2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hasret sen saklanabilionmu o göbekle kıı?sanırım cerynin seni bulması cokta zor olmuyodur:86:

mamurda aynada kendisini yalıyo zaar

atada aynada kendisini öpüyo ve seviyo :))

birde kaplumbağsı var birtane şarkı söyleyen onun düğmesine basıp alkış yapıp yempo tutuyo :)) o şarkıyı bazen bende söylüyorum ben susayım diye oyuncağı bulup çalıştırıyo :))

cerende kapı gıcırtısına oynuyo, eşlik ediyo şarkılara kendince:)))
hasret sen saklanabilionmu o göbekle kıı?sanırım cerynin seni bulması cokta zor olmuyodur:86:

mamurda aynada kendisini yalıyo zaar
dewekuşu misali suratımı saklarsam oluyo işte:))))

ilk günaydın benden olsun

yaşasın yarın hafta sonu oğluşlayım
çalışınca tabi hafta sonları daha bir özel oluyor
bugün öğlen eve gitmeyeceğim bakalım ne kadar çok özleyeceğim oğluşu

günaydın
bende bikeresinde öğlen eve gitmeyim dediydim ama dayanamayıp gittiydim seninde öyle olmasın canım cuma günlerine bayılıyorum iki gün tatil var ardından ama bu hafta sonu yatılı misafirim var çoook yorulcam zannedersem neyse en azından onları bahane edip gezip tozarız
mert hala hasta aslında görünürde bişey yok ama burnu çok akıyo ve tıkanıyo gece çok ağladı babası yüzünden burnunu temizleyemedim 1 saatten fazla ağladı ve uykusunda bile hıçkırıyodu yavrum gece bağırdım durdum kocişe küstü yattı sabah süt liman

Babası yüzünden niye temizleyemedin orasını anlamadım.
Herkese günaydın bu arada, benim oğluşum yine huy değiştirdi 3 gecedir 10.30dan önce uyumuyor,babasına gitmemesi olayı babasının çok canını sıkıyor, git anana deyip çocuğa dötünü dönüyoiş olayıyla ilgili hala gelişme yok:78: bugün cuma yaşasın

mertin burnu tıkanmış ağlıyo çocuk uykusunda bende uyandırmaya çalışıyorum ağzından nefes alsın diye,babası kalktı geldi aldı kucağına sakinleştirmeye çalışıyo güya ama çocuk morarana kadar ağlıyo getir burnunu temizleyim diyom yok çocuk ağlıyo diyo getirmiyo,akılsız adam sanki kucağında gülüyo yine ağlıyo neyse bağırdım çabuk getir çocuğun burnunu temizyelim dedim tirip ata ata getirdi yatağa yatırdım 5 dakika ağlata ağlata burnunu temizledim bi bebeğin burnundan okadar çok mümük nası çıkar anlamadım,sonra sakinleşsin diye emzirmeye çalışıyom ama yavrum okadar çok ağlamıştıki hıçkırıyo hala içini çeke çeke emdi sonra yarım saat kucağımda sevdim öptüm öyle sakinleşti ve uyudu babasına çok kızdım bi b-k biliyomuş gibi çocuğu mahvetti
işte böyle aylincim bak yine sinirlendim kocişe
mertte 10:30 da uyuyor hep kero babasına gitmiyo diye sevinmelisin mert babası varken benim kucağıma gelmiyo çok kıskanıyorum belki eşinde kıskanıyodur

Günaydın,
Şükürler olsun bugün cuma
Çok az uyuduğum bir gece daha geçirdik, ama her gece kuzuyu öpe seve uyuturken dün gece biraz sinirlendim. Bağırmadım ama söylendim. Çok yorgunum çoook...

Doğum günü kuzusunun annesi daha gelmemiş :) Olsun ben açılışı yapayım...
İyi ki dooğğduunnnn İkliiimmmmm, iyi ki dooğğduunnnn İkliiimmmmm Sağlıklı, mutlu nice güzel yaşların olsun bal kuzum

Allahım hep birlikte bütün kuzularımızın nice güzel günlerini kutlamayı nasip etsin...

YASEMİN ARKADAŞIMIN MİNİK KUZUSUNUN BUGÜN DOĞUM GÜNÜ İYİ Kİ DOĞDUN İKLİM'İM PRENSESİM BENİM....RABBİM SAĞLIK SIHHAT VERSİN BOL NEŞELİ GÜNLER SİZLERLE OLSUN.....ANNECİĞİNİ TANIMAK SENİ TANIMAK BENİ ÇOK MUTLU ETTİ ....SENİ ÇOK SEVİYORUZ.......TÜM MART ANNELERİNİ VE BEBEKLERİNİ DE ÇOK SEVİYORUMMMM...

İYİ Kİ TANIDIM SİZLERİ

iyiki doğdun iklim iyiki doğdun iklim
ayrıca iyiki doğdun ege iyiki doğdun ege

Son düzenleme:
gülencim aramızda değil ama gülayın oğlu egeninde doğum günü bugün

egede iyiki doğdu nice mutlu yıllarrı olsun

evet yaaa akşama face de atıcam ona da resimleri çok güzel çıkmış dün bir ara baktım uğur böceği kostümü giydirmişler kuzenini de prenses yapmışlar ..Yürüyor paşa yaaa

Heee anladım,evet babalar bazen çok bilmiş kesilebiliyor
Ben babasına gitmiyor diye içten içe gülüyorum hoşuma gidiyor beni daha çok sevmesi ama babası sinir oluyor
İyi ki doğduuuun İklim,nice yıllara akıllı bıdık

aylin paraminiden kraft omega alıdm oto koltuğunu 9-25 kg 199 tl ye haberin olsun kampanyada son 3 gün heryerde 250 cevarı fiyatı, bayağı indirim yapmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…