- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.361
aklımdayken kızlar polis kantinleri halka açık yakınlarda varsa gidip ordan alışveriş yapabilirsiniz
esin bugün tesadüfmüdür bilmem ama hepimizin eşiyle arası limoni
Nerdesin sen bea?
yazgı nasılsın eşinini durumu ne oldu ,halana tekrardan geçmiş olsun canım,Rabbim şifasını verir inşallah
Ben kocamı bır bardak suda bogmak ıstıyorum ama hıc bellı etmıyorum.
Offffff allahım bana sabır ver yar ve yardımcım ol lutfennnnnnn sana dondum benı kotu gune koyma
Amanın bi ben değilmilşim sanırsam ki herkes kocasına kızmışİklim ve egenin doğum günleri kutlu olasun nice ince sağlıklı yıllaraaa inşallah
Öznur ben yarın gidiyom handeye hadi atla gel sen de kafamız dağılırrr
evet canım yarın geliyorum.alkol de alırmıyızkafa dagıtmak ıcın.
pehhh ben rahatlarım ama sız sısersınız.kıyamam
istanbul avrupa yakasındaki baaayenler kardeşime temizlik için birini arıyorum size gelenlerden memnun kaldığını birileri var mı acep bu arada taşındı nişantaşına gidecek biri olmalı çocukla evde olmayacağından güvenilir olması önemli temizliğini de kontrol edemicekler haliyle anlamazlar zaten bilen duyan yardım etsin bakem
Günaydınnnnİklim'in ve Ege'nin doğumgünleri kutlu olsunnn!!! Nice yaşlaarr!!!
Biz dün drdaydık. Aşı oldu Pelin kolundan. Ve tabiki çok ağladıDr vitaminini değiştirdi. Balık yağı, vitamin ve demir ilacının hepsini içeren yeni bir vitamine başladık. Ayrıca artık 1 yaşını doldurduğu için bal da verebileceğimizi söyledi..
hayırlısı olsun canım her işte bi hayır vardır çok daha iyi bi iş bulacak eşin eminimburdayım:26:
amin gülşan cım sağol.eşim istifa etti,müdürü tazminatını ödeyeceğiz demiş ama bakalım,ben artık kimseye güvenmediğimden parayı görmeden inanmayacağım.
Senin bu hiçbişeyi belli etmeme özelliğinin hastasıyım,ben belli etmemeye çalışsaö bile yüzüm belli eder ki
Heh Hande zaten tam kafanızı dağıtacağınız kişi, bence üçünüz biraraya gelirseniz buluşmanın orta yerinde kalkıp avukata gidersinizbence görüşmeyin
al al ben geçen hafta aldım süper geldi, kalkıp göbek bilem attım
Kız senin oğlunun güzel gözleri, güzel gözlü dayısına çekmiş
Neymiş adı? bana fenalık geldi tek tek ilaç vermekten
İklim prensesin doğum günü kutlu olsun.. Bizimde az kaldı 19 Mart.. Ne yapacağıma daha karar veremedim.. Magnet mi yaptırsam ? anı olarak kalsın istiyorum sevenlerinde.. Babasıda slayt hazırlıyor.. Dün bütün bir iki mağazaya gittim kıyafet için karar veremedim. Bende kostüm düşündüm ama internette stokta yok diyor.. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.. İyi cumalar....
burdayım:26:
amin gülşan cım sağol.eşim istifa etti,müdürü tazminatını ödeyeceğiz demiş ama bakalım,ben artık kimseye güvenmediğimden parayı görmeden inanmayacağım.
Senin bu hiçbişeyi belli etmeme özelliğinin hastasıyım,ben belli etmemeye çalışsaö bile yüzüm belli eder ki
Heh Hande zaten tam kafanızı dağıtacağınız kişi, bence üçünüz biraraya gelirseniz buluşmanın orta yerinde kalkıp avukata gidersinizbence görüşmeyin
hayırlısı olsun canım her işte bi hayır vardır çok daha iyi bi iş bulacak eşin eminim
MİNADEX ilacın ismi..Portakallı...
sen bi de benim ablami gor.Allahim ya rabbim hatun sende mimik mi yok dersin.hic birseyi belli etmez ve bir o kadar stratejikdir.bazan tikandigimda acar telefon sorarim ne yapayim diye :))
ne avukata gidecegim ayol.dise dis kana kan olurum o kadar yani.once kan kustururum
ana onda demir varmıymış emin misin ben kullanıyorum doktor demedi öyle bir şey d vitamini var yanılmıyorsam bir de tadı çoook güzelbizim çocukluğumuzdaki vitaminler gibi
Zaten 1 yaşından sonra gerekli görmedikçe demiri kesecekler,kan tahlili idrar tahlili istemedi mi kontrol için? istemesi gerekmez mi? :44:
naptı yine de böyle oldun sen?eve ne almaya kalktı ya da hangi yemeğini beğenmedi
sen dalgani gec cikoprens hanfendi :))
hic bi yemegimi begenmez zaten.dun annesini getirdi artik begenir yemekleri
niye dalga geçeyim anacım bendeki de seninkinin laciverti, benimki ev yemeği yemez bile, 2-3 çeşit annesinin yaptığı o kadar, ben akşam yemeklerini kendime yapıyorum zaten, ne yiycez diyor, benim yemeğim var sen ne istersen onu ye diyorum.alışığım yani önceden sinir oluyodum ama adamın huyu bu,ailesi dışarda yemeyi sevdiği için adam ev yemeklerini sevmez olmuş, yoksa benim iyi ya da kötü yapmamla ilgili değil,seninki de öyledir ben eminim.
ayrıca kv ne zaman gitti ki geri geliyor şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?