2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Karşındaki yokmuş gibi davranmak bazen en büyük cezadır Öznur... Papaz olana kdr hiç konuşma bence..

cok gaz almis zannimca.sole sole dok icini dedi bana
muhattap olmmuyorum su saatten sonra hicbiri ile.ben sinsi icten pazarlikli kotu birimiymisim gibi davraniyor.
o ic dokulecek elbet ama simdi degil.1 ay sonra gorusecegiz.

esin geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey değildir
şebnem ata çok komik yaaa mertte manava her gidişimizde bişeyler çalıyo havuç,kabak biber evde eline elma havuç versem asla kemirmez ama manavdaki çamurlu sebzeleri yalaya yalaya bitirir

Çocuk meyve diil çamur istiyo demekki annesi!!

Tırtıla ne diyosun?

tutarsak düşmez ya yani bence öyle 3-5 yaşında dönüp de bakmaz ki buna

Allasen canlı yayın yap naklen izleyelim

çok güldüm buna :) sen şiş oğlun fit fit gezsin

Beğendim, hatta alacaktım daha anlamazlar dedim vazgeçtim, 6 ay sonra falan daha iyi olur gibime geldi. Zaten piyasa fiyatları da burdakinin çok üzerinde değil.

muhattap olmmuyorum su saatten sonra hicbiri ile.ben sinsi icten pazarlikli kotu birimiymisim gibi davraniyor.

Offff, hepsi bi cins valla...

kızlar ALP yürüyor,fakat çocuğum benle beraber yürüyorçoğu zaman tek elimden tutuyor yada paçamdan.ama isterse tek başınada çok güzel ilerliyor.yanlızca bu ara bana karşı aşırı düşkün sürekli yapışık haldeyiz.mesela oyuncakları ile oynayalım diye yanına oturuyorum,o busırada oynuyor oluyor,beni görünce oyuncakları itiyor,üzerime tırmanıyor.haliyle oyunda yalan oluyor

senin sabrın konusunda birkez daha tebrik ediyorum.hakikatten müthişsin bu konuda.
ben olsam,yok yok ben olmayayım iyisi mi?

Biz de yapışık ikizler gibiyiz. Beni gördüğü anda herşeyi unutuyor üstüme tırmanmaya çalışıyor.Senden farklı olarak, ben bu durumdan şikayetçi diilim... Doya doya kokluyorum yavrumu.. İşim gücüm, uykum.. hiçbişey ondan önemli diil. zaten iki gün sonra gel kucağımda otur bana sarıl desem de gelmeyecek.. Bu günlerin tadını çıkarıyorum ben. Bazen gece uyandığında emziriyorum, tekrar uyuyor. Ama ben çocuğu öpüp mıncıklayarak o kdr taciz ediyorum ki yine uyanıyor.
İyi ki doğurmuşuz bunları beee

ilk defa oğlumdan neredeye 8 saattir ayrıyım
sanırım alıştım o kadar etkilenmedim
ama eve gidince nasıl özlediğimi anlıyorum,

iklim iyiki doğdun yasemin burdamısın iklim nasıl annendemi kalıyor hala

aynısı bendede var
iki kaşık yemek yiyip hop kucağıma oturuyor

yok kıymet cim bende çok memnunum,birgüzel sarılıyor bana,okşuyor.sürekli benle,benle değilsede gözü bende.ben genel durum ne öğreneyim diye yazdım.yoksa böyle gayet iyiyiz
ayy evet yaa iyiki doğurmuşuz

Kanımca Yazgı da hiç şikayetçi değildir :)
Her kelimesine katılıyorum ve aynen senin gibi davranıyorum. Sadece gece uyandırmayacak şekilde taciz ediyorum, çünkü yeniden uyuması çok zor oluyor

