- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.341
polis kantininde büyük ihtimal KDV yok anacım, ayrıca sen 5 numaraya mı geçtin? bize 4 hala iyi geliyor
bende tam bu şarkıyı söölüyodum içimdenyok ben kolay kolay depresyona girmem, iş olayı sinir ediyo sadece
boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaaa ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyayaaaa
takılmıyorum artık hiç bu tartışmalara yalnı merak ediyorum günde sadece bikaç saat görüşüp nasıl kapışabiliyoruz kendimizi teprik ediyorumHee biz de kapıştık ufak çaplı, hiç keyfim yok.
En çok gezen anne ve bebeği
21 numero ok...
Sen bedava almışsın :)
Amin...
Elim kolum bağlı, bırak çalışmamayı, buradan başka yere geçecek kadar özgür alanım bile yok sanki, ben de çok bunaldım.
kdv var maalesef askeri kantin gibi değil bizimkisiama bazen çok ucuza ürünler geliyo bende stokluyorum tabii ama fiyatlar piyasa fiyatının altında oluyo 10 tl lik ürün 9 tl ,40 tl lik ürün 35tl gibi.
bende tam bu şarkıyı söölüyodum içimden
takılmıyorum artık hiç bu tartışmalara yalnı merak ediyorum günde sadece bikaç saat görüşüp nasıl kapışabiliyoruz kendimizi teprik ediyorum
aylin paraminiden kraft omega alıdm oto koltuğunu 9-25 kg 199 tl ye haberin olsunkampanyada son 3 gün heryerde 250 cevarı fiyatı, bayağı indirim yapmışlar
bende tam bu şarkıyı söölüyodum içimden
takılmıyorum artık hiç bu tartışmalara yalnı merak ediyorum günde sadece bikaç saat görüşüp nasıl kapışabiliyoruz kendimizi teprik ediyorum
günaydın herkese
bugün İKLİM VE EGE NİN doğumgünü.annelerinin hayatlarına batmayacak güneşi getirdikleri gün.
İKLİM kızımızın doğum gününü kutluyorum,ve tabi EGE oğlumuzunda.uzun,hayırlı,sağlıklı ömürler diliyorum.
olsun o da iyi,indirim indirimdir
Ay merak ettiğin şeye bak, bizler sanki 24 saat mi birlikteyiz, hepimiz o akşamın kısacık bikaç saatine yemek yemeyi tartışmayı sevişmeyi hatta üçü birarada sığdırıyoruz.
sende çok uygun almışsın canım memnunmusun benim aklımı karıştıran bi yorum vardı onu sorayım sana: koltuğun emniyet kemeri bağlantı yeri bebeğin tam poposunun altında kalıyo diye bi yorum okumuştum rahatsızlık veriyomu bebeğe:26:Çok iyimiş fiyatı.. bizimkide dün geldi Kraft omega 9-25 kg. 217 TL. aldım Minimoda bebek market .. mavi siyah .Çok güzel yumuşak .. Tavsiye ederim..
size nooldu canım anlat rahatlarsın:26:Ben kocamı bır bardak suda bogmak ıstıyorum ama hıc bellı etmıyorum.
Offffff allahım bana sabır ver yar ve yardımcım ol lutfennnnnnn sana dondum benı kotu gune koyma
sende çok uygun almışsın canım memnunmusun benim aklımı karıştıran bi yorum vardı onu sorayım sana: koltuğun emniyet kemeri bağlantı yeri bebeğin tam poposunun altında kalıyo diye bi yorum okumuştum rahatsızlık veriyomu bebeğe:26:
Amanın bi ben değilmilşim sanırsam ki herkes kocasına kızmışİklim ve egenin doğum günleri kutlu olasun nice ince sağlıklı yıllaraaa inşallah
Öznur ben yarın gidiyom handeye hadi atla gel sen de kafamız dağılırrr
yazgı nasılsın eşinini durumu ne oldu ,halana tekrardan geçmiş olsun canım,Rabbim şifasını verir inşallah
size nooldu canım anlat rahatlarsın:26:
Çok iyimiş fiyatı.. bizimkide dün geldi Kraft omega 9-25 kg. 217 TL. aldım Minimoda bebek market .. mavi siyah .Çok güzel yumuşak .. Tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?