- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.461
Geçen gün de anlatmıştım, Doruk babasıyla oynuyor, 5 dk sonra bana geliyor sarılıyor öpüyor, sonra gidip oyununa devam ediyor, 10 dk geçince yine geliyor bi daha sarılıp öpüyor yine gidiyor. Her akşam yaşanıyor bu sahne ve ben eriyorum
Bi de polis arabası taklidi yapıyor çocuğum
Niye bee, yapacan tabi, üçüncüyü bilem yapabilirsin sen, çünkü yaşın müsait.
Fulyacım, İklim de annemde, dedemde benim evimdeler, şimdilik, ilerleyen günler ne gösterir bilmiyorum.. Ayrıca teşekkür ederiz kutlama için..
Yazgı, İklimde aynı öyle, yapışık geziyoruz evde, sürekli elimden tutup gezmek istiyor ve üstümden inmiyor, kucağımda..
Kıymet ve Burcu, katılıyorum, iyi ki doğurmuşuz.. Bende gece fazla mıncıklıyorum heralde, uyanıyor, mızıklıyor, Allah tan sonra geri uyuyor..
Burcu, İklim kucağıma gelmez olunca 2. doğurmayı düşünmüyorum ben, hele hele bu aileye ASLA!!!
Rabbim İklimime sağlık sıhhat versin, benden ayırmasın, bu bana yeter..
P.tesi istifamı veriyorum.
Fulyacım, İklim de annemde, dedemde benim evimdeler, şimdilik, ilerleyen günler ne gösterir bilmiyorum.. Ayrıca teşekkür ederiz kutlama için..
Yazgı, İklimde aynı öyle, yapışık geziyoruz evde, sürekli elimden tutup gezmek istiyor ve üstümden inmiyor, kucağımda..
Kıymet ve Burcu, katılıyorum, iyi ki doğurmuşuz.. Bende gece fazla mıncıklıyorum heralde, uyanıyor, mızıklıyor, Allah tan sonra geri uyuyor..
Burcu, İklim kucağıma gelmez olunca 2. doğurmayı düşünmüyorum ben, hele hele bu aileye ASLA!!!
Rabbim İklimime sağlık sıhhat versin, benden ayırmasın, bu bana yeter..
Yasemin cim takma kafana,biliyorum zor ama bugün,yarın sen ve iklim için özel birgün,buna konsantre ol.hatta çok iyi görünki iyice kudursun.boşver,Allah ından bulsun.
Daha iyi olmana sevindim, manyak kayınvalidenle ilgili yorun yapmayacam, bi küfür ettim, onu senin hayal gücüne bırakıyorum. Sıkma canını, toparlan ve yarınki hazırlıklara konsantre ol, bunca gün hep birlikte heveslendik, son anda gelip içine etmesine sakın izin verme, ki asla vermezsin biliyorum...
Ben fırçalarım diye aldım ama çok umudum yok yaptıracağından...
Niye bee, yapacan tabi, üçüncüyü bilem yapabilirsin sen, çünkü yaşın müsait.
Olur doğuralım ama onlara bakacak bir ordu tutmam lazım, zira ben birine ancak bakabiliyorum, ikincinin bile istikbali meçhul. Doğurmak en kolay tarafıymış meğer
Şimdi mi aldın bu kararı, beklediğin yerden haber mi geldi yoksa..?
ver anasını satayım. o stresle ne yasanır ne calısılır
senın gıbı akıllı kız elber daha ıyı bır ıs bulur zaten
neden???
ani alınmış bir karar olmadığını biliyorum,sorunların vardı.yeni bir gelişme mi oldu?
Nasıl ya??? Noldu ki???P.tesi istifamı veriyorum.
Çok çok iyi görüneceğimden şüpheniz olmasın zaten ama elimden bir kaza çıkmaması içinde dua edin bana lütfen, her yerim titriyor onun yüzünü görünce, boğasım geliyor bazen, cidden depresyona girdim sanırım(
Bu arada eşimin iş durumu netlik kazanmadı hala, ailece gerginler, bana da çok kötü yansıtıyorlar bunu, herşey üst üste geliyor..
Öznurcum, ben İklimi de kendim için doğurdum, hatırlarsanız istememişlerdi başta eşim olmak üzere.. Ama şimdi elimden alacaklar nerdeyse kızımı...
Çok cahil bir aile, kızımı da kendilerine benzetecekler diye korkuyorum..
Burdan bi mok olmaz, en son müdürle konuştuk o hala başka tellerden çalıyor, p.tesiye kadar düşüneceğim dedim neyi düşüneceksin dedi herşeyi dedim peki dedi, ama o sinirim geçecek gelicem istedikleri kukla aylin olucam sanıyo çok yanılıyo sinirimden ağlıyorum şu an
Diğer işten haber gelmedi gelmezse de oturur çocuk bakarım bi süre yapacak bişey yok
Öznurcum, ben İklimi de kendim için doğurdum, hatırlarsanız istememişlerdi başta eşim olmak üzere.. Ama şimdi elimden alacaklar nerdeyse kızımı...
Çok cahil bir aile, kızımı da kendilerine benzetecekler diye korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?