2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aylin paraminiden kraft omega alıdm oto koltuğunu 9-25 kg 199 tl ye haberin olsun kampanyada son 3 gün heryerde 250 cevarı fiyatı, bayağı indirim yapmışlar

hımm bi bakayım bize de lazım, taksit yapıyor mu?

Ne almak istediğini bi söyle, durdurabilirim de durdurmayabilirim de

çoraplar kalmamıi burcucan hem de güzelmiş beğenmiştim

başım çatlıyor, saçma sapan insanlarla uğraşmaya devam ediyorum, akşam uyudum ama uykusuz hissediyorum kendimi, sanırım benimki herşeyden kurtulmak için uyuma isteği

bi ihtiyacımız yok ama para harcama isteği var burcu bi karıştırayım sayfaları nerde ne kampanya varmış

Hmmm tehlikeli

Gördüm gördüm. Hafta sonu çıkacam, bulursam alır yollarım.
Keremito kaç numero giyiyor?

başım çatlıyor, saçma sapan insanlarla uğraşmaya devam ediyorum, akşam uyudum ama uykusuz hissediyorum kendimi, sanırım benimki herşeyden kurtulmak için uyuma isteği

Hafif bir depresyon hali... İş değişikliği iyi gelecek inşallah...

Son düzenleme:
günaydın anneler
İKLİM prensesim güzel meleğimin doğum günü kutlu olsun mutlu sağlıklı uzun bir hayatı olsun mutluluklar peşinden ayrılmasın yüzünden gülücükler eksik olmasın
kuzumun burnu tıkalı gece döndü durdu çok yorgunum daha seyahat yorgnluğunu atamadım eserlede kapıştık dün depresifim kendimi işe veriyorum

Al benden de o kadar. Ben 2 kere zona çıkarmıştım geçmişte, dün geceden beri yine ağrıyor yine çıkacak gibi s.tım yani sık sık kendini at içine ahanda vücudum alarm veriyo gene..ben de hep uyumak istiyorum

arkadaşlar. paraminiden bez aldınız mı.
fiyatı iyimi.

Ben aldım canım çok uygun geldi fiyatı 3 tane mega paket 5 tane de ıslak mendil hediyeli

bende beğendim

taksit yapmıyorlar canım ama fiyat çok uygun hepsiburadada 279tl dandik sitelerde 250 civarı burda 199tl

yeni işin olur inşallah hayırlısıyla sende kurtulursun o saçma insanlardan

Son düzenleme:

Hmmm tehlikeli

Gördüm gördüm. Hafta sonu çıkacam, bulursam alır yollarım.
Keremito kaç numero giyiyor?

21 nomero

Hafif bir depresyon hali... İş değişikliği iyi gelecek inşallah...

yok ben kolay kolay depresyona girmem, iş olayı sinir ediyo sadece

boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaaa ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyayaaaa

Hee biz de kapıştık ufak çaplı, hiç keyfim yok.

ben birkaç saatliğine yokum :))

ödemeleri yapmaya gideceğim gelince görüşürüz kendinize çok ama çok iyi bakın :))

kocaman öpüyorum sizi

En çok gezen anne ve bebeği

yok ben kolay kolay depresyona girmem, iş olayı sinir ediyo sadece

boşvermişim boşvermişim boşvermişim dünyayaaa ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyayaaaa

21 numero ok...

ben polis kantininden prima 5 numaranın 30luk paketini 10liraya aldım orda 48 lisi 21lira bana pahalı geldi ama sizin orda fiyatlar nasıl bilmiyorum canım:26:

Sen bedava almışsın :)

çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü,allah başka dert vermesin diyelim.

Amin...
Elim kolum bağlı, bırak çalışmamayı, buradan başka yere geçecek kadar özgür alanım bile yok sanki, ben de çok bunaldım.

Günaydın Canlar.. Cumanız hayır olsun..
Bir türlü yazamıyorum, müdür benim masamın etrafında dolaşıp duruyor, ilk fırsatta yazacam, hepinizi seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…