- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.321
kredi kartını elime almışken başka şeylerdemi alsam biri beni durdursun
bi ihtiyacımız yok ama para harcama isteği var burcu bi karıştırayım sayfaları nerde ne kampanya varmışNe almak istediğini bi söyle, durdurabilirim de durdurmayabilirim de
aylin paraminiden kraft omega alıdm oto koltuğunu 9-25 kg 199 tl ye haberin olsunkampanyada son 3 gün heryerde 250 cevarı fiyatı, bayağı indirim yapmışlar
Ne almak istediğini bi söyle, durdurabilirim de durdurmayabilirim de
bi ihtiyacımız yok ama para harcama isteği var burcu bi karıştırayım sayfaları nerde ne kampanya varmış
hımm bi bakayım bize de lazım, taksit yapıyor mu?
çoraplar kalmamıi burcucan hem de güzelmiş beğenmiştim
başım çatlıyor, saçma sapan insanlarla uğraşmaya devam ediyorum, akşam uyudum ama uykusuz hissediyorum kendimi, sanırım benimki herşeyden kurtulmak için uyuma isteği
başım çatlıyor, saçma sapan insanlarla uğraşmaya devam ediyorum, akşam uyudum ama uykusuz hissediyorum kendimi, sanırım benimki herşeyden kurtulmak için uyuma isteği
arkadaşlar. paraminiden bez aldınız mı.
fiyatı iyimi.
bende beğendim
taksit yapmıyorlar canım ama fiyat çok uygun hepsiburadada 279tl dandik sitelerde 250 civarı burda 199tlhımm bi bakayım bize de lazım, taksit yapıyor mu?
çoraplar kalmamıi burcucan hem de güzelmiş beğenmiştim
yeni işin olur inşallah hayırlısıyla sende kurtulursun o saçma insanlardanbaşım çatlıyor, saçma sapan insanlarla uğraşmaya devam ediyorum, akşam uyudum ama uykusuz hissediyorum kendimi, sanırım benimki herşeyden kurtulmak için uyuma isteği
Hmmm tehlikeli
Gördüm gördüm. Hafta sonu çıkacam, bulursam alır yollarım.
Keremito kaç numero giyiyor?
21 nomero
Hafif bir depresyon hali... İş değişikliği iyi gelecek inşallah...
günaydın anneler
İKLİM prensesim güzel meleğimin doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı uzun bir hayatı olsun mutluluklar peşinden ayrılmasın yüzünden gülücükler eksik olmasın
kuzumun burnu tıkalı gece döndü durdu çok yorgunum daha seyahat yorgnluğunu atamadım eserlede kapıştık dün depresifim kendimi işe veriyorum
arkadaşlar. paraminiden bez aldınız mı.
fiyatı iyimi.
ben birkaç saatliğine yokum :))
ödemeleri yapmaya gideceğim gelince görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın :))
kocaman öpüyorum sizi
ben polis kantininden prima 5 numaranın 30luk paketini 10liraya aldım orda 48 lisi 21lira bana pahalı geldi ama sizin orda fiyatlar nasıl bilmiyorum canım:26:
günaydın anneler
İKLİM prensesim güzel meleğimin doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı uzun bir hayatı olsun mutluluklar peşinden ayrılmasın yüzünden gülücükler eksik olmasın
kuzumun burnu tıkalı gece döndü durdu çok yorgunum daha seyahat yorgnluğunu atamadım eserlede kapıştık dün depresifim kendimi işe veriyorum
ben birkaç saatliğine yokum :))
ödemeleri yapmaya gideceğim gelince görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın :))
kocaman öpüyorum sizi
yok ben kolay kolay depresyona girmem, iş olayı sinir ediyo sadece
boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaaa ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyayaaaa
ben polis kantininden prima 5 numaranın 30luk paketini 10liraya aldım orda 48 lisi 21lira bana pahalı geldi ama sizin orda fiyatlar nasıl bilmiyorum canım:26:
çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü,allah başka dert vermesin diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?