- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.501
Hııı üzdü beni valla, akşam diyeyim, Ayfer teyzen kızıyor bak üzmeyecekmişsin beni diye, anlar mı ki :)))
anlar anlar Hilal gelip sana kızacakmış de...Dün akşamdan beri bir zilli evde kalabalıktı misafir vardı dün akşam Hilal coştu elini kaldırmış herkese bişeyler anlatıyor değişik tiplere giriyor işaret parmağını kaldırıyor cısss ııııııııı diyor babası bilgisayarda ona sanki bişeyler anlatıyor herkes gülmekten karınları ağrıdı ....Yüz mimikleri öldürüyor insanı bide kafasını tosss yaptırıyor koşar adımlarla geliyor yerde oturuyorum ben kafama kaç defa vurdu yapma diyorum gülüyor...Kafası moracak haberi yok....
şşşşttttt annelenabersiniz heycan dorukta yarın istanbuldayımmmm
eser yine bi uyuzluk yapmasa olmazdı yaptı ama hiiiçççç sallamıyorum gezcem tozcam boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaya ağlamak istemiyorsannnn sende boşver dünyayayayayaya
kötü olmuş sizin için, iyi dr bulmak zor bulursunuz inşallah iyi biriniet gülşancımm valla napalım herif atar uçağına getirir artık napalımsüpper doktorumuz vardı 35 seneden sonra mesleği bıraktı sonrasında bilaç kişi denedik memnun kalmadıkk..öyle kalakaldık şimdi de
mert sabah 7:30 da kalkıyo 10:30 gibi yatıyo 12 ye doğru kalkıyo öğleden sonra 14:00 gibi yatıyo 16:00 gibi kalkıyo gündüz uykusu düzenli beyfendinin ama gece anamı ağlatıyobi soru daha? Gündüz keç kere uyuyo bebişleriniz ve ne kadar? Tek uykuya geçen var mı? Biz iki kere uyuyoduk ama ikinci uyku çok geçe kalmaya başladı uyanık kalma süresi arttığından teke düşecek yavaş yavaş.Aranızda bebişi günde bi kere öğle uykusuna yatıp uzun uzun uyuyan var mı? şöyle 2-3 saat?
maaşallah hilalime en zilli bebeklerimiz hilal ve iklimanlar anlar Hilal gelip sana kızacakmış de...Dün akşamdan beri bir zilli evde kalabalıktı misafir vardı dün akşam Hilal coştu elini kaldırmış herkese bişeyler anlatıyor değişik tiplere giriyor işaret parmağını kaldırıyor cısss ııııııııı diyor babası bilgisayarda ona sanki bişeyler anlatıyor herkes gülmekten karınları ağrıdı ....Yüz mimikleri öldürüyor insanı bide kafasını tosss yaptırıyor koşar adımlarla geliyor yerde oturuyorum ben kafama kaç defa vurdu yapma diyorum gülüyor...Kafası moracak haberi yok....
kızlar esin gelirse c.tesi bakırköyde buluşmaya niyetliyiz,ilgilenenlerin dikkatine !!! Attention please :) niyeyse bu aklıma geldi
Eser yine bi uyuzluk yapmasa olmazdı yaptı ama hiiiçççç sallamıyorum gezcem tozcam boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaya ağlamak istemiyorsannnn sende boşver dünyayayayayaya
ok bakırköy nerde dermişi şakaşakaKızlar Esin gelirse c.tesi Bakırköyde buluşmaya niyetliyiz,ilgilenenlerin dikkatine !!! attention please :) niyeyse bu aklıma geldi
4 gün bebem cuma c.tsi pazar pztsikaç gün istanbuldasın canım?
herkese günaydın
ben bugün daha iyiyim ama atanın oksürüğünü kesemiyorum oksürmekten uykusu sürekli bölünüyo birde boğazı acıyo
Gülşancım gece mamalarından versen ya onlar daha doyurucu belki daha az uyanır.
Yasemin in İklim i anlatışına çok güldüm, Yasemin sinir olmuş tabi ama hayal edince o durumları çok komik
Dün Kerem e Dia dan oyuncak köpek aldım gördüğünde ilk yaptığı köpeği burnuna götürmek oldu, ay çıldırıcam herşeyi kokluyobir de mesela yoğurt yiyecekse o yoğurt sade olacak içine bişey doğranmayacak veya bi kaşık yoğurt bi kaşık yemek asla yemiyor, gittikçe kişiliğini belli etmeye başlıyor bunlar ve yemek konusunda da babasına çektiği için kaseyi kafasına geçirmem yakındır. 2 çeşit kek yapıyorum birini babası yiyor oğlu yemiyor,diğerini oğlu yiyor babası yemiyor,birdiler iki oldular
Bu kahvaltı maması bence gece mamalarından dene.
dodoya maşşallah, darısı başımıza.
Ben tulum giydiriyorum üstü açılmış mı diye de kalkmıyorum yataktan ama ne yazık ki alışkanlıklardan uyanıyorum, kerem emziğini arıyor eliyle o sese bile uyanıyorum, eşim sarılıyor anında uyanıyorum,böyle bölük pörçük uyumak da beni halsiz bırakıyor, dün oturdum mesela işyerinde işim falan yoktu akşam sanki taş taşımış gibi yorgun gittim eve
Ufff haklısın(( Ben kızımı koynumda yatırmaya devam edecem galiba..
Allah allah neden istemiyolar ki uyku tulumunu benimki şu
Kiraz Bebe...>>...Bebek Giyim...>>...Uyku Tulumları
genişçe rahat bişey çok şaşırdım şimdii..evler mi çok sıcak?
Doktor deyyom bi de kızancıklarrr iyi bi doktor bilen var mı?
Hııı üzdü beni valla, akşam diyeyim, Ayfer teyzen kızıyor bak üzmeyecekmişsin beni diye, anlar mı ki :)))
bi soru daha? Gündüz keç kere uyuyo bebişleriniz ve ne kadar? Tek uykuya geçen var mı? Biz iki kere uyuyoduk ama ikinci uyku çok geçe kalmaya başladı uyanık kalma süresi arttığından teke düşecek yavaş yavaş.Aranızda bebişi günde bi kere öğle uykusuna yatıp uzun uzun uyuyan var mı? şöyle 2-3 saat?
Kızlar Esin gelirse c.tesi Bakırköyde buluşmaya niyetliyiz,ilgilenenlerin dikkatine !!! attention please :) niyeyse bu aklıma geldi
eser yine bi uyuzluk yapmasa olmazdı yaptı ama hiiiçççç sallamıyorum gezcem tozcam boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaya ağlamak istemiyorsannnn sende boşver dünyayayayayaya
ataya da geçmiş olsun şebnemcim...
Simenaycım sen de iklimine kavuşuyomuşsun çok sevindim gözün aydın:)
pazar buluşursanız kesin gelirim bakırköyde oturuyom çünküm..cts imkansızzzz
aslında çok sinirliyim ama bi o kadarda neşeliyim deli miyim neyim nie böyleyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?