2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazgıcım, dün yazamamıştım, halan için çok üzüldüm, Rabbim şifasını versin tez zamanda, eşin için ise hayırlısını diliyorum, her şerde bir hayır vardır, umarım mutlu olacağınız günler yakındır..

Hayırlı cumalar hatun kişiler
Nasılsınız yaa, özlüyorum ama Eymenden dolayı giremiyorum nete. Çok zor bi hastalık atlattık kızlar, Rabbim bi daha göstermesin, günlerce kuzum başını bile kaldırmadan yattı öylece, zar zor veriyodum bikaç damla meme onun dışında yemek zaten yemiyodu. Geceleri ağladığım bile oldu başında ama hamdolsun geçti şimdi. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inş. Bu arada benim bücürük oğlum iyice bücürleşti tabi, şimdi iştahı fena değil hamdolsun inş. toparlar bi an evvel neredeyse 1 yaşına girecek 6 aylık bebek boyutlarında( neyse Rabbim sağlık versin inş. büyür

Sizde ne var ne yok çok uzak kaldım, bugünkü geçmişe bi bakayım hiç değilse

Müdür gelmeden hızlıca yazayım..
Doğum günümüzü kutlayan, mesaj atan, telefonla arayan herkese çok teşekkür ediyorum..
İyi ki doğmuş benim biriciğim, bal böreğim, melek kızım, o benim dünyam, herşeyim, çok heyecanlıyım, çok tuhaf duygular içindeyim, 1 yılı devirdik bile, ne mutlu bana, Rabbim sağlıklı bir ömür versin...
Ve tabiki hepimizin, herkesin yavrusuna inşallah...

Ege nin ve Didem in de (Eylül_ce) doğum günlerini kutlar nice yaşlar dilerim.. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam, Gülay ın bugün mahkemesi vardı, bende numarası yok, merak ediyorum, biriniz bilgi almaya çalışın, Gülay için zor bir gün..

Sabah güne çok kötü başladım, dün gece eve yine 22:30 da gittim, malum bitirmem gereken bir projem var biliyorsunuz, eşim evde yoktu annesine gitmiş, neyse saat 23:00 gibi geldi, ben o gelince mutfağa geçtim ve doğum gününde ikram edeceğim kurabiyeleri yaptım, eşimde kızı uyutup kendide yatmış, bende saat 01:00 gibi ancak yatabildim, sabah uyandık, ben İklimi öpüp kokluyorum, iyiki doğmuşsun kızım falan diye şarkılar söylüyorum, eşimden buzz gibi bir ses tonuyla işitmediğim laf kalmadı, 2-3 gün önce kvalide laf soktu v.s. demiştim ya, aynı mesele hala devam ediyor, dün akşam doldurmuş iyice oğlunu sabah sabah üzerime saldı anlayacağınız, beni ağlattılar, migrenim tuttu, çok kötüyüm aslında ama sırf kızım için ve kendime olan saygımı kaybetmemek için iyi görünmeye çalışıyorum...
Çok ağladım ama yapılanlara değil, böyle bir aileye gelin olduğum için ve böyle bir aileye torun verdiğim için, kendime yediremiyorum olanları ve haketmediğimi düşünüyorum, eşimden de ailesinden de nefret ettim, eşimi seviyorum ama annesinin etkisinde kalan 33 yaşındaki bir adamla nereye kadar gider bilemiyorum, İklim olmasaydı ayrılırdım kesinlikle...
Tek yaptığım Rabbime sığınmak ve bu insanları ona havale etmek, İklim in büyümesini izlerken belki de birçok şey değişecek, belki herşey çok güzel olacak ama şu an için çok umutsuz ve mutsuzum, dayanamıyorum artık..
Annemde benle beraber üzüldü tabi yine ve o da şişti artık, bugün kvalidemle konuşmaya karar verdi, hiç arayıp sormadım ne yaptı bilmiyorum...
Durumlar böyle işte..
Çok uzun yazdım kusura bakmayın, işlerim yoğun tekrar cevap yazamayabilirim..

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun canım benim zor oldu sizin için ama kısa zamanda toparlar inşallah Eymen Paşa...Öyle deme yaa 6 aylık bebek boyutlarında filan iştahı neşesi yerine gelsin neler yer o...

Sadece dinliyor ama sonra bildiğini okuyor senin koca, yapabileceğin de hiçbişey yok,huy onunki değişmez,azalır belki ama bitmez,herkesin bi kötü huyu var işte,bu kadarcık şeyden güvensizlik yapma,neleri var duyunca adamın ayaklarını yıkarsın

iklim prensesin doğum günü kutlu olsunnnnn
aynı zamnda nevinin kızı eceninde bugündü sanırım??

