2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aylincim hakkında hayırlısı olsun cnm, bi müddet dinlenmek belki daha iyi olur zaten hemen başka bi işe başlamaktan

Yasemin cnm benim çok çekiyosun ama inş. gün gelir bunların karşılığını alırsın

Öznurcum açtım msn i ama sen gitmişsin

Katılıyorum.. Çok yıprattın kendini.. Belki bi süre evde olman kafanı toplaman için sana iyi gelecek.

Aylincim, arkadaşlara katılıyorum, belki de senin için böylesi daha iyi olacak, bir süre evde de durabilirsin, bu da sana iyi gelecektir, istediğin gibi bir iş bulacağına eminim, üstelik nazi kampı olmayan bir iş!!!!

Meral, Yazgı, Kıymet, Öznur, sağolun kızlar.. Tek tek cevap yazamıyorum, işim çok yoğun..

ben bugün faal olamadım yaaa
yasemincim iyi düşün bu akşam sizin en güzel gününüz ve yarında kutlama olucak
aylin bana da iş bul bende istifa edeyim....

sağol canım benim öperim sende iklimi bol bol bizim yerimize artı fotografları bekliyorum sabırsızlıkla kafan karışık biliyorum ama unutma oldu mu?
Seni çok seviyoruz

Bende İklimi öpecem bol bol, emin olabilirsin, fotoğrafları da pazar günü yüklemeye çalışırım, bende sizi seviyorum..

ben geldim kuzumun ateşi düşmüş ama hala halsiz neden yarım fitil verdiğime gelince dotorumuz kilosuna bakarak ve bugüne kadar neredeyse hiç ilaç vermeyiimden ötürü vücudu ilaca dayanıksız yarım fitide aynı etkiyi yaratır ateşi uzun süre düşmezse tam fitil ver dediğinden önce yarım fitil verdim

YASEMİN takma nacım senin ve kızının günü hasmın sitemini anlamamak hasma sitemdir derler görme duyma vehep gülümse

AYLİN bırak anacım sana iş mi yok bi kapıyı kapa ki yenisi açılsın hem biaz da dinlenirsin ohhh mis bende mi isfa etsem naapsam:26:

bu arada sabahtan beri yazıcam fırsat olmadı araba koltuğu alacak sevgili anneler yaptığım araştırmalar neticesinde şu sonuçlara vardım standartlarda 9-18 ve 9-36 kilo olmak üzere üretiliyorlar farklı ölçü olan da var ama her firma üretmiyo 9-18 olanlarda yatma fonksiyonu oluyor diğerinde olmuyor bu ndenle tercihim 9-18 sonrbi tane daha mı alıcaz diceksiniz hayır almicaz çünkü bebekler 3 yaşına geliyor ve artık bu koltukları kullanmıyor hatta kemerlerini kendileri sökebildiklerinden sen bağlıyorsun o hemen söküp koltuğa zıplıyor ayrıca en önemli güvenlik önlemi izofiks işte fiyat burada artıyor 200-400 fiyat aalığındakiler izofiks içermiyor bu da koltuğa monte edilemediğini gösteriyor ayrıca ucuz olanların hepsi çin malı avrupa üretimi olup avrupadaki testlerden geçmiş bir koltuk 450 den başlıyor 400 lup izofiksli olanlar çin malı ve ben kesinlile çin malı almayı düşünmüyorum hala karar vermedim ama bakın ne kadar çokşey öğrenmişim

Cemy nin iyi olmasına sevindim, oto koltuğu uzmanı olmuşsun Esincim, tavsiyene uyacam, görmeyip duymayacam :)) Öptüm çok..

aa canım ben hatırlamıyorum.benzemez merak etme canım.ıklım"e annen bakıyor sen yetıstırıyorsun.gonlun ferah olsun.ya sana bennzer ya annene.

o mesaj bende gıtmemıs gorundu.bende sınırlı oldugum ıcın oglumla uyuyup reset atayım kendıme dedım.az once ablam geldıde uyandım.kusura bakma canım benım.

kızlar napıyosun koptum burdan var mı bi değişiklikler,herkes ii di mi?yapıyo musunuz buluşma filan yine

hoşgeldin Ayşecim, koptun walla cidden. iyiyiz hamdolsun, sen uzaklaşalı çok oldu dolayısıyla yeni gelişmeler çoktur ama hangi birini anlatsak:)) bi sürü yeni hamile var diyeyim mesela:)) sen nasılsın, kızından naber?

tekrardan geçmiş olsun cnm. hey Allahım doktora yapmışsın neredeyse bu hususta bi de almayı becersen artık:))

Hepinize iyi hafta sonları diliyorum.. Önümüzdeki haftaya bomba gibi başlamak dileğiyle..
İyi akşamlar..

iyi haftasonları ve partide iyi eğlenceler cnm

teyzeleri size bir sorumuz var

biz şimdi şu uğurböcüklü magnetten yaptırıcaz yanlız ben kararveremedim 2 resim konacakya ona
biri ilk doğduğunda digeri son ayda çekilmiş 2 resimmi olsun
yoksa herhangi bir ayda çekilmiş 2 resimmi olsun

bence ilk ay ve son ay güzel olur cnm:))

Son düzenleme:

direkt balıklama atlıyım bence ilk doğduğu resimle şuanki hali olan bir resim olsun.
anaaaa AYLİN İSTİFAMI ETCEN HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN BACIM SANA İŞMİ YOK DAHA İYİSİNİ BULUSUN İNŞALLAH ŞÖLEEE BOL PARALISINDAN
VALLA GEÇMİŞE BAKMADIM AMA İLKİM HANIMIN BUGÜN DOĞUM GÜNÜYDÜ NİCE MUTLU YILLARA ANNEYLE BABAYLA UZUN MUTLU BİR ÖMÜR DİLİYORUM...

Yakışıklı iki resmi olsun da ne zamana ait olursa olsun bence.. Hatta ikinizin birlikte olduğu fotolar olursa daha yahşi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…