İyi ki doğurmuşuz valla, bunlar kucağımıza gelmeyince birer tane daha doğuralım

Geçen gün de anlatmıştım, Doruk babasıyla oynuyor, 5 dk sonra bana geliyor sarılıyor öpüyor, sonra gidip oyununa devam ediyor, 10 dk geçince yine geliyor bi daha sarılıp öpüyor yine gidiyor. Her akşam yaşanıyor bu sahne ve ben eriyorum

Bi de polis arabası taklidi yapıyor çocuğum

Daha sakinim..
Annem konuşmuş kvalide ile :))) Kvalide hanım, benim, güzelliğimden, namusumdan, evime çocuğuma kocama olan düşkünlüğümden, saygımdan, kültürümden, becerikli hamarat ve temiz-titiz v.s. oluşumdan çok memnumuş, fakaaaaatttt, gel gelelim ara ara çok dik konuşuyormuşum, çok zoruna gidiyormuş (konuşturan kim acaba) depresyonda mıdır nedir demiş :))) hıhhhh, çokta umurumdaydı, beni sinirlendirmesinler o zaman bende dik dik konuşmayım, ayrıca oğlunu doldurmuyormuş, oğlu kendi açmışmış konuyu, yanımızda bile değildi oğlu ve sadece tek bir konuyu duymuş, diğer konuştuklarımızı duymamış nasıl oluyorsa, hahahhaaa... mış mış ta mış mış mışşşş...

Cemy nin ateşi yükselmiş, üzüldüm, arkadaşlara katılıyorum, yarım değil tam fitil atılmalı, ben aylar önce bile İklime tam atıyordum..

Şebnem, benimde iştahım kabardı :)) Gülay ile ilgili haberleri yazmayı ihmal etme, toparlamış olmasına sevindim.. Hayırlısı olsun Ege ve O'nun için..

Aylin, diğerleri tırtıldan daha güzel bence,

Burcu, Doruk diş fırçası kullanabilecek mi, yoksa sen mi fırçalayacan..?

Minadex şurup, hoşuma gitti, hem daha hesaplı fiyatı, doktora soracam bende..

Yorum ve desteklriniz için teşekkür ederim hepinize, iyi ki varsınız..
Kafam biraz karışık, atladığım bişeyler varsa kusuruma bakmayın.

hemde hiç değilim
fakat 2. çocuk meselesindede hala kararlı değilim

He o doğurduklarımız da kucağımıza gelmeyince bi tane daha doğuralım, sonra bi tane daha, bi tane daha... Menopoza girene kdr doğuralım..

Depresyonda mıdır nedir lafını ben de çok duyardım. Depresyona sokan kimse!!!Şimdi gidip gelip soruyo hala ilaç kullanıyo musun die.. 'Hı, hem de en yüksek dozda' diyorum.. İlişmiyo o zaman..

Sen de bu kaynana şahsında mantık arama Yasemincim.. Nerden tutturabilirse ordan atıyo işte..

Daha iyi olmana sevindim, manyak kayınvalidenle ilgili yorun yapmayacam, bi küfür ettim, onu senin hayal gücüne bırakıyorum. Sıkma canını, toparlan ve yarınki hazırlıklara konsantre ol, bunca gün hep birlikte heveslendik, son anda gelip içine etmesine sakın izin verme, ki asla vermezsin biliyorum...

Ben fırçalarım diye aldım ama çok umudum yok yaptıracağından...

hemde hiç değilim
fakat 2. çocuk meselesindede hala kararlı değilim

Niye bee, yapacan tabi, üçüncüyü bilem yapabilirsin sen, çünkü yaşın müsait.

He o doğurduklarımız da kucağımıza gelmeyince bi tane daha doğuralım, sonra bi tane daha, bi tane daha... Menopoza girene kdr doğuralım..

Olur doğuralım ama onlara bakacak bir ordu tutmam lazım, zira ben birine ancak bakabiliyorum, ikincinin bile istikbali meçhul. Doğurmak en kolay tarafıymış meğer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…