2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aklımdayken kızlar polis kantinleri halka açık yakınlarda varsa gidip ordan alışveriş yapabilirsiniz
esin bugün tesadüfmüdür bilmem ama hepimizin eşiyle arası limoni

Evet bizim okulun çok yakınında emniyet. Ve acayip ucuz oluyo... Eskiden KDV düşmeden önce yani vergi iadesi fln varken daha da uygun oluyodu.

Nerdesin sen bea?

burdayım:26:

yazgı nasılsın eşinini durumu ne oldu ,halana tekrardan geçmiş olsun canım,Rabbim şifasını verir inşallah

amin gülşan cım sağol.eşim istifa etti,müdürü tazminatını ödeyeceğiz demiş ama bakalım,ben artık kimseye güvenmediğimden parayı görmeden inanmayacağım.

Ben kocamı bır bardak suda bogmak ıstıyorum ama hıc bellı etmıyorum.
Offffff allahım bana sabır ver yar ve yardımcım ol lutfennnnnnn sana dondum benı kotu gune koyma

Senin bu hiçbişeyi belli etmeme özelliğinin hastasıyım,ben belli etmemeye çalışsaö bile yüzüm belli eder ki

Heh Hande zaten tam kafanızı dağıtacağınız kişi, bence üçünüz biraraya gelirseniz buluşmanın orta yerinde kalkıp avukata gidersiniz bence görüşmeyin

evet canım yarın geliyorum.alkol de alırmıyız kafa dagıtmak ıcın.

pehhh ben rahatlarım ama sız sısersınız.kıyamam

al al ben geçen hafta aldım süper geldi, kalkıp göbek bilem attım

Kız senin oğlunun güzel gözleri, güzel gözlü dayısına çekmiş

Neymiş adı? bana fenalık geldi tek tek ilaç vermekten

amin gülşan cım sağol.eşim istifa etti,müdürü tazminatını ödeyeceğiz demiş ama bakalım,ben artık kimseye güvenmediğimden parayı görmeden inanmayacağım.
hayırlısı olsun canım her işte bi hayır vardır çok daha iyi bi iş bulacak eşin eminim

hade lennnn bana çekmiş bi kerem tmm kardeşim de fena sayılmaz ama benim gözlerim daha güzel bi kere erene yeğenin san benziyo diyolar kendi kazanır diyo

kızlar... balıkyağı verince polivit vermeye gerek yok değil mi? içinde d vitamini vs. var.

bu arada ŞERİFE hoşgeldin. arkadaşım karsa gelince oğuz denen adama 2 kez gitmiş . resmen azarlamış kızı. manyak adam. bir de onunla ilgili kötü şeyler duymuş. neyseki tatil bitti de döndü buraya.

Hepimiz magnet yaptırıyoruz diyebilirim :)
Hatta bundan :
http://www.fotomagnet.net/index.php?,3,3238/Şablon 0165

kostüm konusunda gömlek pantolon yelek diye düşünüyorum, şapkalı kanatlı kostümleri giymezler kanımca...

Evet gördüm :)

Ayy evet, şu ilacı söylesene Kıymetcim ya, biz de bi soralım...

sen bi de benim ablami gor.Allahim ya rabbim hatun sende mimik mi yok dersin.hic birseyi belli etmez ve bir o kadar stratejikdir.bazan tikandigimda acar telefon sorarim ne yapayim diye :))
ne avukata gidecegim ayol.dise dis kana kan olurum o kadar yani.once kan kustururum

MİNADEX ilacın ismi..Portakallı...

MİNADEX ilacın ismi..Portakallı...

ana onda demir varmıymış emin misin ben kullanıyorum doktor demedi öyle bir şey d vitamini var yanılmıyorsam bir de tadı çoook güzel bizim çocukluğumuzdaki vitaminler gibi

Son düzenleme:
Yazgıcım dün de yazdım, dualarım sen ve hardtimes hatunuyla, allah huzurunuzu bozmasın,hepimizin sevdiklerine sağlık versin.
İşyerinde tartıştığım kişiyle ilgili kulağıma laflar gelmeye başladı, arkamdan konuşuyormuş,yine canım sıkıldı,diğer işten de sanırım haber gelmeyecek...

naptı yine de böyle oldun sen?eve ne almaya kalktı ya da hangi yemeğini beğenmedi

ana onda demir varmıymış emin misin ben kullanıyorum doktor demedi öyle bir şey d vitamini var yanılmıyorsam bir de tadı çoook güzel bizim çocukluğumuzdaki vitaminler gibi

Bilmiyorum ki. :44: Dr un yalancısıyım ben. Bu verdiğim vitaminin içinde demir de var. Ayrıca demir vermeye gerek yok dedi..

Zaten 1 yaşından sonra gerekli görmedikçe demiri kesecekler,kan tahlili idrar tahlili istemedi mi kontrol için? istemesi gerekmez mi? :44:

Evet ben de isteyecek die biliyodum.
Pelin adamı görür görmez ortalığı yıktığı için doğru düzgün muayene bile edemedi. Belki daha da huzursuz olmasın die mi istemedi ki... :44:

sen dalgani gec cikoprens hanfendi :))
hic bi yemegimi begenmez zaten.dun annesini getirdi artik begenir yemekleri

niye dalga geçeyim anacım bendeki de seninkinin laciverti, benimki ev yemeği yemez bile, 2-3 çeşit annesinin yaptığı o kadar, ben akşam yemeklerini kendime yapıyorum zaten, ne yiycez diyor, benim yemeğim var sen ne istersen onu ye diyorum.alışığım yani önceden sinir oluyodum ama adamın huyu bu,ailesi dışarda yemeyi sevdiği için adam ev yemeklerini sevmez olmuş, yoksa benim iyi ya da kötü yapmamla ilgili değil,seninki de öyledir ben eminim.
ayrıca kv ne zaman gitti ki geri geliyor şimdi?

benim yemeklerimi herkes begenirde bir kocama begendiremedim sukur.
bu ayin 5 inde kizina gitti.kocam ikide bir annemi cagirayimda gelsin havalar soguk falan diyordu.
dunde bekle allah bekle gelmedi aradim neredesin diye anneme ugradim sana msn den yazdim ya diyor.tabi bana gelen bisey yok.yemek yedinmi diyorum birazdan gelecegim yerim dedi.sesi sert herzamanki gibi ailesinin yaninda ya.bende aldim oglani yatirmaya goturdum uyumusuz birlikde kapi caldi aa baktim kimler gelmis.benim kizdigim kocam ne yaparsa yapsin bana birseyden bahsetmiyor fikrimi almiyor.kaldi ki annesi gelecegii zaman konusmustuk annem misafir olarak gelir hayatim falan demisti.biliyor annesini bana soktugu laflari.ama kv geldi 2 bucuk ay bende kaldi senol efendi gondermedi.kv gitmek isteyince otur hava soguk falan dedi.sordugumdada konusmamizi unuttun mu diye yok unutmadim vs dedi.yani anlayacagin kendimi kandirilmis hissediyorum.bendeki guveni cok azaldi.hatta ise mi girsem diye dusunecek seviyeye kadar dustu.kendimi guven icinde hissetmiyorum Aylin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…