2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şu an 38ama yükseliyo diyo başını kaldıramıyo mızımız bişey de yemedi dedi şimdi elma kabuğu tarçın yapmış pekmezle verdim çirmeye çalışıyorum ama red ediyo dio zaten üşütmüştü biraz burnu falan tıkalıydı uyumamış sabahtan beri fitil vereyim mi die aramış eltim bekle dedim soy biraz ılık bi bano yaptır yarım saat sonra aricam düşmemişse verdiricem yarım fitil

Ateşi çıkmışsa öyle elma kabuğu tarçın falan vermesin yahu, ılık bile olsa daha çok hararet yapar çocuğa, normal oda sıcaklığında su içirsin bol bol bence, ayrıca çocuk 1 yaşında niye yarım fitil atıyosun ateşi şimdiden 38 diyosun at tam fitil (yine bence)

sağol cnm işte geldim burdayım:)) biberon oscarı ne demek yaa:26:

Topiğin enlerini oyluyoruz. Şimdi linki bulmam uzun sürer. Mart anneleri topiğinin içinden bakarsan bulabilirsin cnm. Eymen de en çok hastalanan bebek kategorisinde çok oy aldı galiba.

Aynı fikirdeyim yrm fitilin bi etkisi olacağını sanmam. Dr bize Calpol yerine hep fitil veriyo ayrıca da. Ateşi varsa tereddüt etmeden fitil kullanabilirsin bence.

Esin, Aylin'e katılıyorum, yarım fitil bişi yapmaz, atacaklarsa tam atsınlar.

Aylinanım, bu unnadoya beni soktunuz, iyi ettiniz, çıkamıyorum, çıktığımda epey para harcamış olacam
.

kızlar biz geldik :)

geçmişe şöyle bir baktım gülayın mahkemesi bugün değil 28 şubatta ben hergün görüşüyrum kendiiyle
morali yerinde eskisi gibi değil toparladı kendini

bugün hava muhteşem burda oğluşla çıktık dışarı zaten sonrada pazara gittik buranın pazarına bayılıyorum birsürü yeşillik var hayatımda ilk defa yediğim ve bayıldığım :))

ama bugün yaramazlık yaptım :)

pazarda köylü kadınlar bir peynir satıyorlar küpe doldurulmuş harika bir peynir ondan aldım gelirken fırına uğradım sıcak ekmek aldım ve oturdum o ikisini yedim üstünede kaymaklı ekmek yedim patlamak üzereyim ama çok güzeldi :)))

buarada oğlun ne yapıyordu derseniz elinde pırasa onu yiyordu :))) kendi tercihi

fight club baslayacak birazdan kocisle sanirsam :)))

Eyvah...
Sakin ol Öznur, luufen...

Ben de paramini, unnado.. bilimum hepsine üyeyim ama pintiliğimden bişe alamıyorum!!
Kargo ücreti ne kdr veriliyo ayrıca ??

Diş fırçası için 3 lira... Başka ben de bilmiyorum.

Oooh, çok güzel vakit geçirmişsiniz yine anne oğul...
Ağzımı çok fena sulandırdın Şebnem, alacağın olsun :)
Yakışıklım pek sağlıklı bi insan, formunu koruyor, bizim gibi karbonhidratçı değil anlaşılan, aferin ona

Afiyet olsun!! Benim de canım çekti valla. Arkadaki fırına bi uğrasam mı acaba??!! Kaymaklı ekmek ne ola ki???
Ata'yı da esefle kınıyorum bu arada!

Esin, Aylin'e katılıyorum, yarım fitil bişi yapmaz, atacaklarsa tam atsınlar.

Aylinanım, bu unnadoya beni soktunuz, iyi ettiniz, çıkamıyorum, çıktığımda epey para harcamış olacam
.

Tırtıla ne diyosun?

3-5 yaş diyo buna??
Öne arkaya sallanırken düşmez mi Kerem bundan? Daha çok küçük diiller mi böyle oyuncaklar için?

tutarsak düşmez ya yani bence öyle 3-5 yaşında dönüp de bakmaz ki buna

fight club baslayacak birazdan kocisle sanirsam :)))

Allasen canlı yayın yap naklen izleyelim

çok güldüm buna :) sen şiş oğlun fit fit gezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…