2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yerim onu ben aklı sende ama oyundan da geri kalmıyor cücüğüm.
Alp inde bir tane klavyesi var,üstünde 5-6 tane hayvan figürü,basıyorsun o hayvanların sesleri çıkıyor.o oyuncağını taklit ediyor.ama benim kıpırcan ım şuan için her hayvanda aynı sesi çıkarıyor.birde bu papağan bizide taklit ediyor.babasını horlarken duysun onuda taklit ediyor.

Fulyacım, İklim de annemde, dedemde benim evimdeler, şimdilik, ilerleyen günler ne gösterir bilmiyorum.. Ayrıca teşekkür ederiz kutlama için..

Yazgı, İklimde aynı öyle, yapışık geziyoruz evde, sürekli elimden tutup gezmek istiyor ve üstümden inmiyor, kucağımda..

Kıymet ve Burcu, katılıyorum, iyi ki doğurmuşuz.. Bende gece fazla mıncıklıyorum heralde, uyanıyor, mızıklıyor, Allah tan sonra geri uyuyor..

Burcu, İklim kucağıma gelmez olunca 2. doğurmayı düşünmüyorum ben, hele hele bu aileye ASLA!!!
Rabbim İklimime sağlık sıhhat versin, benden ayırmasın, bu bana yeter..

Amin Yasemincim, Allah yavrularımızı bize bağışlasın.
İkinci konusunda henüz geyik aşamasındayım, benden bişey beklemeyin.

Yasemin cim takma kafana,biliyorum zor ama bugün,yarın sen ve iklim için özel birgün,buna konsantre ol.hatta çok iyi görünki iyice kudursun.boşver,Allah ından bulsun.

Yaya sen o aıleye dogurmayacaksın kendıne doguracaksın.boyle dusun.sonra pısman olabılırsın.
bana sorsan ben dogurmayacam o ayrı

Yasemin cim takma kafana,biliyorum zor ama bugün,yarın sen ve iklim için özel birgün,buna konsantre ol.hatta çok iyi görünki iyice kudursun.boşver,Allah ından bulsun.

Çok çok iyi görüneceğimden şüpheniz olmasın zaten ama elimden bir kaza çıkmaması içinde dua edin bana lütfen, her yerim titriyor onun yüzünü görünce, boğasım geliyor bazen, cidden depresyona girdim sanırım (

Bu arada eşimin iş durumu netlik kazanmadı hala, ailece gerginler, bana da çok kötü yansıtıyorlar bunu, herşey üst üste geliyor..

Kaynanalarımız baksın!!

Şimdi mi aldın bu kararı, beklediğin yerden haber mi geldi yoksa..?

ver anasını satayım. o stresle ne yasanır ne calısılır
senın gıbı akıllı kız elber daha ıyı bır ıs bulur zaten

neden???
ani alınmış bir karar olmadığını biliyorum,sorunların vardı.yeni bir gelişme mi oldu?

Burdan bi mok olmaz, en son müdürle konuştuk o hala başka tellerden çalıyor, p.tesiye kadar düşüneceğim dedim neyi düşüneceksin dedi herşeyi dedim peki dedi, ama o sinirim geçecek gelicem istedikleri kukla aylin olucam sanıyo çok yanılıyo sinirimden ağlıyorum şu an
Diğer işten haber gelmedi gelmezse de oturur çocuk bakarım bi süre yapacak bişey yok

Öznurcum, ben İklimi de kendim için doğurdum, hatırlarsanız istememişlerdi başta eşim olmak üzere.. Ama şimdi elimden alacaklar nerdeyse kızımı...
Çok cahil bir aile, kızımı da kendilerine benzetecekler diye korkuyorum..

yok yok güzel geçecek,iyi düşün iyi olsun.ilgilenme bile onunla,yokmuş gibi düşün.
benim eşimin aileside sıkıştırıp duruyor bizi,sürekli sorgu sual.
bizim içinde üstüste geldi yaya cım ama Allah beterinden korusun,bugünlerde geçecek.herşeyden önce sağlık versin,gerisi hallolur.

Benzetemezler cnm.. İsteseler de benzetemezler. O çocukla en çok zaman geçiren sensin. Annesi sensin.. Akşamdan akşama eşin gelip de bişe yapamaz.. Benzetemezler için rahat olsun..

Aylin cim üzme kendini,sen vasıfsız bir eleman değilsinki,gayet donanımlısın.mutlaka iyi bir iş fırsatı çıkar karşına.zaten birsüre dinlenmen senin içinde iyi olur.burası çok yıprattı seni.
Allah hakkında hayırlısını versin canım.

Ayrıca da burdan belli onların ne kdr dengesiz oldukları.. KVyi adam yerine koyup bi de sinir stres mi yapıyosun... Boşversene!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…