2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

polis kantininde büyük ihtimal KDV yok anacım, ayrıca sen 5 numaraya mı geçtin? bize 4 hala iyi geliyor

kdv var maalesef askeri kantin gibi değil bizimkisi ama bazen çok ucuza ürünler geliyo bende stokluyorum tabii ama fiyatlar piyasa fiyatının altında oluyo 10 tl lik ürün 9 tl ,40 tl lik ürün 35tl gibi.

yok ben kolay kolay depresyona girmem, iş olayı sinir ediyo sadece

boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaaa ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyayaaaa
bende tam bu şarkıyı söölüyodum içimden
takılmıyorum artık hiç bu tartışmalara yalnı merak ediyorum günde sadece bikaç saat görüşüp nasıl kapışabiliyoruz kendimizi teprik ediyorum

aylin biz 2 aydır 5 numara kullanıyoruz pazartesi 11 aylık olcaz inşallah kontrole gitcez bakalım 12 kilo olmuşuzdur +4 bel kısmını tahriş ediyodu şimdi rahatız bu iyi geldi

günaydın herkese

bugün İKLİM VE EGE NİN doğumgünü.annelerinin hayatlarına batmayacak güneşi getirdikleri gün.
İKLİM kızımızın doğum gününü kutluyorum,ve tabi EGE oğlumuzunda.uzun,hayırlı,sağlıklı ömürler diliyorum.

Son düzenleme:
kdv var maalesef askeri kantin gibi değil bizimkisi ama bazen çok ucuza ürünler geliyo bende stokluyorum tabii ama fiyatlar piyasa fiyatının altında oluyo 10 tl lik ürün 9 tl ,40 tl lik ürün 35tl gibi.

olsun o da iyi,indirim indirimdir

Ay merak ettiğin şeye bak, bizler sanki 24 saat mi birlikteyiz, hepimiz o akşamın kısacık bikaç saatine yemek yemeyi tartışmayı sevişmeyi hatta üçü birarada sığdırıyoruz.

aklımdayken kızlar polis kantinleri halka açık yakınlarda varsa gidip ordan alışveriş yapabilirsiniz
esin bugün tesadüfmüdür bilmem ama hepimizin eşiyle arası limoni

aylin paraminiden kraft omega alıdm oto koltuğunu 9-25 kg 199 tl ye haberin olsun kampanyada son 3 gün heryerde 250 cevarı fiyatı, bayağı indirim yapmışlar

Çok iyimiş fiyatı.. bizimkide dün geldi Kraft omega 9-25 kg. 217 TL. aldım Minimoda bebek market .. mavi siyah .Çok güzel yumuşak .. Tavsiye ederim..

Valla biz zaten en çok o yüzden kapışıyoruz. Doruk'tan başka ortak keyif aldığımız hiç birşey yok bu aralar, paylaşımsızlık yüzünden de büüle oluyoruz...

Nerdesin sen bea?

Hee ben bunların bazılarını sığdıramıyorum

İklim prensesin doğum günü kutlu olsun.. Bizimde az kaldı 19 Mart.. Ne yapacağıma daha karar veremedim.. Magnet mi yaptırsam ? anı olarak kalsın istiyorum sevenlerinde.. Babasıda slayt hazırlıyor.. Dün bütün bir iki mağazaya gittim kıyafet için karar veremedim. Bende kostüm düşündüm ama internette stokta yok diyor.. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.. İyi cumalar....

Ben kocamı bır bardak suda bogmak ıstıyorum ama hıc bellı etmıyorum.
Offffff allahım bana sabır ver yar ve yardımcım ol lutfennnnnnn sana dondum benı kotu gune koyma

Çok iyimiş fiyatı.. bizimkide dün geldi Kraft omega 9-25 kg. 217 TL. aldım Minimoda bebek market .. mavi siyah .Çok güzel yumuşak .. Tavsiye ederim..
sende çok uygun almışsın canım memnunmusun benim aklımı karıştıran bi yorum vardı onu sorayım sana: koltuğun emniyet kemeri bağlantı yeri bebeğin tam poposunun altında kalıyo diye bi yorum okumuştum rahatsızlık veriyomu bebeğe:26:

Amanın bi ben değilmilşim sanırsam ki herkes kocasına kızmış İklim ve egenin doğum günleri kutlu olasun nice ince sağlıklı yıllaraaa inşallah
Öznur ben yarın gidiyom handeye hadi atla gel sen de kafamız dağılırrr

yazgı nasılsın eşinini durumu ne oldu ,halana tekrardan geçmiş olsun canım,Rabbim şifasını verir inşallah

Ben kocamı bır bardak suda bogmak ıstıyorum ama hıc bellı etmıyorum.
Offffff allahım bana sabır ver yar ve yardımcım ol lutfennnnnnn sana dondum benı kotu gune koyma
size nooldu canım anlat rahatlarsın:26:

Bende orda takıldım Gülsancığım.. ama yorumları okuyunca herkes memnun.. Fiyatta iyi.. Babamız iş seyehatinde yurtdışında 1 haftadır. geldiğinde takacak ..ama evde oturttum problem yok gibi.. Bu arada 600 tl liklerinde kemeri aynı yerde koltuğun ortasında nerdeyse.. Chicco key 1 e de baktım oda öyle.. Yani sanırım düşünmüşlerdir bebeklerin totolarının büyüyeceğini .25 kilo diyor çünkü.

evet canım yarın geliyorum.alkol de alırmıyız kafa dagıtmak ıcın.

yazgı nasılsın eşinini durumu ne oldu ,halana tekrardan geçmiş olsun canım,Rabbim şifasını verir inşallah

size nooldu canım anlat rahatlarsın:26:

pehhh ben rahatlarım ama sız sısersınız.kıyamam

slm millet

İKLİM VE EGENİN doğum günleri kutlu olsun

bu gün burada mükemmel bir hava var denizi uyuttum uyansın çarşıya dolaşmaya çıkacağız gecelik siparişi vermiştim bir yere gelmiş gidip alayım gerçi daha 1-2 ay giyilmez burada gecelik ama olsun bahara az kaldı deniz bey uyamadığı için işe de yaramıyorlar ya neyse insan kendi için giyinmeli değil mi eşime de akşam makarna yiyeceksin haberin olsun dedim

paramini üyeliğini beceremedim ben yaw bir aksilik var ama nerede anlamadım :26: bulacam inşallah bu arada dalin ıslak mendilin buradaki fiyatı 2,5 tl prima 40lı da 13,5 bahsettiğiniz fiyatlar bana karlı gelemedi malesef

istanbul avrupa yakasındaki baaayenler kardeşime temizlik için birini arıyorum size gelenlerden memnun kaldığını birileri var mı acep bu arada taşındı nişantaşına gidecek biri olmalı çocukla evde olmayacağından güvenilir olması önemli temizliğini de kontrol edemicekler haliyle anlamazlar zaten bilen duyan yardım etsin bakem

Günaydınnnnİklim'in ve Ege'nin doğumgünleri kutlu olsunnn!!! Nice yaşlaarr!!!
Biz dün drdaydık. Aşı oldu Pelin kolundan. Ve tabiki çok ağladı Dr vitaminini değiştirdi. Balık yağı, vitamin ve demir ilacının hepsini içeren yeni bir vitamine başladık. Ayrıca artık 1 yaşını doldurduğu için bal da verebileceğimizi söyledi..

Kayseri'de Mini Moda.. Bizim bebek odamızı aldığımız yer.. Güle güle kullanın oto koltuğunuzu da..

ya arkadaşlar bu özel aşılar var ya hangisi ne zaman yapılacak bilen var mı ben yaptırmak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…