buzzzz gibi. Annemleri de bıraktık evlerine. 3 aydır bizdeydiler. Bakıcıya devam edeceğiz haftaya maalesef.

Şebnemcim sizin hediyenizi de haftaya göndermeye çalışacağım canım. Bana faceten adresini gönderirsen sevinirim.

Bizden bu kadar. Öpüyoruz hepinizi canlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…