2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

MERALCİM çok geçmiş olsun bir an önce tamamen toparlanır umarım eymen kuzu çok özledik seni itanbuldada görüşemedik üzüldüm

boşver canımcım bugün iklimin günü sadece onu düşün kalanların koy dötüne rahvan gitsin

bana bak sen nerdeydin sömestrda? eymene çok geçmiş olsun üşüttümü yawrucak

pehh senin dünyadan haberin yok, Konyadaydım, görümcem evlendi, evde 70 kişiydik çok zor geçti, Eymen de ben de grip olmuştuk cnm çok zor atlattık

geçmiş olsun cnm sizde mi hastaydınız

cnm bu kadar gerilme yine de akışına bırk. Madem o seni takmadan getirebiliyor sen de ona göre davran onlara, sen de onu takma oğluşuna odaklan

Geçmiş olsun Meral.. Eymenin İyileşmesine sevindim.. Canım benim zor günler atlatmışsın, allah tekrarını yaşatmasın.. Sakın kilosuna mülosuna takılma.. Sağlıklı olsun zamanla toparlar, Balık yağı veriyormusun ? Tibetin iştahını bayağı açtı. Ben artık sağlıktan başka birşey dilemiyorum Allahtan.. Geçmiş olsun.

hoşbulduk cnm sağol. walla 18 aylıkken 10kg olur muyuz şüpheliyim artık ama dediğin gibi sağlıklı olsun da inş. varsın minyon bi oğlum olsun napim:)) zaten abisi fazla iri bu da ufak tefek olur işte:))

midem agriyor cok feci.
mr sonucumuda beyefendi acil koye gitmek istedigi icin alamamistim.bi gun donup sormadi bile.
dunde muz verdi oglana verme ben verdim kabiz hala dememe karis verdi.oglanin durumu beter simdi

geçmiş olsun cnm kayısı kaynatıp içir bari, senin ne mr ı ?

ay evet Esintoşş hele Hasretle buluştuğunuzda gelemeyişime çok üzüldüm,buraya kadar geldin bi göremedim seni( Hatta teli kapadıktan sonra acaba arayıp bana gelin desem mi diye düşündüm ama Eymen hala öksürüyodu burnu falan akıyodu, diğer bebelere de bulaşmasından korktum. inşallah bi dahaki sefere cnm benim

oğluşumun ateşi çıkmış canım sıkıldı

hay Allah geçmiş olsun cnm yaa(

sağol cnm benim. Şimdi antibiyotiğe devam edioruz, iki gün daha vericem sonrasında balık yağına başlıcam inş. ben de

Meralcim hoşgeldin, seni burda görmek çok güzel... Eymen'in daha iyi olmasına çok sevindim, büyük geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun.

Yasemin, okudum, okudukça delirdim, o kayınvalideni Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın, yatacak yeri yok. Eşine de çok kızdım, başlatmasın anasından, bugün kızının doğumgünü be, mıçmışım onun manyak anasının dolduruşlarına, bugünü mü bulmuş dolduruşa gelecek !!! Ayyy çok sinirlendim, daha fazla yazmasam iyi olacak, Allah sabır versin arkadaşım...

Ayşegül ve Esin, kuzulara çok geçmiş olsun...

midem agriyor cok feci.
mr sonucumuda beyefendi acil koye gitmek istedigi icin alamamistim.bi gun donup sormadi bile.
dunde muz verdi oglana verme ben verdim kabiz hala dememe karis verdi.oglanin durumu beter simdi

Senin herif fabrika ayarlarına dönmüş bi ayar çekiver

Allah allah kaça çıkmış, ne yapıyo eltin soysaymış çocuğu

evet ben de çok kızdım ama ben zaten önüme gelene kızacak kapasitedeyim yine bugün

bas mr iydi canim.hala sormus degil beyefendi.

hayırdır niye çekmiştin ki? mühim bişi yoktur inş. o beyefendiyi de boşver anacım

Hoşbulduk cnm, amin tüm yavrularımızı korusun inş.

Yaa Aylin dün akşam tv'de biscolata reklamına denk geldik, Furkan reklam bitince "Anne ne saçma bireklam bu hiçbişi anlamadım, bu adamlar kadın taklidi mi yapmaya çalışıyo" dedi Aklıma sen geldin o an:)) sanırım o da yazgı ile aynı fikirde

Ay yavrum benim anlamamış :) ama zaten iyi ki anlayıp anne ne yakışıklı adamlar dememiş, o zaman tehlike çanları çalardı

Yasemin ve Öznur sizi çok çok iyi anlıyorum.. Kimsenin beynini ütülememek için ben ağzımı açmıyorum...Bi anlatmaya başlayınca susmak bilmiyorum çünkü...
Size de sabır diliyorum. La havle deyin..Hepimizin başındaki aynısı.. He deyip geçin.

Meral nerelerdesin??? Topik öksüz kaldı sensiz anacım.. Neyse Eymen iyiymiş ya çok şükür..Biberon oscarlarını oyluyoruz bu arada. Bi ara sen de oyunu kullan olur mu..

Kaçmış ateşi? Diş mi çıkarıyo ki??

Ay yavrum benim anlamamış :) ama zaten iyi ki anlayıp anne ne yakışıklı adamlar dememiş, o zaman tehlike çanları çalardı

deli sen de:))

O reklam bana çoook itici geliyor, çıkınca kanal değiştiriyorum.

walla ben de müsbet ya da menfi bi etki yaratmıyo, ruhsuzum ben galiba

cok işim var aklımda sizde kalıyo .. meralcim evet bizde kulak enf baslangıcı vardı 1 şişe antibiyotik kullandık gecti çok şükür .

çok geçmiş olsun cnm

sağol cnm işte geldim burdayım:)) biberon oscarı ne demek yaa:26:

sağol cnm işte geldim burdayım:)) biberon oscarı ne demek yaa:26:

Alp im uyudu,bir size bakayım dedim.konu kv olunca susmayı tercih ediyorum,zira bir başlayınca konuşmaya köpek görmüş kedi gibi diken diken oluyorum.hepimize Allah sabır versin diyorum.

Aylin ve Meral teşekkürler canlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…