Şöyle bi göz attım bugün yazdıklarınıza,

Yasemincim iyi ki doğmuşşşş İklim prenses nice nice senelere cnm benim Kaynanayı da boşver anacım yaa, bu güzel günde canını sıkmalarına izin verme

Ayrıca Ege ve Didemin de doğumgünleri kutlu olsun. Gülayı arayasım gelmiyo yaa, ben cnm çok sıkkınken konuşmak istemem pek belki onun da konuşası yoktur şimdi, inşallah herşey onun için ve oğlu için çok güzel olur

Ayfercim sağol cnm, gerçekten çok bücür ama( neyse şu iki gündür yediği gibi yerse inş. toparlar artık biraz

Yazgıcım eşin için hayırlısı olsun, halan için de geçmiş olsun cnm

walla vardı sanırım bişiler ama bu kadar hatırlıyorum şu an:26:

Ben yazana kadar bi sürü insan yazmış son mesajım Öznur a idi.
Yasemin senin kv yi eşekler kovalasın inşallah,dangalak kadın, huzurunuz bozulunca nasıl sevinebilir ki, senin huzurunun kaçması demek onun oğlunun da huzurunun kaçması demek

Öznurcum cidden çok can sıkar bu tarz hareketler, benzer bi tip bende de var şimdi seni sakinleştirmeye çalışmam lazım ama malesef om ruh halinde değilim, erkeklere ölümmm:88:

zor durum! seni anlıyorum..
konu ne bilmiyorum ama birşeyi dallandırıp budaklandırmak ilşkiyi çıkmaza sokuyo, allahtan cengiz o andan herşeyi söyler eder we ertesi gün hiç bişey olmamış gibi dewam eder..(dengesizlik göstergesi buda tabii ama en azından uzamıyor, huzursuzluk günlerce sürmüyor...
ne yapacaksın doğum güü için ewde party mi wardawetliler falan kaç klişi ben henüz hiç bir plan yapmadım düşünemiyorum bile..
çok zor günler geçiriyorum ceren beni mahwediyor

Öznurcum cidden çok can sıkar bu tarz hareketler, benzer bi tip bende de var şimdi seni sakinleştirmeye çalışmam lazım ama malesef om ruh halinde değilim, erkeklere ölümmm:88:
bana bak sen nerdeydin sömestrda? eymene çok geçmiş olsun üşüttümü yawrucak

mrb lar... oğlusumu kontrole götürdüm cok şükür iileşmiş .. yasemin cim d.gününüz kutlu olsun o k.v.yde Allah bildiği gibi yapsın cok sinirlendim bugün senin iklimi dogumundan sonra< en mutlu günün boşverrrrrrrrrrrrrrr arkadasım onlar yokmus gibi yap bugünün tadını cıkar

sadece bu kadar degil iste.anlatmiyorum iyice kudurmayayim diye.ya bunlarin aynisini bana doguhan 5 bucuk aylikken demisti.koye gidene kadarmis hersey.yasemin`in kv sinin bi modelide bende.
yazamiyorum cunku deliriyorum sonra.

sikma canini.zaten sakinlesecek durumda degilim.gozum seyiriyor ensem sikisiyor sanki.basima agrilar girdi.

öznur ve yasemin size Allahtan sabır diliyorum canlarım
merolaynnnnnn hoş geldin,eymenini iyi olmasına sevindim inşallah iştahı iyi olur hep,kilosuna takılma bizim korumalardan birinin kızı var burda 20 aylık 10kg ama maaşallah çok sağlıklı, yine komşunun oğlu 18 aylık 10kg oda çok sağlıklı maaşallah

öznur ve yasemin size Allahtan sabır diliyorum canlarım
merolaynnnnnn hoş geldin,eymenini iyi olmasına sevindim inşallah iştahı iyi olur hep,kilosuna takılma bizim korumalardan birinin kızı var burda 20 aylık 10kg ama maaşallah çok sağlıklı, yine komşunun oğlu 18 aylık 10kg oda çok sağlıklı maaşallah

midem agriyor cok feci.
mr sonucumuda beyefendi acil koye gitmek istedigi icin alamamistim.bi gun donup sormadi bile.
dunde muz verdi oglana verme ben verdim kabiz hala dememe karis verdi.oglanin durumu beter simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…